Poor unfortunate souls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Poor unfortunate souls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
StarClan
Poor unfortunate souls XbUUF0W
Michelle
6629
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Poor unfortunate souls   Poor unfortunate souls Icon_minitimema 16 okt 2017 - 11:37

De zon stond al vroeg aan de hemel. Dagen werden duidelijk korter, maar het kon er nog mee door. Gapend rekte de flamepoint zichzelf uit en schudde haar vacht even door. De nachten leken ineens een stuk kouder zonder haar kittens naast haar. Maar ze waren oud genoeg om op zichzelf te slapen bij de andere apprentices. Ze moesten het maar leren,
hoe graag Butter ze dan ook bij zich hielt.

Met haar blik op de lucht gericht stapte Butterstar door. Ze wou even wat rust aan haar hoofd. Normaal was ze een prima sociaal persoon maar na manen lang tussen zoveel katten zitten werdt zelfs zij er even helemaal gek van. Daarnaast hoopte ze op iets van een teken van Starclan. Er moest toch wel iets zijn wat de overleden katten met haar konden delen.. Het was frustrerend maar ze konden niets anders dan wachten..

(open)One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Outrage
Member
Poor unfortunate souls Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Bo2
284
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Outrage
BerichtOnderwerp: Re: Poor unfortunate souls   Poor unfortunate souls Icon_minitimema 23 okt 2017 - 12:02


De rossige kater schudde zijn kop even waarna een lange en duidelijke zucht van zijn lippen rolde. Het was nu al even en ondanks dat hij zijn twee kleine meisjes niet zoveel rond zich had gehad als kittens was het vreemd om ze als en apprentice te zien. De kat sloeg zijn groenkleurige ogen af waarna hij even een licht gevoel van trots niet kon onderdrukken. Het was alsof hij eindelijk iets had bereikt en dat was wonderbaarlijk. In zijn achterhoofd wist hij dat hij dit niet alleen had gedaan, er was iemand die zijn excuses moest krijgen... Iemand die het misschien nooit slecht had bedoeld, maar in zijn vertroebelde blik was het altijd niet zo glashelder.
Kalm volgde hij haar geurspoor tot hij de omgeving steeds meer begon te herkennen, ze was opweg naar starpools? Het was een vreemde plek en Outrage vroeg zich af of de leaders en hun medicine cats hier tekenen van starclan kregen of het gewoon voor de show was, de naam dan. Toen hij haar langzaam in zijn gezichtveld kreeg schraapte hij even zijn keel om haar aandacht te krijgen, waarna hij langzaam maar zeker de poes benaderde. Zijn ogen leken niet zo hatelijk als dat ze anders stonden, in tegendeel, ze stonden zelfs een tikkeltje bemoedigend, geliefd, zoals een zoon naar zijn moeder moest kijken. "Butterstar..." begroette hij zijn leader even met een knikje. Als ze niet met hem wilde temaken hebben kon ze zo weg wandelen, hij zou wel snappen waarom ze dat zou doen, waarom anderen dat echt wilden doen, hij was niet bepaald een plezier om bij je te hebben.


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.], [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.], [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
Poor unfortunate souls XbUUF0W
Michelle
6629
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Poor unfortunate souls   Poor unfortunate souls Icon_minitimedi 21 nov 2017 - 9:03

Natuurlijk had Butter niet verwacht om eeuwig alleen te kunnen blijven in dit moment. Ze zaten met vier clans samen opgepropt. Er was geen nut om te verwachten dat ze wat privacy gegunt werdt. Maar dat het haar zoon was die haar op zou zoeken, was niet iets dat ze ooit tot een mogelijkheid had gerekend. De lage stem van Outrage liet haar nekharen even tintelen terwijl ze zichzelf klaarzette voor opnieuw een gevecht van woorden met de rosse kater. Zodra ze echter haar kop omdraaide om hem met een knikje te begroeten viel het haar op dat de normale fight niet in hem zat.

Per direct stroomde haar schild tegen zijn woorden weg en kwam er een zorgelijke blik op haar gezicht. Bang dat hij ziek zou zijn. "Outrage. Gaat alles goed?" Vroeg ze, ze had geprobeerd om haar stem nog scherp te houden, zichzelf schrap te zetten, maar het mislukte compleet. Inplaats daarvan zat er een zorgelijke moeder voor hem die haar zoon aankeek. Hopende dat hij eerlijk zou delen wat er aan de hand was met hem.One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Poor unfortunate souls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: