To put you to the test. [TAAK] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 To put you to the test. [TAAK]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
To put you to the test. [TAAK] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: To put you to the test. [TAAK]   To put you to the test. [TAAK] Icon_minitimevr 4 aug 2017 - 12:49

Shark keek met een strakke blik rond in het camp. Hij had laatst nog een gesprek gehad met Claw over Shallow en het kwam er eigenlijk op neer dat zijn dochter nog steeds te soft was voor de Elite, ondanks dat ze bijna aan het einde van haar training was en dadelijk haar final assesment zou gaan doen. Shark wist dat als hij geen actie zou ondernemen dat Claw binnenkort zijn geduld zou verliezen met haar. Ze waren beste vrienden en net zoals dat hij geduld het met Claw kittens had Claw dat ook met zijn kittens, maar dat geduld zou niet voor eeuwig duren. Bovendien werd het tijd dat Shallow inzag dat de Elite niet rozengeur en maneschijn was en dat er van haar echt wel verwacht werd dat ze haar steentje bij zou dragen. Ze zou voor haar final assesment iemand moeten vermoorden en dat ging niet met zo’n zacht karakter. En dus had Shark een taak voor zijn dochter bedacht om ervoor te zorgen dat ze wat harder zou worden. Hij hield van haar, maar hij wilde haar niet de dupe laten worden van Claw’s brute gedrag. Dan kon ze het beter van hem hebben, want hij was nog iets… vergevingsgezinder. En zeker met zijn dochter. Plus hij dacht niet dat hij zijn beste vriend aan zijn dochter zou laten komen als het zover was. Misschien was het dom van hem, maar hij zou Claw proberen te stoppen. En dat was een keuze waar hij niet voor wilde staan. En dus leek hem dit de beste opdracht. Hij opende zijn bek en vond de geur van zijn dochter algauw. Hij liep recht op haar af en tikte haar zachtjes aan met zijn staart. “Shallow,” sprak hij. “Ik heb een taak voor je.” Hij wenkte haar mee en toen ze buiten gehoorsafstand waren, draaide hij zich weer naar haar toe. “We gaan vandaag naar Twolegplace. We hebben al een tijdje last van een irritante hond die zijn bek niet kan houden. Claw heeft nog wat hondentanden nodig en daar gaan wij vandaag voor zorgen. Nee, daar ga jíj vandaag voor zorgen.” Hij keek zijn dochter strak aan. “Ik wil dat je drie hondentanden bezorgt zodat we die mee kunnen nemen naar het camp. Je bent al twaalf moons oud en binnenkort is je final aessment, dus het wordt tijd dat je je wat meer naar een Elite cat gaat gedragen. Begrepen?” Zonder haar antwoord af te wachten, wenkte hij haar mee zodat ze naar Twolegplace konden gaan.


Taakomschrijving:
 


+ Alleen voor Shallow
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
To put you to the test. [TAAK] Tumblr_pwlgy2Nrn01ysh6njo8_250
hannah
1504
Actief
For all I know the best is over and the worst is yet to come

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: To put you to the test. [TAAK]   To put you to the test. [TAAK] Icon_minitimeza 5 aug 2017 - 11:39


De kattin had vandaag een vrije dag gekregen. Nou ja, vrij. Ze was bezig met het eten van een klein waterratje dat ze had weten te vangen tot ze opeens een staart haar aan voelde tikken. Waardoor ze meteen naar achteren keek om Shark te zien. “Shallow. Ik heb een taak voor je.” Sprak hij. De grijze poes knikte en nam snel een laatste hap van haar maal voordat ze de commander volgde naar een wat rustigere plek. “We gaan vandaag naar Twolegplace. We hebben al een tijdje last van een irritante hond die zijn bek niet kan houden. Claw heeft nog wat hondentanden nodig en daar gaan wij vandaag voor zorgen. Nee, daar ga jíj vandaag voor zorgen.” Legde hij uit. Shallow keek hem eventjes voor een lange tijd aan voordat ze besefte wat hij van haar vroeg. "Oh dus je bedoelt... Ooh." Zei ze. Haar enthousiasme gelijk wegschietend. Moest ze een hond vermoorden? Hoe kon ze dat doen? Ze was kleiner dan de normale kat en haar vader besloot haar voor een kwijlende hond te duwen? “Ik wil dat je drie hondentanden bezorgt zodat we die mee kunnen nemen naar het camp. Je bent al twaalf moons oud en binnenkort is je final aessment, dus het wordt tijd dat je je wat meer naar een Elite cat gaat gedragen. Begrepen?” Vroeg hij. Ze besloot maar te knikken. Wat voor andere keus had ze dan wel? "Maar- Kunnen we hem niet gewoon wegjagen? Met stenen gooien." Probeerde ze haar taak wat te vervormen. Stenen gooien. Alsof dat zo makkelijk was. Maar moorden was net zo moeilijk als wat ze zonet voorgesteld had.


To put you to the test. [TAAK] 2gxnp75To put you to the test. [TAAK] Z0ZImY9To put you to the test. [TAAK] 10pvxmw

To put you to the test. [TAAK] VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
To put you to the test. [TAAK] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: To put you to the test. [TAAK]   To put you to the test. [TAAK] Icon_minitimema 14 aug 2017 - 15:32

Het viel Shark op dat hoe ouder zijn dochter werd, hoe mooier ze werd. Haar ogen hadden een prachtige verschillende kleur en haar vacht was al even mooi. Ze was veel mooier dan haar moeder ooit geweest was en dan hij ooit zou zijn. Niet dat hij vond dat hij ooit mooi geweest was of zo. Ten eerste had hij zichzelf enkel via een weerspiegeling in het water gezien en ten tweede was het nogal raar om van jezelf te denken dat je mooi was. Maar hij nam aan dat als hij makkelijk vrouwtjes kon charmeren dat hij er wel redelijk goed uitzag. Hij draaide zijn kopje toen Shallow niet al te enthousiast leek te zijn met haar taak en rolde met zijn ogen. Waarom was ze toch zo bang om een hond pijn te doen? Ze was zo… zachtaardig. Ze had een keuze gemaakt om zich bij de Elite te voegen en dat werd al zeer hard in twijfel getrokken door Claw. Shark moest moeite doen om het zelf ook niet in twijfel te trekken, hoewel dat een moeilijke opgave was omdat Shallow zich nu niet bepaald gedroeg alsof ze echt thuishoorde in de Elite. “Nee, Shallow, ik bedoel niet dat we hem gaan vermoorden,” zei hij geïrriteerd. “Ik houd hem vast en jij slaat die tanden uit zijn bek. Als hij tegenstribbelt, ga je met je klauwen over zijn vacht totdat hij rustiger wordt. En we zoeken een hond uit die ongeveer jouw formaat is.” Dacht ze nu echt dat hij een grote hond voor haar ging uitzoeken? Als hij en Claw op honden joegen, kozen ze ook altijd de kleinste, zwakste honden uit. Dit omdat ze ten eerste niet te veel aandacht wilden trekken en ten tweede omdat het gewoon gestoord was om achter grote honden aan te gaan. Zira’s dood was een voorbeeld van wat er kon gebeuren als je met te grote honden vocht. Shark keek zijn dochter met een dodelijke blik aan toen ze weer sprak. “Als je die woorden nog één keer herhaalt, laat ik je uit de Elite zetten,” zei hij dreigend. “Dan verklaart Claw je vogelvrij en dan mag iedereen je vermoorden.” Het waren natuurlijk puur dreigementen, want Shark dacht niet dat hij haar dat ooit zou aandoen. Zelfs niet als Claw er op aan zou dringen. “Shallow.” Hij keek haar dwingend aan. “Je hebt zélf gekozen voor de Elite. Gedraag je daar dan ook naar. Als je een order krijgt, voer je die uit zonder gemaar. Je stelt geen andere opties voor en je doet gewoon wat er van je verwacht wordt, ook als je de opdracht in kwestie niet leuk vindt.” Hij gaf een zwiep van zijn staart. “Veel van jouw leeftijdsgenootjes zouden dit veel liever doen dan hun nesten opruimen, hoor. Veel young ones zouden hier enthousiast van worden. Doe tenminste alsof.” Met een zwiep van zijn staart draaide hij zich om en wenkte haar vervolgens richting Twolegplace.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To put you to the test. [TAAK]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: