Irreverence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Irreverence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Irreverence Giphy
Demi
24
Actief
"Smile and make a bitch mad."

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw,
BerichtOnderwerp: Irreverence   Irreverence Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 20:49

Dilemma: ze wilde graag zwemmen, maar in de Rapids was het toch iets te gevaarlijk naar haar idee. Ze zat er niet op te wachten om gewoon mee gevoerd te worden door de sterke stroming totdat ze een keer verdronk. De enige andere vorm van water was de Starpools. Maar om nou met haar achterste in de meertjes van Starclan te gaan zitten, leek haar ook weer zo oneerbiedig. Met een bedenkelijke frons keek ze naar de kleine poelen. Ze miste de rivier thuis. Snel scande ze de omgeving, zoekend naar een andere aanwezige. Toen die er niet leek te zijn, zette ze één poot in het water. Een rilling trok over haar rug. Het water was kouder dan ze verwacht had. Het was helder, je kon de steentjes op de bodem zien liggen en als je goed keek, zag je de kleine zilvervisjes zwemmen. De beestjes gingen snel aan de kant toen ze haar andere poot in het water plaatste. Voor ze het wist, stonden alle vier van haar poten in het water. Oeps.

& Jayflame eerst.


Irreverence YjPuEaj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
Irreverence DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: Irreverence   Irreverence Icon_minitimedi 1 aug 2017 - 14:23

Een rustige blik was in zijn ogen te vinden terwijl hij tevreden keek naar het muisje dat zich voor zijn poten bevond. Voor de eerste keer sinds tijden leek hij zich wat op zijn gemak te voelen bij de andere Clan cats in de buurt en voelde hij zich zelfs lichtelijk gelukkig. Hij had zijn beste vriendinnen dicht bij zich in de buurt, hij kon het redelijk goed vinden met zijn Clanmates en hij begon zijn afkomst langzaamaan meer en meer achter zich te laten. Dat kwam ook voornamelijk omdat niemand hem er meer echt aan herinnerd had sinds dat ze hier waren, iets wat hij wel kon appreciëren. Sinds Zealspark voor hem was opgekomen, had niemand echt de moeite genomen om hem nog een keertje te pesten. Het was net alsof ze tot inkeer waren gekomen nadat Zealspark hun er scherp op had gewezen dat pesten niet getolereerd werd binnen ThunderClan. Hij had er vervolgens van gebaald dat hij getraind was geweest door een warrior die nog maar net zijn rank had gekregen, maar hij was zijn toenmalige mentor wel dankbaar voor de training die hij had gekregen waardoor hij toch op tijd warrior had kunnen worden. Ja, zijn pad was niet altijd gemakkelijk geweest om te bewandelen, maar hij had het gevoel dat hij nu eindelijk wat rust kon vinden. Het feit dat ze in een gebied waren die ver weg was van het gebied waar zijn vader verbleef, deed hem goed en gaf hem het gevoel zich meer los van hem te kunnen maken. En dus wandelde Jayflame op zijn gemakje naar the Starpools. Hij durfde te wedden dat ze er overdag niet half zo mooi uitzagen als ’s nachts, maar hij wilde een plekje voor zichzelf hebben en bovendien had hij er mooie herinneringen aan omdat hij daar een nacht had gespendeerd samen met Routpaw. Zijn hart klopte sneller als hij aan de mooie groenogige WindClan medicine cat’s apprentice dacht en een beetje dromerig liep hij richting de poelen. Hij verloor zijn grip toen hij onvoorzichtig van de helling ging en met een schreeuw viel hij naar beneden. Hij rolde door totdat hij tegen een ander kattenlijf knalde en ze samen in het water vielen. Mousedung.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Irreverence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: