Thinking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thinking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thinking TNjJbVr
Bo~
632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons ~
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Leafbreeze
BerichtOnderwerp: Thinking   Thinking Icon_minitimema 25 sep 2017 - 14:57


De tijd was echt voorbij gevlogen alsof het niks was. Er waren zoveel dingen gebeurd en zoveel dingen om te verwerken. Inmiddels had ze het zeker geaccepteerd dat er een andere leader aan de top zat, dat haar vader was overleden en haar moeder was afgetreden. In die tijd was ze gewoon jong en onbezonnen geweest, had ze niet helder nagedacht en kon ze het gewoon niet accepteren dat haar vader was overleden. Dawnstar had haar nog mild aangepakt. Want wat ze tegen haar had geflikt was eigenlijk niet goed geweest. Inmiddels was Butterstar al een tijdje leader, iets waar ze eerst wel weer even moeite mee had, maar niet zo flipte als bij Dawnstar. Het was voor haar gewoon moeilijk geweest om iemand anders op de plek van haar vader te zien waar ze zo trots op was. Haar bouw riep Stormstar, haar uiterlijk riep Mousefur. In principe was ze eigenlijk een perfecte combinatie van de twee. Buiten haar blauwe ogen, die waren niet van haar ouders afgekomen. Ze sloeg even met haar zwarte staart, waarna ze rustig in het water onder haar keek. Er gebeurde zoveel dingen. Katten werden ziek door onbekende redenen en het was ergens best wel beangstigend. Dus het was oppassen met wat je deed. En ze moesten ook genoeg jagen. Want in dat opzicht moesten de zieken genoeg eten binnen krijgen om aan te sterken. Ze zuchtte even en sloot haar ogen even. Hoe had haar vader dat ooit aangepakt? Hij zou waarschijnlijk de zieken voorop zetten.. Maar verder? Ze had geen idee wat ze ervan moest denken.


+ één van Bo's accs xD


Thinking SND7aiP

Until the Leaf's stop falling~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thinking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: