The sweet caress of twilight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The sweet caress of twilight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimedo 13 jul 2017 - 19:51

i desire the things  
that will destroy me in the end
Fawnstep was niet op komen dagen tijdens de sharing tongues. Tenminste, ze was wel heel eventjes in de clan cavern geweest. Daar had ze een aantal muizen op de stapel gelegd en was met een van die muisjes naar buiten gegaan. Ze ontweek haar clangenoten zoveel mogelijk, behalve degene wiens gezelschap ze wel waardeerde. Zoals dat van haar jongste broertje Leopardspirit, of haar vrienden Acefray en Lionroar. En dat zou ze blijven doen tot ze weer wist wie ze was, totdat ze zichzelf weer terug had gevonden. Ze moest sterk worden, want diep van binnen zat het ijzersterke karakter wat haar was aangeboren. Enkel was het weggezakt in al het ongeluk van haar leven. Fawnstep wilde niet meer zo leven, maar in haar eentje was het zo moeilijk. In elk geval at ze vanavond niet in de cave, de boze blikken zouden haar niet helpen met sterker worden. Daarom was ze met het muisje tussen haar kaken doorgelopen naar een plaats waar ze wel eens vaker kwam - de Starpools. Ze voelde zich hier sterker, dichter bij StarClan waar haar moeder en overleden kittens zich begaven. Nu ja, kittens. Hailpaw en Flintpaw waren apprentices geweest toen ze overleden, Roughflower een queen. De rest waren wel kittens geweest toen ze overleden.
Het begon een beetje te schemeren. Fawnstep boog zich voorover en begon te eten van haar muisje. Het was stil hier, er stond geen vlaagje wind en de meeste katten waren nu in de cave. Fawnstep keek op toen ze een andere geur rook, een bekende kwam haar kant op.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 14:01

De kater had haar langs zien lopen. Ze was echter niet in de cave gebleven om te eten, had haar prooi gedumpt op de prooistapel en was weer de cave uitgelopen met een andere prooi. Zou ze ergens anders gaan eten? Ergens waar de boze blikken van haar eigen clangenoten haar niet achtervolgden? De kater zuchtte. Hij wist precies hoe Fawnstep zich voelde, hij had het zelf ook meegemaakt en eigenlijk maakte hij het momenteel nog steeds mee. Zijn naam mocht dan wel gezuiverd zijn, wat een hele last van zijn schouder had gegooid, maar katten van zijn oude clan hadden nu geprobeerd het goed met hem te maken en de medelevende blikken.. nee, die wilde hij niet. Hij had ze stuk voor stuk weggewuifd, want hij wilde hun medeleven niet, hij wilde hun verontschuldigingen of woorden niet horen. 'ik heb altijd in je geloofd' - ja vast en zeker, maak dat maar een aap wijs, hem kon je dat in ieder geval niet wijs maken. Zijn kinderen, ja, misschien hadden die wel in hem geloofd. Crowcall, ja, die had ook in hem geloofd: maar de rest van de clan had hem gezien als een moordenaar tot op de dag dat Everstar had verteld dat het helemaal niet zo was geweest.

Hij slaakte een diepe zucht en pakte de prooi op waar ik al aan was begonnen, om Fawnstep's geur te volgen. Vriendschap, dat had de poes nu wel nodig. Hij had gemerkt dat haar nest een stuk verder van de rest van de warriors had gelegen en dat ze zich langzamerhand aan het afzonderen was. Dat mocht ze niet doen. Dat had hij ook in zijn oude clan gedaan en kijk waar dat hem gebracht had. Hij zag haar zitten voor de Starpools en een lichte glimlach krulde rond zijn lippen. "Hey, vind je het erg als ik erbij kom zitten?" Vroeg hij, zijn blauwe ogen op de zwartharige kattin houdend. Zijn blik werd echter serieuzer toen hij was gaan zitten. "Waarom ligt je nest eigenlijk zover weg van de rest?" Hij wilde er iets aan doen, hij wilde zijn vriendin helpen. Zoals zij hem had geholpen, ook al wist ze dat zelf waarschijnlijk niet eens.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 14:12

i desire the things  
that will destroy me in the end
Toen ze haar kop op had gericht zag ze hoe de bekende flame point kater haar kant op kwam. Misschien was hij haar gevolgd vanuit de clan cavern, maar dat kon ze niet met zekerheid zeggen. Hij was een van de weinige die er nog voor haar leek te zijn, ook een van de weinige die ze niet van zich afdrukte in deze moeilijke periode. Fawnstep schudde lichtjes haar kop toen de ander het vroeg of ze het erg zou vinden dat hij naast haar ging zitten. "Nee, natuurlijk niet," mauwde ze terwijl ze een klein beetje opschoof om het gebaar te maken. Van hem wist ze tenminste dat hij hier niet was om haar belachelijk te maken.
Ergens had ze kunnen verwachten dat de kater haar zou vragen waarom haar nest zo ver bij de anderen vandaan lag. Natuurlijk had ze die haters moeten negeren, sterk moeten zijn en haar nest terug moeten schuiven, maar zo ver was ze nog niet helemaal, met sterk zijn. Ze was nog niet sterk - dacht ze zelf dan. En als je dat bleef denken, werd je het nooit ook. "Ze hebben het weggeschoven." Met ze bedoelde de zwarte kattin hun clangenoten, wie anders ook. "Logisch, niemand wil naast een moordenaar slapen.." mompelde ze terwijl ze haar kop schudde en een hapje nam van haar prooi, waarna ze naar het water van de poeltjes keek.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 14:24

De kater nam een hap van zijn prooi nadat hij naast haar was komen zitten. Ze had het gelukkig niet erg gevonden dat hij hier was gekomen, want hij wilde graag met de kattin spreken. Ze was een van zijn weinige vrienden, of in ieder geval een van de weinige katten die hij echt vertrouwde. Daarnaast had hij ook nog wel een redelijke band met Acefray geschept, maar dat kwam misschien ook omdat hij wel eens vaker bij hem langs had moeten komen wegens.. problemen. De kater wachtte rustig af op de poes haar antwoord. Haar clangenoten hadden blijkbaar haar nest weggeschoven. Want natuurlijk, niemand wilde naast een moordenaar liggen. "Aha.." sprak hij, nog even geduldig een hap nemend van zijn prooi. "Waarom schuif je het dan niet gewoon terug? Je laat je toch niet kennen?" Hij keek even naar de poes, om vervolgens zijn blauwe kijkers op de starpools te richten. "IK bedoel, ze willen wel naast mij slapen, en tot voorheen was ik ook een moordenaar. Maar dan echt een." Hij haalde zijn schouders op. "Jij bent op een kitten gaan staan, dat soort dingen.. die kunnen gebeuren. Ik durf te wedden dat de helft van onze clangenoten ook allemaal iets hebben gedaan waar niet iedereen blij van wordt." Hij liet zijn blik weer op Fawnstep vallen. "Je moet ze niet over je laten heenlopen, Fawn." Nee, dat moest ze niet laten gebeuren. Sterk blijven. Hij wist dat ze het in zich had.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 15:00

i desire the things  
that will destroy me in the end
Hij vroeg waarom ze het dan niet gewoon terug had geschoven. Het bleef stil van haar kant, waarna ze lichtjes haar schouders ophaalde. Ze had geen idee waarom ze er niet het lef voor had om haar nest terug te schuiven. En misschien dacht ze ergens ook wel dat het haar eigen schuld was. Lionroar zei dat hij voorheen als een echte moordenaar gezien was. Was zij dat dan niet? Ze had een kitten vermoord. Haar bloedeigen kleindochter. De zwarte kattin klemde haar kaken op elkaar. Iedereen had wel slechte dingen gedaan, helaas was haar ding zo uit de hand gelopen. Voor een moment keek ze de kater recht aan. "Ja, maar jij bent tenminste sterk. Over jou lopen ze niet zomaar heen.." Nu richtte ze haar blik weer op het water. Ze haatte zichzelf voor het zwak zijn, maar dat was ze altijd al geweest. Als Fawnkit, als Fawnpaw en nu ook nog altijd als Fawnstep.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 15:13

De kater wiebelde wat met zijn oren bij haar woorden. Hij was tenminste sterk, over hem liepen ze niet nee, maar hij was niet sterk. Niet van zelf in ieder geval. Er waren genoeg momenten geweest waar hij ineen was gezakt, waar hij anderen over zich heen had laten lopen. De kater keek naar zijn poten. "Nee, dat klopt niet." Sprak hij zacht. "Ik ben niet altijd sterk geweest, Fawnstep, ik ben sterk geworden omdat ik het mezelf geleerd heb." Hij liet zijn blik weer op de poes vallen. "Sterk zijn is iets dat je leert, niet iets dat je al bent." Sterk zijn kwam niet van nature, of althans, bij de meesten niet. Het was iets dat je vol moest houden. Iedere keer weer doorgaan wanneer er een tegenslag voorbij kwam. "En ik geloof niet dat jij niet sterk kan zijn. Ik bedoel, kijk naar je! Je staat hier nog steeds, na al die tegenslagen.. en ik durf te wedden dat je over deze ook heen kan komen." Hij had al zoveel tegenslagen overleefd en ook al had het veel met hem gedaan, want het had zijn manier van denken en doen wel degelijk veranderd, stond hij er nog steeds. Op vier sterke poten, met zijn hoofd nog steeds hoog gehouden.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 17:12

i desire the things  
that will destroy me in the end
De flame point zei dat het niet klopte wat ze zei. De zwarte kattin keek hem zijdelings voorzichtig aan. Hij was niet altijd sterk geweest, hij was sterk geworden omdat hij dat zichzelf had geleerd. Fawnstep keek hem recht aan met haar helderblauwe ogen, de ogen die velen zoveel aan haar overleden moeder deden denken. Volgens de ander moest je leren om sterk te zijn, en zei had dat dus blijkbaar nooit geleerd. Niet van haar vele mentoren, niet van haar ouders, niet van haar siblings. En in haar eentje kon ze het niet. Hij geloofde niet dat ze zwak was, niet na alles wat ze had meegemaakt. Na alle tegenslagen, alle katten die ze had verloren. Voor een moment was ze stil. "Wil je.. wil je me leren om sterk te zijn?" vroeg Fawnstep met een zachte stem terwijl ze de flame point aankeek. Ze wilde niet meet zwakke Fawnstep zijn, ze wilde sterk worden. Iedereen het tegendeel bewijzen.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 23:03

De kater nam nog een hap van zijn prooi, terwijl hij Fawn de tijd gaf om over zijn woorden na te denken. Haar vraag kwam dan ook niet helemaal uit een onverwachte hoek, al zou hij bij Starclan niet weten hoe je iemand moest leren om sterk te zijn. Zijdelings keek hij even naar haar, bekeek haar even van top tot teen. "Je moet het zelf willen, er zelf achter staan, anders lukt het niet." Zei hij. Anders kon hij het haar moeilijk leren. Hij ging rechter zitten en richtte zijn blik nu volledig op de poes. "De truc is om op te staan iedere keer dat het leven je weer op de grond duwt." Sprak hij. "Het liefst zelfs met een opgeheven hoofd." Hij grinnikte wat, zijn blik nu op de starpools richtend. "Zullen we beginnen met kleine stapjes? Zoals je nest weer terugschuiven?"


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 23:30

i desire the things  
that will destroy me in the end
De kater bekeek haar en was stil, dus het enige wat ze kon doen was afwachten wat zijn antwoord zou zijn. Wie weet wilde hij haar wel helemaal niet helpen, wilde hij niet opgezadeld worden met haar problemen. Ze moest er volledig achter staan, ze moest het zelf willen. Volgens hem was het de truc om na elke tegenslag op te blijven staan, het liefst met geheven kop. Daar was het misschien waar ze altijd de fout in was gegaan. Fawnstep stond altijd wel op, maar met hangende kop.
Ze knikte lichtjes, dat was een goed begin. "Ja, dat is het beste." Haar stem klonk al wat meer zelfzeker dan haar vraag aan hem of hij haar wilde helpen met sterk worden. Een kleine glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze naar de starpools kreeg. De zon was ondergegaan en de duisternis begon te vallen, waardoor je de sterren steeds duidelijker kon zien. Er schoot haar iets te binnen. "Ik heb gehoord dat je kinderen hebt in WindClan," merkte ze op terwijl ze haar oortjes een beetje naar voren richtte. Hier had ze het nog nooit echt met hem over gehad. "Wie is hun moeder?" vroeg ze hem toen voorzichtig. Ze wilde niets pushen, maar ze was oprecht nieuwsgierig. Immers had ze hem nooit over een poes horen praten.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimevr 14 jul 2017 - 23:40

Hij knikte zachtjes. Kleine stapjes nemen, dat was altijd de beste oplossing als iemand ergens mee geholpen moest worden. Fawnstep wilde graag sterker worden en daar zou hij haar dan ook bij helpen. Met plezier zelfs, want hij had vroeger gewild dat er iemand voor hem was geweest die hem had geholpen. Helaas voor hem had hij alles alleen moeten doen. Of in ieder geval, een groot deel ervan. Er waren natuurlijk enkele katten geweest die een enorme steun voor hem waren geweest. Spottedleaf, Everstar en Icyrose onderandere. Drie poezen waarmee hij goede vriendinnen was geweest, Icyrose zelfs meer dan dat, ze was immers de moeder van zijn kinderen. Helaas had hij geen van die drie katten in zijn leven meer. Over Icyrose werd echter een vraag gesteld. Fawnstep merkte op dat ze had gehoord dat hij kittens had in Windclan. Zacht knikte hij en even slikte hij een brok weg toen ze vroeg wie hun moeder was. "Hun moeder ging door het leven als Icyrose.." Sprak hij zacht, zijn blik op de Starpools houdend. "Ze was een van de mooiste calico-poezen die ik ooit ben tegengekomen en ze had van die prachtige blauwe ogen waarin ik kon verdrinken.." Een glimlach sierde zijn gezicht. "Helaas mocht onze liefde niet lang duren.." zijn vrolijke blik veranderde in een droevige blik; bij de gedachte aan dat ze ook van Whitelion gehouden had, nadat hij zich van haar had afgezonderd, nadat zij hem had verteld hoe erg hij haar liet denken aan haar geweldadige vader. Had hij haar ooit nog verteld hoe erg hij van haar had gehouden? Wist ze dat überhaupt wel?


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimeza 15 jul 2017 - 0:02

i desire the things  
that will destroy me in the end
Misschien waren het niet haar zaken geweest en had ze geen herinneringen bij de flame point omhoog moeten halen. Toch vroeg ze naar de moeder van zijn kittens, puur uit nieuwsgierigheid. Haar naam was Icyrose geweest. Een mooie calico, een van de mooiste die de flame point ooit was tegengekomen. Eentje met blauwe ogen waarin de kater had kunnen verdrinken. Een waterige glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze naar het water van de poel keek. Dat klonk als een prachtige kattin om als moeder voor je kits te hebben. Hun liefde had niet lang mogen duren.. oh.. Fawnstep bleef eventjes stil en keek voorzichtig naar de kater, hij zag er verdrietig uit. "Ze moet één van de gelukkigste poezen van het woud geweest zijn, als er iemand was die zo over haar praatte." De zwarte kattin wist dat ze zelf gelukkig zou zijn als er iemand van haar hield. Iets waarvan ze haar hele leven had gehoopt dat Thrushdive dat zou doen. Maar die kater zou nooit zo over haar hebben gesproken als Lionroar nu over Icyrose deed. Ashdrizzle zou ook nooit op die manier aan haar hebben gedacht, niemand zou ooit op die manier over haar praten. Ergens wilde ze hem troosten, haar staart kort tegen zijn rug drukken om te laten zien dat ze er voor hem was, maar toch durfde ze dat niet helemaal. "Wat is er met haar gebeurd?" vroeg ze toen maar om de stilte te verbreken.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimeza 15 jul 2017 - 0:12

Hij hield zijn blauwe kijkers gericht op de starpools en richtte dezen niet meer op naar Fawnstep. De gedachten aan Icyrose brachten hem naar een tijd van heel veel plezier en liefde, maar anderzijds ook naar een tijd vol pijn en verdriet. Gelukkig sprak de poes en zorgde ze ervoor dat het gesprek niet helemaal stilviel. Zacht knikte hij. "Dat was ze ja.." kwam er niet helemaal positief uit hem. Icyrose was gelukkig geweest, dat kon niet anders, maar er waren dingen gebeurd waardoor hun relatie niet zo rooskleurig was geweest als dat de twee gehoopt hadden. De moord op Skymask had hen uit elkaar gedreven. Een staart drukte zich kort tegen zijn rug, maar de kater reageerde er niet op. Hij liet zijn blik echter pas omhoog glijden toen de poes vroeg wat er met haar was gebeurd. Zacht slikte hij. "We waren al uit elkaar toen het gebeurde, iets-" hij wilde overduidelijk niet praten over dat 'iets' "-had ons uit elkaar gedreven.. en een paar monen later vonden Whitelion en ik haar dood. Een vos had haar van het leven beroofd." De naam Whitelion gleed zonder te denken over zijn lippen heen. Dat was waarschijnlijk het enige moment tussen Whitelion en de kater geweest waarop de twee normaal tegen elkaar hadden gedaan, even hun haat voor elkaar aan de kant hadden geschoven..om Icyrose's lichaam met rust en respect terug naar het kamp te brengen.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimeza 15 jul 2017 - 8:56

i desire the things  
that will destroy me in the end
De kater stemde met haar in, maar hij zag er nogal treurig uit. Fawnstep had nu al spijt van haar nieuwsgierige vraag, en dus besloot ze om toch maar het puntje van haar staart tegen zijn rug aan te tikken. Blijkbaar waren de twee al uit elkaar toen er iets gebeurd was, en ze waren door iets uit elkaar gedreven wat de kater niet wilde zeggen. Dus de zwarte kattin vroeg er verder niet naar. Whitelion en Lionroar hadden de mooie calico gevonden nadat een vos haar had vermoord. Whitelion? Fawnstep was voor een moment verbaasd maar liet het niet zien. Haar staart had ze weer om haar pootjes geslagen. "Het spijt me, Lionroar." De zwarte kattin haalde een keer diep adem terwijl ze naar de sterretjes keek in de poel.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 11:54

De kater had zijn blik gericht op de Starpools. Zou Icyrose nu, op dit moment, naar hem kijken? Zou ze hopen dat hij wist dat ze nog steeds van hem hield? Of zat ze nu naast Whitelion, blij dat hij zich bij haar had gevoegd in Starclan? Waar ze daar samen met hem een eeuwig leven kon leiden. Zacht zuchtte hij bij de woorden van Fawnstep. "Het geeft niks," sprak hij, waarna een kleine glimlach op zijn lippen verscheen. "Het waren duistere tijden, maar die heb ik achter me gelaten. Zie je? Ik ben gewoon weer overeind gekrabbeld en het gaat GOED met mij." Goed. Wat een overdrijving. "Nu is het tijd voor jou om ook met geheven hoofd op te staan, zullen we je nest terug gaan schuiven, dan?" Ja, hij zou haar helpen. Hij zou haar een sterke poesmaken. Wellicht niet zo 'sterk' als Innerstar, maar anders sterk. Want Fawnstep had het zeker in zich.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 12:19

i desire the things  
that will destroy me in the end
Terwijl de zwarte kattin haar blauwe ogen op de poel gericht hield ging de flame point door met praten. Het waren duistere tijden geweest die hij achter zich had gelaten. Nu was het voor haar tijd om dat ook te doen, want dan zou alles weer goedkomen. Ergens wilde ze hem zo graag geloven, maar het was moeilijk. Haar moeder had ook altijd gezegd dat het wel goed kwam, bijvoorbeeld toen ze ruzie had met Roughflower. Dat was nooit goedgekomen, want ze had nooit een sterke moeder kunnen zijn voor haar, noch voor Hailpaw en Flintpaw. Alles was gewoon zo vaak foutgegaan.. zou het ooit nog wel goedkomen? Fawnstep kwam overeind toen de kater voorstelde haar nest terug te schuiven en knikte toen. "Ja.. laten we maar gaan.." mauwde ze met een laatste blik op de poel. Ze keek op naar Lionroar en begon toen te lopen in de richting van de clan cavern. De meeste katten zouden vast al slapen, het was al laat.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 12:37

De kater richtte nog een blik op de poel voordat hij opstond. Hij zag hoe de sterren reflecteerden op het water en voor even, heel even, voelde het alsof Starclan weer dichtbij was. Alsof ze over hen heenkeken. Maar hij wist het niet meer. Na alles wat gebeurd was, na de doodse stilte aan de andere kant.. waren ze er nog steeds? Of hadden ze hen achtergelaten, het moment dat de clans hun oude territoria hadden verlaten? Zijn blik gleed nog even kort op de sterrenhemel, voordat hij achter Fawn aanliep. Snel beende hij haar bij, waarna hij naast haar bleef lopen. "Nou, over het nest. Je schuift het gewoon terug.. niemand die er wat van zal zeggen." Nee, vast niet. En anders was hij er om haar bij te staan.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 12:53

i desire the things  
that will destroy me in the end
De kater haalde haar al snel in en kwam naast haar lopen. De starpools hadden haar voor een moment dichter bij haar moeder en dochters gebracht dan ze de afgelopen moons had gedaan. Ergens vond ze het jammer dat ze weer weg moest, maar het leven ging door en ze moest hen loslaten. Thrushdive, Innerstar, Hailpaw, Flintpaw, Roughflower, Adderkit. Ze moest er zijn voor de levenden. Ze moest sterk worden zodat haar straf opgeheven zou worden en de clan weer normaal naar haar kon kijken. Ze moest sterk worden en contact zoeken met haar kleinkinderen om er voor hen te zijn nu ze beide ouders verloren waren. En ze moest sterk worden voor zichzelf, om een nieuw leven op te kunnen bouwen. "Oké," mauwde ze wat zachter. Want wat viel er immers op in te brengen?
Toen ze bij de cave waren bleef ze twijfelend staan. Ze zag haar mosnest die wat verder van haar clangenoten afgeschoven was - en nu moest ze het dus terugschuiven. Kort keek ze naar Lionroar, waarna ze naar binnen stapte.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 20:49

De weg terug naar de cave was stil, desondanks een korte 'oke' van Fawnstep's kant, werden er geen woorden tussen de twee gewisseld. Zou ze zenuwachtig zijn? Nerveus? Bang dat haar clangenoten er iets op te zeggen hadden? Hij had geen idee en even liet hij zijn helderblauwe ogen op de zwarte kattin vallen. Hij zou haar in ieder geval bijstaan waar nodig, als haar clangenoten hun mond opentrekken. Maar het was ook aan haar om er iets op terug te doen. Het nest met een opgeheven hoofd terug schuiven, met zelfverzekerdheid zodat niemand er iets op durfde te zeggen. Hij knikte haar bemoedigend toe. "Hoofd hoog, doe het lekker zelfverzekerd." Zei hij, in een hoop haar daarmee te kunnen helpen, waarna hij haar de cave in volgde en zijn blik richtte op haar mosnest.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
The sweet caress of twilight UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimewo 19 jul 2017 - 21:39

i desire the things  
that will destroy me in the end
Fawnstep was nog nooit zelfzeker geweest en het was dan ook heel raar voor haar om dit te doen. Ergens voelde ze zich stiknerveus, en tijdens de stille tocht naar de clan cavern zei ze ook niet echt meer wat tegen de flame point. In plaats daarvan draaide haar hersens overuren, hoe moest ze zelfzeker overkomen? Het zweet brak haar al bijna uit als ze er alleen maar aan dacht. Maar het moest, het moest anders zou ze geen leven meer hebben in ShadowClan. Haar moeder was er immers niet meer om haar te beschermen van haar eigen clangenoten. Met haar blauwe ogen keek ze kort naar Lionroar toen ze de grot binnenstapte, knikte een keer en slikte haar nerveusheid weg. Met een diepe ademhaling stapte ze naar voren in de richting van haar nest. Ze wist dat de flame point er was, het was lang geleden dat er iemand echt voor haar was geweest. En het gaf haar nieuwe moed. Ze wilde veranderen - ondanks het vreselijke gevoel in haar onderbuik. Met een opheven kop stapte ze naar haar nest toe, om vervolgens haar kop sierlijk te buigen en haar nest in een simpele beweging terug te schuiven bij de andere van ShadowClan. Een aantal katten keken op, sommige gunde haar een wat minder vriendelijke blik maar ze probeerde het te negeren. Niet naar kijken. Niet aan denken. Maar ze had het wel gedaan, met opgeheven kop en een ferne zwiep van haar staart toe. Het was misschien wel daarom dat ze katten niets zeiden - niemand had zo'n houding verwacht bij de zwarte kattin. Sommige katten zou ze op dit moment wel aan haar moeder laten denken, diep van binnen leek ze daar meer op dan ze zou willen. Haar helderblauwe ogen zochten nu die van Lionroar, stiekem zoekend naar een bevestiging van deze eerste stap.
Lionroar | STARPOOLS
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


The sweet caress of twilight SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
The sweet caress of twilight V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: The sweet caress of twilight   The sweet caress of twilight Icon_minitimema 24 jul 2017 - 19:03

Toen hij Fawnstep met een opgeheven hoofd en een soort zelfverzekerheid die hij nog nooit bij haar had gezien naar het nest zag lopen, deed ze hem even denken aan de zelfverzekerde Innerstar, haar moeder. En er waren wellicht meerdere katten die op dat moment naar de zwarte kattin hadden gekeken en aan haar moeder moesten denken, wellicht ook een van de redenen waarom de poes niet aangesproken werd. Een glimlachje verscheen rond zijn lippen, want hij was trots op zijn vriendin. Ze had het gedaan. Haar nest dichterbij geschoven en niemand die daar een opmerking op maakte. Hij besloot het feit dat ze hem nu deed denken aan Innerstar even weg te houden, want hij kon maar al te goed begrijpen dat ze niet steeds in haar schaduw wilde staan. "Goed gedaan, zie je nou wel, niemand die iets durft te zeggen." Grinnikte hij, waarna hij gaapte. "Zullen we dan maar een einde breien aan deze dag? Ik zie je morgen?"


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
The sweet caress of twilight Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sweet caress of twilight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: