Somewhere only we know. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Somewhere only we know.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
Somewhere only we know.  DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Somewhere only we know.    Somewhere only we know.  Icon_minitimevr 8 sep 2017 - 17:50

Een zachte zucht ontsnapte Runa terwijl ze over haar schouder keek naar een paar members die met elkaar om iets aan het ruziën waren. Het ging er hevig aan toe en het zou vast niet meer lang duren voordat ze elkaar met hun klauwen zouden bewerken. Het was beter dat ze hier zo snel mogelijk wegkwam zodat ze hun woede niet naar haar zouden richten omdat ze in de weg liep. Haar moeder besteedde weer aandacht aan haar en haar vader was ook in de buurt, maar toch wilde ze niet riskeren dat ze eventueel later, als ze alleen was, het slachtoffer zou worden van wraakgevoelens van andere katten. Ze hield zichzelf sowieso het liefste op de achtergrond. Natuurlijk waren er van die katten die daar gebruik van maakten en haar uit haar tent probeerden te lokken. De laatste keer was dat met Snowball en zijn vriendjes geweest en toen was Jackdaw opeens komen opdagen om haar te helpen. Ze kon het niet helpen, maar een kleine glimlach verscheen om haar lippen als ze dacht aan de gekke BloodClanner. Gek in een redelijk positieve zin, want hij leek nog niet onder invloed te zijn van alle moordgedachten die de anderen leken te bezitten. Ze vroeg zich af hoe haar vader zich gevoeld moest hebben toen hij zijn eerste kat had gedood en rilde over haar lijfje. Ze hoopte dat ze nog weg kon gaan voordat ze bloed aan haar poten zou krijgen. Ze vond het een ander verhaal als ze zich noodgedwongen moesten verdedigen, maar de kittypets hadden niks verkeerds gedaan en Runa had van haar laatste uitje naar Twolegplace zelfs meegekregen dat kittypets heel aardig waren. Ook nu bevond ze zich weer in de buurt van Twolegplace omdat ze dit een betere plek vond dan het camp en liet ze Fourtrees voor nu ver achter zich. Ze zou onderweg wel een prooi vangen zodat het in elk geval leek alsof ze iets had gedaan voor de Elite. Runa concentreerde haar aandacht op haar omgeving toen ze pootstappen hoorde en ontspannen keek ze in de richting van een kat die haar naderde.


+ Eerste post voor Gravelsmoke
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Somewhere only we know.  DPKsfdL
~ Moo Moo
498
Actief
Being Scared is my Biggest Fear

CAT'S PROFILE
Age: 33 months
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gravelsmoke
BerichtOnderwerp: Re: Somewhere only we know.    Somewhere only we know.  Icon_minitimewo 13 sep 2017 - 18:12


Tevreden liep de rossige poes over de straten. Een vette hamster hing in haar bek. Ze had hem ergens gevonden, vlak bij een twolegnest. Ze gokte dat het diertje was ontsnapt, want het was een dik en zwaar beest. Hij had waarschijnlijk nooit een hap te weinig gekregen, en hij zou het toch niet overleven in een omgeving waar hij zijn eigen voedsel moest verzamelen, terwijl er allemaal kittypets rondliepen die hem als een leuk speeltje zagen. Dus besloot ze er meteen zelf een eind aan te maken. Zij zou het beest tenminste eten. Dus zocht ze naar een goed en rustig plekje. De laatste tijd waren steeds meer kittypets haar aan het vermijden. Het was al snel rondgegaan wie de nieuwe was. Een monster. Een boskat. Maar een paar hadden zich niet laten afschrikken, en soms had ze een klein gesprekje. Ze was geen prater. Ze voelde zich misschien niet meer schuldig dat ze niks kon doen voor haar clan, maar spreken met een andere kat vond ze nog steeds spannend. Ze had nooit de juiste woorden om een gesprek gaande te houden. Het werd snel ongemakkelijk. Desondanks was ze blij dat niet elke kittypet zich gedroeg alsof ze niet bestond, of een monster was. Gravelsmoke zocht haar gewoonlijke plekje op, toen ze plots een jonge poes zag zitten. Bloodclanner. Ze had al wat bloodclanners en rogues gezien, maar meestal had ze er niet op gelet, en zij niet op haar. Ze wist zich onderhand te verstoppen. Maar deze zat midden op de weg. Ze had geluk dat het een jonge poes was. De bloodclanner had haar al gezien, dus bleef Gravelsmoke even staan. "Hallo." zei ze simpeltjes, terwijl ze om haar heen keek.


Somewhere only we know.  LVKoAsJ

Nightthorn ~ Gravelsmoke ~ Silverdew

PM's graag naar Silverdew

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Somewhere only we know.  DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Somewhere only we know.    Somewhere only we know.  Icon_minitimedo 14 sep 2017 - 20:02

De kittypet begroette haar en Runa glimlachte vriendelijk terug. Als Claw haar hier zou zien of Shark zou ze echt een probleem hebben. Ze vonden het namelijk niet kunnen dat hun katten vriendelijk waren tegen kittypets, maar daar had zij schijt aan. Ze wilde haar final assesment later helemaal niet gaan doen; ze wilde gewoon vrienden zijn met iedereen. En met hoe minder gestoorde Elite cats dat was, hoe beter. Jackdaw was tenminste niet zo moordlustig als al die anderen en Rascal, de zoon van Shark, viel ook nog wel mee. En Ophelia was ook meegevallen, maar die was er nu niet meer. Die was dood. Runa slikte ongemakkelijk, want ze wist zeker dat de she-cat niet echt dood was. Ze had gelukkig dat er katten waren die wilden liegen voor haar. Of misschien had ze haar eigen dood in scène gezet en had een Elite cat gewoon geconcludeerd dat ze echt dood was. Maar nee, daar leek ze niet dapper genoeg voor te zijn. Ze moest hulp gehad hebben van andere katten. En Runa wilde graag weten van wie dat was, want misschien konden die katten haar ook helpen om uit de Elite te geraken. De kittypet was haar genaderd en nu pas viel het Runa op dat de kittypet niet alleen de geur van Twolegplace had, maar ook nog een andere, minder bekende. Een Clangeur? Om eerlijk te zijn zag ze er ook niet uit alsof ze haar hele leven al een kittypet was geweest; ze was slanker dan de gemiddelde kittypet en als ze bewoog, waren er meer spieren bij haar te zien dat een gewone doorsnee kittypet. Waarom zou een Clan cat kiezen voor een kittypet leven? En was het grof als ze dat zomaar zou vragen? Toen pas zag ze het beest dat de kittypet in haar bek droeg en even bewoog ze verrast zijnde met haar oortje. “Wat is dat voor een beest dat je daar hebt?” vroeg ze aan de kittypet. “Dat heb ik nog nooit gezien.” Het zag er dik uit en had rare oortjes. Het had geen staart – of toch een hele kleine – en het was dikker dan de dikste muis die ze ooit had gezien.


Somewhere only we know.  Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Somewhere only we know.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: