Sweet life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sweet life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Espresso
Member
Sweet life RfjY8j0
Coffee Addict
101
Actief
Don't you wish your coffee
was hot like me?

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Espresso
BerichtOnderwerp: Sweet life   Sweet life Icon_minitimewo 2 aug 2017 - 14:01

ESPRESSO
If you steal someone's coffee, is it called mugging?
FEW WEEKS OLD
MALE
KITTYPET
Alhoewel hij nog zeer jong was, genoot de jonge kitten van iedere dag in zijn leventje. Hij maakte niet veel mee, maar dat kwam voornamelijk doordat zijn ogen nog niet volledig geopend waren. Hij had al enkele dagen last gehad van een beetje licht dat erdoorheen schemerde, echter, waardoor de kans groot was dat zijn ogen snel zouden openen. Bovendien begonnen zijn oren ook te openen, waardoor hij over de afgelopen dagen de stem van zijn moeder, zijn tweebenen en zo af en toe het gepiep van zijn siblings had gehoord.Ze waren met zijn zessen, waardoor de buik van zijn moeder nogal crowded was, maar ook heel erg gezellig. Hij lag dagen lang aan de zij van zijn lieve broertjes en zusjes en ze waren allemaal net zo pluizig en zacht als hem, maar zijn moeder's vacht overtrof alles. Hij kon zich er heerlijk in nestelen en bijna hele dagen lekker slapen en zodra hij wakker was, was zijn maaltijd altijd klaar. De moedermelk was heerlijk en warm en vulde zijn buikje zoals het hoorde. Zo af en toe werd zijn ritme onderbroken door een van de twolegs die hem optilde en ergens opzette, wat hij later zou herkennen als het fenomeen 'wegen' - aangezien de twolegs er zeker van wilden zijn dat hun kittens gezond en wel groeiden.

Espresso zou liegen als hij zei dat hij geen fijn leventje had. Hij had een luizenleven hier in het huis van de twolegs. Zou nooit hoeven te leren jagen, nooit zichzelf hoeven te verdedigen tegen een vijandelijk iets, want zijn twolegs zouden er altijd voor hem zijn. Of in ieder geval, het huis zou er altijd staan om terug naartoe te vluchten, in principe. De kleine Espresso was zich dan ook nog niet bewust van alle gevaren van buiten, hij had nog niet eens het huis waarin hij woonde kunnen ontdekken, zelfs. Een gaapje rolde over zijn lippen, terwijl hij zich - met een lui piepje - omdraaide en weer probeerde te nestelen tegen zijn moeders buik. Het was hier echt lekker warm en dat beviel hem wel. Zachtjes begon de kitten te snorren. Zijn oogjes gingen lichtjes open, waardoor hij een wazig beeld voor zich zag, maar niets meer en niets minder dan dat. Hij sloot ze weer en kneedde met zijn poot in het 'nest' dat de twolegs aan de kittens en de moederpoes hadden gegeven. Toen opende hij zijn oogjes weer, nu was alles een stukje helderder en kon hij het kopje van een van zijn siblings uitmaken. De kitten knipperde even met zijn oogjes, in een poging een scherper beeld van zijn sibling en omgeving te krijgen.

Lait eerst, daarna family members als ze zin hebben <3
MADE BY VEL OF GS + WW


the roasted bean's e s p r e s s o
Sweet life GbvTARP
e s p r e s s o // p a t r o n u m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lait
Member
Sweet life Tiny01_by_dexterhorse-dbhuhkd
Femke
17
Actief
The softest of coffee

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lait
BerichtOnderwerp: Re: Sweet life   Sweet life Icon_minitimedo 31 aug 2017 - 13:10

De jonge kitten lag heerlijk te slapen tegen de buik van haar moeder. Op deze leeftijd was er nog niets waar ze zich zorgen over moest maken, en dat werd nog extra bevestigd door het feit dat ze een huiskat was. De mensen zorgden voor haar en haar moeder, waardoor ze niks tekort kwamen. Als het aan Lait had gelegen zou het leven altijd zo in elkaar zitten. Lekker warm, zacht en met fijne geluiden om haar heen. Ze moest eens weten wat haar nog te wachten stond, en ze moest eens weten dat één van haar broertjes dit eerder kon ervaren dan zij. Haar lijfje bewoog even terwijl ze droomde – wat ze precies droomde zou ze al snel vergeten zijn, waardoor ze tegen haar broertje aan rolde. Deze niet-zo-ruwe beweging wekte haar en heel even gingen haar oogjes open van het schrikken. Heel gek was het. Ze zag vlekken, in kleuren die ze nog nooit had gezien. Snel sloot de pluizige kitten haar ogen weer, waarbij ze een zacht piepje gaf en in een reflex weer tegen haar broertje aan botste.


Sweet life Sig01b_by_dexterhorse-dbhug19
IC post count: 8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Espresso
Member
Sweet life RfjY8j0
Coffee Addict
101
Actief
Don't you wish your coffee
was hot like me?

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Espresso
BerichtOnderwerp: Re: Sweet life   Sweet life Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 13:36

ESPRESSO
If you steal someone's coffee, is it called mugging?
FEW WEEKS OLD
MALE
KITTYPET
De kleuren, het licht, alles wat de kitten waarneemde, was nog veel te fel om er een goed beeld van te kunnen maken. Hij sloot zijn ogen gauw weer, niet zeker wat hij van het gevoel en zijn zicht moest vinden. Een kleine botsing tussen hem en zijn zusje gebeurde, waardoor Espresso zacht piepte. Daar was hij namelijk niet helemaal van gediend, want door de botsing rolde hij een beetje verder weg en kwam hij terecht tegen een ander. De kitten krabbelde wat met zijn pootjes in de band waar ze in lagen, zodat hij weer een halve draai terugkeerde en zijn warme plekje weer terug veroverde. Zijn ogen gingen weer half open, toch te nieuwsgierig om zijn omgeving nog een keer mee te krijgen.

Voor hem lag een van zijn zusjes. Hij had haar nog nooit eerder gezien; hij wist niet hoe hij haar kleuren moest beschrijven, of wat hij er van moest vinden en staarde dan ook gewoon terug in de ogen van de ander. De ogen die snel weer gesloten werden, zoals hij ze ook al meerdere keren had gesloten. Hij deed hetzelfde, alsof het een instinct was dat hij zijn sibling moest nadoen. Maar uiteindelijk gebeurde er niks, en opende hij een van zijn blauwe oogjes weer. De ander botste op dat moment weer tegen hem aan, waardoor hij terugpiepte. Dat was hun manier van communiceren, want echte woorden kende hij nog niet. Zijn pootje belandde uiteindelijk onhandig tegen het lichaampje van de ander, maar het was geen harde por. Zou de ander nu ook weer haar oogjes openen?
MADE BY VEL OF GS + WW


the roasted bean's e s p r e s s o
Sweet life GbvTARP
e s p r e s s o // p a t r o n u m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lait
Member
Sweet life Tiny01_by_dexterhorse-dbhuhkd
Femke
17
Actief
The softest of coffee

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lait
BerichtOnderwerp: Re: Sweet life   Sweet life Icon_minitimewo 14 nov 2018 - 12:40

Er klonk nog een piepje van haar broertje en Lait draaide haar kopje ietsje in de richting vanwaar het geluid kwam, maar haar ogen deed ze niet open. Dat hield ze goed vol, totdat ze een pootje tegen haar vacht voelde. Een lichte por, en alsof dat een teken was durfde Lait haar oogjes een klein beetje open te doen. Vlekken, in kleuren die ze niet kon beschrijven. Het was vreemd, het was nieuw, en nogmaals deed ze even haar oogjes weer dicht. Heel even maar, een tel lang, waarna zij ze weer half opende. De vlekken waren er nog, precies dezelfde vlekken als daarnet. Dat was fijn. Ze keek naar wat ze later als één van haar broertjes zou herkennen. Uit haar keel klonk weer een piepje, een piepje dat klonk als al haar andere piepjes. Misschien, met wat fantasie, kon dat piepje worden geïnterpreteerd als een uiting van verwondering.


Sweet life Sig01b_by_dexterhorse-dbhug19
IC post count: 8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: