Whatever. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Whatever.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whatever. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Whatever.   Whatever. Icon_minitimedo 8 feb 2018 - 21:16

Naar de sterren kijken. Gaan slapen. Midden in de nacht wakker worden. Opnieuw naar de sterren kijken. Wensen dat zijn broer bij hem was, wensen dat alles anders was. Denken aan het gesprek met Butterstar, een hoopvol gevoel krijgen. Beseffen dat het gesprek toch geen effect op hem kon hebben en weer terug gaan slapen. Dat was wel zo’n beetje de routine waar Butterpact nu in leefde. Sure, hij had veel aan het gesprek gehad met zijn leader, maar hij kon niet verwachten dat alles opeens anders aan zou voelen, dat hij zou ophouden met zijn broer te missen en dat die neerslachtige gevoelens die hij elke dag maar weer ervoer opeens zouden verdwijnen. Hij had nog een lange weg te gaan en hoewel hij afleidingen had zoals de training met Slowpaw en elke dag zijn warriortaken opnemen, was het niet zo dat hij niet elke keer dat hij naar buiten ging of Slowpaw wakker maakte voor een training hij hoopte dat zijn broer opeens naast hem zou verschijnen en zou opteren om de training samen te doen. Soms, als hij zich heel hard concentreerde en de gelaatstrekken van zijn broer zich precies voor de geest kon halen, kon hij zich bijna inbeelden hoe hun vachten tegen elkaar schuurden en zijn broer hem bijna trots aankeek met die ogen van hem die zo op die van Butterpact leken. Dan zei iemand iets en verdween het waanbeeld en was hij opeens weer in de harde realiteit. Butterpact had sindsdien trouwens ook geen pogingen meer gedaan om Butterstar of Smokegaze op te zoeken. Niet omdat hij hun aanwezigheid niet apprecieerde, maar eerder omdat hij hun niet wilde ontmoedigen door aan te tonen dat zijn gevoel na hun gesprekken en na al die moeite nog altijd niet veranderd was. Niet dat hij dacht dat Butterstar ook maar enige directe vooruitgang dacht te boeken door met hem te spreken, maar toch… Hij voelde zich al de mislukking van RiverClan en hij wilde dat niet nog erger maken door weer met zijn problemen naar haar te gaan. Eigenlijk wilde hij gewoon het liefste met rust gelaten worden en rouwen, maar die kans kreeg hij niet omdat hij Slowpaw op moest leiden tot een waardige warrior en omdat de situatie het simpelweg niet toeliet. Maar vandaag koos Butterpact ervoor om het toch allemaal even achter hem te laten en weg te gaan van de grot, weg van de zieken en weg van die harde realiteit. Al was het maar voor even. En dus stond hij voor the Starpools waar deze keer geen reflectie van StarClan in te vinden was omdat het midden op de dag was, maar dit was de enige plaats die Butterpact wist waar nu, nu alle magie voor even verdwenen was, het minste interessant was om te komen voor een kat.


+ Eerste post voor Jinglebells
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Whatever.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: