Sneaking out at night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sneaking out at night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
Sneaking out at night Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1203
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Sneaking out at night   Sneaking out at night Icon_minitimezo 22 okt 2017 - 14:12


Coyotepaw had geen slaap. Integendeel, ze had teveel energie en zat daarom ook rechtop in haar nest. Hmpf, ze mocht vast niet naar buiten als ze het zou vragen. Dus dan vroeg ze het toch ook gewoon niet? Zo erg was het toch ook weer niet. Dus was ze in haar eentje bijna verdwaald en hier terecht gekomen. Bij de Starpools. En tjonge, wat was het hier mooi! Co keek met open mond om zich heen. Al die mooie stippeltjes in het water. Ze liep wat dichter bij de rand Zou ze die grappige stipjes kunnen aanraken? Langzaam hief ze een poot op, en keek gefocust naar het ene stipje die ze aan zou raken. Voorzichtig tikte ze tegen het 'stipje' aan, maar het enige wat ze voelde was water. Kringetjes vormden rond de plek waar ze haar poot in had gestoken, maar verder gebeurde er niks. Een beetje beteuterd plofte ze op haar kont, en keek naar spiegelbeeld. Ze was best mooi, al zei ze het zelf. Een plotseling geluid deed haar opkijken van het water, en wild keek ze om zich heen. "W-wie is daar?" miauwde ze, onzeker.

- Thistlepaw eerst!
-- Flut, sorry :c


Sneaking out at night Coyote12
“she looks as if she’s blowing a kiss at me,
and suddenly the sky is a scissor sitting on the floor with a tambourine,
crushing up a bundle of love”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sneaking out at night DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Sneaking out at night   Sneaking out at night Icon_minitimema 23 okt 2017 - 17:57

“Kamehameha!” Hij wist niet hoe hij op het woordje was gekomen, maar het klonk best cool. Het was echter iets minder cool dat hij blijkbaar zijn poot in de buik van een ShadowClan apprentice had getrapt en dat deze zijn klauw over zijn gezicht had gehaald. Voordat Thistlepaw de schuldige uit de massa had kunnen halen, was de apprentice al verdwenen en zat Thistlepaw daar heel zielig met een klauwspoor op zijn wang die nog bloedde ook. Hij zou morgenvroeg maar eens kijken naar welke apprentice een beetje krom liep dankzij zijn stamp zodat hij eens kon vragen wat hier de bedoeling van was. Hij was er vrij zeker van dat als iemand hem in zijn slaap had getrapt dat hij niet zo agressief zou hebben gereageerd. Waarschijnlijk was het gewoon weer diezelfde ShadowClanner geweest als wie die arme WindClan kitten had gepest. Ja, dat zou hem waarschijnlijk zijn. En die ShadowClan apprentice was naast Thistlepaw komen liggen omdat hij wist dat Thistlepaw vaak grappige capriolen uithaalde in zijn slaap en daardoor een excuus had om de jonge RiverClanner een klauw over zijn wang te geven. Wacht maar tot Butterstar het zou horen! Dan zou ze de ShadowClanner waarschijnlijk aanmoedigen om het nog een keertje te doen, want Butterstar was allesbehalve fan van Thistlepaw. Snif snif. Oh well. Hij had nog genoeg andere fans! Zoals die WindClan apprentice in WindClan – duh – die hem stiekem wel leuk vond, ook al wilde ze dat niet toegeven. En en en de ShadowClan leader vond hem ook wel cool. Ja, Tallshadow zou zijn apprentice zeker op zijn kop geven als hij hoorde wat de tom Thistlepaw had aangedaan. Maar dan moest Thistlepaw natuurlijk eerst nog de schuldige weten te vinden. Oh well. Dat zou een avontuur voor morgen zijn, eerst ging hij zijn gezicht maar eens wassen bij the Starpools. Ondanks de pijn liep Thistlepaw nog redelijk vrolijk in de richting van the Starpools, welke hij na een half uurtje bereikte. Hij trok verrast met zijn oortje toen hij een Clanmate bij het water zag zitten die nog niet al te lang geleden benoemd was tot apprentice en om haar wat te pesten, sloop hij zachtjes in haar richting. Toen hij merkte dat ze er bang van werd, deed hij weer normaal en grinnikte. “Ik ben het maar, Coyotepaw.” Hij grijnsde. “Het is je boy Thistlepaw!” Hij ging al lachend naast haar zitten en gaf haar een kopje waarna hij een poot door het water haalde en een poging deed om zijn wang te wassen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
Sneaking out at night Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1203
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sneaking out at night   Sneaking out at night Icon_minitimema 23 okt 2017 - 18:48


Oké, Coyotepaw had een vos ofzo verwacht, maar dit was ook niet bepaald een opluchting. Ze kende Thistlepaw niet goed, had nooit met hem gepraat ofzo, maar eh... hij was wel erg sociaal? Co bleef een beetje awkward zitten toen de kater haar een kopje gaf, want ze was niet zo'n knuffelig type. "Ook hallo.." zuchtte de flame point tenslotte, waarna ze toekeek hoe de tabby zijn wang waste met water uit de Starpools. "Een potje te heftig gestoeid?" miauwde ze geamuseerd toen ze de snee op zijn wang zag. En plots, alsof Starclan het haar gunde, ploepte er een idee in haar kop. Een idee om wraak te nemen op die oudere apprentice die haar zonet liet schrikken. Ze bleef nog een tijdje toekijken, om vervolgens haar poot in het water te steken en een poging deed om Thistlepaw's hoofd kledder nat te maken.

kort c":


Sneaking out at night Coyote12
“she looks as if she’s blowing a kiss at me,
and suddenly the sky is a scissor sitting on the floor with a tambourine,
crushing up a bundle of love”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sneaking out at night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: