Dream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dream 2daac610
Blup
745
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 71 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Dream   Dream Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 11:25

De grofgebouwde Shadowclan warrior stapte de clan cavern uit, de zon was op zijn hoogtepunt in de open hemel maar de wind die door de bergtoppen heen woei was fris maar niet enorm koud waardoor hij zijn vacht op moest zetten. Met een stevige wandeling zou die het binnen no time een stuk warmer hebben. Demonslayer volgde zijn pad, de geuren die rondhingen in zichzelf opnemend maar er hing enkel geuren van planten en verse wind in de rond. Geen greintje van prooi te ruiken. Jammer, de tom had wel iets voor zijn partner mee willen nemen maar die moest nu maar even wachten. De grote warrior liep veder, een bromende zucht van zijn lippen afglijdend. Zijn leven was van een complete hel veranderend naar een sprookje maar toch voelde zich alsof hij te kort schoot, dat dit allemaal een kwestie van tijd was voor dat het afgelopen zou zijn. Hij had zich nog nooit zo gelukkig gevoeld het leek wel allemaal een droom te zijn. Hij was ouder dan Amberhunt en daarnaast was hij ook nog eens veel weg voor zijn taken, misschien zou de rode tom wel iemand anders zoeken die hem meer tijd kon geven, hem meer liefde kon geven. Hij had gelukkig nog zijn kits, maar dat zou waarschijnlijk ook niet meer lang duren tot ze zich gaan afvragen wie hun biologisch moeder is. Natuurlijk hoopte hij dat zijn nestje er vrede mee konden sluiten dat ze nou eenmaal twee vaders hadden en dat ze nooit wat zouden gaan vragen over hun echte ma ook al wist hij diep van binnen dat het toch ging gebeuren.. op een dag. Demonslayer kwam tot stilstand, zijn gedachthens hadden hem veder gebracht dan hij werkelijk van bedoeling was. De tom keek op, zijn diepe blauwe ogen vingen een kleine poel op die in de gebergte zat. Wat dit de zogenaamde starpool wat hij van andere katten gehoord had? De tom kneep zijn wenkbrauwen samen en richtte zijn blik op het water en keek in zijn eigen ijsblauwe ogen die werden weerspiegelend in het stilstaande water.


Dream Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowberry
Member
Dream FewOwJk
Esmee
83
Actief
Sometimes I stare up at the sky for hours, just to see where snowflakes are born.

CAT'S PROFILE
Age: 19 months
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Snowberry
BerichtOnderwerp: Re: Dream   Dream Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 17:48


Hoewel het vandaag best wel koud was, had ze zich tenslotte toch maar buiten de clan cavern begeven. Voornamelijk omdat de drukte haar net iets te veel was geworden maar ook omdat ze nu eenmaal even de poten moest strekken. Ze kon niet de hele dag op haar kont zitten, want dat werd na een tijdje ook behoorlijk saai. Nu ze eenmaal buiten stond besefte ze dat ze eigenlijk niet echt een doel voor ogen had, ze wilde gewoon een eindje wandelen. En dat was dus precies wat ze zou doen. Ze hobbelde op haar gemakje door de bergen, genietend van de rust die er heerste. Een paar keer gleed ze bijna uit op de rotsen, ze was nog niet erg gewend aan dit terrein. Maar het zou wel goed komen, ze zou het wel leren. Voorzichtig liep ze verder, totdat haar blik viel op een grote, heldere waterpoel. En daar vlakbij zat een bekende. Met een glimlachje rende ze er op een drafje naar toe. "Hey, mag ik erbij komen zitten?"


Dream 28tyvrt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: