Let's show them we are better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's show them we are better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's show them we are better 16uPawX
♛ Hannah
93
Actief
I'm already choking on my pride

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feartrigger
BerichtOnderwerp: Let's show them we are better   Let's show them we are better Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 14:58

Motherfucker, don't play with me

fight with

Het was net zonsopgang geweest toen de kleine kattin de Clan Cavern besloot uit te gaan. Alleen. Ze wou vandaag niet met Cootsnarl gaan trainen. De kater had bovendien geen enkel idee hoe hij een puberale kattin als Fearpaw in controle kon houden. Ze kon net zo makkelijk haar eigen gang gaan en bijdehand terug bijten. Ze had bovendien nog haar broers die mee konden vechten of whatever dan ook. Haar verschillende gekleurde keken rond toen ze ontdekte dat ze haar weg naar de Highlands had gemaakt. Nu ze hier toch was kon ze leren hoe ze kon jagen. En ze kon daarmee zichzelf wat trainen. Niet zoals Cootsnarl het deed. Nee, gewoon doorgaan, geen langzame opbouwing. Ze zou is laten zien wat ze kon.
Fearpaw bereikte het deel van het territorium, en al snel voelde ze een koude bries, aantonend dat Leafbare al snel zou komen. En dan zou ze Warrior worden, ze zou haar verdiende naam krijgen. Net zoals haar moeder het gegeven had zou dat excuus van een leader of een deputy of jan en alleman de naam afmaken. Al had ze liever gehad dat Lethal dat had gedaan. Ze vertrouwde haar moeder alleen met haar keuzes. Want zo zou ze ook willen worden.

+Tag Scarrovei brush to a gun to paint these states green
Let's show them we are better PW4hNpl
and red
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarrove
Member
Let's show them we are better DPKsfdL
M
30
Actief
You taught me hate, I'll teach you fear

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Scarrove
BerichtOnderwerp: Re: Let's show them we are better   Let's show them we are better Icon_minitimema 18 sep 2017 - 14:11

De grijs wit gevlekte she-cat liet even haar blik over het landschap heen glijden. Het leek een beetje op hun oude gebied, waar ze als apprentice door heen sprintte en op konijnen joeg. Alles leek goed te gaan in haar leven, maar nu lag alles in de goot. De clans waren bij elkaar gekomen als een grote bende en dat werkte op haar zenuwen. Hoe konden sommige katten niet inzien dat dit een grote ramp was? Scarrove liet haar doordringende amberkleurige ogen rusten op een klein plantje die het overleefd had om tussen een paar rosten te ontstaan. Het was fascinerend hoe z'n klein onnuttig bloempje het hier kon overleven, de gebergte was kill en moeilijk om in te leven laat staan voor planten om hier te groeien toch was het hier. Uitgegroeid tot een mooie witte bloem dat de saaie highlands versierde. De Windclan warrior grijnsde lichtjes, haar blik verduisterend toen ze haar poot op de plant drukte en hem verpletterde onder haar gewicht. Nadat er niks meer van over was zette de best grofgebouwde she-cat de pas erin tot een clangenoots geur haar neus binnendrong. Nieuwsgierig spitste ze haar oren, de geur vertelde dat het Fearpaw was. Dochter van haar oude mentor Lethalglance. Ze had dezelfde verschillend gekleurde ogen maar haar vacht was iets minder donkerder dan die van haar moeder, toch zag ze er net zo hot uit. Misschien kon ze wel even dollen met haar, checken als ze ook de karakter had van haar ma. Een grijns was op haar lippen gekruld toen ze met stevige passen op de she-cat afliep. Haar pluizige staart lichtjes zwiepend in de lucht. "Hallo daar love~" Begroette ze haar clangenoot met haar diepe rasperige stem. Duidelijk tonend dat ze interesse had in -haar- een gesprek.


Let's show them we are better Img_7012
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's show them we are better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: