Star Sky [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Star Sky [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Star Sky [Open] Ru3sAY
Marieke
425
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Flight •
BerichtOnderwerp: Star Sky [Open]   Star Sky [Open] Icon_minitimema 26 jun 2017 - 16:51


Flight trippelde zo geluidsloos als mogelijk voor haar was door het heideveld, de donkere en grotendeels wolkeloze hemel boven haar gevuld met vele sterren en een maansikkel. De sterren die al eeuwen over haar en de rest van de Tribekatten waakten, en nu ook boven de katten van de Clans uitkeken. Toen ze eenmaal de dichtstbijzijnde waterpoel bereikt had ging de grijze gat aan de waterkant zitten, haar blik zacht maar gefocust op het water dat de planten aan de waterkant en de nachtelijke lucht zo goed als perfect weerspiegelde. De sterren fonkelde lichtelijk en schenen helder. Flight ging er van uit dat dat een goed teken was, al wist ze niet precies waar het op duidde, ze was geen Healer en stond ook niet speciaal dichtbij de Tribe of Endless Hunting of zo. Ze hoopte misschien wel om ooit dichter bij hen te komen, spiritueel gezien dan, al wist ze niet precies hoe. De rol van Healer of diens to-be was niet precies wat volgens haarzelf bij haar paste.
De effen grijze kat richtte haar heldergele ogen nu op de echte sterren in de lucht, waar enkele dunne wolkslierten voorbij dreven, in plaats van de weerspiegeling van de nachtlucht in het water.  "Oh, Tribe of Endless Hunting, geef me alstublieft geluk tijdens de jacht in de komende manen," sprak ze als een soort gebed, hopend dat de katten in de nachtelijke hemel haar wens zouden vervullen. Ze wist natuurlijk niet of deze dat ook zouden doen, maar ze was over het algemeen best een goede jager dus een echte ramp zou het niet zijn als de sterren haar verzoek niet uitvoerde zou het niet worden.
Flight of the silver bird

Open
OOC: beginposts zijn moeilijk want idk waar ik 'm zou moeten eindigen,
sorry voor de eventueel niet zo geweldige kwaliteit van mijn post


Star Sky [Open] RCgtJb
dit plaatje is gemaakt door Jamie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Star Sky [Open] 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Star Sky [Open]   Star Sky [Open] Icon_minitimedi 27 jun 2017 - 16:27

Het was nacht en Smokegaze was net terug van de laatste patrouille om te zien of alles save and sound was. Dat was zo, dus was het nu eigenlijk tijd om terug te keren naar hun nesten. Smokegaze voelde zich daar echter niet naar. Hij moest nog even zijn poten strekken en misschien even een plekje voor zichzelf zoeken waar hij kon wensen tot Starclan dat ze snel weer een eigen gebied zouden hebben. Want zo samen leven met de andere clans én de Tribe katten vond de massieve kater niks. Daarom ging hij er nog even op uit. Zijn poten brachten hem om hoog, hoger, en nog hoger tot het vlakker werd en er hij weer een stuk om laag, lager, en nog lager. Zo kwam hij uiteindelijk aan bij de Starpools. Hij liep door en trof een andere kat die op dat moment een gebed uitsprak. "Sorry," sprak Smokegaze, wetend dat hij slecht getimed gekomen was. Meteen wilde de kater zich daarom ook omdraaien om verder te gaan. Hij had sowieso geen behoefte aan wat chit chat met een Tribe kat, al was hij wel benieuwd naar ze en was hij één van de weinige die nog niet één ontmoet had.


Star Sky [Open] YeIsY95
Star Sky [Open] PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Sky [Open] Ru3sAY
Marieke
425
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Flight •
BerichtOnderwerp: Re: Star Sky [Open]   Star Sky [Open] Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 13:05


"Sorry," klonk het vlak nadat ze haar wens naar de Tribe of Endless Hunting uitgesproken had. Flight draaide haar hoofd in de richting waar deze stem vandaan gekomen was en zag een grote bruine kat staan die ze niet kende. "Oh!" ontsnapte verrast uit haar mond, "Het is niet erg dat je me stoorde, ik hoefde verder toch niets meer te doen." vervolgde de grijze poes. Ze probeerde vriendelijk over te komen en hoopte dat deze onbekende niet op zoek was naar ruzie of een gevecht. Zou deze kat bij één van die Clans horen? Ze was nieuwsgierig naar de katten maar tegelijkertijd wist Flight niet of ze wel te vertrouwen waren. Er waren meerdere manieren om daar achter te komen maar de grijze tribekat besloot om de meest directe weg te nemen. "Het spijt me als ik nu onbeleefd ben, maar ben jij een kat van de Clans?" vroeg ze aan de vreemdeling. Ze besloot om verder nog op haar hoede te blijven voor het geval dat deze kat kwade bedoelingen had en zijzelf zou moeten vluchten.
Flight of the silver bird


Star Sky [Open] RCgtJb
dit plaatje is gemaakt door Jamie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Star Sky [Open] 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Star Sky [Open]   Star Sky [Open] Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 16:39

De kat reageerde alles behalve vijandig, dat was in ieder geval fijn. Toch had Smokegaze liever geen gesprek met een Tribe kat. Maar om zo weg te lopen was ook weer asociaal, right? Daarbij mochten ze hier in de bergen verblijven voor zolang het nodig was, dus kon hij beter gewoon sociaal doen. "Ah, oké, gelukkig," reageerde Smokegaze rustig waarna hij zijn blik op de waterplassen richtte, gevuld met sterren. Hij was hier eerder geweest met zijn moeder en een apprentice, toen had hij het ook al een magisch aanzicht gevonden. De kattin stelde hem een vraag en Smokegaze richtte zijn blik terug op de slanke, grijze poes. "Riverclan, ja en jij bent een Tribe kat, neem ik dan aan," miauwde Smokegaze vervolgens. "Mijn naam is Smokegaze," stelde hij zichzelf vervolgens voor, zoals het hoorde, naar zijn mening. Door verhalen van zijn clangenoten en andere clan katten wist hij al dat ze andere soorten rangen hadden. Hij was benieuwd wat deze poes was. Cave Guard of Prey Hunter? Ze was slank en leek hem niet echt iemand die echt een knokpartij aan zou gaan, maar op uiterlijk kon je niet oordelen?


Star Sky [Open] YeIsY95
Star Sky [Open] PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Sky [Open] Ru3sAY
Marieke
425
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Flight •
BerichtOnderwerp: Re: Star Sky [Open]   Star Sky [Open] Icon_minitimedo 29 jun 2017 - 12:32


"Riverclan, ja en jij bent een Tribe kat, neem ik dan aan,". Deze kater was dus inderdaad één kat van de Clans, van de zogenaamde RiverClan. Flight had nog niet echt een idee hoeveel Clans er waren, het was allemaal een beetje verwarrend. "Dat klopt," sprak de grijze Tribekat om deze RiverClankat z'n vermoeden te bevestigen. Misschien moest ze in de toekomst beter opletten naar de verhalen van de andere Tribekatten zodat ze meer over de katten van de Clans te weten zou kunnen komen.
De kater stelde zichzelf voor als Smokegaze, wat in Flight's oren klonk als een best aparte naam maar waar ze niks over ging zeggen want wie weet lag dat punt wel gevoelig bij de grote kater en ze had geen zin in ruzie. "Aangenaam kennis te maken, Smokegaze," sprak de effen grijze poes, "Mijn naam is Flight of the silver bird, Prey Hunter van de Tribe of Rushing Water." Het laatste deel van haar introductie zei ze vol trots, met een zelfverzekerde lach op haar snoet. Ze was trots op het feit dat ze een Tribekat was en zou waarschijnlijk nooit iets anders willen.
Ze deed enkele kleine stapjes richting Smokegaze. "Luister, ik weet niet wat jouw intenties zullen zijn maar ben niet op zoek naar ruzie dus ik heb een voorstel: Laten we een belofte maken om zo lang deze nacht nog duurt een wapenstilstand te houden," sprak ze op een redelijk serieuze toon voordat ze rustig ging zitten en weer naar de weerspiegeling van de sterren in het water keek. Of de RiverClan kater het ermee eens zou zijn wist ze niet maar ze hoopte het wel.
Flight of the silver bird


Star Sky [Open] RCgtJb
dit plaatje is gemaakt door Jamie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Star Sky [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: