Boundaries.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Boundaries..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Xena
Member
Boundaries.. RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Boundaries..   Boundaries.. Icon_minitimezo 23 jul 2017 - 15:37

Haar vader was nergens te bekennen en haar moeder had er niks op tegen gehad dat ze eens een luchtje ging scheppen - al wist de poes niet juist hoe ver ze zou gaan. Xena was al twee manen oud, en ze vond zichzelf oud genoeg om het territorium van hun groepje eens te gaan verkennen. Ooit zou ze dit groepje immers leiden, ze was er zeker van, en dan moest ze het territorium wel kennen! Xena wist niet goed waar de grenzen eigenlijk lagen, al stopte ze toen ze een hele sterke geurlijn vond. Ze ging zitten, lichtjes hijgend van de lange wandeling. Zoo lang was het in principe niet geweest, sinds ze maar een klein groepje waren en geen verschrikkelijk groot territorium hadden geclaimd; maar ondanks dat ze in een goede conditie was met haar vele trainingen, bleef ze nog steeds wel een jonge kitten die nu eenmaal niet zo ver kon lopen als een volwassen kat.
I'm stronger than I've ever been
tag: Zuko / word count: 159 / notes: -


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Boundaries.. DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Boundaries..   Boundaries.. Icon_minitimema 31 jul 2017 - 14:13

Zuko voelde zijn huid warm worden onder zijn pels terwijl hij van links naar rechts sprong en uithaalde met zijn poot naar een tegenstander die er helemaal niet was. Het kostte hem echter weinig moeite om zich in te beelden dat er een tegenstander voor hem stond, want het kwam wekelijks voor dat hij zijn territory moest verdedigen tegen rogues die zijn schuur wilden hebben. Zijn vroegere mentor had er hard voor gevochten om deze schuur te bemachtigen en Zuko was niet van plan om deze af te geven, zelfs niet aan groepen rogues die het nodig vonden om hem op stang te jagen. Hij ging nog liever vechtend ten onder dan dat hij deze locatie zomaar zou overdragen aan iemand anders. Misschien als hij later kittens zou hebben en zij zouden oud genoeg zijn om het van hem over te nemen dat hij het aan hun zou geven, maar voor de komende moons zou hij het zelf met zijn leven verdedigen. En dus was het heel belangrijk dat hij spierkracht bleef behouden en er eventueel ook bij kreeg door een aantal keer te trainen in de week om zijn conditie op peil te houden. Nu hij naar de verschillende territories kon reizen om daar een kijkje te gaan nemen, werkte hij ook uitgebreid aan zijn conditie. Hij had al gemerkt dat hij Fourtrees beter kon vermijden omdat de BloodClan zich daar gevestigd leek te hebben. Zuko deed nog een laatste rol over zijn rug en kwam overeind. Hij besloot dat hij genoeg had getraind voor vandaag en wilde terug naar zijn schuur lopen toen hij een klein bundeltje vacht opmerkte. Het bundeltje vacht bevond zich aan border die zijn territory met een ander territory verbond en Zuko trok even bezorgd zijnde met zijn oortje toen hij zag dat het een kitten was. Direct liep hij naar de kitten toe en pikte haar geur op. Hij kende haar geur vaag van een nieuwe rogue groep die hun territory ergens in de buurt hadden geclaimd, maar meer wist hij er ook niet van. “Hallo daar,” sprak hij vriendelijk tegen de kitten toen hij eenmaal voor haar stond. Hij schatte haar niet ouder dan een moon of twee. “Wat doe jij hier? Gaan je mama en papa zich geen zorgen over je maken als je te lang wegblijft?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boundaries..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: