Restless Dreams (Chivypaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Restless Dreams (Chivypaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Restless Dreams (Chivypaw) 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Restless Dreams (Chivypaw)   Restless Dreams (Chivypaw) Icon_minitimevr 5 jan 2018 - 22:21

Het was Moonhigh, de sterren schenen aan de koude hemel. Een hemel die onbekend was, een hemel die haar aan haar overleden kittens deed denken. De schitterende sterren schenen boven de Clan Cavern, waarin een bruingrijze kattin zich op haar nest had opgekruld. Met toegeknepen ogen keek ze naar de kittens van haar jongste nestje terwijl die van haar oudste, eerste nestje ergens verderop in de Clan Cavern sliepen. Er kwam een moment waarop ze deze Cavern zouden verlaten en de reis moesten vervolgen. Hier zou ze de herinneringen aan Skykit en Neverland achterlaten. Hier waren twee belangrijke katten gestorven en hier waren haar oudste kittens Apprentice geworden en de training gestart en hier had ze zelf een nieuwe Apprentice genomen. Underpaw, zoon van haar Deputy en hopelijk later een trouwe Warrior van Windclan.
Haar blauwe ogen gleden langs de stille grot waarna ze opstond; soepel en stilletjes de Cavern verliet. De koele lichtstralen van de sterren schenen vertrouwd op haar vacht en har gedachten gleden naar al haar overleden geliefden. Ondanks haar relatief jonge leeftijd had ze al voldoende katten verloren, voldoende familie. Ook haar moeder Icecloud was niet de jongste meer. Haar pas was soepel en rustig, bijna ontspannen terwijl ze naar de Starpools liep. De weg was stil, al hoorde ze af en toe het geritsel van een klein dier in het struikgewas. Aangekomen bij de plassen water nam ze plaats waarna ze diep zuchtte. Het duurde niet lamg voordat het geluid van een andere kat haar op deed kijken. Haar kop draaide ze om en haar twinkelende blauwe ogen richtte ze op de Riverclanner die naderbij kwam. Zonder een woord te zeggen nodigde ze haar uit om naast haar te komen zitten waarna ze haar heldere blik weer verplaatste.


Restless Dreams (Chivypaw) Oceano10
Restless Dreams (Chivypaw) LcrIgCQRestless Dreams (Chivypaw) JwNO92gRestless Dreams (Chivypaw) EjrsROFRestless Dreams (Chivypaw) UK1ajoIRestless Dreams (Chivypaw) 3qCkg2fp_oRestless Dreams (Chivypaw) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Restless Dreams (Chivypaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: