HEY Big Spender! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 HEY Big Spender!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zuko
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimezo 9 jul 2017 - 15:16

Een zachte zucht verliet Zuko’s mond terwijl hij zijn barn verliet. Hij vond het lastig om Sagefeather alleen te laten, maar ze was nog te zwak om nu te gaan jagen en hij wilde iets anders voor haar hebben dan alleen maar muizen. En dus besloot hij om naar Twolegplace te gaan om te kijken of hij daar op wat vogels kon jagen of zo. De muizen in zijn barn waren lekker dik en sappig, maar hij kon zich voorstellen dat ze de smaak van muis een beetje gewoon begon te worden. Het zou natuurlijk beter zijn als hij een vis voor haar kon vangen, maar hij wist niet hoe hij dat deed en hij wilde het maar al te graag van haar leren zodra ze beter zou zijn. Hij snorde bij het vooruitzicht dat zij hem zou aanleren hoe dat hij het beste een vis kon vangen. Maar dan moest ze natuurlijk wel eerst beter worden. Het ging echter al beter met haar dan toen hij haar was tegengekomen toen hij met Perdi stond te praten, dus dat was alvast een positieve vooruitgang. Zuko ving de geuren op van Twolegplace toen hij over de zogenaamde border stapte en draaide met zijn oortjes om geluiden op te vangen van prooidieren. Hij hield zichzelf stil en ging laag tegen de grond zitten terwijl hij om zich heen keek, maar hoorde toen het geluid van pootstappen en opende zijn bek. De niet al te bekende geur van een Twolegnest was te ruiken en Zuko kwam nieuwsgierig zijnde een beetje overeind. Cliff? Maar nee, de geur van de kat die hem naderde leek niet half op de geur van zijn oude kittypet vriend. En dus stapte Zuko nieuwsgierig zijnde naar voren terwijl hij verwachtingsvol met een oortje draaide. “Wie is daar?” vroeg hij vervolgens rustig.


+ Eerste post voor Cosmo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosmo
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cosmo
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimezo 9 jul 2017 - 17:14

Cosmo was misselijk na de te grote hoeveelheid vis-uit-blik, dus had besloten om een luchtje te scheppen. Misschien kwam hij wel een knappe poes tegen, of een sociale kater. Desnoods een oude krakkemikkige stokdove kat. Het was het hoe dan ook waard om even zijn poten te strekken, hoeveel moeite het ook koste met zijn dikke, bolle buik. De kater merkte dat hij, terwijl hij nog maar net de oprit van zijn baasjes nest afgelopen was, al hijgde. De Kittypet besloot even te gaan liggen, om zijn piepende adem weer rustig te laten worden. Hij gaapte en keek een beetje dromerig om zich heen, met half dichte ogen. Na een tijdje stond de donkere kat weer op en liep verder, over het gras langs de weg. Hij was blij toen hij de weg overgestoken was, want de kater was nu, met zijn dikke buik, een makkelijke prooi voor monsters die er overheen reden, of ze nu op hem jaagde of niet. Cosmo schrok zich wild toen hij opeens een kat naar voren zag lopen. Niet perse om de kat zelf, maar meer om hoe hij eruit zag. Het was duidelijk dat de kater niet die ochtend nog een manicure aan zijn nagels had gehad. Laat staan een borstelbeurt of wasbeurt, iets wat voor de kater heel normaal was. Bovendien zag de kater er heel mager uit, zo naast Cosmo. De onbekende draaide met een oortje en sprak rustig:"Wie is daar?" Cosmo grijnsde breed. "The awesomness himself." Antwoordde hij op de vraag. "Maar eigenlijk iedereen noemt met Cosmo, maar dat komt op hetzelfde neer." Zijn stem klonk vriendelijk en in de verste verte niet arrogant, wat je wel zou verwachten bij de woorden die hij sprak. "En hoe heet jij?" HEY Big Spender! Oie_3d10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
HEY Big Spender! Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimedi 11 jul 2017 - 10:54

HEY Big Spender! Sibeli30
Het hart bonsde in zijn keel terwijl hij door de straten rondzwierf. Waar was ze toch gebleven?Het was al een tijdje dat hij haar niet meer had gezien. Sibelius wilde koste wat kost de kattin terugvinden, ook al hadden ze niks dat hen met elkaar verbond. De kater en zij hadden elkaar slechts sporadisch ontmoet en telkens op onvriendelijke wijze. En toch was er altijd al een connectie geweest tussen Perdi en hem, meer dan tussen andere katten in die tijd dat hij haar nog maar twee keer had gezien. Was het daarom dat de tom voelde dat ze hier ergens moest zijn?
De kater begaf zich net tussen de struiken aan de achterkant van een tuin en hoorde een conversatie aan de andere kant van het hek. Nog net kon hij een amberkleurige rogue die hij niet kende en een donkere, weldoorvoede kat onderscheiden. Toen Sibelius de flarden van het gesprek opving, als in opschepperige woorden zoals "The awesomness himself", draaide de tom met zijn ogen. Al snel werd het duidelijk dat de twee geen hoogstaande stof met elkaar wisselden, dus besloot hij de weg maar aan hen te vragen. Op zijn dooie gemakje klom hij over het hek en plofte naast hen op de grond neer. "Eh - hebben jullie toevallig een amberkleurige poes gezien? Ze moet hier ergens zijn."


HEY Big Spender! Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosmo
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cosmo
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimedo 13 jul 2017 - 21:05

"Eh - hebben jullie toevallig een amberkleurige poes gezien? Ze moet hier ergens zijn." Cosmo draaide zijn kop zo snel naar het hek, dat hij bijna omviel door zijn dikke buik. "Hoe durf jij mij, de belangrijkste van belangrijkste, zo grof te storen?  Hier ben ik niet van gediend." Grijnsde Cosmo de nieuwe Tom-cat toe. De Cosmo ging door met zijn toneelspelletje. "En wie mag die mooie jonkvrouwe zijn waar gij naar op zoek is? Is die schoonheid nog vrijgezel?" Hij keek de nieuwkomer uitdagend aan. Nou, laat maar eens zien wat je daar op in hebt, leek Cosmo te zeggen. De kittypet draaide zich nog snel om en herhaalde de eerder gestelde vraag aan 33 moons oude Rogue. "Hoe heet je? Fluisterde hij zacht en keek snel weer naar de andere Rogue, zijn uitdagende blik nog steeds in zijn gezicht.

[Zuko & Sibelius]HEY Big Spender! Oie_3d10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 20:18

Het beeld voor hem was op zijn zachtst gezegd verrassend om aan te zien. Het was een kittypet. Hoewel je zou denken dat hij redelijk oud was vanwege zijn al vrij dikke buik, schatte Zuko hem niet ouder dan een moon of elf of twaalf. Een jonge kat dan. Hij had niks tegen kittypets, maar hij vond het jammer dat ze voor hun twaalfde moon al zo vetgemest werden. Het maakte hun een makkelijke prooi voor katten die niks beters te doen hadden dat kittypets pesten – voor de BloodClan en de andere rogues dus – en voor de monsters die zichzelf niet gingen inhouden omdat een kat meer tijd nodig had om de weg over te steken omwille van zijn buik die hem in de weg zat. Er verscheen echter een amuserende blik in Zuko’s ogen toen de tom antwoord gaf en vertelde dat hij Cosmo heette, nadat hij zo ongeveer had aangegeven dat hij de beste tom was in de omgeving. Misschien niet met zo veel woorden, maar het kwam er wel op neer. Voordat Zuko antwoord kon geven, voegde er zich echter een andere tom bij hun. Het was een rogue en Zuko zette zich al schrap voor denigrerende woorden naar Cosmo toe, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan leek de tom juist bezorgd te zijn om een andere kat waardoor Zuko’s houding van geamuseerd naar gealarmeerd veranderde. Hij rolde met zijn ogen op wat Cosmo zei, maar besloot dat voor nu te negeren. “Wat is haar naam?” vroeg hij. “Ik zie dagelijks rogues aan mijn border passeren en ik spreek er ook best wel veel. Misschien heb ik haar al eens gesproken en weet ik waar ze is,” mauwde hij vriendelijk zijnde tegen de rogue. “Mijn naam is Zuko,” zei hij vervolgens op een normale toon tegen Cosmo. “Ik ben afkomstig van het rogue territory, maar ik denk dat je dat al wel doorhad.” Hij grinnikte even, maar keek daarna weer even bezorgd richting de rogue, afwachtend wat deze zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
HEY Big Spender! Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimedo 20 jul 2017 - 13:09

HEY Big Spender! Sibeli30
Zowel geamuseerd als geïrriteerd keek hij de ietwat dikke kat aan toen deze weer zijn mond opendeed. Wat eruit kwam, was namelijk niet bepaald serieuze praat. Waarschuwend gaf Sibelius een zwiep met zijn pluimstaart, die recht omhoog wees, maar reageerde niet op zijn honende opmerking. De kater begreep maar al te goed dat dit hem niet zou verder helpen en dus bleven mogelijke hatelijke opmerkingen uitgespaard. "Vast wel, maar als je ze zou willen lokken met je voedsel, denk ik niet dat je een kans maakt," zei hij in de plaats. Sibelius begon te spinnen en zijn snorharen trilden.
De andere kat leek een rogue. Maar waarom had hij hem dan nog nooit gezien of ontmoet? Vreemd. Zeker bij een groep als Rogue One kende hij normaal gezien alle eenlingen uit het gebied. De kater stelde zich vervolgens voor als Zuko en zei dat hij veel poezen zag passeren langs zijn grens. "Sibelius," zei hij met een knikje richting de kater, de andere poes ietwat negerend - in ieder geval totdat hij deze niet meer awesomness hoefde te noemen. Toch keek hij Zuko ietwat achterdochtig aan. Hoe zou hij de kattin dan kunnen kennen als hij alleen leefde? Of leefde hij niet alleen? En waar was zijn gebied dan? Het hoofd van de kater werd gevuld met ontelbaar veel vragen, waarna hij zijn opmerking beantwoordde: "Ze heet Perdi." De kater slikte even en kreeg het moeilijk bij het uitspreken van haar naam. Zuko probeerde zijn blik op te vangen, en een moment lang probeerde hij moedig te zijn en hem recht aan te kijken, om vervolgens zijn ogen af te wenden en glazig voor zich uit te staren. Wat als er iets met haar was gebeurd? Hij zou het zichzelf nooit kunnen vergeven.


HEY Big Spender! Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosmo
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cosmo
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 11:53

Cosmo negeerde de beide katten toen hij erachter kwam dat ze niet in waren voor een spelletje of een toneelstukje. Hij liet zich op zijn rug vallen en rolde heen en weer. Het was wel duidelijk dat deze katten, rogue's zoals ze zichzelf noemde, het niet hoog in de pet hadden van Kittypets. Cosmo wist wel dat ze er misschien iets, ehm, slanker en sterker uit zagen dan hij en misschien, al zou Cosmo dit nooit toegeven, ook wel iets knapper, maar hij had een mooi groot huis met veel eten. Daar konden die heren niet tegen op. De katers leken in gedachten verzonken nadat ze zich hadden voor gesteld als Zuko en Sibelius. De Kittypet voelde dat het nu het moment was en ging tussen beide staan. Ietwat zenuwachtig en onzeker vroeg hij :"Waar wonen jullie? En, tja, hoe komen jullie aan eten? Hebben jullie ook een groot wezen dat jullie dat alles geeft?" HEY Big Spender! Oie_3d10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimema 31 jul 2017 - 13:50

Cosmo leek verder niet echt op hun woorden te reageren en dat gaf Zuko de tijd om zich volledig te concentreren op wat de tom voor hem te zeggen had. Hij stelde zichzelf voor als Sibelius en Zuko deed zijn best om die naam zo goed mogelijk te onthouden, maar wist dat dat voor hem geen probleem kon zijn. Hij had nu al zoveel katten ontmoet in zijn leven en tot dusver had hij alle namen redelijk goed kunnen onthouden, als hij ze maar om de tijd zag. Het hielp ook wel dat de meeste katten boven de territoriale geur ook nog hun eigen geur hadden waardoor ze makkelijker te herkennen waren. Toen Sibelius de naam Perdi zei, draaide Zuko zijn kop met een ruk om zodat hij de tom aan kon kijken. “Haar heb ik gezien!” bracht hij direct uit. Hij voelde vervolgens een lichte schuldgevoel opkomen omdat hij niet veel met haar had kunnen spreken. Sagefeather was immers naar hem gekomen en had er verzwakt uitgezien waardoor Zuko haar als eerste prioriteit had beschouwd en Perdi daarmee een soort van had weggejaagd. Als hij had geweten dat hij zich zorgen had moeten maken over Perdi had hij haar waarschijnlijk niet zo makkelijk laten gaan, maar Perdi had op hem ook niet echt de indruk gemaakt alsof ze hulp nodig had. Sure, ze had er een beetje kregelig uitgezien toen hij zijn aandacht op Sagefeather had gefixeerd, maar voor de rest had hij daar niets achter gezocht. Stom eigenlijk, maar hij ging er meestal vanuit dat een rogue zichzelf wel kon redden omdat ze al zo lang aan dat leven gewend waren. “Ik heb haar één keer gezien, maar ik heb niet lang genoeg met haar kunnen praten omdat er iets tussenkwam. Ik heb haar daarna nog proberen te zoeken, maar tot dusver niet gevonden omdat ik voor iemand moest zorgen. Hoezo? Is er iets met haar?” Hij keek Sibelius bezorgd aan, maar toen trok Cosmo weer hun aandacht door zijn vragen te stellen. Hoewel het hem ergerde dat de kittypet een serieus gesprek onderbrak met simpele vragen die later wel beantwoorden konden worden, nam hij het de kittypet nu ook weer niet zo zeer kwalijk omdat het vast niet vaak voorkwam dat hij rogues tegenkwam die hem niet gelijk wegjoegen. “Wij wonen in het rogue territory een eindje verderop waar alle katten wonen die geen Clans hebben,” antwoordde hij dus zo geduldig mogelijk. “Wij jagen op ons eigen voedsel omdat we onszelf dat zo hebben aangeleerd, dus wij krijgen geen eten van Twolegs zoals jullie.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
HEY Big Spender! Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimeza 5 aug 2017 - 11:00

HEY Big Spender! Sibeli30
De spraakwaterval die als reactie op Perdi kwam had hij niet verwacht. De andere rogue legde heel wat dingen uit, waarvan hij maar één ding onthouden had: hij had haar gezien. "Waar?" vroeg Sibelius, plots compleet verwilderd en opgewonden. Er interesseerde hem plots maar één ding. Toch voelde hij ook ergens een lichte steek van ergernis opkomen. Praatte Perdi dan ook nog met andere katers? Een moment lang keek de tom Zuko aan van kop tot poot. Het was een slanke, innemende kat. Bijna charmant zelfs. Sibelius moest toegeven dat hij er best mocht zijn. Had zij dat dan ook in hem gezien? Begon hij iets voor haar te voelen wat hij nooit eerder had gevoeld...? De angst nam hem bij de keel en hij moest de aandrang om niet lichtjes tegen Zuko te beginnen grommen onderdrukken. De kat had vriendelijk tegen hem gedaan en zelfs de irritante eigenschap om veel te behulpzaam te zijn. Waarom had deze kater met Perdi gecommuniceerd? Hij wilde het hem vragen. En hij wilde het engagement van Zuko niet in de wind slaan. Maar toch neep er iets. De andere rogue moest de manier waarop Sibelius naar hem keek vast voelen, en net toen hij dat besefte wendde hij zijn blik terug af. De vlaag van jaloezie verdween als sneeuw voor de zon toen de kittypet zich ook terug in het gesprek mengde en over iets totaal anders begon.
"Waar wonen jullie? Hoe komen jullie aan eten? Hebben jullie ook een groot wezen dat jullie van alles geeft?" Sibelius richtte zijn blik langzaam terug op de kittypet, die rondtolde op de grond. Het was best een amusant zicht en zijn snorharen trilden. Hij moest toegeven dat dit precies het juiste was om zijn zorgen een moment lang te doen vergeten. Het was grappig hoe de dikke kat zo'n naïeve blik op de wereld kon hebben en zoveel vragen stelde. "Ik woon overal en nergens. Ik trek rond," sprak hij geduldig, nog nagenietend van het tafereel. De rest beantwoordde Zuko. "Hoe heet je, kittypet?" vroeg Sibelius met een schuine kop. Het klonk niet neerbuigend meer, maar gefascineerd. Hij had nog nooit een huispoes leren kennen en wist niet dat ze zo weinig afwisten van het wilde gebied. Ook probeerde hij zich te fixeren op iets dat hem vrolijker deed voelen in deze onzekere situatie.


HEY Big Spender! Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosmo
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cosmo
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimeza 12 aug 2017 - 16:45

Cosmo stak trots zijn borst vooruit. "Mijn naam is Cosmo en ik ben een raskat."
Voor het eerst in zijn leven bedacht hij dat hij niet eens wist wat "Cosmo" en "raskat" betekende. Misschien waren het wel die wilde katten, die zwervers die hem deze nieuwe dingen lieten denken, door hun manier van doen. Het leek alsof er een nieuwe wereld voor hem open ging en hij was de katten erg dankbaar. "Dankje" mompelde de kater. "Dankje".

(Sorry voor de korte post, maar ik ben net terug van vakantie en kan even niets meer bedenken dan dit. Sorry.)HEY Big Spender! Oie_3d10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
HEY Big Spender! DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: HEY Big Spender!   HEY Big Spender! Icon_minitimedi 5 sep 2017 - 11:16

Zuko trok kort met zijn oortje toen de tom hem opeens maar één vraag stelde en de rest leek te negeren. Hij vroeg waar Zuko Perdi voor het laatst gezien had. Net toen Zuko wilde antwoorden, merkte hoe hij de tom hem wel niet aankeek. Alsof hij een bedreiging vormde, alsof hij Perdi zo van hem af zou kunnen pakken als hij dat wilde. Was deze tom misschien verliefd op haar en wilde hij Zuko duidelijk maken dat ze verboden terrein was? Want in dat geval hoefde hij zich geen zorgen te maken. Zuko had geen gevoelens voor de she-cat en hij dacht ook niet dat hij die ging krijgen. Ze was interessant om mee te spreken, maar hij had zijn blik om eerlijk te zijn al naar iemand anders gericht, naar iemand anders die zijn aandacht trok en die zo nu en dan zijn gedachten domineerde zonder dat hij dat echt wilde of in de gaten had. Opeens begonnen zijn poten te tintelen en was hij zich er sterk van bewust dat Sagefeather zich moederziel alleen in zijn schuur bevond en hij nog altijd niet terug was van het jagen. Toen besefte hij zich dat het een Clan cat was en dat ze zich waarschijnlijk wel een uurtje of twee kon redden zonder zijn hulp. “In het rogue territory tussen mijn territory en de Wastelands als ik het me goed herinner,” zei hij. Hij kon zich nog vaag herinneren dat hij was gaan jagen voor Sagefeather en Perdi toen was tegengekomen. “Ik geloof dat het haar gebied was, want haar geur hing daar. Het gebied was wel volledig verwoest en ze leek niet helemaal honderd procent gelukkig te zijn.” Hij haalde zijn schouders op ten teken dat hij het ook niet kon helpen dat hij niet meer wist en richtte zich toen weer naar de kittypet die zichzelf voorstelde als Cosmo en hun toen vervolgens bedankte. “Dan heb je waarschijnlijk hier en daar nog familie rondlopen, Cosmo,” sprak hij op een vriendelijke manier tegen de tom.


OOC: Er was sprake van het feit dat ik ging stoppen met dit account, maar ik heb toch besloten om door te gaan. Hopelijk willen jullie dit topic voortzetten c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
HEY Big Spender!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: