A new moon is rising 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A new moon is rising

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chimepaw
Member
A new moon is rising 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: A new moon is rising   A new moon is rising Icon_minitimeza 15 jul 2017 - 14:22

Met kleine pasjes wandelde de tabby kattin door het gebied. Zorgvuldig had ze de terugkerende patrouilles vermeden. Nu liep ze alleen in het gebied, richting een plaats die ze eerder die moon had ontdekt. Ze wilde die plaats nu zien, in de nacht. De laatste stralen van de zon verlieten de aarde en een wit blauwe kleur was nu de enige verlichting. Het licht van de maan zou haar gids zijn voor nu. Het duurde dan ook niet zo gek lang voor de Riverclanner aankwam bij de verscheidene poeltjes. De Starpools heette ze omdat ze het licht van de sterren zo mooi weerkaatste. Het licht van de sterren maakte haar vrij weinig uit. Die Silverpelt waar iedereen met verwondering naar op keek trok haar interesses niet. De maan, de lichtbron die zo veel groter en mooier was dan al die miezerige sterretjes. Starclan mocht bestaan of niet maar haar plaats zou de maan zijn. De maan wiens licht de poeltjes prachtig verlichtte. Zuchtend ging Chimepaw zitten voor een van de poeltjes, badend in het licht van de sterren en maan.

[Eerste post voor Graypaw]


A new moon is rising Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member
A new moon is rising RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: A new moon is rising   A new moon is rising Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 14:53

In het donker lopen was moeilijk voor de magere kater, omdat hij niet zo goed zag. Hij richtte zijn blik omhoog, naar de sterren. Voor hem waren het wazige bolletjes, maar hij had naar zijn zus geluisterd als ze vertelde hoe ze eruitzagen. Allemaal kleine puntjes, en elk puntje was een kat. Zijn vader was daar, tussen de Riverclan warriors, net zoals zijn zusje. Hij miste hen geweldig. De grote maan trok zijn aandacht soms meer, al was het maar omdat het zo veel groter en duidelijker was. Niet zo'n wazig plekje dat zich niet duidelijk onderscheidde van alle andere wazige plekje, maar één grote lichtgevende bol. Zoals de zon, al deed het niet zo veel pijn wanneer je ernaar keek. Terwijl hij zo druk bezig was te kijken naar al die pracht in de lucht, botste hij zo tegen een poes die hier zat op en omdat hij toch wel wat groter was dan haar duwde hij haar zo omver, de Pool in. Zelf vloog hij er ook achteraan. Proestend kwam Greypaw weer recht, Starclan dankend dat de poelen ondiep waren zodat hij kon staan.
WORDS: 186 | TAGGED: Chimepaw
Klein beetje powerplay hoop dat je het niet erg vind? anders pm je maar ^^"
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
A new moon is rising 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: A new moon is rising   A new moon is rising Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 20:29

Alles was zo heerlijk vredig. De reflectie van de maan leek haar hele wezen in zich op te nemen. Zodanig dat de kattin geen informatie over haar omgeving meer binnen kreeg. De kater die tegen haar aan botste en haar daardoor mee het poeltje in sleurde was dan ook compleet onopgemerkt gebleven, tot het moment van impact. Het frisse water omhelsde haar bruine tabby vacht. Meteen werd ze in gedachten terug genomen naar een punt in het verleden. Het water voelde kouder aan, plantenstengels trokken zich steeds vaster om haar achterpoot. Het was het moment dat het kamp overstroomde en ze onderwater vast kwam te zitten. Nu beleefde ze dat moment haast nog een keer. Enkele secondes bleef haar lichaam roerloos onder water liggen. Nee... niet nog een keer. Nee! De twee grijze ogen sperde zich wijd open en de kattin wist op haar poten te gaan staan waardoor haar kop weer boven het water uit kwam. Een paar keer proestte de kattin wat water op maar bleef verder al rillend op haar plek staan. Haar ademhaling ongelijk en snel. Haar lichaam gaf niet mee, ze kon geen kant op.

[Is helemaal prima hoor maar een kattin die een trauma heeft voor water in het water duwen geeft ehm mooie resultaten X"D]


A new moon is rising Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new moon is rising
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: