The stars and the moon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The stars and the moon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honey •
Member
The stars and the moon 2elwp6c
Esmee
28
Actief
Moon dust in my lungs, stars in my eyes
I am a child of the cosmos, and I will rule the skies

CAT'S PROFILE
Age: 2 years old
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Honey •
BerichtOnderwerp: The stars and the moon   The stars and the moon Icon_minitimewo 6 sep 2017 - 21:15

Met een muis in haar bekje wandelde de rode poes rustig door het kniehoge gras. Ze was op weg naar een plek, een speciale plek. Toen ze nog wat jonger was kwam ze hier heel vaak, maar tegenwoordig toch al wat minder. Het was de enige manier om het verleden los te laten. Toch was vanavond wel weer hier, het was ook gewoon een mooie en indrukwekkende plek om te zijn. De grond was erg koud en glibberig aan haar voeten, ze kon merken dat binnenkort de blaadjes van de bomen zouden vallen. Toen ze bij het water kwam, zakte ze langzaam door haar pootjes en legde de muis voorzichtig op de grond. Haar blik gleed over het heldere water waarin de sterren en de maan weerspiegeld werden, het was net alsof zij ze zou kunnen aanraken als ze haar pootje uit zou steken. Natuurlijk was dat niet echt zo. Ze zuchtte. Als klein poesje al had ze ervan gedroomd tussen de sterren te kunnen zijn, nu begreep ze dat het nooit mogelijk zou zijn. Toen sloot ze haar ogen, niet merkend dat ze niet alleen was hier.

+ Butterpact


The stars and the moon AHEOtk6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The stars and the moon DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: The stars and the moon   The stars and the moon Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 17:42

Butterpact keek met een strakke blik naar een paar elders die hard aan het hoesten waren en dicht bij elkaar lagen. Hij vroeg zich af waarom StarClan zo crue kon zijn en niet gewoon zijn leven kon nemen in plaats van die van een paar elders die hun niks misdaan hadden. Hij was diegene die zijn broer het leven had zuur gemaakt, hij was diegene die zijn broer had vermoord door hem als eerste in dat water te laten springen zonder zelf als eerste te gaan zoals een dappere warrior dat had moeten doen, hij was diegene die zijn broer niet op tijd uit het water had kunnen halen voordat zijn kopje contact had gemaakt met de rots. En zo kon hij nog wel tien redenen opnoemen waarom hij het wel verdiende om in StarClan te zijn en de katten die getroffen werden door de ziekte niet. Hij wist dat hij, met een beetje moeite, de ziekte zelf ook over kon nemen, maar dan werd hij weer bang. Bang voor de pijn die komen ging. En als hij zag wat voor symptomen sommige katten had, vond hij het aannemelijker om van zo’n klif te springen en het in één keer voorbij te laten zijn. Maar zelfs dat durfde hij niet. Hij wilde zo graag naar Breakingpoint toe om te horen of zijn broer hem haatte of hem al vergeven had, maar hij durfde niet eens een poging te doen om nader tot zijn broer te komen. En dat zorgde ervoor dat hij zich alleen nog maar meer miserabel voelde over het feit dat hij leefde. Hij schudde zijn hoofd, draaide zich om en ging vervolgens naar buiten. Hij voelde aan zijn hoofdpijn dat hij slaap nodig had, maar wist ook dat hij die slaap niet ging krijgen. Zijn gele blik gleed over de oneffen gedeeltes van het territory terwijl hij zich een weg baande naar the Starpools, de enige plek waar hij zich dicht genoeg voelde bij zijn broer. Ook zonder zich te concentreren op het pad wist hij de plek te vinden en hij verstijfde toen hij zag dat een andere kat al hier was. Het leek een Tribe cat te zijn en ze leek op te kijken naar de hemel. Zou ze ook iemand verloren hebben? Butterpact begon voorzichtig aan de afdaling zodat hij niet veel later naast haar stond en schraapte zijn keel. “Heb jij ook iemand verloren?” vroeg hij zacht aan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honey •
Member
The stars and the moon 2elwp6c
Esmee
28
Actief
Moon dust in my lungs, stars in my eyes
I am a child of the cosmos, and I will rule the skies

CAT'S PROFILE
Age: 2 years old
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Honey •
BerichtOnderwerp: Re: The stars and the moon   The stars and the moon Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 18:07


In de verte hoorde ze voetstappen die haar naderden, maar ze besloot zich niet om te draaien. Als de waarschijnlijk voor haar onbekende kat niets goeds in zin had gehad dan zou hij of zij naar haar toe geslopen zijn. Echter klonk het als kalme voetstappen, dus maakte ze zich geen zorgen. Deze plek was wel de minst geschikte plek om te vechten. Even later stond de kat naast haar, en draaide ze rustig haar kopje in zijn richting. Het was een grijze tabby kater met gele ogen, het rook naar.. waarschijnlijk Riverclan. "Heb jij ook iemand verloren?" vroeg de kater op een zachte toon aan haar. Ze keek hem met een verdrietige glimlach aan. "Ja," gaf ze vriendelijk en eerlijk antwoord. Het was misschien erg persoonlijke informatie, maar wat maakte het ook uit. Even wist ze niet zo goed wat ze moest zeggen, iets wat haar normaal nooit gebeurde. Ze was juist altijd goed in het voeren van gesprekken. "Vroeger kwam ik hier bijna elke dag, maar nu niet zo vaak meer." ze staarde naar de sterren in het water.


The stars and the moon AHEOtk6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The stars and the moon DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: The stars and the moon   The stars and the moon Icon_minitimedi 31 okt 2017 - 16:33

Butterpact had eerlijk gezegd niet echt een idee wat voor respons hij had moeten verwachten. Als hij puur op uiterlijk mocht oordelen, had hij wel het idee dat ze een vriendelijk en zachtaardig karakter had. Maar hij wist goed genoeg dat katten niet altijd waren wat ze leken en dus was hij toch wat voorzichtig met dichterbij komen. Dat was tenminste totdat ze haar antwoord gaf, totdat ze aantoonde dat ze ook iemand had verloren. En zonder dat hij het echt wilde, voelde hij zich meer begrepen door deze vreemdeling dan door Smokegaze of wie dan ook. Zij wierp geen medelijdende blik op hem of deed geen moeite om hem te troosten, maar bleef gewoon op haar plek staan en praatte gewoon verder alsof hij niet op het punt stond om te breken. Dat vond hij aangenaam, al had hij soms wel de irritante behoefte om getroost te worden. En dan niet door Smokegaze of zo, maar door Butterstar. Hij wilde graag van zijn leader persoonlijk horen dat ze het hem niet kwalijk nam, dat de dood van Breakingpoint puur een ongeluk was geweest waar hij niet veel aan had kunnen doen. Het feit dat ze zoiets nog altijd niet tegen hem was komen zeggen en hem in plaats daarvan met steeds meer verantwoordelijkheden opzadelde, zorgde ervoor dat hij geen idee had wat ze over hem dacht. En dat brak hem meer dan hij wilde toegeven. “Ik denk dat ik wel snap waarom,” zei hij zacht tegen haar, alsof harder praten ervoor zou zorgen dat de betovering dat over deze plek heerste opeens verbroken zou worden. “Het wordt steeds moeilijker om ermee geconfronteerd te worden dat je iemand verloren bent. Soms krijg je ook meer verantwoordelijkheden waar je sterk voor moet blijven en wil je niet dat de anderen zien dat je vanbinnen aan het breken bent, dus vermijd je de plek die je juist zo aan die verloren kat linkt zo goed mogelijk.”


OOC: Omfg dit is zoooo laat. Sorry D:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The stars and the moon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: