Starboy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Starboy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Starboy LZ9ajdK
Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Drizzle •
BerichtOnderwerp: Starboy   Starboy Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 23:41


magic is in the heart

De Clankatten hadden uiteindelijk natuurlijk ook de Starpools gevonden. Drizzle falling Softly wist niet precies wat hij daar van moest vinden. Het was namelijk een heilige plek, en hij vond het niet zo fijn dat random katten die niet eens bij de Tribe of Endless Hunting hoorden, hier kwamen rondhangen. Zouden ze wel hetzelfde respect hebben voor deze plek als hun Tribe dat had? Zouden ze wel beseffen dat ze op heilige grond stonden? Hier bij de Starpools voelde hij zichzelf automatisch een stuk kalmer, bijna nederig. De losse, vriendelijke tom-cat ruilde in voor een meer serieuze kat. Een vreemd beeld, maar dit was geen plek voor spelletjes. Langzaam was hij gaan zitten, starend in de poel voor zijn pootjes. Het duurde niet lang voor hij zichzelf dan ook verloor in de eindeloze diepte, waardoor hij niet opmerkte dat hij niet langer alleen was.

&OceanbreezeDrizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Starboy 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 10:14

De Starpools, het was een plek waar ze nu voor de derde keer in haar leven kwam. De eerste keer had ze gerouwd om Skykit, waarna Tigergaze de kater die haar die plek had laten zien haar had gevraagd om partners te worden. Ze had 'ja' gezegd, omdat hij van haar hield en zijzelf ook van hem. Ondanks het feit dat voor beide katten hun eerste partner in Starclan zat hadden ze nu toch iemand gevonden om mee te leven. Misschien was het wat snel gegaan, zeker voor de buitenstaanders, echter was daar een reden voor. Het leven had te kort gebleken voor Neverland én Mousewish. Beide Windclanners hadden niet zo oud mogen worden, al was Neverland toch nog best oud geworden, hij was altijd al Moons ouder geweest, hij was nog steeds te vroeg gegaan. Net zoals Cheekykit, Rosekit en Skykit niet oud hadden mogen worden. Haar blauwe ogen richtte ze op de grond terwijl ze voorzichtig haar weg naar de Starpools vervolgde. Net toen ze door de laatste bomen heen stapte zag ze daar bij een van de waterpoelen een kater staan. Ze proefde de lucht en rook vanaf een afstandje dat dit een van de Tribe katten moest zijn. Net zoals Skyteller en Brindleleaf. Ze stapte voorzichtig en rustig op hem af, zonder een takje, blaadje, of grassprietje onder haar poten te laten kraken. Immers wou ze hem niet storen. Toen ze doorhad dat hij, nu zijzelf in de wind was gaan staan, haar nog steeds niet opmerkte, besloot ze rustig te spreken. "Hallo?" Haar stem klonk respectvol en zacht. Ze wees met haar staart naar de plaats naast hem. "Zou u het erg vinden als ik naast u kom zitten?" Vervolgde ze op een even zachte en warme toon. Ze bleef rustig staan terwijl haar blik naar het schitterende wateroppervlak schoot. Waarschijnlijk was dit ook voor hen een plek om de doden te herdenken. Ze had hem met 'u' aangesproken omdat ze ervan uitging dat hij toch enkele Moons ouder was dan zijzelf. Zelf was ze nog een tamelijk jonge Leader met een leeftijd van 22 Moons.


Starboy Oceano10
Starboy LcrIgCQStarboy JwNO92gStarboy EjrsROFStarboy UK1ajoIStarboy 3qCkg2fp_oStarboy 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starboy LZ9ajdK
Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Drizzle •
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 17:33


magic is in the heart

Soms nam hij zijn kiddo’s mee naar de poelen en soms kwam hij alleen. Hier vertelde hij hun verhaaltjes over hun grootouders, of over hun siblings. Zijn eerste nestje was geen al te groot succes geweest, er waren vier kittens geweest waarvan alleen Eyes of the Snake het had overleefd. Maar hij wist dat de overige drie ergens nog bestonden, ergens op een plek niet zo heel ver van hier. Hij wist ook dat ze niet ouder waren geworden dan een paar dagen, en dat ze dat in de Tribe of Endless Hunting ook niet waren. Maar er werd voor hen gezorgd, even goed als hij zelf voor hen had gezorgd als hij van meer tijd met hen had mogen genieten.

"Hallo?" Klonk het ineens zachtjes maar rustig ergens naast hem. Drizzle keek verbaasd op, kon nog net voorkomen dat zijn vacht alle kanten op piekte omdat hij toch wel even geschrokken was. "Zou u het erg vinden als ik naast u kom zitten?" Vroeg een onbekende she-cat. Voor een moment werd hij toch nerveus. Hij was maar een Hunter, geen Guard. Hoewel ze er niet uit zag dat ze kwaad in de zin had. Daarom knikte hij zachtjes. ”Maar natuurlijk”, Glimlachte hij. Een beetje nieuwsgierig keek hij haar aan. ”Wat brengt jou hier op dit late uur?” Vroeg hij vriendelijk, terwijl hij zich iets meer naar haar toe draaide, uit beleefdheid.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Starboy 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 18:23

Op het moment dat ze de ander aan sprak omdat ze nu eenmaal in de buurt was geweest en hem niet had willen laten schrikken, of allen laten zitten bij de oever van een van de poelen, leek de kater nogal verbaasd met het gezelschap dat Oceanbreeze vormde. Hij keek verbaasd op, misschien ook een tikkeltje geschrokken, waardoor de jongere kattin hem verontschuldigend aan keek. Ze had hem natuurlijk benaderd op een moment dat hij niet geheel op de omgeving had gelet. Zodra ze vroeg of hij het erg zou vinden dat ze naast hem plaats zou vinden, leek de andere arme kat toch wel wat nerveus. Waarschijnlijk was hij het nog steeds niet gewend dat er katten waren die niet bij de Tribe hoorden en toch toestemming hadden in het territorium rond te dwalen. Oceanbreeze paste persoonlijk dan ook behoorlijk op de omgeving, omdat ze hier niet was opgegroeid en de gevaren dus ook niet zou kennen. Ze hoopte maar dat de andere katten in haar Clan zich net zo voorzichtig opstelden als haar. Aangezien een kat altijd voorbereid moest zijn op een mogelijk gevaar, zeker met de grote roofvogels die ze maar drie keer niets vond. Al vanaf het moment dat ze hier waren aangekomen, had ze een angst voor de grote robuuste vogels, omdat ze haar partner hadden afgenomen. Uiteindelijk knikte de kater waarna hij sprak. "Maar natuurlijk", glimlachte hij. Een tikkeltje nieuwsgierig werd ze aangekeken waardoor ze hem een warme vragende blik gunde. Was er iets dat hij wou weten, de Clans waren vast en zeker een abnormaliteit voor de Tribe katten. Het zou haar niet verbazen als er leden waren die informatie wouden hebben over de Clans, omdat ze natuurlijk in staat waren de Tribe lastig te vallen als ze dat wouden. Daar hadden ze voldoende katten voor, al zou Oceanbreeze geen van haar Clanleden toestemming geven om de Tribe lastig te vallen. Het was hun territorium en ze waren te gast en dus dienden ze zich ook zo te gedragen als gasten. "Wat brengt jou hier op dit late uur?" Vroeg de kater vriendelijk, terwijl hij zich beleefd naar haar toe draaide. Oceanbreeze nam plaats naast de ander en sloeg haar relatief dikke staart om haar poten heen. In een nette houding, met haar staart over haar poten gedrapeerd zag ze er rustig en zelfverzekerd uit. "Ik ben hier om mijn zoon te herdenken. Skykit. Hij is ongeveer een halve Moon geleden overleden, kort naar de geboorte. Deze plek doet mij aan Starclan denken." Verklaarde ze waarna haar blik naar de schitterende sterren in de poel voor hen schoot. "De clan van onze overleden voorouders," verklaarde ze, zodat hij wist waarover ze het had als ze het over Starclan had. "Hun geven Leaders hun negen levens en hebben ons verteld dat we op reis moesten gaan." Hierna viel ze stil terwijl ze duidelijk in gedachten verzonken naar de hemel staarde, haar kop geheven en haar blauwe ogen zacht, met een lichte weerspiegeling van verdriet er in. "Wellicht dat ik Skykit weer zal zien als ik mijn levens ontvang." Mompelde ze tegen niemand in het bijzonder. Er was een kans dat ze haar jonge zoon voor een keer aan zou kunnen kijken, als ze samen zou dromen met Starclan. Maar dan moesten ze eerst wel een plek vinden om te wonen en een plek om nader tot Starclan te komen.


Starboy Oceano10
Starboy LcrIgCQStarboy JwNO92gStarboy EjrsROFStarboy UK1ajoIStarboy 3qCkg2fp_oStarboy 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starboy LZ9ajdK
Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Drizzle •
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimeza 8 jul 2017 - 13:55


magic is in the heart

Op gezelschap had de tom-cat niet gerekend. En al zeker niet een Clankat. Dit was de eerste die hij van dichtbij zag. Hopelijk was ze zo aardig om hem te laten leven, want hij kon vrij weinig beginnen tegen een mogelijke moordpoging. Er was ook nog eens niemand die wist dat hij vannacht de Starpools kwam bezoeken, dus zou het waarschijnlijk ook wel even duren voor iemand zijn lichaam zou vinden en- maar wacht, misschien moest hij gewoon even kalmeren en zien wat er gebeurde in plaats van het ergste te verwachten. De she-cat leek namelijk niet eens agressief, in tegendeel. Ze was uiterst vriendelijk en beleefd, vroeg met respect of ze bij hem mocht komen zitten.

En waarom ook niet? Hij gaf haar toestemming en draaide zich vervolgens wat naar haar toe. De meest logische vraag werd eerst gesteld, namelijk wat ze hier kwam doen. "Ik ben hier om mijn zoon te herdenken. Skykit. Hij is ongeveer een halve Moon geleden overleden, kort naar de geboorte. Deze plek doet mij aan Starclan denken." Antwoordde ze op zijn vraag, en meteen voelde hij zijn buik samentrekken. "De clan van onze overleden voorouders," Verklaarde ze nog, waarop hij knikte en probeerde de heftige emoties van medeleven en verdriet weg te drukken.

"Hun geven Leaders hun negen levens en hebben ons verteld dat we op reis moesten gaan." Vertelde ze verder, waarna ze even stil bleef. Zelf was hij te erg onder de indruk om er iets op te zeggen. "Wellicht dat ik Skykit weer zal zien als ik mijn levens ontvang." Vervolgde ze toen. De link tussen haar eerdere woorden en haar opmerking werd hem snel duidelijk. Maar hij ging er nog niet op in. ”Het spijt me van Skykit”, Zei hij zachtjes maar gemeend. ”Op deze plek voel ik me ook altijd het dichtst bij mijn voorouders en overleden familie en vrienden”, Vervolgde hij, instemmend met de gevoelens die zij blijkbaar had op deze plek. ”Maar jij bent dan één van de leaders, of heb ik het fout?” Vroeg hij dan uiteindelijk maar. Snake zou dit vast geweldig vinden. Ontmoette hij eindelijk een Clankat, was het meteen al een leader.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Starboy 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimezo 16 jul 2017 - 13:50

De kater had waarschijnlijk niet gerekend op haar komst, immers was dit gebied van de Tribe en gingen de Tribe katten en de Warriors van de Clans elkaar vaak wel redelijk uit de weg. Ieder wandelde zijn of haar eigen pad en zorgde voor zichzelf, al heerste er vanuit haar oogpunt ook geen vijandschap. Immers had Skyteller de vier Clans toegelaten op zijn terrein zodat ze aan konden sterken en een plek hadden om als tijdelijk huis te zien. Op deze plaats was haar zoontje overleden, net zoals haar eerste partner Neverland. Er waren veel doden gevallen en ook nog katten gewond geraakt, ze wist nog goed hoe ze Burnetkit had terug gevonden, nadat een vos haar had aangevallen. Vossen waren dieren die ze wel kenden, die hadden ook wel eens in de buurt van de Clans geleefd, dassen was echter een nog groter probleem geweest. Op Windclan Territorium hadden ze altijd een dassenburcht gehad, en dit had wel eens ruzie veroorzaakt onder de Clans. Hoewel ze rond die tijd nog geen eens Apprentice was geweest, wist ze wel dat er dassen waren geweest die door Riverclan en Shadowclan waren verjaagd, waarna Shadowclan het territorium had afgepakt in ruil voor zijn diensten. Ze merkte nauwelijks dat ze in gedachten was verzonken, terwijl ze uitlegde waarom ze hier naar toe was gelopen. Ze had nog niet gehuild om Skykit, ze haar niet geschreeuwd, ze voelde zich dan wel machteloos en miste het katertje, maar wist ook dat ze hem ooit weer zou zien. Misschien eerder en vaker dan ze had verwacht, want ze zou ooit haar negen levens krijgen, als ze natuurlijk weer een plek vonden om bij Starclan samen te dromen.

In haar gedachten verzonken had ze uitgelegd wat Starclan was, natuurlijk deelde ze niet teveel informatie maar voldoende om begrip te veroorzaken. Haar blauwe ogen stonden rustig terwijl ze naar de sterren staarde. Sterren, die haar deden denken aan vroeger, het was bijna onwerkelijk dat ze met de vier clans nu samen werkten. Als ze zich herinnerde dat er regelmatig strijd tussen de vier Clans was geweest, al hadden ze ook wel gezamenlijke vijanden gekend. Zoals de Bloodclan. Hen zou ze niet missen, die katten hadden geen ziel, geen regels. Het enige wat voor hun goed was, was het doden van andere dieren. Van hun soortgenoten. Natuurlijk waren er wel Warriors die af en toe een andere kat gedood hadden, maar het ging van oorsprong tegen hun regels in. Ze waren eervol, dat kon niet gezegd worden van de Bloodclan. Echter hier waren er andere gevaren, zoals de roofvogels die haar partner gedood hadden. Ze had misschien nu weer een relatie, dit keer met Tigergaze maar dat betekende niet dat ze het vergeten was. Ze sloot haar ogen even, waarna ze de andere oudere kater aan keek. De kater leek hier behoorlijk van onder de indruk, waardoor ze hem een vragende blik gunde. Er waren wel meer katten die meer hadden willen weten over de Clans, geen wonder natuurlijk ze kwamen zomaar het territorium in gebanjerd en ineens werd dat gebied gedeeld. "Het spijt me van Skykit", mauwde de kater zachtjes maar duidelijk gemeend. Oceanbreeze knikte even waarna ze een brok in haar keel weg slikte en haar krachtige houding probeerde te behouden. "Op deze plek voel ik mij ook altijd het dichtst bij mijn voorouders en overleden familie en vrienden", vervolgde hij, de kater leek duidelijk te begrijpen waarom ze hier heen was gekomen. Waarschijnlijk hadden ze meer gebruiken die op elkaar leken, dan ze van oorsprong had gedacht. Dat terwijl ze ver weg van elkaar gewoond hadden. "Maar jij bent dan één van de leaders, of heb ik het fout?" Vroeg de kater, een vraag die ze al verwacht had nadat ze had gezegd dat ze de negen levens ooit zou ontvangen. "Ik ben de leader van Windclan. Evergreen was het toen we hier kwamen, maar zij kon het niet volhouden en heeft mij gisteren benoemd." Mauwde ze waarna ze zuchtte. "Normaal dragen de leaders het achtervoegsel star, om aan te tonen dat ze van een hoge rang zijn en dat ze door Starclan zijn goedgekeurd. Echter sinds het contact met Starclan niet mogelijk is voor ons, gaat dat waarschijnlijk nog wel even duren. Tot die tijd sta ik gewoon bekend als Oceanbreeze." Mauwde ze, ze was namelijk net een frisse wind die op de vlakten waaide. Maar of dat genoeg was om een Clan goed te leiden was nog maar te vraag. "Brindleleaf was mijn mentor vroeger. Ze heeft mij gemaakt tot de kattin die ik nu ben. Skyteller was er bij toen ik kittens kreeg. In tegenstelling tot sommige andere Clans zie ik jullie niet als vijand. Jullie hadden ons weg kunnen jagen en kunnen negeren dat we in nood waren, maar jullie hebben ons hier laten leven. Dit is de reden waarom ik jullie Tribe vertrouw. Skyteller lijkt een wijze kater. Hij is vast een goede Healer." Mauwde de kattin waarna ze een zacht glimlachje op haar gezicht zette.


Starboy Oceano10
Starboy LcrIgCQStarboy JwNO92gStarboy EjrsROFStarboy UK1ajoIStarboy 3qCkg2fp_oStarboy 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starboy LZ9ajdK
Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Drizzle •
BerichtOnderwerp: Re: Starboy   Starboy Icon_minitimeza 29 jul 2017 - 1:08


magic is in the heart

Aandachtig luisterde hij naar de uitleg over haar StarClan. Hij voelde zijn maag samenkrimpen toen ze vertelde over haar recente verlies. Als er iemand was die wist hoe ze zich voelde, dan was hij het wel. Gelukkig had ze wel nog kittens die gezond waren. Daar kon ze zich vast wel aan optrekken. En blijkbaar zag ze de kans nog om met haar kitten te spreken als ze haar levens ging halen in StarClan. Hij wist niet hoe dat precies werkte, maar hij had er wel al van gehoord. Dat hun leiders extra levens kregen. In tegenstelling tot Skyteller, die er slechts één had, net als alle andere katten. Benieuwd naar hoe het nu allemaal precies zat, vroeg hij subtiel om uitleg. Uitleg die hij wel heel makkelijk verkreeg. Het was wel duidelijk dat deze she-cat ergens wel vertrouwen had in hem en de Tribe, anders zou ze dit niet vertellen, of wel?

Af en toe knikte de tom bij haar uitleg, om te tonen dat hij aandachtig luisterde. Want alles wat ze vertelde, klonk zo ongelooflijk. Brindleleaf haar mentor, Skyteller was aanwezig bij de geboorte van haar laatste nestje.. Ze had meer met de Tribe te maken dan eender welke Clankat, zo leek het wel. ”Dat is hij zeker. Hij zet de Tribe altijd op de eerste plek en dat is wat elke goeie Healer doet, vind ik”, Reageerde hij. ”Maar het is fijn je te ontmoeten Oceanbreeze. Laat ik mezelf even voorstellen dan”, Zei hij met een klein grijnsje. Nu pas besefte hij dat hij dat nog niet had gedaan. ”Ik ben Drizzle falling Softly, roepnaam Drizzle. Ik ben de Chief of Hunters”, Vertelde hij. Hij had net zelf een heleboel informatie gekregen, nu mocht hij wel een beetje info prijsgeven over zichzelf, right?Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Starboy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: