A kittypet on travel? [Leo] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A kittypet on travel? [Leo]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: A kittypet on travel? [Leo]    A kittypet on travel? [Leo]  Icon_minitimema 2 okt 2017 - 19:15

Korra struinende door het stukje land wat ze als haar eigen beschouwde. Echt bijzonder vaak was ze hier niet maar ze bleef het als thuis beschouwen. Ze clans waren vertrokken en ook hier zag ze maar weinig leven. Ze had een tijdje rond de Bloodclan gehangen maar een fikse snee in haar schouder vertelde haar dat ze zich beter een tijdje afzijdig kon houden. De bengaalse kattin likte rond de wond en deed er wat spinnenrag op. Een oude rogue had haar geleerd dat dat zou kunnen helpen met genezen.
Jagen zou de komende dagen wel een uitdaging zijn maar toch besloot de rogue een poging te wagen om een maaltijd te scoren. Ze gaapte een keer, rekte zich uit en ging zitten in de wind. Met haar neusje in de lucht ving ze verschillende geuren op. Een muisje was niet lang geleden uit zijn holletje gekomen en ze ademde de geur in om het diertje te kunnen locatiseren. Haar ogen schoten open. Dit was niet de enige geur die ze rook. Er was een kat in haar terriorium.
De gevlekte kat keek direct om haar heen hoewel ze kon ruiken dat de kat niet in haar directe gezichtveld zou zitten. De geur kwam niet overeen met de geur van de elite maar... huiselijker. Ze likte haar wond, waar een korstje opgekomen was. Ze mocht niet laten zien dat ze er last van had, ze zou zich niet laten wegjagen uit haar gebied.
Ze stond op en liep het geurspoor na. Niet veel later zag ze een rode kater zitten. Een beetje een sulletje als je het haar gevraagd had. Een echte kittypet.


> Leo


A kittypet on travel? [Leo]  35at8x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A kittypet on travel? [Leo]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: