Call for help 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Call for help

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Call for help 6rUw8UC
Jamie
4427
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Call for help   Call for help Icon_minitimedi 10 okt 2017 - 17:17

De grijze kater had eindelijk zijn kop wat terug op de juiste plek gekregen. Niet dat hij al begreep wat zijn acties veroorzaakte, nog hoe slecht hij eigenlijk bezig was geweest. Nee, hij zou ook niet van plan zijn het binnenkort te stoppen. Hij had een vader figuur om trots te maken en tja, als deze wilde dat hij botten brak, dan deed hij dat. Hij was niet de slimste en zijn hart zat nog steeds op de goede plek. Langzaam begon hij in te zien hoe zijn eigen verbitterdheid de echte ace weghaalde… Het hielp wel bij zijn taken, hij mocht dan wel afstandelijker zijn maar hij was zeker een betere Shadowclanner. Hij negeerde de meeste van de andere clans en gaf alleen om zijn eigen, het meeste nog om zijn eigen nest kittens. Toch was de ziekte de nu over de clans heerste te groot om te negeren, iets wat de kater enorm graag had gedaan, maar het had nu ook Shadowclan in zijn greep. Gehumeurd keek hij schuin naar zijn apprentice. “Bitterpaw, we gaan naar de andere bloemenplukkers” Gromde de grote kater op een manier die alles behalve vriendelijk was. Zij wilde een harde mentor? Een Shadowclanner, die zou ze krijgen ook. Hij zou er wel manieren in slaan als het nodig was. Zijn helder groene ogen bleven voor een moment op haar hangen waarna hij de juiste richting op liep. De andere medicine cats wisten ook de tijd en plaats van hun ontmoeting. Ze zouden Skyteller eens onder handen moeten nemen, kijken wat deze wist te zeggen over de ziekte. Het duurde niet lang voor hij op het middenpunt was geraakt en hier bleef staan, zijn lichaam gespannen door de slapeloosheid en zijn opgefokte natuur. Hij keek kort om zich heen om te zien of er niemand van de clans in zijn omgeving aan het doodgaan was, aangezien dit niet het geval was kon hij zich verder richten op de aankomst van de andere.

Gesloten voor alle med catjes + Skyteller


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
Call for help NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimewo 11 okt 2017 - 18:43

De afgelopen tijd had ze haar dagen alleen maar besteed aan het helpen van katten die waren getroffen door de onbekende ziekte. Niemand leek enig idee te hebben wat het zou kunnen zijn, hoe het verspreid werd en wat ze eraan konden doen. De Medicine Cats waren zo'n beetje aan het eind van hun Latijn en dat was te zien ook. Ook Bitterpaw zat er flink doorheen. Het was flink vermoeiend om dag in dag uit te werken aan het beter maken van katten, zonder ooit enig resultaat te zien. Ondertussen maakte ze zich ook nog enige zorgen om haar mentor. Hij was de afgelopen weken drastisch veranderd en ze begreep maar niet waarom. Als ze eerlijk was, kon ze niet bepaald zeggen dat ze de grote, grijze knuffelbeer miste, maar het idee dat deze verandering uit het niets gekomen leek te zijn, baarde haar toch wel zorgen. Ook vandaag kwam hij grommend op haar af, iets dat hij anders nooit had gedaan. Hij vertelde haar dat ze naar de andere Medicine Cats zouden gaan, waarop ze op stond en knikte. Ze was te moe om verder nog iets te zeggen. Met zware poten liep ze achter hem aan, hopend dat het overleg van vandaag hen een oplossing zou kunnen bieden.


Call for help ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help 0N3zaJp
Kiki
1629
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimedo 12 okt 2017 - 9:51

Mistgaze had al lang de andere medicine cats niet gesproken. Ze had ze alleen gezien, in snel voorbij komen. Het was druk nu de ziekte door de clans trok. Mistgaze was zelf erg vermoeid. Geteisterd door nachtmerries maar ook door het feit dat ze haar clangenoten niet kon redden dit keer. Niks leek te helpen. Ze had Rousepaw verteld waar ze zouden ontmoeten en had aangegeven dat ze haar daar zou zien. Eenmaal daar aangekomen, bij Starpools, zag ze dat haar grote fluff Acepoof er al stond samen met Bitterpaw. De apprentice van Shadowclan kende ze ook niet echt goed. Maar haar blik viel al snel op Ace, want die leek anders. Zijn houding en bewegen was anders en dat was iets waar Mist zich zorgen over maakte. Hij was toch niet ook ziek? "Bitterpaw," knikte ze naar de apprentice. "En.. Acefray.. je bent, anders?" ze kon het niet laten om het niet op te merken. Haar wenkbrauw trok omhoog in een vragende zin. Wat was er toch anders aan hem..


No one has to know that I will go this far.
I know it inside as I hold my heart for you. That I will go this far,
no one in life who will know.
That I will lose it all.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help R6HeJgr
Yanthe
2129
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimedo 12 okt 2017 - 13:38

Lizardpath had de afgelopen dagen vooral binnen vertoefd. Ze had al dagen niets meer gegeten, aangezien ze het gewoon niet binnen kreeg en haar lichaam kreeg ze als gevolg soms niet in beweging. Het was alsof elk spiertje kort leek te staken. Ze had het nog niet echt tegen iemand anders gezegd, maar het zou al wel opgevallen zijn bij haar apprentice. Momenteel stond ze recht en probeerde ze zoveel mogelijk te wandelen om haar spieren warm te houden en om te vermijden dat ze plots niets meer zouden doen. Terwijl ze zo aan het wandelen was, op en af in de grot want ze vermeed buiten, zag ze hoe de Medicine cats zich leken te verzamelen. Ieder van hen had het druk gehad de laatste tijd. Ze liep naar hen toe en voegde zich bij hen. Met een kort knikje begroette ze hen en hoorde ze nog net wat Mistgaze zei tegen Acefray. Zelf was Lizardpath er niet echt mee bezig en hield ze zich momenteel meer met zichzelf bezig. Ze weigerde namelijk om toe te geven dat ze zelf ook ziek was geworden. Haar ogen waren op Acefray gericht, die nu zou moeten antwoorden. Zelf bleef ze staan waar ze stond en tilde ze kort één van haar voorpoten op die om de zoveel tijd wat tintelde.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Call for help 2s8jn7o


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Call for help Fabfac
Anouk
1114
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

398 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimevr 13 okt 2017 - 18:05

De onbekende ziekte leek meer en meer te gaan heersen onder de katten van de clans. Geen van de Medicine cats wist wat het was, noch wat ze er tegen konden doen. Het vormde een probleem, een groot probleem. Er moest doorgewerkt worden om alle katten zo goed mogelijk te houden. Er vielen steeds meer slachtoffers dus het werd steeds zwaarder om iedereen genoeg tijd te geven. Maar dat was niet eens het enige dat ze aan haar hoofd had. Acefray. Haar lichaam deed nog pijn van die keer dat ze hem benaderd had. Starclan was zich er mee gaan bemoeien en inmiddels snapte ze wel waarom. Dat was nu alleen een secundair probleem. De gezondheid van de clans kwam op het moment op de eerste plaats te staan. Van Mistgaze had ze de mededeling gekregen dat ze met elkaar er over zouden gaan spreken. Een tijd en een plaats om naar toe te gaan. Het was belangrijk dat ze ging, al lag het haar niet helemaal lekker dat ze allemaal moesten gaan. Het betekende een hele grot zieke katten zonder begeleiding alleen laten. Ze had geen keus buiten te gaan. Al had ze het wel een tijdje proberen te rekken. Vier katten stonden er al. Mistgaze was voor haar vertrokken en ook Lizardpath had ze weg zien gaan. Daarbij stond Bitterpaw en... Acefray. In stilte voegde de zilvertabby zich bij de groep. Rustig ging ze zitten, aan de rand van het gezelschap. Vanuit haar ooghoeken keek ze richting de grote Shadowclanner. Ze wilde hem goed in de gaten houden, om meerdere redenen.


Call for help Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Call for help BXcdW76
Kip
2940
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimezo 15 okt 2017 - 12:02

De situatie begon uitzichtloos te worden. Het leek alsof de hopeloosheid van hun reis weer tot leven was gekomen onder de grote groep katten. Waar eerst hun poten gevoelloos leken van de vermoeidheid, waren ze dat nu van de ziekte. De jonge poes had haar hoofd heel ergens anders zitten, met de problemen van haar zieke vrienden en het slaap tekort waar alle medicine cats waarschijnlijk aan leden. Ze snapte het simpelweg niet, voor het eerst in de geschiedenis van de clans waren ze allemaal samen, ze zouden iedere ziekte moeten kunnen genezen met al hun koppen bij elkaar. Iedere, maar niet deze. De jonge poes was meer dan opgelucht toen ze hoorde dat ze naar Skyteller gingen. Hij was hier al veel langer, misschien wist hij wel een remedie voor deze kwelling. Maar dan alsnog, waarom waren ze niet eerder gegaan? Hadden eerst al die katten moeten sterven voordat ze dan eindelijk deze stap namen? Had Magpiehowler echt moeten sterven? En de andere?
Routpaw knarste met haar tanden en stond op, een bezorgd oog op haar mentor. Ze trippelde voor haar uit naar de groep medicine cats, maar Routpaw was ervan overtuigd dat dit voor haar geen verstandig idee was. Ze was dag in dag uit bij haar mentor, en dag in dag uit zag ze de tekenen van de ziekte bij haar terug komen. Ze kon niet mer herinneren wanneer ze haar mentor voor het laatst had zien eten, en ze maakte zich zoveel zorgen. Met een lage kop ging ze achter haar aan, waarna ze naast de wit-zwarte poes ging zitten en slikte. Er werden wat woorden gewisseld tussen Mistgaze en Acefray, maar Routpaw had haar kop ergens anders. "L-Lizardpath...Blijf alsjeblieft hier," ze sprak zachtjes, zodat niet alle andere aanwezigen hun gesprek hoefden te horen. "Alsjeblieft, i-ik zal je alles vertellen wat er gebeurd, maar.. Lizard je bent ziek," haar keel was droog en hoewel ze slikte veranderde dat niet.


It is both a blessing and a curse
Call for help Routnose_osding
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Call for help 6rUw8UC
Jamie
4427
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 21 okt 2017 - 0:50

Hij keek even de groep katten rond. Was dit het boeltje van vandaag? Het kon hem ook even niet deren. Hij zou gewoon verder gaan en als de rest nog eens kwam opdagen: het zij zo. Maar natuurlijk moest iedereen ook nog even persoonlijk gaan doen. Waarom zouden ze ook rustig kunnen praten over alle dooie katten en zieken die ze niet beter konden maken? Totaal niet frustrerend ofzo. Dag in dag uit alles doen voor patient en dat deze hierna heel egoïstisch dood ging. Laat staan dat er dan nog andere katten tegen je kwamen klagen erover. Doe het dan lekker zelf, ze waren medicine cats, geen magische heal all katten. Ze moesten katten genezen met planten. Ze waren niet eens planteneters. Dat zei toch al genoeg of niet? Hoe dan ook, Mistgaze leek iets te zeggen en de kater keek haar recht aan, zijn groene ogen hadden iets van een diepe rauw en verdriet in zich, al werd er een poging tot verbergen gedaan door lagen van zijn irritaties. "Leuk dat je dat nu opvalt, aangezien je de laatste keer nogal makkelijk een stop op onze vriendschap zette en duidelijk maakte dat je me niet meer hoefde te zien op werk na" hij drukte zijn linkeroor weg in zijn pels. "Zullen we het dan ook maar over werk hebben? Het is niet dat het je toch zou interesseren wat er aan de hand is zelfs al nam ik de moeite het te vertellen" De bittere en harde manier waarop hij het vertelde was iets wat hij normaal nooit zou doen. De seconde nadat hij het had gezegd had hij zichtbaar een schuldgevoel wat aan hem stak.. hij probeer het weg te schudden en keek weer de groep rond. Zijn ogen bleven even hangen op Rousepaw, lichtelijk humeurig op het pluisje sinds hun laatste ontmoeting. Hierna ging zijn aandacht weer naar Lizardpath en Routpaw. "En wat zitten jullie daar te smoezen? Als er iets mis is hoor ik dat nú graag voor we onderweg een graf moeten graven" Acefray was de oudste van het stel en sinds zijn training met dark forest vond hij het helemaal niet erg om de leiding te nemen. "Als dit het groepje dan is zou ik graag willen vertrekken. We moeten Skyteller nog ophalen en dan nog naar Starpools lopen. Het is niet alsof we nu al tijd over hadden ofzo" Hij rolde met zijn ogen en stond toen ongeduldig op. Het was duidelijk dat dit het hoogtepunt van zijn negatieve invloed was. Als je hem goed kende kon je inderdaad nog de echte Ace in zijn ogen vinden, zien dat hij enkel deed wat van hem werd gevraagd. Maar anders zou het een zware shock moeten zijn, van lieve vriendelijke kater naar dit. Het enige voordeel was dat hij een stuk productiever was.


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help 0N3zaJp
Kiki
1629
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 21 okt 2017 - 12:54

"Leuk dat je dat nu opvalt, aangezien je de laatste keer nogal makkelijk een stop op onze vriendschap zette en duidelijk maakte dat je me niet meer hoefde te zien op werk na" Auw. Die deed wel pijn. Mistgaze vermande zich, want ze mocht van zichzelf niet laten merken dat het haar geraakt had. "Zullen we het dan ook maar over werk hebben? Het is niet dat het je toch zou interesseren wat er aan de hand is zelfs al nam ik de moeite het te vertellen" Mist haar staart werd dikker uit woede. Nu was het klaar.
"Ik nam afstand omdat het nodig was voor ons beide." verklaarde ze toen. "Het boeit me ook geen ruk waar je mee bezig bent Acefray, ik weet alleen dat het je aan het slopen is. Ik wil alleen dat je weet dat wat je doet niet goed is, het veranderd je, wat het ook is. Die gezellige pluisbal waar ik altijd mee omging en stiekem mee ontmoette bij Fourtrees is de enige die hier dood en begraven is. Laat de andere medicine cats hierbuiten, eet een doosje vrolijkheidjes en doe tenminste alsof je enigzins normaal kan doen." beet ze pissig terug. Daarna draaide ze zich om en liep richting Rousepaw die ze eerst even met haar staart over de rug wreef. "Kom! We gaan richting Skyteller, hoe eerder we dit oplossen hoe beter het is voor de clans." ze verhief haar stem iets en liep toen vast voor uit.


No one has to know that I will go this far.
I know it inside as I hold my heart for you. That I will go this far,
no one in life who will know.
That I will lose it all.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
Call for help NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 21 okt 2017 - 16:57

In stilte sloeg ze de katten gade die zich bij hen voegden. Eerst Mistgaze en Rousepaw en vervolgens ook Lizardpath en Routpaw. Lizardpath zag er niet bepaald goed uit, in tegendeel, en het was niet moeilijk voor Bitterpaw om te raden dat ook de Medicine Cat van Windclan getroffen was door de ziekte. Riverclan leek daarbij ook te ontbreken, al wist ze niet waarom. Het duurde niet lang of er ontstond iets in de trant van een conflict tussen Acefray en Mistgaze. Mistgaze merkte op dat de grijze kater anders was, waar Ace zelf niet bepaald positief op reageerde. Met een lichte frons op haar gezicht hoorde Bitterpaw hem aan. Ze had geen idee waar dit allemaal vandaan kwam, maar ze kon niet zeggen dat ze het vervelend vond. Hij was harder, serieuzer. Hij was een echte Shadowclanner nu. Hij was gefocust op de taak die ze moesten doen en ergens vond Bitterpaw het een verbetering. Ze zei dan ook verder niets toen de twee eindelijk uitgepraat waren en besloten dat ze nu wel naar Skyteller konden gaan. Elke minuut die ze verspilden, kon er een zijn waarin een zieke kat zijn leven verloor. Wat het haar betrof, mochten ze wel opschieten.


Call for help ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help R6HeJgr
Yanthe
2129
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimewo 25 okt 2017 - 14:29

Lizardpath had haar oortje naar haar apprentice gedraaid toen deze haar zachtjes smeekte om hier te blijven. "Alsjeblieft, i-ik zal je alles vertellen wat er gebeurd, maar.. Lizard je bent ziek," Pas bij het laatste draaide ze kort haar kopje. Ze was ziek en haar apprentice was de eerste die het echt luidop tegen haar wist te zeggen. Zij zelf wilde het nog steeds niet geloven, ze wilde niet toegeven dat ze zelf de ziekte te pakken had, als medicine cat. Voordat ze echter een antwoord kon formuleren, werd haar aandacht op Acefray gericht. De kater had haar als jonge Medicine cat enorm geholpen en ze kende hem dan ook goed, maar dit gedrag leek daar helemaal niet op. Ze maakte zich dan ook in eerste instantie zorgen om hem. "En wat zitten jullie daar te smoezen? Als er iets mis is hoor ik dat nú graag voor we onderweg een graf moeten graven" Haar blik ging kort van haar apprentice naar Acefray, die het tegen hen had. Ze zou een besluit moeten nemen nu. "Routpaw gaat mee als Medicine Cat, niet als apprentice," zei ze uiteindelijk strak, zoals alleen zij dat kon zeggen. "Ik vrees dat ik jullie alleen ga ophouden." Ze zou hen niet letterlijk zeggen dat ze ziek was, aangezien ze het zelf nog niet wilde toegeven, maar ze wilde Routpaw wel geruststellen. "Ik wil dat jullie àlles tegen haar zeggen, wat jullie ook tegen mij zouden zeggen als medicine cat." Dat laatste benadrukte ze. Ze zette haar poot, die net tintelde, terug neer op de grond en haalde even diep adem. Zoveel spreken vergde heel wat energie van haar. Ze bleef zitten waar ze zat. Ze zou pas terugkeren naar de grot voordat ze allen vertrokken waren, deels ook om hen nog even in de gaten te houden voor zolang het kon. Ze tikte Routpaw kort aan met haar staart, als een soort schouderklopje. Zij zou Windclan in haar eentje moeten vertegenwoordigen nu.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Call for help 2s8jn7o


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Call for help Beertjeava
Beertje
1554
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimedo 26 okt 2017 - 20:13

 
THE LESS I KNOW THE BETTER
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

Chivypaw voelde zich alles behalve goed. Haar spieren leken te ontploffen en deden elke dag meer pijn. Nightstream was bezorgd om haar, dus had de apprentice wat rust genomen. Ze was gek genoeg bijgekomen en had wat meer kracht dan normaal. Hoewel de ziekte het snel weer weg nam. Nu moest ze mee, haar mentor was te oud en Riverclan moest aanwezig zijn. Ze kreunde terwijl ze recht stond. Met stramme spieren liep ze stijfjes op het geruzie af. De rest leek er onder te lijden. Chivypaws mond vormde een streep. Komop! Hoe kinderachtig kun je doen? "Kom! We gaan richting Skyteller, hoe eerder we dit oplossen hoe beter het is voor de clans." Ze draaide haar oortjes naar de poes en versnelde haar pas. Niet perse omdat Acefray of de anderen haar niet aanstonden, maar omdat ze er sneller wou zijn. Wat dus voorop lopen betekende.


chivysniff
Call for help NLkIwFI
the smile you gave me, even when you felt like dying
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Call for help Fabfac
Anouk
1114
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

398 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 28 okt 2017 - 19:43

Acefray barstte los. Het mocht duidelijk zijn dat hij op het moment niet goed gestemd was en vrij geïrriteerd met Mistgaze. Iedereen mocht het horen, hij sprak luid genoeg voor de hele groep om het te horen. Samen met Bitterpaw keek ze toe hoe het er tussen hun mentoren aan toe ging. Routpaw was aan het fluisteren tegen haar mentor en werd daar dan ook op aangesproken door Acefray. Haar mentor kwam op haar afgelopen en zij op een duidelijk pissige toon dat ze verder wilde. Lizardpath kondigde nog aan dat ze uiteindelijk toch niet mee zou gaan, dat Routpaw haar rol zou gaan innemen voor deze keer. Ook Chivypaw kwam net aangelopen, zij zou zou er ook voor haar mentor zijn. Rousepaw maakte een klein bochtje langs de bruin witte apprentice. Met haar pluizige staart gaf ze een klein tikje tegen diens schouderblad. Als een teken dat ze er voor haar zou zijn. De groep kwam in beweging, richting de grot van de Tribe. Rousepaw sprak geen woord, de spanning hier was veel te duidelijk voelbaar. Dit zou misschien nog eens problemen kunnen veroorzaken bij het betreden van Tribe gebied. Ook zij zouden de spanning voelen. Vier apprentices, waarvan twee de taken van hun mentoren op het moment op zich moesten nemen. Een grote kater en een kattin die duidelijk elkaar even niet konden hebben. Wat een gezelschap.


Call for help Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Call for help BXcdW76
Kip
2940
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 4 nov 2017 - 20:07

Waren de Medicine cats niet juist degene die de vijandigheden tussen de clans achter wegen konden laten? Want als dat inderdaad zo was, was daar weinig van te merken. Juist nu de clans dichter en meer vredevol dan ooit met elkaar omgingen, besloten Mistgaze en Axcfray, twee volwassen katten, te gaan bekvechten als een getrouwd stel. Hun woorden tegenover elkaar gingen vaag langs haar heen, gezien haar hoofd eerder bij haar eigen mentor lag. Totdat Acefray zich tot haar en Lizardpath besloot te richten. "En wat zitten jullie daar te smoezen? Als er iets mis is hoor ik dat nú graag voor we onderweg een graf moeten graven" Routpaw haar oren zakten acuut in haar nek en ze wist dat ze zichzelf en haar mentor waarschijnlijk most verdedigen, maar omdat ze niet nog meer hout op het vuur wilde gooien hield ze zich stil. Het was haar zwart-witte mentor die de stilte verbrak, met een bijzondere mededeling. "Routpaw gaat mee als Medicine Cat, niet als apprentice," zei ze strak, zoals Lizardpath dat kon. Routpaw kreeg ogen zo groot als schoteltjes. Niet meer als apprentice... "Ik vrees dat ik jullie alleen ga ophouden." ondanks dat het wat dieper lag dan dat, bleef duidelijk dat ze zich kostte wat het kost sterk wilde houden. Het bleef Lizardpath. "Ik wil dat jullie àlles tegen haar zeggen, wat jullie ook tegen mij zouden zeggen als medicine cat." hoewel ze dit had gehoopt, kwam er een brok in haar keel. Ze zou nu eens echt een last dragen, alleen, helemaal alleen. Routpaw knikte enkel langzaam en hoewel ze zich wat beverig voelde door de verantwoordelijkheid die ze nu opeens droeg stond ze zo sterk mogelijk op. De stoet werd aangespoord door Mistgaze om op pad te gaan en Routpaw twijfelde. Haastig stapte ze nog even terug en drukte haar neusje in de wang van haar zieke mentor. "Z-zorg goed voor jezelf, ik.. Ik ga je niet teleurstellen," haar woorden klonken niet zo zeker als ze had gehoopt, maar goed. De jonge poes glimlachte nog een laatste keer waarna ze zich omdraaide en even haar pas versnelde om weer bij de stoet te geraken. Haar hart klopte twee keer zo snel en ze vroeg zich af hoe Chivypaw, die zich ook bij hen had aangesloten, zich zo cool kon houden hieronder. Gelukkig werd ze iets gerustgesteld toen een staart over haar rug streelde; het was Rousepaw. Rousepaw, haar vriendin. Routpaw glimlachte haar toe en zorgde ervoor dat ze naast haar kwam te lopen. Nee, nee ze was niet allen. Ze had Rousepaw en haar rang genoten van andere clans, als ze nu maar af konden komen van deze spanning die tussen hun hing.


It is both a blessing and a curse
Call for help Routnose_osding
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help 0N3zaJp
Kiki
1629
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimedi 28 nov 2017 - 22:30

Lizardpath nam afscheid van hun. Mistgaze kon zien dat de poes sterk verzwakt was. Het was verdrietig om te zien, ze hoopte dat Lizard zich er door heen sloeg. Windclan had hun medicine cats hard nodig. Ze wendde haar blik af en liep vooruit richting het territorium van de Tribe. Ze moesten overleggen met Skyteller voor het te laat was en ze allemaal uitgeroeid zouden worden.

---- Timeskip richting de Tribe ----

De groep medicine cats was aangekomen bij de tribe. Mistgaze haar blik was meerdere keren vanuit haar ooghoeken naar Acefray gegaan. Wat was er aan de hand met de kater? Waarom deed hij zo raar? Ze zou het later wel uit moeten zoeken. Haar oren ging richting een geluid. Een groepje katten van de Tribe kwam hun kant uit en vroeg wat ze kwamen doen. Snel legde Mistgaze uit dat ze kwamen om met Skyteller te praten en niet om ruzie te zoeken. Gelukkig bood de patrol aan om hun streng te begeleiden. Mistgaze wist wel dat de tribe katten hun liever niet in hun gebied hadden, maar dit was een noodgeval en dat moest die patrol zich ook beseft hebben. Ze werden afgezet door de patrol bij Skyteller waarna deze weer vertrok. Mist keek even naar de rest van de katten. "De ziekte roeit ons uit Skyteller. We moeten een oplossing gaan zoeken. Samen." meldde Mist toen aan de leider van de Tribe of Rushing Water. Het kon niet langer meer zo.


No one has to know that I will go this far.
I know it inside as I hold my heart for you. That I will go this far,
no one in life who will know.
That I will lose it all.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyteller
Endless Hunting
Call for help ZdsroR0
WazBeer
436
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 75 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Skyteller
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimewo 13 dec 2017 - 21:27

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
Naar zijn weten stond nu bijna elke medicine cat of apprentice voor zijn neus, meegebracht door een van zijn patrouilles. De intentie van hun bezoek was hem al duidelijk voor ze hierover gesproken hadden. Er was maar één ding dat van genoeg belang was om alle medicine cats hier samen voor hem te hebben staan. De ziekte die door de Clans en Tribe joeg en overal slachtoffers eiste. De kater knikte naar Mistgaze, de medicine cat van ThunderClan toen deze uitsprak wat hij al dacht. Samenwerken om een oplossing te vinden. Anders kon het niet. Nog voor hij echter zijn mond kon openen om zijn instemming duidelijk te maken, zag hij de katten voor hem neer vallen, allemaal tegelijk. Een moment van schok en angst schoot door hem heen, alvorens hij zich bedacht dat dit nooit toeval zou kunnen zijn en het waarschijnlijk met hun StarClan te maken had. Zij droomden samen met hun voorouders, hij kreeg tekenen door die in deze wereld zichtbaar waren. Zoals de wind die plotseling op stak met hevige vlagen, en hem een zwaar geurend blad in zijn gezicht deed blazen. De kater schudde zijn kop, waardoor het blad aan zijn poten neer viel. Het was niet iets dat hij gebruikte om katten te genezen, maar zijn gevoel zei hem dat dit misschien een puzzelstukje was. Misschien zouden de medicine cats hem meer kunnen vertellen.


Teller of the Endless skies


Teller of the Endless Skies
Call for help 2G8cpXD
Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Call for help Beertjeava
Beertje
1554
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimeza 16 dec 2017 - 22:20

 
THE LESS I KNOW THE BETTER
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

Onder het lopen waren haar spieren minder stijf geworden. Ze hoopte oprecht dat ze niet de mysterieuze ziekte had, maar gewoon griep. Niet dat het minder rot was, maar dan moest ze niet zozeer vrezen voor haar leven. Het irritant knagende gevoel bleef echter wel. Ze had het gevoel alsof er iets mis was. De kattin schudde haar kop, gewoon blijven lopen.

-Timeskip-

Een grote kater kwam in zicht. Ze fronste haar voorhoofd. Nee hij was niet groot, eerder gespierd. Hij had de compacte bouw van een kat geboren en getogen in de bergen. Chivypaw slikte en kwam tot stilstand. Ze bleef nerveus staan, ietwat op de achtergrond. Ze had geluk dat Mistgaze het leiderschap op haar pakte. Chivypaw zou het goed doen, maar ze was niet gesteld op het rare bergvolk. Hoewel Skytellers zus of nicht ofzoiets wel erg lief was geweest. In complete angst was ze verdwaald geraakt en... met een zucht gleden haar ogen dicht. Ze wankelde een paar seconden en viel dan met een plof neer. Haar poten trokken terwijl ze een boodschap doorkreeg. Het leek of haar lichaam verweven was met de anderen, want ze voelde hun emoties en ze hoorde de hartslagen samen komen tot een. De boodschap werd gezegd met een ijle stem. Ietwat vaag en terwijl ze de betekenis probeerde te onthouden stak een er windje op. Ze rook een sterk blad en heel zachts, bijna... bijna een droom, de geur van een bekende. Het was alleen te zacht om te weten van wie. Chivypaw opende haar ogen. Ze draaide haar kop om haar heen. Het leek alsof zij de eerste was die terug bij positieven was gekomen. Niet zo kwiek als anders krabbelde ze recht. Met grote ogen keek ze naar de leider van de bergkatten. Er lag een blad voor zijn neus. Dat was al een kruid dat ze moesten combineren. Misschien met kattenkruid, hoewel dat bijna onmogelijk te vinden was hier.


chivysniff
Call for help NLkIwFI
the smile you gave me, even when you felt like dying
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call for help 0N3zaJp
Kiki
1629
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimevr 22 dec 2017 - 11:32

Nadat ze haar woorden gesproken had tegen Skyteller voelde ze haar bewustzijn wegzakken. Mistgaze vocht er tegen omdat ze geen tijd had om tegen de grond te vallen, maar ze kon het niet tegenhouden. De grijs-witte poes viel aan de grond en wist niet dat er rond haar de andere medicine cats ook neer waren gevallen. Ze hoorde stemmen in een grote witte waas, het was onduidelijk. Ze hoorde de andere medicine cats door elkaar heen vragen stellen over waarom en waar ze waren, wat hun te wachten stond. Starclan gaf geen antwoorden. Ze hoorde vaagjes dingen verteld worden over kruiden, ze probeerde zich te concentreren en dacht te horen wat ze moesten hebben. Ze hoorde de stem van haar moeder, Mistgaze dacht zelfs haar geur te ruiken. Maar nog voordat ze tijd had om overspoeld te worden met emoties werd ze weer terug getrokken naar de koude grond waar ze op lag. Snel kwam ze overeind, keek met grote ogen om zich heen. Ze was geschrokken, Starclan had nog nooit zo abrupt en plots gehandeld. Ze moesten weten dat het fout ging. Haar ogen bleven hangen op Skyteller die naar zijn poten keken. Daar lag een blad. Mist haar blik ging naar Chivypaw. "Wat heb je gehoord? Wat hebben ze jou verteld?" ze vroeg dit om zeker te zijn dat ze goed had verstaan wat zij nodig hadden. Het was overduidelijk dat de kruiden van hun anders was dan die voor Skyteller lag. Misschien moesten ze die combineren...


No one has to know that I will go this far.
I know it inside as I hold my heart for you. That I will go this far,
no one in life who will know.
That I will lose it all.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
Call for help Fabfac
Anouk
1114
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

398 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: Call for help   Call for help Icon_minitimewo 27 dec 2017 - 12:25


Een hele wandeling verder en daar stonden ze dan, ze waren opgevangen door een patrouille en naar Skyteller gebracht. Mistgaze besloot het woord te doen, waarschijnlijk was dat ook wel de beste keuze. Momenteel waren alleen zij en Acefray de volleerde katten, ook al nam Routpaw de volledige rol van haar mentor over op het moment. Een apprentice het woord laten doen leek nou eenmaal wat minder slim en aangezien Acefray's huidige persoonlijkheid was dat ook niet de beste keuze. "De ziekte roeit ons uit Skyteller. We moeten een oplossing gaan zoeken. Samen." Na die woorden begon alles te draaien. Bij haar maar waarschijnlijk ook bij de anderen. Nog in de waas zag ze een van de anderen vallen, vlak voor ze zelf ook de grond begroette. Het duurde niet lang voor Rousepaw door had dat dit het werk van Starclan moest zijn. Er waren geluiden, een bekende stem, geuren, sommige planten dacht ze te herkennen. Maar wat moest ze met deze informatie? Het was een puzzel waaruit vele stukken ontbraken. Bij het ontwaken bleek ze de derde te zijn, Mistgaze en Chivypaw waren haar voor. Skyteller stond nog gewoon op zijn poten. Een blad was voor hem neergestreken. "Ieder een deel," mompelde ze zacht. Dat was iets dat ze in de droom had gehoord. Zo ongeveer het enige wat ze écht had kunnen verstaan. Een deel van wat? De oplossing? Had iedere kat iets anders door gekregen en moesten ze daar dan de oplossing uit zien te halen? Het bleef haar altijd een wonder dat Starclan nooit eens een keer duidelijk kon zijn.


Call for help Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Call for help
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: