A new home (Zuko) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A new home (Zuko)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
BerichtOnderwerp: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 18:32

Tale voelde de regen zijn dunne vachtje helemaal nat maken. Zachtjes piepend zag hij een bosje en ging eronder schuilen. Langzaam viel hij in slaap. Toen hij wakker werd was het droog en hij kroop onder het struikje vandaan. Hij niesde en vloog een stukje achteruit. Moeizaam en met pijnlijke pootjes ging hij op weg. Hij liep de halve dag, maar tegen zonhoog zakte hij in elkaar. Het lukte hem om zich naar een beschut plekje te slepen en krulde zich op. Hij voelde zich ellendig en probeerde te slapen, wat niet lukte. Een nieuwe nies deed hem pijn en hij hoestte even met droge keel. Waarom had mama hem verlaten? Hij wist het niet en likte wat druppels van een blaadje. Dat hielp, maar zijn pootjes deden pijn en zaten onder het bloed. Hij probeerde het schoon te maken, maar het deed alleen maar meer pijn. Hij maakte klagende piepende geluidjes, in de hoop dat iemand hem zou komen helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
A new home (Zuko) DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 20:35

Met een zwiep van zijn klauw deed Zuko net alsof hij uithaalde naar de denkbeeldige tegenstander voor hem. Hij rolde handig weg toen hij zich inbeeldde dat zijn tegenstander een tegenaanval deed en kwam vervolgens weer overeind. Zijn flanken zwoegden en hij voelde dat zijn huid warm aanvoelde onder zijn pels. Hij besloot dat het wel weer genoeg training was voor vandaag en draaide zich om. Regen sloeg zachtjes tegen zijn vacht en Zuko schudde wat met zijn kop om de irritante regendruppeltjes bij zijn oren weg te krijgen. Het was al een stuk minder dan eerst, maar toch hield de regen soms nog koppig aan en had hij het liefste zin om terug naar zijn schuur te gaan en voor de rest van de dag niet meer naar buiten te komen. Deze regen zorgde er immers voor dat hij een ziekte op kon lopen en dat was wel het laatste wat hij kon gebruiken. De jacht ging eigenlijk nog tamelijk goed en hij joeg voornamelijk bij Twolegplace omdat het daar beter beschut was. Hier was het te veel open plek en koos het prooidier ervoor om zich niet al te veel te laten zien, iets wat hij irritant vond en wat ervoor zorgde dat hij vaker in zijn schuur aan het jagen was dan dat hij echt naar buiten ging om iets te vangen. In elk geval begaf hij zichzelf naar het stroompje water dat via zijn territory naar een andere territory stroomde en boog zich voorover zodat hij kon drinken. En toen hoorde hij het. Zachte, wanhopige piepjes. Zuko sprong met een snelle beweging over het stroompje water en spitste zijn oortjes. Het gepiep werd luider toen hij naar rechts keek en dus ging hij ook die kant op. Hij gebruikte alleen zijn gehoor om zich te oriënteren omdat hij aan zijn reukzin in deze regen niet veel had, hoewel hij wel vaag de geur rook van bloed. Zijn spieren spanden zich op en hij trok zijn lip naar boven voor wat hij zou gaan vinden. Zijn passen versnelden en hij trok verwonderd met zijn oortjes toen hij een piepende kitten zag zitten met bloedende pootjes. Zijn hart leek zowat te breken en snel rende Zuko naar voren waarna hij zijn lichaam beschermend rond die van de kitten wikkelde. “Rustig maar, ik ben bij je,” sprak hij. Van wie was deze kitten? Nou ja, maakte nu ook niet uit. Hij moest onderdak hebben. Hij pakte de kitten op in zijn nekvel en wilde weglopen toen hij pootstappen hoorde. Hij zette de kitten terug neer, drukte het dicht tegen zijn voorpoten aan en wachtte vervolgens totdat de kat voor hun neus zou staan.


OOC: Nu is het even wachten op Lexa c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimema 11 sep 2017 - 13:22

Verwonderd stopte Tale met piepen. Die grote vreemde kater rende naar hem toe en krulde zijn lichaam om hem heen. 'Stil maar, ik ben bij je.' De stem van de kater klonk fijn en veilig voor Tale. Hij duwde zijn snuitje in de vacht van de kater en deed zijn oogjes dicht. Opeens voelde hij hoe de grond onder hem verdween. Verschrikt piepte hij nog een paar keer en hij werd weer neergezet. Eerst dacht hij dat het door hem kwam, maar toen hoorde hij wat geluid. Het klonk als pootstappen. Hij krulde zich op tegen de poten van de kater en keek even om zich heen. Nee, deze omgeving zag er niet bekend uit. Tilde zijn pootjes op tegen de natte grond en probeerde op de poten van de kater te gaan zitten. Dat lukte niet en onhandig viel hij voorover in de modder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
A new home (Zuko) E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimedi 12 sep 2017 - 17:45


Met grote passen liep de voormalig Heda door het rogue gebied. Regendruppels maakte haar vacht zwaarder dan deze al was en de she-cat probeerde zo veel mogelijk uit te schudden. Het had geen nut, want de regen kwam nog net zo naar beneden als daarvoor en ze likte haar bek. Ze baggerde door een stroompje en stond stil toen ze een andere rogue zag. Vaag, maar hij stond er wel. Met samengeknepen ogen keek ze naar de kat tegenover haar en zetten nog een paar stappen dichterbij. Het gepiep van een kitten liet haar blik naar de poten van de kater glijden waar de kitten verstopt zat en knikte er naar. "Is die van jou?" Het klonk grof, maar ze was nooit erg handig met spreken.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

A new home (Zuko) X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimedi 12 sep 2017 - 20:12

Take keek op naar de nieuwe poes. Ze zag er aardig uit en hij krabbelde overeind. Wankelend zette hij een paar passen naar voren en viel weer voorover. Zacht mauwend kroop hij naar de poes toe en krulde zich op. Hij voelde zich veilig bij deze twee katten. Zachtjes spinde hij en drukte zijn neusje in de vacht van de poes. 'Mama en papa,' murmelde hij. 'Ik ben Tale.' Zachtjes soezelde hij weg en hij voelde zich warm en veilig. Veiliger dan hij ooit was. Zijn gevlekte vachtje droogde wat op, maar zijn pootjes bleven pijn doen. Hij hief een poot naar de twee katten. 'Pijn.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
A new home (Zuko) DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimedi 12 sep 2017 - 21:00

Zuko trok bezorgd met zijn oortjes toen hij merkte hoe koud de kitten wel niet was. Net toen hij zich voorover wilde buigen om de vacht van de kitten een paar keer goed warm te lukken, besloot de kitten om op zijn poten te gaan staan en viel hij voorover. Zuko grinnikte wat en boog zich weer terug naar voren om de kitten op te rapen, maar werd tegengehouden door een stem die tegen hem begon te spreken. Hij keek naar boven en keek recht in de ogen van een rogue die hij nog niet eerder gezien had. Of die hij misschien wel ooit eerder gezien had, maar nog nooit eerder had gesproken. Hij schudde zijn kopje. “Ik heb hem gevonden,” sprak hij. “Ik weet niet wie zijn ouders zijn, maar ik kan hem hier niet zomaar achterlaten.” Toen besloot de kitten om zelf overeind te krabbelen en in de richting van de she-cat te gaan. Hij verstijfde even toen de kitten hun benoemde als zijn ouders en keek met een onzekere blik in de richting van de kat voor hem. Hij kon deze kitten niet zomaar achter laten, maar hij wist niet of het juist was om meteen als “papa” benoemd te worden door deze kleine. Was dit hoe zijn voormalige mentor zich had gevoeld toen hij besloten had de zorg van Zuko op zich te nemen? De kleine kitten heette dus Tale en Zuko zuchtte opgelucht. Zo werd het iets makkelijker om zijn ouders op te speuren. Maar voor nu moesten ze wel een oplossing vinden. “Ik wil gerust voor hem zorgen totdat zijn ouders terug zijn, maar ik weet niet of hij nog melk nodig heeft of dat hij al prooi eet. Ik kan natuurlijk niet voor melk zorgen.” Hij keek de rogue voor hem vragend aan. “Ik weet dat het misschien wat onhandig klinkt, maar als jij voor melk kunt zorgen of weet hoe we melk kunnen vinden… Ik kan niet in mijn eentje voor hem zorgen zonder de melk, want dan sterft hij binnen een paar dagen en dat wil ik echt niet.” Hij keek met een zachte blik naar het kleintje en wachtte vervolgens totdat de rogue voor hem antwoord zou geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
A new home (Zuko) E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 19:30

"Ik heb hem gevonden, ik weet niet wie zijn ouders zijn maar ik kan hem niet achterlaten." Met opgetrokken wenkbrauwen keek de she-cat naar de kleine kitten die naar haar toe kroop. Met haar voorpoot een beetje opgetrokken gleed haar blik naar de kitten welke half verstopt was tussen haar vacht. "Mama en papa ik ben Tale." Ze knipperde een keer met haar ogen nadat Tale haar 'mama' had genoemd en met grote ogen keek ze naar de kater. "Ik wil gerust voor hem zorgen totdat zijn ouders terug zijn, maar ik weet niet of hij nog melk nodig heeft of dat hij al prooi eet. Ik kan natuurlijk niet voor melk zorgen. Nogmaals trok ze haar wenkbrauwen verbaasd op. "Ik weet dat het misschien wat onhandig klinkt, maar als jij voor melk kunt zorgen of weet hoe we melk kunnen vinden… Ik kan niet in mijn eentje voor hem zorgen zonder de melk, want dan sterft hij binnen een paar dagen en dat wil ik echt niet." Ze beet op de binnenkant van haar wang en volgde de blik van de kater naar de kitten. "Ik ken wel iemand die kan helpen," Mompelde ze. "Lexa." Mauwde ze naar de kater.wonkru || rogue group

jus drein jus daun

A new home (Zuko) X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
A new home (Zuko) DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 15:05

Zuko keek met een rustige blik naar de poot van Tale. Hij had aangegeven dat hij daar pijn had, maar hij had geen idee welke kruiden hij daarvoor moest gebruiken. Het was niet alsof hij ooit een medicine cat tegen was gekomen tijdens zijn bezoekjes aan de borders van de Clans en als hij er al één was tegengekomen, had hij ook nog het geluk moeten hebben dat deze hem wilde vertellen welke kruiden tegen wat hielpen. Zijn ervaring en zijn mentor hadden hem echter geleerd dat spinnenrag goed was om bloed te stelpen en goudsbloem infecties kon voorkomen. Dat waren de enige twee dingen die hij wist, maar misschien was het goed genoeg om Tale te kunnen helpen. De wond mocht immers niet geïnfecteerd raken; de kitten was nog maar klein en een kitten zou een geïnfecteerde wond minder goed kunnen bestrijden dan een oudere kat. En als ze hem te lang in dit weer zouden laten, kreeg hij ook nog eens green- of whitecough. En dan wist hij echt niet meer wat hij moest doen voor de kitten. Hij kon zich nog vaag herinneren dat de partner van zijn mentor daar toen aan was gestorven en Sagefeather had het ook gekregen. Hij slikte en richtte zich weer naar de she-cat die iemand wist voor melk en zichzelf voorstelde als Lexa. “Mijn naam is Zuko,” sprak hij. “En dan lijkt het me het beste als we meteen naar die iemand zouden gaan. Hij heeft eten en verzorging nodig. Nu meteen.” Hij draaide zichzelf een kwartslag om zich te oriënteren en richtte zijn blik vervolgens weer op Lexa. “Waar gaan we nu naartoe?” vroeg hij aan haar. “Als jij de weg leidt, zal ik Tale oppakken.” Hij liep naar voren om de tom voorzichtig onder Lexa uit te halen en op te pakken in zijn nekvel terwijl hij wachtte tot Lexa hun zou leiden naar hulp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new home (Zuko)   A new home (Zuko) Icon_minitimeza 23 sep 2017 - 17:04

Take soezelde in en bleef lekker liggen. Hij lag nu tegen de she-cat aan, hij hoorde vaag de naam Lexa. Bij de naam Zuko opende Tale zijn kleine oogjes. Verwonderd keek hij naar de grote kater, blijkbaar heette hij Zuko. Hij sloot zijn ogen en vouwde zijn oortjes tegen zijn kopje. Zacht gespin rees op in zijn keel. Opeens werd hij weer opgetild en hij stootte zijn kopje. Een luid gejammer rees op in zijn keel. Hij piepte en haalde uit met zijn kleine pootjes. Zijn nagel bleef ergens achter haken en scheurde. 'Auw,' gilde hij en hij trok zijn pootje weer in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new home (Zuko)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: