Cold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lily •
Member
Cold NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: Cold   Cold Icon_minitimeza 1 jul 2017 - 18:29


Ze had haar ogen gericht op een groep katten die iets te luid zaten te lachen. Ze was niet zo snel geërgerd. Maar ze was ook geen ochtendpersoon. En er waren ook meer katten aan het praten. Het bleef een tijdje zo doorgaan, totdat de calico kattin een zucht liet horen en uiteindelijk opstond om de Guards en Hunters Den te verlaten. Haar blik meteen gericht op de nursery. Daar was het vroeger beter geweest. Met Vixen, die nu vervolgens al een To-be was. Tuurlijk was Lily blij voor haar. Maar ze mistte de nursery. Gewoon omdat het daar altijd rustig en vredig en veilig was. En nu moest ze haar taken weer terug oppakken. Als Cave Guard. Haar staart heen en weer zwiepend terwijl ze op een rustige plek besloot neer te zitten om haar vacht weer schoon en in orde te houden. Ze was nog steeds moe. Hel, het was pas zonsopgang. Welke kat kon zo vroeg opstaan?

+tag Ice


Bloom
Cold Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice •
Member
Cold UMbGBHd
Esmee
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 months
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Ice •
BerichtOnderwerp: Re: Cold   Cold Icon_minitimeza 1 jul 2017 - 19:18

Hij vond het zeer moeilijk om zijn ogen open te krijgen. Hij lag zo lekker warm genesteld, hij was nog zo moe... Helaas, hij zou toch echt moeten opstaan. Cave Guard zijn hield onder andere óók in dat je vaak vroeg wakker moest zijn. Met tegenzin rekte hij zich kreunend uit en ging met zijn ogen nog gesloten rustig zitten. Na een grondige vachtverzorging opende hij langzaam zijn ogen. Het zonlicht was veel te fel naar zijn smaak, maar wat deed je eraan? Precies, niks dus. Uiteindelijk wende hij aan het licht, en begon richting de uitgang te lopen. Voor hem liep een calico poes, en ze zag er niet heel blij uit op dit moment. Misschien hield zij ook niet zo van vroege tijdstippen. Hij dacht dat haar naam Lily was, maar hij kon het niet met zekerheid zeggen. De poes liep naar een rustigere plek, en na enig twijfelen besloot Ice achter haar aan te gaan. Niet om creepy te zijn natuurlijk, maar een gesprekje zou hem tenminste wakker krijgen. Hij ging rustig naast haar zitten, en begon zijn staart verder te wassen aangezien zij daar ook mee bezig was. "Het is veel te vroeg." mompelde hij deels tegen zichzelf.


Cold 4aZSxo7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily •
Member
Cold NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: Re: Cold   Cold Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 23:53


Het was niet dat ze de kater niet had opgemerkt. Maar het feit dat hij juist haar had gekozen om een gesprek mee te beginnen was wat onverwachts gekomen voor de calico. Vandaar dat haar dunne staart zich verdikte van de plotselinge figuur dat naast haar besloot te zitten. "Het is veel te vroeg." Mompelde hij. Waardoor ze haar blauwe ogen op de zijne durfde te richten. "Goedemorgen, Ice." Begroette ze de kater beleefd met een klein knikje voordat ze haar blik weer vooruit richtte. "En vroeg is het inderdaad." Voegde ze zachtjes toe.


Bloom
Cold Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: