Hum Hallelujah 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hum Hallelujah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Djinn
Member
Hum Hallelujah Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Djinn
BerichtOnderwerp: Hum Hallelujah   Hum Hallelujah Icon_minitimevr 22 sep 2017 - 20:06

Om eerlijk te zijn, wist ze niet helemaal zeker waarom ze hier nog was. Rogue One leek de laatste tijd een beetje uitgedund te zijn. Hier en daar druppelden leden wat af en niet iedereen leek nog zo betrokken als voorheen. Ze had hier bijna niemand om een touw aan vast te knopen en om eerlijk te zijn, was ze het gebied ook al wel weer beu. Het was een beetje lullig dat al die clankatten net verdwenen toen zij aan was gekomen, het leek haar wel leuk om er ooit een te ontmoeten. Helaas had het niet zo mogen zijn. En toch was ze hier nog steeds, zonder goede reden. Iets hield haar hier, al wist ze niet wat het was. Op dit moment liet ze het maar begaan. Ze leefde van dag tot dag, spendeerde haar tijd aan het patrouilleren van de stal waar het overblijfsel van Rogue One verbleef en af en toe ging ze uit wandelen in de hoop om iemand te ontmoeten die haar een reden gaf om haar hier te laten blijven. Het had echter nog niet mogen gebeuren. Nu liep ze weer door het Twoleg-gebied te dwalen, enigszins dichtbij het Bloodclankamp. Natuurlijk had ze alle geruchten wel gehoord, over hoe gestoord de katten in die groep waren en alles. Toch had ze er nu echt twee ontmoet die ze wel enigszins leek te mogen. Misschien spoorde ze zelf ook wel niet. Haar aandacht werd getrokken door het plotselinge verschijnen van een onbekende geur. Eindelijk.

+ Shark eerst.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Hum Hallelujah Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Hum Hallelujah   Hum Hallelujah Icon_minitimema 25 sep 2017 - 21:16

Met een zachte plof viel het muisje op de grond en met zijn poot schoof hij het naar de kittens toe die er nieuwsgierig naar keken. Hij zag groene oogjes van uit het donker glimmen en niet veel later stond de dochter van Claw voor zijn neus, Razor. “Ik ben vandaag weg uit het camp en jullie blijven netjes in jullie onderkomen zitten. Als ik van één member hoor dat één van jullie er ook maar even uit is gegaan zonder toestemming, dan kom ik dit onderkomen persoonlijk de volgende drie dagen bewaken en dat gaat niet leuk voor jullie zijn.” De meeste kittens knikten hem snel toe en verdwenen weer terug in de richting van hun moeder of om ergens te gaan liggen, maar Razor leek hem haast uitdagend aan te kijken. “En jij blijft vooral netjes hier, jongedame. Of je vader zal hier van horen.” Ze rolde met haar ogen, maar hij wist hoe belangrijk haar band met haar vader voor haar was en dus gaf ze snel een knikje naar hem. Shark kwam wat naar voren en gaf haar een vlugge lik over haar oor, snel een stap achteruit zettend om te voorkomen dat nog meer katten zijn manier van affectie tonen zagen. Hij moest immers een reputatie omhooghouden en dat ging niet als katten hem onderschatten omdat hij toevallig aardig was tegen een kitten. Tegen Razor en tegen zijn eigen kittens, om precies te zijn. Tegen Rascal was hij misschien niet altijd even aardig, maar met Shallow kon hij het redelijk goed vinden, ook al voldeed ze nog altijd niet aan de eisen van een echte Elite cat. En dat frustreerde hem meer dan zijn houding liet blijken. Shark draaide zich met een ruk om en ging vervolgens het camp uit. Hij wilde Twolegplace nog eens onderzoeken voordat hij zich zou richten op de andere territories; hij wilde voorkomen dat één of andere geheimzinnige groep zich daar tegen hun zou spannen. De kittypets zouden er dom genoeg voor zijn. Zijn poten lieten diepe groeven achter in het zand en zijn spieren bewogen onder zijn pels terwijl hij op een rustige tred van Fourtrees naar Twolegplace liep. Het duurde een klein kwartiertje eer dat hij het bereikt had en zijn strakke blik ging naar een rogue die een eindje verderop zat. “Wel wel,” sprak hij kil terwijl hij naar haar toeging. “Wat hebben we hier? Een rogue in Twolegplace? Dat komt ook niet vaak voor.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
Hum Hallelujah Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: Hum Hallelujah   Hum Hallelujah Icon_minitimedi 26 sep 2017 - 14:36

Haar dag werd voornamelijk besteed aan twee activiteiten: eten en slapen. En dat was wel te zien ook. Nu was ze al vrij grof gebouwd van zichzelf, maar de laatste paar weken hadden er nog wat extra pondjes bij aan gegooid. Heel erg vond ze het eigenlijk niet, hoe meer massa ze had, hoe sterker ze was. Van haar snelheid en wendbaarheid had ze het toch nooit echt moeten hebben, dus dan maar zo. Daarbij had het wel iets intimiderends wanneer ze torenhoog boven haar tegenstanders uitstak, al zei ze het zelf. Bij gebrek aan beter begon ze haar poot maar te likken, iets dat ze ook steeds vaker deed. Normaal was ze niet de meest nette kat van de straat, maar nu zat haar vacht toch wel netjes voor de verandering. Voor de rest probeerde ze de kat wat uit de boom te kijken, in de hoop dat er vandaag een interessante ontmoeting in zat. En het leek erop dat ze geluk had. Er kwam iemand op haar af, iemand die de geur droeg die ze zo onderhand wel kende als de geur van de Elite. Weer zo één. Ze trok met haar oren bij het horen van zijn stemgeluid. De kille toon deed haar grinniken. De kater merkte op dat een rogue bij de twolegplaatsen niet vaak voorkwam. Ze liet een quasi-verbaasde blik op haar gezicht verschijnen. "Niet? En ik vind het hier nog wel zo gezellig," liet ze hem op teleurgestelde toon weten. Eigenlijk kwam ze hier vaak voor de makkelijke lunch. Twolegs stopten om een of andere reden graag kippen en konijnen in kleine hokjes waaruit Djinn ze met gemak kon vissen. Ideaal.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Hum Hallelujah Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Hum Hallelujah   Hum Hallelujah Icon_minitimema 2 okt 2017 - 18:36

Shark trok kort met zijn oortje toen ze niet bepaald onder de indruk leek te zijn van zijn kille houding. Het was nog niet vaak voorgekomen dat een rogue zo onvoorzichtig was geweest in zijn buurt. In principe had ze ook niet echt iets om te vrezen; Claw en hij waren achter de Clan territories aan het jagen, niet achter de Twoleg territories. Dat wilde echter niet zeggen dat de kittypets niet bang voor hun hoefden te zijn; de young ones kregen nog altijd hun final assesment hier en dan was het maar goed voor de kittypets als ze hun afstand namen. Het was altijd leuk om de angst op het gezicht van één van de kittypets te zien als een BloodClanner hem of haar naderde en vervolgens een gevecht begon. Ze dachten altijd dat ze een kans hadden, maar uiteindelijk werden ze toch vermoord en werd hun halsband ruw van hun afgenomen. Er waren niet veel young ones geweest die hadden gekozen om tegen een hond te vechten in plaats van tegen een kat. Hijzelf had tegen een kat gevochten, maar hij had ook honden uitgedaagd toen hij iets jonger was als nu. En dan was er nog die keer dat honden opeens het camp binnengevallen waren en het voor een deel vernield hadden. Daar waren ook een paar honden bij omgekomen. “Zo lang je het maar hier gezellig blijft vinden en niet op de Clan territories kan ik je ervan verzekeren dat de BloodClan je met rust zal laten.” Hij keek haar rustig aan. “Ik lieg niet als ik zeg dat buiten de Twolegplace en het rogue territory binnenkort niks meer veilig zal zijn. We hebben opdracht gekregen van onze leader om elke rogue weg te jagen uit de Clan territories en diegenen die niet naar ons luisteren, tja…” Hij liet zijn klauwen expres even uit hun hulzen komen en keek haar vervolgens weer aan, maar deze keer was zijn blik wat minder kil en wat meer geamuseerd. “Dus ik raad je aan om het vooral hier gezellig te blijven hebben."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hum Hallelujah
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: