Everyone has regrets 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everyone has regrets

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Everyone has regrets DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1361
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 70 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: Everyone has regrets   Everyone has regrets Icon_minitimevr 15 sep 2017 - 8:46


Silhouette was steeds meer gewend geraakt aan het leven in de Elite en hoewel zijn halsband nog niet versierd was met de bekende hondentanden, wist hij dat hij eindelijk echt thuis was. Hij was tevreden met zijn keuze en had meer contact met de Bloodclan katten gehad dan hij waarschijnlijk ooit hier zou hebben gehad. Toch, nu dwaalde hij weer rond in zijn oude gebied en niet met een specifiek doel. Hij kwam wel eens hier om te jagen, gezien hij het hier meer gewend was, maar het stuk waar hij nu was had een andere betekenis voor hem. De bekende rots was voor hem altijd al een punt geweest om naar toe te gaan als hij zich 'down' voelde, om het zo maar even te zeggen. Waarom wist hij niet precies. Als Apprentice had hij vol trots op de rots gestaan, verzekerd van een goede toekomst waarin hij wraak nam op zijn clan, maar hoe ouder hij werd, hoe meer dat plan leek te verdwijnen. Hij wou het nog steeds, maar nu was het te laat. Was hij een sukkel geweest? Had hij te lang gewacht? Misschien was hij gewoon laf geweest. Silhouette haalde eens diep adem en liep verder naar de rots, verzonken in gedachtes. Momenten die hij beleeft had hier verschenen in die gedachtes. Het gesprek met Firework toen hij nog jong was. Firework. Silhouette had hem als een sukkel gezien, maar het was een van de weinig katten waar hij echt om gaf. Zijn dood was een van de eerste keerpunten geweest in Silhouette's leven. Het was een verwarrend moment geweest, maar hij had toegegeven dat hij echt om de kater gaf. Andere momenten die hij beleefd had hier waren met Oceanbreeze, waar hij nog steeds zoveel om gaf. Deze plek had zoveel betekenis voor hem. De tuxedo kat sprong maar op de Outlook Rock en keek toen uit over het oude Windclan gebied. Hij zuchtte even terwijl hij ging zitten en zijn zwarte staart om zijn poten sloeg. De koele leaf-fall wind waaide door zijn wat dunne vacht, als hij enkel staarde in de verte.


Everyone has regrets Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everyone has regrets
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: