This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN]   This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN] Icon_minitimedo 28 sep 2017 - 16:18

Shark gaf snel een knikje naar Claw ten teken dat hij het begrepen had. Het was tijd voor een patrouille in RiverClan. Claw wilde dat de grenzen van Sunningrocks, de rivier en de RiverClan camp grenzen gemarkeerd werden. Voor de rest moesten ze de boundaries bij de Steppingstones controleren. Er was dus veel te doen op één dag en dus wilde Shark zo weinig mogelijk tijd verspillen. Hij keek het camp rond en dacht er over na om één van de young ones mee te nemen voor de ervaring, maar schudde toen zijn kopje. Er waren achtergebleven Clan cats en ook rogues die nu de gronden van de Clans domineerden en als er één van hun zou aanvallen, hadden er weinig aan als hun young ones zich niet konden verdedigen. Hij kon zich nauwelijks voorstellen dat de Clans een apprentice of een zeer jonge warrior achtergelaten zou hebben. Nee, dit was echt een patrouille die hij met twee members moest doen. Maar wie zou hij dan kiezen? Zijn blik viel op twee katten en hoewel het niet zijn favoriete keuze was, waren het wel katten waarvan één al ervaring had opgedaan omdat ze recent geleden een hondentand hiervoor had verdiend en was de ander bezig met hondentanden verzamelen. Hij kon dus testen of deze kat geschikt genoeg was om mee te gaan op patrouille. Gezien zijn leeftijd zou dat wel het geval moeten zijn. “Ruki, Brat,” sprak hij luid terwijl hij de katten wenkte. “We gaan op patrouille om de grenzen van RiverClan en Sunningrocks te markeren. Claw heeft ook gezegd dat we de boundaries bij de Steppingstones moeten controleren. Aan alle Clan cats en rogues die zich op ons pad bevinden, moet duidelijk gemaakt worden dat dit gebied binnenkort van ons zal zijn. Toon geen genade als ze niet naar jullie waarschuwingen luisteren.” Hij keek de twee even strak aan en gaf hun vervolgens een knikje. “Laten we gaan dan,” sprak hij en hij wenkte hun met zijn staart waarna hij voor hun uit begon te rennen. Hij deed geen moeite om zijn pas in te houden; ze moesten hem maar volgen. Zijn klauwen lieten diepe groeven achter in de aarde terwijl hij zich steeds opnieuw afzette om weer verder te rennen. Toen hij de bekende vage geur van RiverClan rook, vertraagde hij pas en opende zijn bek om de geuren in te drinken. “Rogue,” mompelde hij. En het was niet zomaar een geur: deze geur had hij al vaker geroken.


OOC: Postvolgorde is: Shark, Ruki en Brat. Met toestemming van de ander of na een deadline van 2 weken mag je voor je beurt posten om het topic actief te houden. Na Brat's post mogen anderen het topic binnenvallen.
Let op: Onthoud dat je, voor een hondentand te claimen, minstens 3 keer gepost moet hebben per twee grensonderzoeken (in totaal dus 6 keer voor de hondentand te claimen).
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This territory will soon be ours. [BLOODCLAN PATROL RIVERCLAN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: