new americana 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 new americana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Badland
Member
new americana O8vqdOU
your special someone
106
Actief
My ghost,
where'd you go?
what happened to the soul
that you used to be?

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Badland
BerichtOnderwerp: new americana   new americana Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 17:02

Shatteredice first
250 words
no notes x
so lucky that we met while walking under ladders

De maan lag nog hoog aan de hemel. Wat toonde dat het al wel middernacht moest zijn. De flame point poes besloot om dit deel van het territorium te onderzoeken. Aangezien ze had gehoord dat het best wel een mooie plek was in de avond. De tribe katten hadden haar uitgelegd dat het leek alsof je de sterren kon aanraken zodra je hun reflectie zag in het water. En Badland was natuurlijk vastberaden om het uit te proberen. Nieuwsgierig spitste ze met haar oren toen ze haar poot in het water stak en al meteen vormde een klein groepje golfjes, wat de reflectie van de sterren met zich meenam. De groene kattin keek neer op haar reflectie in het water. De sterren zagen er echt verbazingwekkend mooi uit. Wat precies passte bij de beschrijving dat de Tribe katten haar verteld hadden. Het vage geluid van de wind, bladeren en krekels vulde de stilte terwijl ze rond keek. Maar toch op haar plaats voor de poel bleef staan. Zou StarClan hier ook zijn? Was het een andere soort Clan? De Clan dat de Tribe in geloofde? Of was het ook al een Tribe voor gestorven katten? Zoveel vragen. Maar nu wou Bad er niet op letten. Het zag er allemaal zo vredig uit. Dit was hoogstwaarschijnlijk haar lievelingsterritorium door dit allemaal heen. Dat was zeker.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


She's in a long black coat tonight
new americana NqyscNQ
Waiting for me in the downpour outside

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
new americana Mary10
M (again)
284
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: new americana   new americana Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 19:18

Kriebelen poten was het gene wat ze altijd kreeg wanneer de maan hoog in de lucht hing. S'avonds een lange wandeling maken was waar Shattered van hield en het was onmogelijk voor haar om dat een dag over te slaan. Ze werd gewoon zenuwachtig in haar nest en begon altijd maar wat te woelen daarom was de kleine she-cat ook snel uit haar mos nest verplaatst en stond ze binnen no time buiten. Shatteredice snoof de zachte avondlucht op en zuchtte genietend. De hemel was donker wat aantoonde dat het al erg laat was maar de ontelbare sterren die glinsterde verlichte haar pad samen met de maan die hoog aan de lucht hing. Haar rode pootjes begeleide haar naar ergens en nergens, haar gedachthens uit de wereld terwijl ze een paar seconde haar ogen sloot om te genieten van de zachte wind die door haar pluizige vacht woei. Haar leven was altijd wel goed geweest, een lieve zus en een beschermende broer om haar heen die haar liefde gaf en de clan -al was het vaak drama- spoorde haar het goede leven in. Shatteredice zwiepte met haar staart voor ze zichzelf begon op te heizen op een rotsblok, haar achterpoten krabbelde wat op de gladde steen maar uiteindelijk lukte het haar om erop te komen. De she-cat pufte en schudde haar vacht uit voor ze haar pad weer veder liep tot een bekende geur haar neus bereikte. Meteen stond de kleine Windclanner stil en nam de geur nog eens goed in der op. Haar lijf ontspande zich toen ze haar zusjes geur herkende en al snel toen ze haar geur volgde zag ze haar zitten. Een glimlach was op haar lippen gekruld voor ze haar kop tegen haar zus schouder aandrukte. "Eey zusje" Mauwde ze warm voor ze naast haar ging zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
new americana
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: