I saw the devil this morning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I saw the devil this morning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member
I saw the devil this morning HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: I saw the devil this morning   I saw the devil this morning Icon_minitimezo 25 jun 2017 - 20:33

Met logge passen wist hij zichzelf nog vooruit te branden. Hij liep niet snel, maar traag en zwaar. Zijn kop hing wat naar beneden en hij had zijn goudkleurige kijkers strak op de grond gericht. Hij was moe, hij was kapot. De laatste tijd was slopend geweest voor hem. Zijn leven was weer een complete puinhoop, deze hele journey had het een puinhoop gemaakt. Wanneer zou hij wakker worden uit deze nachtmerrie?

De kater ging aan de rand van het water zitten. Sterretjes twinkelden in het water, en tevens in zijn spiegelbeeld. Zou het er zo ook uitzien daarboven? Zouden zijn twee gestreepte zoontjes dezelfde sterren in hun vacht hebben? Zou Mousewish dit soort sterren in haar altijd zo perfecte vacht hebben? En Tigerspots? Ja, ook die laatste. Hoe erg ze hem ook haatte, ze was de moeder van zijn kittens. Ze waren verbonden, hoe vreselijk ze het beide ook vonden. Het was hun eigen schuld, van hun beide. De kater zette zijn nagels in de aarde. Hij herinnerde zich de woorden van Routpaw. Was het niet oneerlijk tegenover Oceanbreeze terwijl hij voor altijd een plekje zou hebben voor Mousewish in zijn hart? Was het niet tegenover beide ontiegelijk oneerlijk? Maar wat moest hij dan. Hij was nog jong, hij had als het goed was een heel leven voor zich. Moest hij dat in eenzaamheid doorbrengen? Zich uiteindelijk weer op het duistere pad laten vallen en angst zaaien, zoals hij vroeger had gedaan? Dat wilde hij niet.

En dan was er nog die geweldige halfbroer van hem, de kater die ooit zijn beste vriend was geweest, zijn partner in crime. Maar Tigergaze was bij zinnen gekomen, hij was erachter gekomen dat de kater niet spoorde. Als Mousewish er nu maar was geweest, die had wel raad geweten. "Hij is gek geworden, Mouse, echt waar." De kater schudde kort zijn kop en fronste. "Ik weet dat hij die apprentice heeft aangevallen, ik voel het gewoon." Want Tigergaze wist dat hij onschuldig was. Hij had het niet gedaan! Hij zou nooit een onschuldige kat aanvallen, welke clan dan ook. De kater herinnerde zich de RiverClan kat die ooit zijn zusje aan had willen vallen, die was ook onschuldig geweest. Sinds dien verachtte hij dat soort katten. "Maar ik kan het tegen niemand zeggen, zeker niet tegen Ocean.. straks doet hij haar wat.." mompelde hij terwijl hij zijn kop nogmaals kort schudde. Hij kon dat niet laten gebeuren, hij moest Oceanbreeze en al zijn kittens beschermen. Hij moest Routpaw beschermen.

"Was je maar hier om te vertellen wat ik moet doen.." mompelde hij zachtjes. Hij herinnerde zich elk moment nog. Voor een moment bleef hij stil, ergens hoopte hij op een bevestiging van boven. Een teken dat wat hij deed op dit moment goed was, dat men daarboven nog deels geloofde in zijn onschuld. Hij was vroeger niet onschuldig geweest, hij had die ShadowClan apprentice vermoord. Later had hij te horen gekregen, door middel van roddels, dat haar naam Redpaw was geweest. Naar haar rossige vacht. De rossige vacht die hij onder zijn nagels had gehad na de daad. Voor een moment sloot de kater zijn ogen, er zou geen teken komen van daarboven. Waarom konden alleen die verdomde medicine cats contact maken. "Weet alsjeblieft dat ik je nooit heb vervangen.." begon hij toen, waarna hij zijn ogen weer opende en naar het water keek. "Oceanbreeze zou nooit willen dat ik je zou vervangen." Mousewish was zijn eerste liefde geweest. Zij en Oceanbreeze hadden hem altijd op het goede pad gehouden. "Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik houd nog altijd van je.." De kater schudde zijn kop. Dit was gekkenwerk, praten tegen de doden. "Let goed op Cheeky en Sky.." mompelde hij er nog achteraan. Vervolgens bleef de kater nog een tijdje bij het water zitten, gewoon nadenken.

Closed topic.

i'll be good


For all of the light that I shut out, For all of the innocent things that I doubt, For all of the bruises I've caused and the tears, For all of the things that I've done all these years, for all of the sparks that I stomped out, I'll be good And I'll love the world like I should.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
I saw the devil this morning VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I saw the devil this morning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: