Sunlight is good, clouds are better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunlight is good, clouds are better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honey •
Member
Sunlight is good, clouds are better 2elwp6c
Esmee
28
Actief
Moon dust in my lungs, stars in my eyes
I am a child of the cosmos, and I will rule the skies

CAT'S PROFILE
Age: 2 years old
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Honey •
BerichtOnderwerp: Sunlight is good, clouds are better   Sunlight is good, clouds are better Icon_minitimezo 3 sep 2017 - 19:37


Met enige moeite sjokte Honey naar buiten. Ze was nou eenmaal een nachtdier, de zon deed pijn aan haar ogen en ze kon niets zien. En het was ontzettend heet om in de zon te lopen met zo'n dikke vacht. Met haar ogen knijpend probeerde ze naar de schaduw te lopen. Waarom waren er geen wolken om haar te redden van deze marteling? Oke, dat was misschien wat overdreven. Plots struikelde ze over een steen die ze, omdat ze nog steeds haar ogen dicht had, totaal niet had opgemerkt. Oef, nu had ze een hele hap aarde in haar bekje. En waarschijnlijk ook nog andere dingen waarover ze liever niet wilde nadenken. Zuchtend krabbelde ze overeind en vond uiteindelijk een struikje waar ze enigszins beschut kon gaan zitten. Voorzichtig opende ze haar ogen, zo, dat was alweer een stuk beter. Wat nu? Ze had eigenlijk nog niet nagedacht over haar plannen voor vandaag. Haar belangrijkste taak als Prey Hunter was dan wel voedsel vinden, maar daar had ze de hele dag nog voor. Stiekem was ze ook gewoon een beetje lui. Nee, uitstelgedrag mocht ze niet vertonen, hup, ze moest aan het werk. Ze sprong op, zette een paar stappen, en liep snel weer terug naar haar plekje. Ze kon best nog even wachten. Ze zakte door haar pootjes en keek om zich heen. Misschien kon ze nog met iemand een praatje maken, een beetje netwerken weet je wel. Weer sprong ze overeind en liep op een random kat af. "Hoi, lekker weertje is het vandaag he?" zei ze enthousiast. Dit was totaal niet weird, nee.

+ Eerste post Wind


Sunlight is good, clouds are better AHEOtk6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunlight is good, clouds are better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: