The Night We Met 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Night We Met

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinkerpaw
Member
The Night We Met OQivzGZ
Yanthe
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tinkerpaw
BerichtOnderwerp: The Night We Met   The Night We Met Icon_minitimedi 8 aug 2017 - 15:23

Tinkerpaw was nog steeds haar vrolijke zelf. Ze stond altijd voor iedereen klaar en had altijd wel een positief woordje klaar liggen als iemand het wat moeilijker had. Toch, onder al dat elfenstof, school er iets anders. Je dacht wel dat je haar kende, maar niets was zoals het was. Je zag enkel het topje van de ijsberg, je zag enkel het masker dat voorgehouden werd. De jonge poes had het namelijk moeilijk gehad toen ze haar beste vriend verloor, Ravenpaw. En het gemis begon de bovenhand te krijgen. Ze was op pad gegaan om te gaan jagen, maar was afgedwaald naar de Starpools. Hier zat ze dan, al een tijdje. De nacht was gevallen en de sterren fonkelden aan de hemel. Eigenlijk zou ze niet alleen mogen ronddwalen. Dit nieuwe gebied was, ondanks dat ze bij de Starpools was, niet veilig. Ze staarde naar het stille wateroppervlak. Tranen kwamen er niet, die had ze al lang opgebruikt. Momenten als deze, het alleen zijn, gebruikte ze om haar verdriet te verwerken. Maar dat was niet gemakkelijk. Ze miste hem zo. Waarom had Starclan hem meegenomen? De roze wolk, waar ze als kitten in leefde, was verdwenen. Die wolk bestond enkel nog in haar masker dat ze voorhield. Iedereen geraakte wel over dit moment van rouw, maar bij Tinkerpaw ging het niet zo snel. Ze kon alles nog herinneren. Hij had haar leren zwemmen, had met haar gespeeld wanneer ze iemand nodig had, had haar bij de overstroming van het Riverclan kamp gered... Haar beste vriend, haar soulmate.

Open

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Night We Met Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nyn
3230
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: The Night We Met   The Night We Met Icon_minitimedo 10 aug 2017 - 22:21


Swallowflight wist niet waarom ze wakker was. Wel, ja ze wist wel waarom ze wakker was eigenlijk. De traumatische gebeurtenissen die in haar leven waren gebeurd -de ontvoering van haar broertje, Bloodclan, Claw, haar straf, en ze kon zo wel verder gaan- spookten 's nachts altijd in haar hoofd. En ze was in slaap gekomen en bezweet en hijgend wakker geworden. Dat gebeurde wel vaker. Soms zag ze opeens het gezicht van Claw, soms zag ze haar familie, vermoord en wel. Ze kwam er maar niet overheen, en ergens zat Swallow dat dwars. Maar ze kon er niks aan doen, en ze durfde niet om dit aan iemand te vertellen. Zelfs Sandflower niet. Ze zuchtte, en besloot dat ze maar even een ommetje moest maken. Ze zou wel naar de Starpools gaan. Daar kon ze tot rust komen, en genieten van de mooie poeltjes die daar waren. Zo ging ze op weg, en ze had niet verwacht dat ze iemand daar zou tegenkomen. Wel dus. Een apprentice zat daar, kennelijk in haar eigen gedachten verzonken. Iet wat verbaast keek ze de ander aan. Ze snoof de lucht in. Riverclan. Voorzichtig benaderde ze de ander, maar had geen zin om te praten. Dus ging ze naast de apprentice zitten, en keek naar de hemel. Waar alle dode katten waren.[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
The Night We Met G3K5gZvO_oThe Night We Met XehOIgmF_oThe Night We Met POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Night We Met
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: