Do you want to talk? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Do you want to talk?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redfur
Member
Do you want to talk? DPKsfdL
131

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Redfur
BerichtOnderwerp: Do you want to talk?   Do you want to talk? Icon_minitimezo 18 sep 2011 - 14:23

Redfur kwam stilletjes terug van een jacht. De zon leek haar oranje vacht te laten verkleuren naar rood. Met een Vink in haar bek liep ze naar de Warriors Den, een aantal Warriors lagen te slapen of met elkaar te tongen. Een steek ging door haar hart toen ze al de Warriors zo samen bezig zag. Ze herrinderde zich weer het laatste gesprek met Fireheart weer. Hij zei dat ze gewoon met de Warriors moest gaan praten, dan werd ze vanzelf wel wat opener. Ze slikte en ging liggen op haar mosbed. Ze begon gretig in de vink te happen, ze had al sinds Zonhoog niks meer gegeten. Ze likte haar lippen af en begon zichzelf te wassen. Ze zuchtte en keek de Den rond, bijna iedereen had hem verlaten op een Slapende kat na, en nog een kat. Stilletjes hoopte Redfur dat deze kat een gesprek ging aanknopen, maar het bleef doodstil. Uiteindelijk schraapte ze haar keel en sprak:''Zonnig weer he? En je kan veel prooi vinden!'' Ze schold zichzef uit in haar hoofd als Hazenhart.

(who wants? Very Happy)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Do you want to talk? DPKsfdL
130

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Secretflower
BerichtOnderwerp: Re: Do you want to talk?   Do you want to talk? Icon_minitimema 19 sep 2011 - 18:39

Secretflower likte haar poot. Ze had even geen zin om met de andere katten te gaan tongen, dus waste ze zichzelf. Ze had zich neergelegd in haar bedje gemaakt van mos, De grote snee aan haar poot die ze had opgelopen bij de tweebenen, was ondertussen al goed verzorgd door de medicijn katten en dus kon ze niets meer doen, enkel hem laten genezen. Ze hoorde en poes terug komen van jacht. Als ze zich niet vergiste, was het Redfur. Ze had een roddel van de oudsten gehoord dat ze nog nooit echt met een andere warrior gepraat had. Secret wou graag wel eens met haar praten, maar ze had nog niet echt de kans gehad. Ze keek eens op naar de oranje kat en keek toen weer meteen naar haar poot. Ze begon hevig haar eigen vacht te likken. Uiteindelijk kon ze ze zich in haar nestje laten puffen en gaan slapen. Maar ze werd even wakker gehouden door Redfur die in het hol van de krijgers kwam. Ze zag haar zoeken naar krijgers, maar niet meteen vond ze er een. Tot haar verbazing, kwam ze naar Secret toe. Secret ging wat rechter zitten en uiteindelijk ging ze gewoon zitten. Secretflower zag dat Redfur twijfelde om iets te gaan zeggen, maar ze deed het toch wel. "Zonnig weer he? En je kan veel prooi vinden!" Zei Redfur. Secret spinden en rekte zich even uit. "Ja, het is fantastisch weer, soms zelfs te, het is soms erg warm." Zei ze en spinde. "Ik lust nog wel wat, maar ik zal waarschijnlijk eerst voor de hele clan moeten gaan jagen." Ze keek de oranje vrouwtjes kat aardig aan en moest toen opeens weer denken aan Dustpelt. De eerste kat die ze had leren kennen, hier in WC. Secret likte haar wonde nog eens, hij was een beetje aan het pieken. Ze hief haar hoofd weer op en miauwde toen: "Je staat een beetje in mijn zon, zou je een beetje willen op schuiven?" Ze was misschien af en toe wel vriendelijk, maar ze had nog steeds haar bitse ik. Dat wist iedereen in de clan wel. Maar je moest je daar nooit beledigd door voelen, het was niet dat Secret het niet meende, maar het was eigenlijk gewoon voor haar eer. Ze knikte toen Redfur wat op schoof en zei toen tegen haarzelf dat ze nog eens wat aardigs moest zeggen. "En, hoe gaat het met jou, Redfur?"

I do? Very Happy
Beetje een flutje ;p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redfur
Member
Do you want to talk? DPKsfdL
131

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Redfur
BerichtOnderwerp: Re: Do you want to talk?   Do you want to talk? Icon_minitimeza 24 sep 2011 - 10:42

''Je staat een beetje in mijn zon, zou je wat kunnen opschuiven?'' Sprak Secretflower. Wat omhandig schuivelde Redfur weg uit de zon, die nu met mooie vlekken een patroon maakte op de vacht van de jonge poes. Redfur aarzelde even en sprak toen met een zachte onvaste stem:''Z'n gangetje, jagen jagen en nog eens jagen. En natuurlijk op patrouille gaan.'' Redfur wilde niet dat Secretflower erachter zou komen dat ze eigenlijk bijna niet jaagde, en dat ze bijna nooit op een patrouille was geweest. Ze slikte even, en een stilte daalde neer. Ze schraapte even haar keel en dacht even na. Redfur was oud, al 36 manen en over een aantal maanden als ze leeftijd van 56 manen had bereikt zou ze naar de Elders den gaan. Ze rilde al bij het idee. Ze wilde niet bij al die oudjes liggen, ookal had ze respect voor de Elders. Ze voelde zichzelf nog zo jong en vrij, al kon je dat niet goed aan haar merken. Ze ging op haar eigen mosbed liggen, niet ver van Secretflower vandaan en staarde ongemakkelijk naar de grond.


Redfur-Blacksoul-Silverwhisper-Tigerwing-Hoeps-Moonspell-Lavenderkit-
Do you want to talk? Redfur-1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Do you want to talk?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: