Undefined territories. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Undefined territories.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
Undefined territories. DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Undefined territories.    Undefined territories. Icon_minitimezo 23 jul 2017 - 12:31

Runa keek met een lichte zucht opzij naar een paar spelende kittens. Het was gek om zich te bedenken dat deze kittens nu zo onschuldig leken, maar straks zouden uitgroeien tot moordmachines. Of misschien was er hoop en waren er een paar kittens bij die, na één of twee moons, dezelfde denkwijze als zijzelf over zouden nemen en zich tegen Claw zouden keren. Ze zou het een ontzettend mooi idee vinden dat Elite cats zich gedroegen alsof ze bij Claw hoorden en zich dan op een gegeven moment tegen hem en Shark zouden keren. Een mooi, maar onbestaand idee. Claw wist wat hij moest zeggen om zijn members te hersenspoelen en hoe meer members hij kreeg in zijn Elite hoe kleiner de kans was dat er grote groeperingen waren die zich ooit tegen hem zou kunnen keren. De rogues wilden zich nergens mee bemoeien en diegenen die zich daadwerkelijk konden verdedigen, hadden hun territories verlaten. Als ze al aan de Elite zou ontsnappen, zou dat door haar eigen toedoen zijn. Dan zou ze vogelvrij verklaard worden en was haar beste kans om gewoon de Clans achterna te gaan, want hier liep altijd wel een Elite cat rond die haar zou willen vermoorden. Of zou moeten vermoorden omdat dat moest van Claw. Ze zuchtte. Er leek geen ontsnappingsroute te zijn en de paniek om hier haar hele leven vast te blijven zitten, werd met de dag groter en groter. En dus besloot Runa om even naar buiten te gaan om af te koelen, om even verlost te zijn van dat irritante gevoel dat zich altijd door haar kleine lijfje leek te verspreiden als ze hier was. Ze was nu al twee moons young one en ze merkte de verschillen in haar uiterlijk. Ze was slanker, had meer spieren en werd zelfs wat groter. Maar voor haar gevoel ging het te langzaam. Ze zuchtte weer en besloot om naar het rogue territory te gaan, want dat was de plek waar ze als kitten als eerste naartoe had mogen gaan van haar vader. Hij zou het vast geen goed idee vinden dat ze hier in haar eentje naartoe ging, maar misschien kwam ze Zuko, Tank of één van de andere katten tegen die hij had opgenoemd en viel het allemaal wel mee. Runa’s korte pootjes brachten haar naar het rogue territory waar ze de eerste beste border over stapte die ze tegenkwam. Nieuwe geurmarkeringen drongen zich in haar neusgaten en de kleine she-cat bleef staan toen ze pootstappen hoorde.


+ Eerste post voor Mazikeen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mazikeen
Member
Undefined territories. DPKsfdL
Elfje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mazikeen
BerichtOnderwerp: Re: Undefined territories.    Undefined territories. Icon_minitimedo 21 sep 2017 - 21:59
Nieuwsgierig, dat was een manier om haar te beschrijven. Naïef een andere. De geuren van onbekende katten volgen, en door hun territoriums gaan, dat was duidelijk naïef. Maar Mazikeen vond het nu eenmaal leuk om nieuwe katten ontmoetten dat ze niet op de gevaren lette. Dat deed ze eigenlijk nooit. Ze deed altijd voordat ze dacht, en soms pakte dat goed uit en soms niet. Nu volgde ze echter een onbekende geur. Het was duidelijk een kat, maar er hing ook een andere geur aan, eentje van een groep katten. Zou het een van de clankatten zijn waarover ze had gehoord? Maar die waren al een tijdje weg uit dit gebied. Zou het dan een achterblijver zijn? Nu was ze toch echt wel nieuwsgierig. Met snelle passen volgde ze het geur tot er een kattin in zicht kwam. Nog niet zo oud, maar wel bijna twee keer zo oud als haar. Wat deed ze hier? Was ze hier aan het jagen? Kwam ze ook andere katten zoeken om mee te praten? Mazikeen besloot gewoon naar de vreemdeling toe te gaan en het te vragen. Dat kon geen kwaad, toch? Met een glimlachje zocht ze de ogen van de ander op en groette deze dan ook vrolijk met haar eigenste. "Hoi!" Kwam er vrolijk uit haar bekje. Nee, negativiteit zou je bij haar niet vinden, het leven was immers erg goed, ook al had ze geen ouders.Undefined territories. Mazike10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Undefined territories. DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Undefined territories.    Undefined territories. Icon_minitimedi 26 sep 2017 - 20:51

De pootstappen leken van een kitten afkomstig te zijn en Runa ontspande zich wat meer. Hoewel ze niet allemaal hetzelfde waren, hadden de rogues geen goed beeld over de Elite en zou het dus niet verrassend zijn geweest als er voor haar een gevaarlijke, boze rogue had gestaan. En ze had tijdens haar training met haar vader al wel wat geleerd, maar ze wist dat ze zichzelf nog niet perfect kon verdedigen. Gelukkig hielp Jackdaw haar ook als het om vechttrainingen ging, maar ze was redelijk klein voor haar leeftijd en kwam daarom niet bepaald intimiderend over. Zelfs Razor, Claw’s dochter, was groter dan haar twee moons voordat ze young one werd. Door haar kleine gestalte was ze vaak het mikpunt van getreiter in het camp. Nu wat minder nu dat Jackdaw haar zo nu en dan hielp, maar ze voelde dat ze nooit helemaal in de Elite zou passen en dat was niet alleen omdat ze niet van moorden hield, maar simpelweg omdat haar karakter heel anders lag dan die van hun. De kat die naar haar toekwam, was van kittenleeftijd en Runa trok wat verwonderd met haar oortje toen de kat blij op haar reageerde. “Hé,” sprak ze en er was een klein glimlachje om haar lippen te zien. “Ik wil niet gemeen zijn ofzo, maar zijn je ouders niet in de buurt om je in de gaten te houden? Ik kan me niet voorstellen dat het hier veilig moet zijn voor een kitten om zomaar vrij rond te lopen.” Hopelijk kwam ze nu niet al te gemeen over, maar ze had nog nooit gezien dat een kitten zomaar alleen door rogue territory wandelde, al waren er wel kittens in de Elite opgenomen die ook geen ouders meer hadden en rogues waren geweest. Het nieuwe gerucht ging nu rond dat Shallow, de voormalige rogue, Shark’s dochter was. Maar er gingen wel meer geruchten rond over zonen en dochters van Shark en Runa wist niet altijd wat ze daarvan moest geloven. Snel richtte ze haar aandacht weer op de kitten voor haar terwijl ze wachtte op antwoord.


Undefined territories. Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mazikeen
Member
Undefined territories. DPKsfdL
Elfje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mazikeen
BerichtOnderwerp: Re: Undefined territories.    Undefined territories. Icon_minitimema 16 okt 2017 - 21:24

Ze zag de ander een kort trekje met haar oor maken, maar Mazikeen was niet zeker waarom. Misschien wilde de kattin voor haar wel helemaal geen gezelschap. “Hé,” Sprak de ander met een klein glimlachje, wat de kitten wat meer op haar gemak stelde. Ze had niet veel aanvaringen gehad met andere katten sinds ze haar ouders een maan geleden was kwijtgeraakt. Ze zag er dan ook niet erg gezond uit. Ze had weinig eten kunnen vinden op haar eigen houtje, ze had immers nooit goed leren jagen. En het was niet alsof een kitten alleen de hele wereld aan kon. “Ik wil niet gemeen zijn ofzo, maar zijn je ouders niet in de buurt om je in de gaten te houden? Ik kan me niet voorstellen dat het hier veilig moet zijn voor een kitten om zomaar vrij rond te lopen.” Mazikeen schudde haar kopje. Ik weet niet waar ze zijn," mompelde ze. Ze had zeker wel naar haar ouders gezocht, dus niemand kon haar dat verwijten, maar vinden had ze ze niet gedaan. En om eerlijk te zijn had ze de hoop verloren dat ze ze ooit nog zou vinden. Ze richtte haar blik maar op haar witte pootjes terwijl ze het antwoord van de oudere kattin voor haar afwachtte.


Undefined territories. Mazike10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Undefined territories.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: