Uncertainties. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Uncertainties.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Uncertainties. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimeza 11 nov 2017 - 18:12

Kende je het gevoel alsof je precies ergens naar beneden viel en dat je dan wakker werd, maar dat je hart wel snel sloeg alsof je echt gevallen was? Wel, dat had Butterpact nu. Alleen was hij niet ergens naar beneden gevallen, maar openden zijn ogen zich gewoon omdat hij tegen een rots knalde. In zijn droom dan toch. Het gebeurde steeds vaker dat hij de rol van zijn broer overnam en niet meer toekeek hoe dat zijn broer tegen de rots knalde. De tom kwam wat overeind en keek verwilderd om zich heen. Katten om hem heen lagen vredig te slapen en hier en daar klonk wat zwak gehoest, maar het was niet bepaald alarmerend en Butterpact voelde er dan ook niet veel voor om naar de zieken te gaan zodat hij kon checken of het goed met hun ging. Hij hield sowieso hun afstand wel van hun omdat er niet echt katten bij waren die hij echt goed kende en omdat hij dacht dat het een slechte invloed op hem zou hebben als hij zag hoe veel katten wel niet getroffen waren in de tussentijd dat de ziekte was begonnen en dat iedereen er weet van had gekregen. Tot dusver waren er nog niet veel katten aan gestorven, maar Butterpact dacht niet dat dat lang op zich ging laten wachten als de medicine cats nog altijd geen remedie konden vinden. Hij probeerde een zucht te onderdrukken en besloot om in plaats daarvan maar weer naar buiten te gaan, iets wat de laatste tijd zo’n gewoonte was geworden dat hij het vreemd vond als hij een hele nacht door kon slapen in de grot. Hij had dankzij Butterstar een nieuwe apprentice en die apprentice bleek haar dochter te zijn. Butterpact kon zich amper voorstellen dat Butterstar hem zo’n grote verantwoordelijkheid zou geven, maar hij had haar niet kunnen spreken en wist ook niet zo goed hoe hij moest beginnen. Ze had waarschijnlijk andere prioriteiten dan een gesprek aan te gaan met een warrior die maar niet over de dood van zijn broer leek te komen. Butterpact zuchtte zachtjes en merkte dat het koud buiten was, maar niks kon tippen aan de koudheid die hij voelde in zijn hart. De tom keek naar Silverpelt en volgde zijn weg naar de plek die inmiddels zo bekend voor hem was geworden: the Starpools. Dat was de enige plek waar hij het gevoel had dat zijn broer het dichtste bij hem in de buurt was. De tabby tom ging zitten toen hij de plaats bereikte en keek omhoog naar de sterren, zijn schouders naar beneden hangend en zijn staart om zijn poten slagend.


+ Alleen voor Butterstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
Uncertainties. XbUUF0W
Michelle
6632
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimedi 21 nov 2017 - 9:13

Ze was wakker. Wanneer ze sliep was het slechts een dutje of heel even haar ogen rust geven. Er waren belangrijkere taken op dit moment dan slapen. Ze had vier clans om voor te zorgen. Natuurlijk hielpen Silverstar, Thronface, Acorndust, Panthergrowl, Bronzemask, Tallshadow soms en Oceanbreeze wel. Maar alsnog was zij op dit moment de oudste leader die nog veel kon doen. Silverstar was vermoeid en ze wou hem niet teveel taken op de schouders leggen. Hij zou het al zwaar genoeg hebben als ze weer zouden vertrekken. Daarnaast wou ze absoluut niet dat de Thunderclan leader ook nog eens de ziekte op zou lopen. Dus hem zwaar belasten was onmogelijk. Oceanbreeze stond goed aan haar zeide. Maar dan waren het alsnog twee katten die over 4 clans bezig waren. Want Tallshadow had niet veel te bieden. Sterker nog, die bracht vaak alleen maar meer onrust en problemen.

Dus ja, slaap was ver weg op haar lijstje van belangrijke dingen om te doen. Maar door haar weinige slaap viel het wel op dat Butterpact de cave verliet nadat die niet heel rustig wakker was geworden. Met gespitste oren volgde de kattin hoe hij vertrok en besloot achter de jongere kater aan te gaan.

Zijn pad bracht hem naar de Starpools. Een plaats waar zij zelf ook veel rust vond. Maar ze wou hem nu geen rust geven. Er lag teveel op zijn hart, dingen die hij niet uitsprak maar waar hij elke nacht wel van wakker schoot. "Butterpact." Sprak ze zachtjes, de zoon van haar beste vriendin aankijkende. "Het is laat. Je zou moeten slapen." Sprak ze zachtjes, zo min mogelijk verwijt in haar woorden willen leggen.One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uncertainties. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimema 27 nov 2017 - 21:11

Het gebeurde hem te vaak dat hij niet in de gaten had dat hij gevolgd werd door iemand door zijn gedachten en dat gebeurde ook nu. Opeens stond Butterstar achter hem. Butterpact had geen idee waar hij het meeste van schrok: dat hij haar niet had opgemerkt of dat zíj juist diegene was die achter hem stond. Voor de één of andere manier was het makkelijker geweest als zijn moeder of iemand die hij goed kende achter hem had gestaan, maar hij vond het vreselijk dat zijn leader hem op dit moment van zwakte zag. Het zorgde ervoor dat hij bijna begon te huilen en naar haar wilde schreeuwen waarom ze de keuzes had gemaakt die ze had gemaakt vlak nadat alles voor hem naar de hel was gegaan. Waarom ze hem een nieuwe kans met haar dochter had gegeven nadat hij duidelijk had laten blijken dat hij niet voor Ravenpaw had kunnen zorgen. Waarom ze Ravenpaw überhaupt aan hem had toevertrouwd vlak nadat zijn broer door zijn toedoen was overleden. Als hij nu in dat water was gesprongen in plaats van zijn broer dan had hij misschien nog geleefd. Hij lachte wat bitter op haar woorden. “Het is moeilijk om te slapen als je geen idee hebt of je wel nog met jezelf kunt leven na alles wat er is gebeurd, Butterstar.” Hij sprak zijn woorden met bitterheid, maar zijn kop neeg zich naar beneden om zijn respect te laten zien voor zijn leader. Want ook al begreep hij haar keuzes niet, hij respecteerde haar natuurlijk ontzettend. “Ik snap het niet,” mompelde hij en hij keek haar verslagen aan. “Ik snap niet waarom StarClan en jij me kansen blijven geven nadat ik duidelijk heb laten merken dat ik niet eens voor het belangrijkste in mijn leven kan zorgen. Mama had me één taak gegeven en dat heb ik behoorlijk verpest.” Hij voelde een brok in zijn keel, maar praatte desalniettemin door. “Ik ben nooit een goede broer voor hem geweest, ook voor zijn dood niet. Ik moest hem altijd maar treiteren en pesten omdat hij meer in zijn nest lag dan dat hij wat deed. Ik heb hem er altijd van beschuldigd dat het aan zijn eigen houding lag dat hij later dan mij warrior is geworden, ook al kon zijn loyaliteit naar de Clan toe nooit betwist worden en zeker niet op het moment dat de Clan hem het meeste nodig had.” Hij slikte. “En opeens pakte StarClan hem van me af terwijl ík juist diegene moest zijn die de straf moest krijgen. En nadat dat gebeurd was en we voorbij Highstones waren, kreeg ik opeens een nieuwe apprentice door jou toegewezen. En zie waar die apprentice nu is.” Hij kon zijn tranen niet meer bedwingen en beschaamd keek hij de andere kant op. “Wat als ik niet voor je dochter kan zorgen, Butterstar? Waarom heb je me opgezadeld met het meest belangrijkste in je leven terwijl je hebt gezien wat er gebeurde met mijn broer en een veelbelovende apprentice voor RiverClan door mijn toedoen? Ik snap het niet.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
Uncertainties. XbUUF0W
Michelle
6632
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimedo 14 dec 2017 - 21:47

Er lag een bitterzoete uitdrukking op het gezicht van de flamepoint terwijl ze rustig luisterde naar de kater. Hij had het niet door, maar ze begreep hem zoveel beter dan dat hij ooit zou kunnen doorhebben.

Een diepe zucht verliet daarom dan uiteindelijk haar lippen. De kater wist zoveel nog niet over zichzelf. Zijn halfclan achtergrond was altijd verscholen gebleven voor hem. Samen met het feit dat hij een nog een broer had. Een broer die Butter van hem had afgenomen in haar eigen woede en frustratie naar zijn moeder toe.

Ze had deze familie zoveel meer aangedaan dan hij ooit zou verwachten en ze haatte zichzelf er soms nog voor. Maar ze kon er niets over spreken. Het was aan Futuresong om ooit de waarheid te vertellen als ze dat zou willen. Het enige wat Butter kon doen was hem steunen zonder dat hij zou weten waarom.

"Er worden jouw dingen toevertrouwd omdat starclan en ik weten dat jij het verdient om dit toevertrouwd te krijgen." Sprak ze rustig de kater recht aankijkende. "In je leven verlies je vele dingen maar win je ook dingen. Je kan niet blijven hangen op je eigen pijn."

Het was een simpele waarheid. Eentje waar niemand omheen kon gaan. "Ik kan je niet dwingen om dingen los te laten. Maar je moet een stap terugnemen en naar jezelf kijken. Je afvragen om ieder die je verloren hebt zou willen of je doorgaat of niet." Ze staarde hem recht aan terwijl ze haar staart om haar pten krulde. "Of het mijn dochter is of niet die ik jou toevertrouwd hebt maakt niet uit. Het is een apprentice van Riverclan en iedere apprentice staat gelijk en heeft gelijke kansen op een goede toekomst. Ik heb een goede warrior benoemd als haar mentor." Met een strakke blik keek ze de kater aan. "Het is aan jou om je verleden en je fouten achter je te laten en sterker te worden van het pad dat je genomen hebt. Je bent een Warrior. Een Riverclan Warrior wel te verstaan. Wij staan voor kracht. Maar ook voor Familie. Heel Riverclan is familie. Ontarm je familie. Duw ze niet weg."One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uncertainties. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimedi 2 jan 2018 - 14:15

Butterstar herhaalde in principe wat Smokegaze ook tegen hem had gezegd: dat hij niet in het verleden mocht blijven hangen, dat hij naar de toekomst moest kijken en dat hij de katten die er voor hem waren niet zomaar weg mocht duwen. Met dat laatste had hij nog altijd veel moeite, want RiverClan kende hem als een tom die nooit hulp van anderen had geaccepteerd, soms tot zijn eigen frustraties leidend toe. Het was hem ook nog nooit gebeurd dat hij zo gemakkelijk communiceerde met katten buiten zijn Clan, maar zelfs die muur begon stukje bij beetje af te brokkelen. Hij schaamde zich ervoor dat Butterstar een zekere muur tussen haarzelf en de andere Clanleaders wist te houden terwijl hijzelf al bijna in huilen uitbarstte als iemand van een andere Clan aan hem vroeg of alles oké was. Hij keek haar weer aan. “Ik heb lang nagedacht,” sprak hij. “En soms waren er momenten bij dat ik het gemakkelijker vond als ik de weg naar StarClan zelf zou kiezen, maar…” Hij schudde zijn kop. “Daar zou Breakingpoint niet trots op zijn en ikzelf ook niet.” Nee, hij moest doorgaan. Voor zijn broer. Hij moest bewijzen dat hij weldegelijk een goede warrior kon zijn en dat hij voor zijn katten in zijn omgeving kon zorgen. Het was alleen jammer dat hij dat niet meer aan zijn broer kon tonen. Of misschien ook wel. Zou zijn broer op hem neerkijken op dit moment? Zijn blik ging ietwat hoopvol naar boven. Daarna ontmoette hij de strakke blik van Butterstar toen ze aangaf dat ze een goede warrior voor haar dochter had benoemd en even betrapte hij zichzelf erop dat hij aan het zoeken was naar iets van wantrouwen in haar blik, maar ze leek oprecht te zijn. “Ik heb niet echt het gevoel dat ik sterker word,” zei hij op een lichtelijke bittere toon. “Ik had vroeger gezworen dat ik afstand zou behouden tussen mij en mijn vijanden, alle katten die niet tot mijn Clan toebehoorden. De laatste tijd lijkt het net alsof iedere niet RiverClangeboren kat mijn zwakte als een poging ziet om een gesprek met me aan te gaan, wetende dat ik toch elk moment kan breken.” Hij zuchtte. “Ik zal niet zeggen dat de arrogante zak die ik was toen ik apprentice werd helemaal perfect was, maar híj liet zich tenminste niet in met katten van een andere Clan. Het zou eens tijd worden dat er weer een kloof ontstaat tussen ons en alle andere Clans zodat iedereen zich minder geneigd voelt om met elkaar op te trekken. Ik word helemaal ziek van het feit dat zowel onze geuren als onze geesten zich met elkaar lijken te mengen alsof we nooit vier aparte Clans zijn geweest. Ik word ziek van het feit dat ik ook maar een gesprek met een WindClanner dúrf aan te gaan terwijl jij en mijn andere Clanmates dat kunnen zien. Het voelt… het voelt alsof ik niet trouw ben naar RiverClan toe.” Hij keek zijn leader weer aan en voor de eerste keer voelde hij iets van moed om haar op die manier recht in haar ogen aan te kijken. “Maar gelukkig heb ik Smokegaze leren kennen en kan ik zeggen dat ik hem als een vriend beschouw. Ik denk dat het een hele opgave wordt om op het rechte pad te blijven, maar hij maakt het… draaglijker.” En voor het eerst sinds hun gesprek verscheen er een klein glimlachje om zijn lippen. “En jouw dochter houdt me ook met twee poten op de grond. Haar nieuwsgierigheid en leergierigheid heeft iets weg van toen Breakingpoint en ik apprentices waren. Ze is uniek op haar eigen manier, maar haar karakter heeft bepaalde dingen van jou weg.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
Uncertainties. XbUUF0W
Michelle
6632
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Uncertainties.   Uncertainties. Icon_minitimema 8 jan 2018 - 15:20

Ze luisterde in stilte naar de kater. Liet hem spreken terwijl zij langzaam knikte. Soms was dit nou eenmaal wat iemand nodig had. Soms hadden ze gewoon een schouder nodig. Butter was een simpele kat die dat in kon zien. Hielt haar eigen problemen achterwegen zodat ze de schouder kon zijn voor ieder die haar nodig had.

De zoon van haar beste vriendin hielt een speciale plek in haar hart. Maar zelfs zij zou hem niet zo compleet kunnen helpen van al zijn problemen af. Ze wou wel maar hij moest ook op zijn eigen benen leren staan.

Hij sprak over haar oudste zoon. Iets dat haar even bijna verbaast leek opkijken. Smokegaze was een goede kater. Het was fijn om te horen dat hij ook voor anderen net zo zorgzaam was als voor zijn eigen familie. Met een warme glimlach knikte ze hem even toe. "Smokegaze is een goede kater om je aan op te houden. Hij zal er altijd voor je zijn zoals hij er voor iedereen wel is." Sprak ze rustig terwijl ze even knikte en glimlachte nogmaals warm. "Slowpaw is een schatje. Ze heeft er zo lang naar uitgekeken om te leren. Hoewel ik ook wel denk dat de hele turn naar apprenticeschap haar zwaar is gevallen. Ze is altijd de meest aanhankelijke geweest van al mijn kittens. Zelfs van eerdere nestjes. Ze is mijn kleine meisje. Maar ik weet zeker dat jij haar goed zal trainen." Vriendschappelijk knikte ze hem nogmaals toe. Hopende dat hij kracht uit de woorden zou vinden.One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Uncertainties.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: