feeding the fish [&Shark] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 feeding the fish [&Shark]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyber
Member
feeding the fish [&Shark] Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: feeding the fish [&Shark]   feeding the fish [&Shark] Icon_minitimema 27 nov 2017 - 18:48

Er vielen nog een paar regendruppels vanuit de lucht, eindigend in de zoveelste plas die de grond leek te vullen. Wat een muizen weer.. Als er iets is waar Cyber niet tegen kan dan is het zo'n miezer weer. Grijze wolken, vochtige lucht, irritant koud windje. Alles was grijzig tot lichtblauwig van kleur en je kreeg daar dan ook echt zo'n vervelend humeur van. Brommend liep de stevige kater dan ook doorheen het kamp. Hij had net het achterste van een oude rat opgesmikkeld, die hij had weten te vangen na een vermoeiende jacht doorheen de plassen die zijn poten doorweekten.

De rat had echter zijn maag nog lang niet gestild, maar de zin ontbrak hem gewoon totaal om meer moeite te moeten doen vandaag. Cyber was al blij op zijn minst een klein hapje te kunnen hebben eten op een dag zoals deze.

Zuchtend bleef de kater staan, een dikke natte druppel lande op zijn kop. Cyber sloeg zijn oren geirriteerd neer, zijn vacht dik. De dag mocht maar snel over zijn voor hem, zodat hij weer een droog plekje kon gaan opzoeken ergens, die er niet eens meer zijn door dit muizen weer, om de nacht te kunnen doorbrengen.

[Shark]


feeding the fish [&Shark] Adnfjafeeding the fish [&Shark] 10pvxmwfeeding the fish [&Shark] 2gxnp75feeding the fish [&Shark] 10pvxmwfeeding the fish [&Shark] Cyber_pixelfeeding the fish [&Shark] 10pvxmwfeeding the fish [&Shark] 34nodx3feeding the fish [&Shark] 10pvxmwfeeding the fish [&Shark] Teeth_dogs
feeding the fish [&Shark] 33esl5k
23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: https://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
feeding the fish [&Shark] Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: feeding the fish [&Shark]   feeding the fish [&Shark] Icon_minitimeza 9 dec 2017 - 20:00

Het leek wel alsof zijn blik killer en norser werd naarmate hij ouder werd. Shark wilde het niet toegeven, maar hij was niet meer die jonge tom die zich bij de Elite had gevoegd een flink aantal moons geleden. Er waren een hoop moons verstreken sinds hij benoemd was geweest als deputy van de Elite en hoewel je het niet bepaald aan hem zag, werd hij weldegelijk ouder. De meeste toms hadden op deze leeftijd een vaste partner en een vaste nest kittens waar ze op konden rekenen, maar Shark had geen van dat gevonden. Ja, hij had nesten kittens, maar die woonden allemaal niet bij hem. Hij beschouwde Rascal en Shallow nauwelijks als zijn eigen bloed en de enige die hij als zijn eigen bloed beschouwde, was met de noorderzon vertrokken naar wist hij veel waar. Maar goed, hij wilde niet zo’n oude verbitterde zak worden die nergens anders om gaf dan om zichzelf, dus had hij dat verdriet al snel van zich af weten te zetten. Aan de buitenkant dan, want aan de binnenkant bleef het verdriet nog even hard woeden als een paar moons geleden toen Eveningpaw’s geur opeens verdwenen was en hij alleen maar kon vertrouwen op herinneringen die bewezen dat ze elkaar weldegelijk ontmoet hadden. Als hij geen deputy van de Elite was geweest, was hij waarschijnlijk achter zijn dochter aangegaan om haar op te zoeken. En ja, zo wanhopig zou hij zijn geweest. Maar hij had plichten en members, young ones en kittens die zijn aandacht nodig hadden. Hij had Claw die hem nodig had en dat was het enige wat er op dit moment voor zorgde dat hij met zijn beide poten op de grond bleef staan en niet als een dolle achter zijn dochter aan ging rennen zoals Claw had gedaan toen Chawl ontvoerd was geweest door Twolegs. Maar Chawl was een deel van de Elite geweest en Eveningpaw… tja, waar behoorde Eveningpaw’s hart eigenlijk? Soms vroeg hij zich af of ze nog wel aan hem dacht. Hij slikte zijn verdriet weg en draaide zijn kop toen hij pootstappen hoorde. Enkel zijn oortje bewoog verrast toen hij ontdekte wie dat daar stond. Hij kon zich niet veel meer van de tom herinneren, alleen dat ze een hoop gezeik hadden gehad omdat Shark toen in de tijd zichzelf nog bezighield met rogues uitdagen. Hij was benieuwd of Cyber in de tussentijd een andere mening over hem had gevormd nu hij zijn twaalf hondentanden had en de op één na hoogste rank binnen de Elite had gehaald. En dus zei hij niets en wachtte hij af totdat de tom zou spreken. Als hij al zou spreken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
feeding the fish [&Shark]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: