I should stay strong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I should stay strong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
River •
Member
I should stay strong Tumblr_nmmsuinWwC1usb4bmo1_500
Bo2
448
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
River •
BerichtOnderwerp: I should stay strong   I should stay strong Icon_minitimevr 1 sep 2017 - 17:37


Stomme Pebble. Met een schop lanceerde ze een kiezeltje de lucht in, die met een impact op de grond kwam. Een geluidje voelde het dal die ze betrad terwijl het steentje weer hoogte woon en naar beneden begon te vallen. Af en toe de grijskleurige grond rakende. Hetw as dag, waardoor de starpools een vrij sobere iets hadden, juist iets dat ze nodig had... De steen verloor al snel zijn hoogte opdat de zwaartekracht van hem woon en met een eentonige beweging rolde het ding verder de heuvel af, om uiteindelijk met een schuivend motie tot stilstand te komen. Kalm hadden haar ogen elke beweging van de kiezel gevolgd, waarna ze even met haar ogen trok en een luide zucht uit haar bek kwam, eentje die gepaard ging met een gekreun. Het was bijna zover, nog een maan en ze kon de leeftijd hebben van een guard. Iets vertelde haar dat ze misschien langer een to-be moest blijven onder het toezicht van zoal Skyteller als Talon... En Pebble natuurlijk. Bij de gedachte aan de kleine kater rolde ze even met haar ogen. De tweestrijd was nu wel al een dag of twee bezig en ze kon er maar niet uitkomen. Wat moest ze doen? Luisteren naar de tribe of gewoon blijven doen waar ze mee bezig was? Ze slikte even en trippelde naar beneden, het getik van haar poten was met iedere zet zachtjes te horen in het dal met het water. Ze wiebelde even met haar oren en slikte even nerveus. Ze wilde gaan rebelleren, maar ergens kon ze dat ook niet. Ze wist niet precies wat ze zou moeten doen, aangezien iedereen die ze kende hetzelfde in hun had, of gewoon iets zei omdat die persoon van der hield. Het was geen makkelijk situatie, dat was een feit... Maar de calico wist dat ze er alleen echt niet uit kon komen. En wie kon haar nou helpen in de tribe? Een groep die op dezelfde golflengte was opgevoed. Nee, misschien een clankat. Maar dan opnieuw, wie dan? Ze zouden het toch niet snappen. Zuchtend ging de mooie calico zitten aan de rand van het water. Haar amberkleuriige ogen gleden even over haar eigen spiegelbeeld heen terwijl een sombere uitdrukking op haar gelaat verscheen. Ja, inderdaad, ze zat vast, verstrengeld in zoveel visies en dromen. Misschien moest ze maar gewoon de stroom volgen en niet meer verder praten over wat zij wilde. Een domme pop die zou luisteren naar elk gebaar die haar werd gezegd. Het voelde verkeerd aan, alsof ze haar idee van het leven zo kon omdraaien... Het was geen knop die je kon indrukken, het was niet zo makkelijk...

-Oceanbreeze➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

112
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I should stay strong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: