It is not that Easy Anymore [Amare] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It is not that Easy Anymore [Amare]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ayasha
Member
It is not that Easy Anymore [Amare] L5FyO5d
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Six Months
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Ayasha
BerichtOnderwerp: It is not that Easy Anymore [Amare]   It is not that Easy Anymore [Amare] Icon_minitimezo 28 jan 2018 - 18:21Het ging de jonge kat als Rogue nog niet erg goed af. Haar leventje als Kittypet was een stuk makkelijker. Nu haar voer niet meer elke dag in een bakje klaar stond was de gevlekte poes erg vermagerd. Jagen had ze nooit echt gedaan en vechten al helemaal niet. Maar ze had nou eenmaal de keuze genomen haar Kittypet nest te verlaten. Dus moest ze zich nu wel redden. Deze ochtend was ze dan ook nogmaals op jacht gegaan. Net toen ze zich waar focussen op een mogelijke prooi die in de buurt zou kunnen zijn, merkte ze op dat er een andere Rogue in de buurt moest zijn. De gevlekte kattin bleef dus staan, lettende op elke beweging om haar heen. Wetende dat, als er het op aan kwam, de magere poes nooit op kon tegen een andere Rogue.[First post Amare]It is not that Easy Anymore [Amare] UW3P46K
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
It is not that Easy Anymore [Amare] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
690
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 48 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amare
BerichtOnderwerp: Re: It is not that Easy Anymore [Amare]   It is not that Easy Anymore [Amare] Icon_minitimema 29 jan 2018 - 18:00

Het had vannacht niet gesneeuwd. De zwart-witte poes zette voorzichtig een poot buiten de schuur om de koude vervolgens maar de nemen voor wat het was. Haar korte vacht liet 's winters erg veel door, iets waar ze zich maar al te aan ergerde. Ze trippelde naar buiten en zette meteen door in een snel gestaag tempo. Ze voelde hoe haar lichaam langzaam opwarmde en stopte even kort om uit te rusten. De laatste paar manen waren zwaar voor haar geweest. Haar semi-vriendje bleek vreemd te zijn gegaan en ze had er opeens zoveel familie bij. En bah, wat had ze een hekel aan het woord vriendje. Het klonk zo belachelijk kleinerend en puberaal. Een korte zucht verliet haar mond, waarna een geur deze indreef. Zo te ruiken een jonge poes. Amare herkende een zwakke Kittypetlucht. Was deze kat ooit Kittypet geweest of kwam ze gewoon vaak in de Twolegplace? Ze draafde richting de geur. Na enkele momenten herkende ze een zwart-wit gevlekte vacht. De gestalte die zich enkele voslengen van haar bevond was minstens een hele kop kleiner dan haar en dus ook duidelijk geen gevaar. "Hey." Bromde ze emotieloos.


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It is not that Easy Anymore [Amare]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: