My happiness looks like your head on a plate 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My happiness looks like your head on a plate

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lethal
Member

My happiness looks like your head on a plate Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1403
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: My happiness looks like your head on a plate   My happiness looks like your head on a plate Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 16:29
Het was al een paar dagen geleden dat Sweetheart het kamp was binnengekomen samen met Cootsnarl, onder het bloed van de gene waar van ze hield. Runningtime was overleden door een roofvogel aanval en had haar hier, op deze verklote wereld achtergelaten. Gelukkig kon ze haar verdriet uiten bij Cootsnarl of bij de trainingen met Narrowpaw of Amberstorm. Toch bleef er een holle gevoel in haar borst. Een donkere plek. Haar hart was altijd gevuld met liefde maar nu pompte deze enkel drabbig zwart bloed door haar aderen. Runningtime was de enige kat die haar hart nog zachtjes liep kloppen maar zijn dood betekende ook de dood van haar laatste gevoelens. Haar hart was nu compleet versnipperd. De lucht was donker grijs gekleurd en het was zelfs al hier en daar aan het motregen. Sweetheart lag achterin de cave. De donkerste en meest afgesloten plek van de enorme grot waar alle vier de clans bevonden. Ze hoefde geen pottenkijkers wanneer ze met haar eigen zaken bezig was, haar mostnest was namelijk de enige plek waar ze even haar gedachthens op een rijtje kon zetten. Ze lag met haar kop op haar bemodderd poten. Doelloos naar buiten treurend terwijl de geur van de dikke mist haar neus vulde. De regen tikte zachtjes veder, echoden de diepe grot in wanneer de druppels de stenen grond aantikte. De zon was nog niet op maar de grote she-cat kon niet in haar nest blijven liggen. Haar massieve lichaam hees zich langzaam overeind voor ze haar stroeve spieren even uitrekte. Sweetheart gaf een korte lik over haar borst voor ze haar oren in haar nek plante en met grove pootstappen naar buiten liep. Weg van dit opgehoopte stel idioten die zichzelf de flans noemde.  


- Sinclaw only
My happiness looks like your head on a plate Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Deputy
My happiness looks like your head on a plate Zw2fckP
Michelle
1759
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: My happiness looks like your head on a plate   My happiness looks like your head on a plate Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 19:13

Samen leven met de vier clans had zo nu en dan wel wat goede dingen. Zo had Sinclaw met genot de geruchten over ene windclan kat, Sweetheart, aangehoord.
Schijnbaar had de kattin een soorgelijke naamsbekendheid als Sinclaw zelf. Dit was uiteraard interessant voor de zwart witte kattin die haar reach over de vier clans langzaam maar zeker probeerde uit te breiden. En toen ze dan ook hoorde dat haar liefje overleden was en Sweety zelf de emo der emo's was geworden wist Sin dat het tijd was om toe te slaan. Met harde realiteit en een 'positieve' blik zou ze de zwakke geest voor zich winnen. Want oh ja, katten die zojuist een lief verloren hadden waren zwak. Ze had het zo vaak gezien. Keer op keer weer vertrokken ze op verschillende manieren. En Sweetheart had zichzelf afgezonderd. Een perfecte reactie waar Sin op in zou kunnen spelen.
Dus. Nu terwijl ze naar de kat keek maakte ze zich rustig klaar. Schudde haar eigen pluizige vacht uit en stapte op Sweetheart af. "Zo jij hebt het zwaar." Mompelde ze droogjes op haar neerstarend met een halve grijns op haar lippen die haar ogen niet bereikte. "Denk je nou echt dat die dooie van je zou willen dat je hier zit te snikken als een kitten? Ik dacht dat je iets van een reputatie had om omhoog te houden. Of ben je soms niet Sweetheart?" Met haar oren iets naar achteren getroken staarde ze de kattin aan. Geen spoor van voorzichtigheid in haar houding aanwezig. Het zou makkelijker zijn om de kat eerst te breken en daarna rustig op te bouwen naar haar wens. Natuurlijk zou Sweetheart het niet zo zien. Maar heu. Geheimen moesten soms blijven bestaan nietwaar?


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My happiness looks like your head on a plate
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: