Babylon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Babylon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Djinn
Member
Babylon Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Babylon   Babylon Icon_minitimedi 11 jul 2017 - 15:21

Het gerucht ging dat de o, zo machtige leider van Rogue One een aantal kittens op de wereld had gezet. Nou ja, de kattin met wie hij rond had zitten vozen had dat hoogstwaarschijnlijk gedaan. Toch wilde ze de beestjes weleens met eigen ogen zien. Het was al even geleden dat ze zelf een nestje had geloosd. Heel dol was ze niet op kittens, tenzij het haar eigen waren, maar hier en daar zat er wel een amuserend geval tussen. Daarbij, hoe langer ze hier was, hoe meer ze de roguegroep begon te zien als haar familie. En ze was altijd dol geweest op haar familie. Ze stapte de stal in waar de groep zich had gevestigd en keek even rond. De geur van pasgeboren kittens en melk hing in de stal en ergens werd ze er lichtelijk nostalgisch van. Er kwam een zachte glimlach op haar gezicht terwijl ze dichterbij liep en ging zitten. Haar ogen vielen op de kitten die het meest op haar vader leek. Een donkere, grote poes. Iemand die sowieso een felle krijgster zou worden later.

Eerste post voor Xena.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xena
Member
Babylon RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Re: Babylon   Babylon Icon_minitimezo 23 jul 2017 - 15:34

Xena's oortjes bewogen lichtjes toen pootstappen dichterbij kwamen, maar ze reageerde niet meteen. Het duurde heel eventjes voor ze haar amberen ogen opende, maar toen ze die open had ging ze meteen rechtzitten. Haar lange zwarte vacht stak aan alle kanten in pieken uiteen. Ze knikte haar kopje wat scheef toen ze de vaag bekende kattin zag en kroop wat dichterbij, waardoor haar twee broertjes in hun nest bewogen om haar leegte op te vullen. Zij was de allergrootste van haar nest, de sterkste - vooral omdat ze meestal trainde tijdens de dag, omdat ze een hele goede en grote krijgster zou worden. En dat zou ze ook worden! Xena keek naar de lichtgekleurde kattin, een vragende blik in haar oogjes. Waarvan herkende ze haar? Waarschijnlijk was ze lid van het groepje dat haar vader leek te leiden, maar ze kende nog te weinig katten van die groep. Misschien zou ze later de groep overnemen, als haar vader oud en zwak was geworden en als duidelijk was geworden dat zij de sterkste was van haar nest. Ja, dat was wel een leuk gedacht.
I'm stronger than I've ever been
tag: Djinn / word count: 183 / notes: -


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
Babylon Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: Babylon   Babylon Icon_minitimevr 1 sep 2017 - 22:25

Even beet ze op haar lip toen ze het nestje zag. De kroelende bolletjes vacht deden haar denken aan haar eigen nestjes. Ze had er twee op de wereld gezet, één van drie kittens en een tweede van vier. Ze kon ze nog allemaal voor zich zien. Al hun namen, hun vachtjes, hun ogen. En nu liepen ze ergens rond, al wist ze niet waar, en ze had al helemaal geen idee wat ze aan het doen waren. Ze kon een kitten van haar tegen het lijf lopen en niet eens weten dat het haar eigen vlees en bloed was. Helaas was ze nooit zo'n goede moeder geweest als ze zelf had gehad, iets waar ze zichzelf altijd nog om haatte, maar ze liet het haar niet al te veel opvreten. Het was het zien van dit nieuwe nestje dat de oude wond weer deed openen. Djinn ving de vragende blik van de kitten op en boog wat neer, zodat ze haar aan zou kunnen spreken. Ze glimlachte. "Ik kan nu al zien dat jij een grote, sterke kat wordt later," prees Djinn de kitten, die waarschijnlijk niet echt wist waar ze het over had. Ergens deed de kitten haar een beetje denken aan zichzelf, al was dat waarschijnlijk een voorbarige gedachte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Babylon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: