I swear I had it all figured out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I swear I had it all figured out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rina
Member
I swear I had it all figured out 247e36a4b8fbfcfac3c20a1807355e8a823a3545_128
Hannah
294
Actief
just admit it

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Rina
BerichtOnderwerp: I swear I had it all figured out   I swear I had it all figured out Icon_minitimezo 28 jan 2018 - 16:38


Ze was eingenlijk onderweg naar haar oude thuis, toen ze mishandeld werd door haar Twolegs. Vlak voordat ze Jinx had ontmoet en door zijn baasje werd verzorgd toen hij naar de BloodClan ging. Ze had hem kunnen waarschuwen, hem proberen tegen de houden. Maar ze wist wat liefde met anderen deed. Dat wist ze maar al te goed. Ze wist hoe ze met een ThunderClanner kittens had gekregen en die zonder pardon aan de BloodClan en ThunderClan gegeven had. Ze wist hoe ze een jaartje later een groter nestje kreeg. Echter moest ze daarvan ook afscheid nemen. Ze had alleen maar contact gehad met Leo, maar die leek ook al vaker weg te gaan.
Dus hier was ze dan, of ze het verdiend had of niet, ze was alleen. Haar baasje leek ook al met de dagen ouder te zijn en ze wist dat hij haar niet meer kon verzorgen. Nu pas kwam de kattin erachter hoe snel de tijd wel niet ging. Al moest ze wel toegeven dat ze geen beter leven had kunnen wensen. Het was beter dan ze had verwacht toen ze nog jong en bang was. Niet bewust van de wereld en hoe iedereen kon zijn.

De geur van BloodClan kwam bij haar terecht, en haar eerste instinct was om te vluchten. Ze had geen blije geschiedenis bij de Elite, en ze was zeker dat meerdere BloodClanners dat wisten. Na wat ze allemaal gedaan had om zelfs te kunnen ontsnappen. Laat staan zorgen dat je niet gesnapt werd. Ze hoopte dat het zo'n jongeling was, die haar alleen als doelwit zag om een Member te worden. Dat zou niet zo een erge uitdaging zijn als je het vergeleek met een oudere kat. Maar de echte vraag was of ze het wel aan kon.
"Hallo?"
+tag Thora

+Note Powerplay toegestaan
I swear I had it all figured out 2u9gvm1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
I swear I had it all figured out QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Re: I swear I had it all figured out   I swear I had it all figured out Icon_minitimedo 1 maa 2018 - 19:52


Moon na moon had Thora getraind voor dit moment. Ze was weggelopen van Thunderclan en had haar weg naar Claw toe gevonden. In de tussentijd had ze moeten leven als een rogue, waarbij ze veel zelfstandigheid had opgedaan. In het begin toen ze zich bij de Elite had gevoegd had ze nog moeite gehad met haar plek te vinden, maar dit was haar gelukt. Na veel trainen, harder worden, had ze nu dan eindelijk het moment bereikt waarop ze van Young-One naar Member zou gaan. Ze had zich bewezen, was sterker geworden, veel sterker en alle zachtheid die ze nog had overgehouden aan haar leven in Thunderclan was hard gestampt. Oh, wat voor een wereld er voor haar open zal gaan zodra zij zichzelf een Member van de Elite kon noemen en zo haar weg omhoog kon klimmen. Oh, het gezicht van Firedance, wanneer zij een halsband zou dragen met hondentanden er in, mocht ze Firedance ooit weer tegemoetkomen. Ditzelfde gold voor Rowanflight.

Thora's ogen waren gefixeerd op een rode cyperse poes, van senior leeftijd. Was dit de poes die zelf ooit bij de Elite had geleefd? Thora's ogen gleden naar de rode halsband die ze met zich mee droeg. Die halsband zou binnen enkele momenten tot Thora zelf behoren. Thora kwam tevoorschijn, achter een muurtje vandaan en ontblootte haar tanden naar de poes. "Het is tijd om kennis te maken met de dood, oudje," siste Thora en sloeg haar nagels uit zijn hulzen, haar blik fel en klaar om toe te slaan.

Ze aarzelde geen moment en sprong op de kittypet af. Al snel kreeg ze haar antwoord en was het haar duidelijk dat deze kat ooit bij de Elite had gezeten. Thora haalde uit naar het gezicht van de poes, die raakt was, maar zelf kreeg ze al snel een beuk tegen haar schouders aan, waardoor ze bijna haar balans verloor. Doordat Thora zich moest herstellen, kreeg ze nog een klap, dit keer van Rina's poten tegen haar schouder. Thora dook weg, negeerde de pijn, precies zoals ze had geleerd en sprong terug naar Rina. Opnieuw haalde Thora uit naar de kop van Rina, wat raak was. Thora's klauwen gleden over de oog en wang van de kittypet en zorgde er voor dat deze gedesoriënteerd was. Hier maakte Thora direct gebruik van en sprong naar voren om de kittypet bij heet keel vast te grijpen. Rina worstelde zichzelf los, maar daarmee creëerde ze wel een wond bij haar keel. Het gevecht was nog niet over, want nu werd Thora bij haar voorpoot gegrepen. Hier maakte Thora gebruik van en trok haar voorpoot naar zich toe, waardoor ze de kop van Rina ook naar zich toe trok en hapte vervolgens naar de nek van de poes en beet daar zo hard in als ze kon. Hierdoor liet Rina haar voorpoot los en Thora zelf liet nu ook los en sprong naar achteren. Haar voorpoot stak, maar ze was niet van plan om te verliezen. Thora sprong naar voren met een kreet en klemde haar voorpoten om de hals van de poes heen om vervolgens weer te happen naar Rina's luchtpijp. Raak, in één keer. Rina deed haar best om los te komen, maar Thora liet niet los. Ze klemde haar kaken strak op elkaar en hield stand, terwijl Rina's pogingen om los te komen langzaam steeds wanhopiger en wakker werden.

Ze besefte het pas toen ze het zag. De kittypet lag dood en levenloos op de grond, met een plasje bloed om haar kop. Thora zelf had een aantal flinke klappen ontvangen, maar niet genoeg om haar te verzwakken. Deze poes was een uitdaging geweest, maar Thora was er in geslaagd om te winnen en had daarmee ook een verrader van de Elite vermoord. Twee vliegen in één klap? Want toen Thora de halsband verwijderde van Rina's lichaam, wist ze dat ze vanaf nu member zou zijn. Niet langer meer een Young-One. Ze had een kat vermoord en Thora voelde geen graatje spijt, nee, ze voelde trots en voldoening.


I swear I had it all figured out E8v3o2
I swear I had it all figured out 2hs5g9iI swear I had it all figured out 2gxnp75I swear I had it all figured out 2hqc5lxI swear I had it all figured out 10pvxmwI swear I had it all figured out 10pvxmwI swear I had it all figured out 34nodx3
I swear I had it all figured out Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I swear I had it all figured out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: