Sing me to sleep. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sing me to sleep.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistdove
Member
Sing me to sleep. Tumblr10
Kip
147
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: Sing me to sleep.   Sing me to sleep. Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 15:57

Het kamp was veilig en een thuis, maar de drukte van de katten daar was overweldigend voor de jonge apprentice. Toch, was het haar buiten niet beter omdat daar gevaren lagen waar haar fragiele hartje nog niet tegen bestand waren. Het voelde alsof ze telkens vast zat tussen twee vuren waar ze zich niet aan wilde branden. Het liefst was ze gewoon alleen, nu haar zussen tot prachtige warriors aan het uitgroeien waren en haar vader een nieuwe partner had. Dus had ze al haar moed bij elkaar gesprokkeld en was ze uit haar vertrouwde cirkel gestapt, die niet zichtbaar voor anderen om de grot heen lag, en het gebied in gegaan. Er waren dagen dat ze zich beter voelde, maar vandaag was daar niet een van. Alles viel haar zwaar, al helemaal nu pas geleden haar vader opnieuw een nest had gekregen, nu met haar pleegmoeder Oceanbreeze. Ze wilde dit niet, hier had ze nooit om gevraagd.

Snel genoeg besefte ze echter hoe onverstandig haar keuze was geweest; ze kende dit gebied niet en haar slechte ogen maakte het enkel lastiger om haar weg te vinden in de schemering, Paniekerig probeerde de grijze poes haar weg terug te vinden, maar telkens leek ze alleen nog maar verder van de grot verwijderd te raken. Uiteindelijk bleef ze trillend van angst staan in een bergachtig gebied waar ze nog nooit was geweest. Haar ogen zochten enig teken van herkenning, maar alles was haar glazig en onbekend. Niemand wist van haar aanwezigheid hier, de bergen zwegen en hadden hun ruggen naar haar toegekeerd. Enkel een vogel kraaide toen hij haar zag. De jonge poes keek op en zag daar een zwarte schim boven haar kop zweven. Als ze goede ogen had gehad, had ze kunnen zien dat het slechts een nieuwsgierige kraai was die hoopte dat de poes hem naar voedsel zou leiden.
Maar dat zag ze niet, voor haar was het een hongerige roofvogel die zonder twijfelen haar weg zou brengen in zijn machtige klauwen. In wilde weg begon ze te rennen, nu het donker begon te worden zo goed als blind. Haar poot bleef ergens achter een rots haken en ze smakte met een zachte plof op de harde ondergrond, waarna ze wat een eeuwigheid leek van de helling bleef afrollen, totdat ze geschaafd en stoffig op het drassige landschap terecht kwam. Met angstig gepiep kwam ze overeind, trillend van vermoeidheid en geschaafd van de harde rotsen. Nog altijd was dit gebied haar onbekend, maar de poeltjes vlak voor haar waren in vergelijking tot de koude, harde bergen verwelkomend. Het jonge poesje zocht toevlucht onder een groot rotsblok, van waar ze over de poeltjes uit kon kijken en veilig was voor dreigende roofdieren.

Tijd verstreek en inmiddels was de nacht als een donkere deken over het landschap getrokken. De sterren fonkelden, en het water voor haar poten was dichtbij genoeg voor haar om hun reflectie nog scherp te zien. In de hemel waren ze altijd vage vlekjes geweest, maar nu begreep ze waarom de andere katten soms uren naar de nacht hemel konden staren
En ze kon niets anders dan aan haar moeder denken, die tussen diezelfde sterren joeg. Zachtjes begon ze te snikken, pijnlijk, koud en verloren. "M-mama? Mam? Ben je daar?" Miauwde ze zachtjes naar de sterren, biddend voor ook maar enig teken dat ze naar haar gejammer luisterden. "Oh mam, ik mis je zo..." Haar stem trilde van de tranen die sporen trokken op haar grijze gelaat. "Mam... Kan je me horen? Kan je de stille 'welterustens' die ik nog iedere avond tegen je zeg horen? Hoor je de verhalen die ik je in fluisteringen vertel?" Het bleef zo ijzig stil dat het haar kleine hartje brak. Toch weigerde ze nu stil te vallen, weigerde ze te geloven dat ze enkel tegen de wind en de koude rotsen aan het fluisteren was.
"Oh mama, help me toch,  ik denk niet dat ik hier thuis hoor. Ik ben niet sterk zoals Russetpaw, ik ben niet snel zoals Harepaw. Zij hebben verder kunnen leven, zij hebben hun draai gevonden in de clan gevonden..." haar stem brak in duizend stukjes. "maar ik niet."  Haar gesnik ging over in gesnotter en de woorden kwamen er als een waterval uit. "E-e-en papa is ook al verder gegaan. H-hij zegt nog altijd dat hij van je houdt, maar hij kan weer lachen, hij kan weer jagen, hij kan weer doen wat een normale kat doet. En hij heeft een nieuwe partner en zoveel kits en ik weet dat hij het niet met opzet doet, maar soms lijkt het alsof hij mij wilt vergeten. Alsof hij niet wilt weten dat hij een mislukte dochter heeft die misschien nooit een goede warrior kan worden, alsof hij daarom zoveel nieuwe kittens krijgt...Om mij te vergeten..?" Alles beangstigde haar, iedereen zag haar als dat kleine poesje die nooit de grot uit kwam en iedere keer vertelde ze zich dat ze zoveel meer was, dat er nog een toekomst voor haar open lag. Maar was dat wel zo? Kon ze ooit meer worden dan dit?
"En ik weet dat er iets mis is met mijn ogen, alles is vaag en in mijn gedachtes lijk jij soms nog het enige te zijn wat ik scherp zie. Jouw glimlach, jouw blauwe ogen, jouw lichaam terwijl je met mijn broertje in de Gorge tuimelde. Ik heb dagen bij de camp ingang gewacht, mam; maar je kwam niet terug?" Haar ogen gleden over het meer, maar het oppervlak en de sterren waren nog altijd even onbewogen door haar woorden. "...I-ik weet dat je het deed omdat je dacht er geen oplossing meer was, ik weet dat je het voor jezelf moest doen, dat heeft  Papa me zo vaak verteld.... Maar toch kan ik op sommige dagen niets anders dan me afvragen waarom... Was het de schuld van vader? Was het mijn schuld? Was je liefde voor ons, voor mij, niet groot genoeg om je op aarde te houden? "Ze had geen woorden meer, en het was nog even stil als toen ze hier net was gekomen. Ze wachtte, en wachtte, maar er kwam geen antwoord en ze wist niet wat ze moest voelen. Hoe kon ze ooit de hoop opgeven, als het het enige was wat haar nog op de grond hield?  "Mam, kom alsjeblieft terug. Al is het maar voor even, alleen zodat ik nog één nacht door jou in slaap gewiegd kan worden. Ik ben zo moe van het praten tegen sterren. Ik wil je gezicht zien, ik wil je warmte voelen. Oh mam.." De kleine poes krulde zich op onder de steen en bleef daar liggen, wachtend op hulp, als die zou komen. Zo ging het altijd, ze had altijd hulp nodig. Ze voelde zich zo zwak, zo nutteloos, zijn pijnlijk en bovenal zo alleen.
Zou er hier ooit een plaats voor haar zijn?[Open patrouille Ocean]Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Sing me to sleep. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Sing me to sleep. MistyosSing me to sleep. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Sing me to sleep. HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Sing me to sleep.   Sing me to sleep. Icon_minitimewo 5 jul 2017 - 16:14

Samen met zijn clangenoten en een paar vrijwilligers van de andere clans hadden ze de hele clan cavern ondersteboven gegooid. Zijn dochtertje was tegen het donker nog niet terug en omdat hij elke dag al zijn kittens checkte merkte hij het als een van de eerste. Paniek sloeg hem toe toen ze erachter waren gekomen dat Mistpaw niet in de grot was. Eerst wilde hij er alleen op uit trekken, hij wilde niet luisteren naar de warme woorden van Oceanbreeze dat alles vast in orde zou zijn met haar, dat ze vanzelf terug zou komen. Hij wilde dat niet geloven, dus stuurde ze hem een patrouille mee om haar buiten te gaan zoeken. Hij had Russetpaw en Harepaw opgedragen geen stap buiten deze grot te zetten. Als warrior, maar grotendeels als vader. Nee, één dochter kwijt op dezelfde avond vond hij genoeg, hij moest weten dat de anderen veilig binnen zaten.
"MISTPAW!" riep de kater terwijl hij kort naar Quietstep en Leopardpaw keek. De twee waren mee op dit nachtelijke uitstapje om zijn dochter te zoeken. "Mistpaw?" mauwde hij opnieuw terwijl hij zijn kop in de lucht bracht. Hij rook haar geurspoor weer. "Volgens mij is ze deze kant op gegaan," mauwde de grote kater terwijl hij zijn goudkleurige ogen naar de drassige grond liet glijden. Dit zouden best kattenpoten geweest kunnen zijn, maar net zo goed die van iets anders. "Ogen en oren open, wie weet wat we vinden," mauwde hij terwijl zijn blik wat verduisterde, en hij hoopte vurig dat zijn dochter in orde zou zijn. Hij zou het zichzelf nooit vergeven als hij weer een kitten zou verliezen.

i'll be good


For all of the light that I shut out, For all of the innocent things that I doubt, For all of the bruises I've caused and the tears, For all of the things that I've done all these years, for all of the sparks that I stomped out, I'll be good And I'll love the world like I should.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Sing me to sleep. VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sing me to sleep. RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sing me to sleep.   Sing me to sleep. Icon_minitimewo 5 jul 2017 - 20:54

If you can't handle me at my worst
you don't deserve me at my best
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
273 words
Tigergaze & Quietstep
Leopardpaw was alles behalve goed gehumeurd. Ze moest mee op een nachtelijk uitstapje om haar vader's domme apprentice te zoeken omdat die haar vader zo bezorgd was dat zijn kleine prinsesje nog niet thuis was voor het donker. Pfuh, alsof ze echt iets voor zou hebben. De zwart-witte poes had eens met haar ogen gerold toen ze opgedragen werd om mee te gaan, samen met haar mentor en de vader van de kitten - excuseer, apprentice. Mistpaw was starclanverdomme al een apprentice, misschien had ze een vriendje in één of andere andere stink clan en was ze daarmee een nachtelijk uitstapje gaan doen. Ugh. Ergens was Leopardpaw ook wel blij dat net zij gekozen was voor deze patrouille - het was immers zo dat ze zou kunnen bewijzen dat ze een waardig Windclan warrior was! Als ze de poes zouden vinden zou haar vader trots zijn op haar speurkunsten. Want hoe moeilijk kon het nu helemaal zijn? Dit gebeid was onbekend, tuurlijk, maar kom op zeg.. Ze waren met drie neuzen hier. De breed gebouwde kattin legde haar oortjes in haar nek toen Tigergaze begon te roepen en keek om zich heen met haar ijsblauwe oogjes. Kom op, waar zou de poes zitten? Hoe eerder ze haar zagen hoe liever, want het was vrij fris buiten, ze was moe; en ergens was ze er ook niet 100% zeker van dat alles wel echt oké was met haar mede-apprentice.. Dat was allemaal wel makkelijk te denken, maar of het echt zo was? Leopardpaw had weinig ervaring en als ze Mistpaw vol bloed, of nog erger, dood zouden terugvinden, ging ze waarschijnlijk over haar nek..


Sing me to sleep. 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Sing me to sleep. XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Sing me to sleep.   Sing me to sleep. Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 22:57

Oh boy. Zijn nichtje, Mistpaw, was na het vallen van de avond nog niet terecht. Hoewel hij eerst had gedacht dat het gewoon opstandigheid was, begon hij zich nu toch wel zorgen te maken. Mousewish's kittens waren het kleine beetje dat hij nog van zijn zus over had en hij zou alles doen om hen veilig te stellen. Het was dan ook niet raar dat hij zich vrijwillig aanbood om mee te helpen zoeken naar de vermiste Apprentice. Misschien waren ze met zijn allen iets te hard van stapel gelopen, misschien zat ze gewoon ergens in het bos en was ze simpelweg de tijd vergeten, maar na wat er met Mouse was gebeurd, durfde hij niet meer op zulke kleine misverstanden te vertrouwen. Iemand kon iets verschrikkelijks van plan zijn, zonder dat je het ook maar doorhad, zoveel had hij wel geleerd van zijn zus. Nu kamde hij met Tigergaze en Leopardpaw het gebied uit, zoekend naar de grijs-witte poes. Hij merkte wel dat zijn Apprentice het allemaal maar niks vond, maar dat probeerde hij voor nu maar even te negeren. Daarbij, ze kon nog weleens iets leren van deze patrouille. Hij stak zijn neus enkele keren in de lucht en merkte vaag het geurspoor op van zijn nichtje. Tigergaze riep haar, maar er kwam niks terug. De bengaalse kat merkte op dat hij dacht dat Mistpaw hier geweest was en Quiet kon enkel hopen dat ze niet te laat waren, voor wat er ook zou gaan gebeuren. De rood-witte kater liep wat rondom het drassige gebied. "Het geurspoor wordt hier sterker," merkte hij op, met een knik naar een bepaalde richting. Mistpaw's geur leek niet vermengd te zijn met die van een ander dier, of met de geur van bloed, waardoor hij al enigszins opgelucht was. Misschien waren ze nog op tijd.


i can't explain what i mean
Sing me to sleep. Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistdove
Member
Sing me to sleep. Tumblr10
Kip
147
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: Re: Sing me to sleep.   Sing me to sleep. Icon_minitimezo 6 aug 2017 - 23:28

Slaap vatten in zo'n onvergeeflijke en koude plek als deze was onmogelijk, zelfs al probeerde ze nog zo hard om haar zintuigen voor een korte tijd uit te zetten en de tijd zo te verdrijven. Haar wangen waren nat en haar lichaam was beurs en pijnlijk. Hoelang ze daar nu echt had gelegen, zou ze niet meer kunnen zeggen. De tijd leek maar moeizaam verder te stromen, als een soort stroperige vloeistof. Het leek dan ook en eeuwigheid later toen ze zachtjes een bekende stem hoorde. Met een ruk trok ze haar kop op en luisterde met ingehouden adem. Er volgde een lange stilte, waardoor ze net begon te denken dat ze dingen begon te hallucineren toen ze de stem opnieuw hoorde. Vaag, en heel ver weg, maar toch had ze het gehoord. Vol hoop trok ze zich overeind en spurtte naar buiten, met haar slechte ogen hopeloos opzoek naar degene die ze had gehoord. "Papa!" Riep ze zo hard ze kon, haar stem doordrongen van paniek en verdriet. Oh, alsjeblieft, mam, laat hem komen. Ze had zijn omhelzing nodig, ze had hem nodig. "Pap! Pa-pa! Help me dan toch, alsjeblieft!" Ze schreeuwde haar longen uit haar lijf en opnieuw vulde haar ogen zich met tranen. Ze kon niets anders dan hopeloos schreeuwen naar de hemel en degene die daar onder wandelden. De poes ijsbeerde heen en weer, keer op keer zijn naam herhalend.


[Onwijs laat, ik had wat school issues ;w;]Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Sing me to sleep. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Sing me to sleep. MistyosSing me to sleep. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sing me to sleep.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: