Waar is Lionsoul! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Waar is Lionsoul!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
Waar is Lionsoul! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Waar is Lionsoul!   Waar is Lionsoul! Icon_minitimezo 25 sep 2011 - 15:33

Vanuit de Leerlingen den opende twee jonge ogen zich. Helaas weer een dag zonder zijn mentor! Scarpaw had gehoopt dat na de namen ceremonie getraint te worden door Loinsoul, maar de poes was nergens te bekennen, alweer stapte hij de den uit en slenterde naar de prooistapel en trok een jong konijn eraf en begon die op zijn favoriete plekje op te eten. Nadat hij klaar was begroef hij de botten en slenterde het kamp uit naar het meertje waar hij in de tijd na de ceremonie zichzelf getraint had. Ergernis speelde zich af in zijn kop en de jonge kater voelde zich verward van binnen. De trip naar het meertje was niet lang, maar in de tussen tijd joeg hij voor de clan en zou de prooien later op halen. Zijn spieren bolde zich op onder zijn huid toen de jonge Scarpaw wiens moeder en zusje gedood waren door een das toen zijn spieren zich aanspande om te gaan rennen. Scarpaw testen zichzelf op snelheid en hij dwong zichzelf om steeds sneller en sterker te worden! Loinsoul was een groot gat voor hem die de jonge kater links liet liggen en hem mischien niet eens wilde trainen? Scarpaw maakte 20 Rondjes rond het meertje voor hij langzaam aan uit liep om zijn spieren te laten wennen aan de verminderde snelheid. Daarna stopte hij en boog zich naar het water toe om wat op te lepelen. De stenen rond het meertje waren prima voor sprong techtnieken en hij sprong eerst op een lage rotsblok voor hij een aanloop nam en naar een grotere rotsblok sprong. Weer maakte hij 20 Rondjes rond het meertje al springend. Nu was hij moe en liep nog een rustig rondje voor hij op een steen ging zitten en begon zijn voorpoot te wassen. Moe van de gedachten dat hij Loinsoul nooit als een goede mentor zou kunnen zien keek Scarpaw naar het uitzicht dat vanaf het meertje te zien was. Hollystar zou het vast niet goed keuren, maar hij wilde kosten wat het kosten zijn training alleen voort zetten wat ze ook zou zeggen of doen. Scarpaw's oor trok naar links toen hij pootstappen hoorde aankomen en hij keek naar de naderende kat.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Waar is Lionsoul!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: