[GZ] Fire babies ~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GZ] Fire babies ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Firedance
Warrior Goddess Lightning
[GZ] Fire babies ~ Fireda11
WazBeer
12040
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firedance
BerichtOnderwerp: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimevr 23 maa 2018 - 18:14

[GZ] Fire babies ~ Firedance_art_commission_by_wazilikie-da1lnh8
Het zat er ooit aan te komen en zelfs nadat sommige van mijn ideetjes compleet van de baan zijn geraakt heb ik toch besloten om de knoop door te hakken om Firedance een nest te geven. Dit zal een nest zijn van 3 kittens, waarvan 1tje bespeeld zal worden door Kiki (aangezien zij graag een klein nichtje van Mist wilde Razz). Dat betekent dus dat ik 2 kittens zoek.

De vader is een NPC uit de Tribes (aangezien ik een relatie met een bestaand karakter niet wil pushen voor zoiets). De kits gaan hun vader dus ook nooit zien, tenzij de Tribe misschien ooit nog iets met de Clans te maken krijgt. Vanwege het feit dat de vader niet van ThunderClan is, en ver weg, leek het mij leuk als de kittens ook echt wat uiterlijk van hem hebben, en niet slechts Firedance kloontjes zijn. De vader was een lichtgrijze kater met gele ogen, geheel in het thema berg kat (want weg kunnen vallen tegen de rotsen etc), wat haar dan ook weer herinnert waar hun vader vandaan komt. Drama drama. Het hoeft allemaal niet helemaal genetisch accuraat, maar dit is dus een beetje de richtlijn. Het liefst ook niet gelijk 300 kits met 2 kleur ogen x'D

Ik heb nog geen deadline, maar die zal ik binnenkort even vaststellen! Je hoeft je aanmeldingsspot niet te claimen van mij, gewoon een postje plaatsen als je wat hebt en dat kan je natuurlijk altijd nog aanvullen. Mocht iemand echt meer tijd nodig hebben en ik heb een deadline staan, dan kan ik natuurlijk altijd een beetje schuiven.

Kits
- Heatherkit (Kiki)
- open
- open

Anyways, thanks alvast voor het aanmelden!
(Art down below door Babs)


[GZ] Fire babies ~ RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:


Laatst aangepast door Firedance op wo 28 maa 2018 - 16:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[GZ] Fire babies ~ BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimevr 23 maa 2018 - 18:19

YES
ah ik ga me absoluut aanmelden, ik heb nieuw bloed nodig en ik wacht hier al eeuwen op omg : D
you made my day hahaha


[GZ] Fire babies ~ BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
StarClan
[GZ] Fire babies ~ Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimevr 23 maa 2018 - 18:24

Ik ga me misschien ook aanmelden


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[GZ] Fire babies ~ BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimevr 23 maa 2018 - 19:07

Thunderclan
Male
37.5% Thc
12.5% Kittypet
50% Tribe

Outside

Boulderkit heeft een sneeuwwitte vacht met hier en daar effen grijze vlekken. Zijn pootjes, snuitje en buik zijn volledig wit. Op zijn rug heeft hij een grijze vlek en ook het topje van zijn staart en de rest van zijn kopje zijn grijs. Hij is van gemiddelde grootte, eerder een beetje plomper gebouwd maar in de verste verte niet dik. Hij heeft groene ogen van een vrij lichte maar eerder fletse kleur.

Inside

Boulderkit is over het algemeen een vrij rustige kater. Hij kan zich snel storen aan het lawaai van de anderen en hij zal zelf ook zelden echt luidruchtig zijn. Zoals alle kittens heeft ook hij natuurlijk wel zijn wilde en speelse momenten, maar die zullen minder veelvuldig zijn en sneller gedaan zijn. Hij is een beetje een streber in de zin van dat hij altijd exact zal doen wat er hem gevraagd wordt (of hij zal dat in ieder geval toch proberen); niets minder maar dan ook niets meer, uit angst om iets mis te doen. Dat is iets waar hij wel last van kan hebben, een faalangst die zich vooral op sociaal vlak uit. Hij zal niet op iemand af gaan voor hij honderd percent zeker is van wat en hoe hij het zal zeggen. Hij zal iets ook niet makkelijk proberen als hij niet zeker is of het wel goed zal aflopen; daarvoor heeft hij wel wat aansporing nodig. Hij is vrij sociaal. Boulderkit komt regelmatig verlegen over maar is dat niet per se; hij overdenkt gewoon soms te veel zijn woorden voor hij ze uitspreekt. Hij kan goed omgaan met andere katten, vooral met de katten die hij goed kent, maar hij heeft af en toe rust en stilte nodig. Boulderkit zoekt graag eens de stilte op, waardoor hij ook geweldig blij is als hij apprentice wordt en eindelijk zijn rustige plekje in de wereld kan zoeken buiten het eeuwige drukke kamp. Zijn favoriete tijdstip is dan ook de nacht, wanneer iedereen slaapt, en je zal hem vaak wakker zien wanneer de maan schijnt (en slapen wanneer de zon opkomt). Boulderkit is ook een piekeraar, die zijn woorden en daden wikt en weegt en achteraf nog eens herbekijkt en beoordeelt. Hij is in geen enkele zin van het woord een flapuit en al helemaal geen impulsief iemand. Eigenlijk is hij bijna geheel tegengesteld aan zijn moeder.
Motivatie is altijd het moeilijkste deel van een aanmelding. Uiterlijk is meestal maar een korte beschrijven, innerlijk gaat vanzelf als het een leuk karakter is - maar motivatie is altijd het deel dat ik het langste uitstel. Ik weet nooit hoe te beginnen, hoe ik onder woorden moet brengen waarom ik zo graag een kitten zou spelen. Maar ik doe toch maar een poging. Het komt misschien cliché over: maar Firedance is gewoon een leuk karakter en ik zou me bijzonder geëerd voelen als ik een kitten van haar zou mogen spelen. Ik speel graag kittens in nestjes en het is dan ook geen toeval dat mijn bekendste en actiefste accounts uit nestjes komen (mijn eerste, Dyingblack, en Whitelion niet meegerekend ofc). Redpetal, Winddancer, Bloomburrow, Amberstorm. Ik vind het vooral geweldig als ze in een actieve familie terechtkomen, eentje met drama en verhaallijnen en die niet stilstaat en ingewikkeld is. Ik wil niet zeggen dat ik Firedance's leven volledig gevolgd heb, want ik ben niet helemaal op de hoogte; maar dat is ook niet per se een probleem. Een kitten wordt er ook maar ingegooid, zonder een idee te hebben van wat er aan de hand is en hoe het nu eigenlijk komt. Het leukste is om het in de RPG te ontdekken, door verhalen en schuine blikken en geruchten. Daarnaast vind ik het ook geweldig dat het nestje half Tribe is; op zo'n nestje wacht ik al sinds de tribe voorgesteld werd Wink En ten slotte heb ik ook echt gewoon zo'n zin om nog eens een kitten te spelen, een katertje, omdat al mijn katten tegenwoordig opgegroeid zijn en er is gewoon iets dat zo fijn is aan het spelen van een onschuldige kitten.. Het is mijn favoriete levensfase om te spelen, zoveel is zeker! Er kan nog zo veel veranderen, ze moeten alles nog ontdekken en leren. Een karakter wiens kittentijd uitgewerkt is is altijd zo veel complexer, uitgewerkter, voller, en dat maakt het gewoon zo fijn; ik, persoonlijk, vind het moeilijk om zo'n uitgewerkt karakter vanuit niets te creeëren. Zo'n kat bedenk je niet, zo'n kat ontstaat door ervaringen. Dat is waarom Boulderkit niet bijzonder uitgewerkt is; de grote lijnen zijn er, maar ik hoop gewoon enorm dat je me de kans wil bieden om hem in de RPG te gooien en met hem de wereld (opnieuw) te ontdekken!

Sorry btw voor het ratelen :') Ik wens daarbij iedereen ook nog eens veel succes, het wordt sowieso een heel leuk nestje - met of zonder Boulderkit! Maar niet geschoten is altijd mis natuurlijk ;3

~Bunny 
Peace & Quiet


[GZ] Fire babies ~ BEqxnb


Laatst aangepast door Redpetal op wo 28 maa 2018 - 13:42; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
[GZ] Fire babies ~ Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimeza 24 maa 2018 - 9:38

Naam: Eaglekit
Geslacht: Mannelijk

Uiterlijk:

Eaglekit heeft een lichtgrijze tabby pels en amber- tot goudkleurige ogen. Aan zijn uiterlijk zal duidelijk te zien zijn dat de postuur die alle bergkatten bezitten later terug te zien zal zijn in zijn figuur. Als zijn lichtgrijze pels en zijn amberkleurige ogen Firedance al niet erg genoeg zullen herinneren aan de vader, dan zal zijn soortgelijke figuur dat zeker wel doen. Zijn naam zal hij te danken hebben aan het feit dat hij een scherp zicht heeft; kleine details die iemand anders niet snel zal opvallen zullen hem snel duidelijk worden waardoor hij een goede prooijager zal worden.

Innerlijk:

Eaglekit’s karakter is dan weer te vergelijken met die van zijn moeder. Hij houdt van avontuur, hij laat niet graag over zich heenlopen en is loyaal. Zijn nieuwsgierigheid zorgt er echter wel eens voor dat hij durft te vergeten wat de regels ook alweer zijn en kan hem daardoor wel eens in de problemen brengen. Ook heeft hij de neiging om arrogant over te komen naar katten die hij niet kent en kan zich uitsloven wanneer hij indruk op iemand probeert te maken. Hij zal stiekem ook wel een beetje een mama’s kindje zijn, hoewel hij dat niet graag wil laten zien: hij doet liever alsof hij alles alleen aankan.

Motivatie:

Tja… ik ging eigenlijk geen account maken en als we heel eerlijk zijn, ben ik niet de actiefste van de boel. Ik wilde eigenlijk een andere kitten weer oppakken als ik tot de zomer kon bewijzen dat ik Shark en co actief kon houden, maar toen zag ik deze oproep en kon ik het niet laten om te reageren. De voornaamste reden dat ik reageer, is dat jij en ik echt ver teruggaan, in de tijd van Shadow en Fire(heart). Die tijden vond ik echt heel erg leuk, dus dit is ook een beetje een vorm van nostalgie voor mij. Voor de rest ben ik erg in voor drama (ik heb zoals je ziet ook ingespeeld op de zwakke punten van Firedance wat zijn uiterlijk betreft zodat je daar eventueel een goede verhaallijn mee kunt ontwikkelen) en leek een bijna exacte kopie van de vader me wel lachen. Qua activiteit… Ik heb een fulltime job, maar ik doe mijn best. Ik probeer mijn zondagen sowieso vrij te houden om te posten, dus ik hoop dat ik het zo wel red om verhaallijnen en dergelijke bij te houden. Ik wens je bij deze alvast veel succes en vooral plezier met kiezen en ik hoor wel wat het geworden is. Aan de andere “kandidaten” ook veel succes gewenst uiteraard!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] Fire babies ~ DPKsfdL
/\/\
79
Actief
“Only you”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frostfield
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimeza 24 maa 2018 - 14:27
MOUNTAINLION
General

Name: Mountainkit – Mountainpaw - Mountainlion
Why: Mountain: Mountain is vernoemd naar de bergen waar zijn moeder zijn vader heeft leren kennen toen de clans zich daar hadden gevestigd voor een korte periode
Lion: Zijn achtervoegsel heeft hij merendeels te danken aan zijn opa Polarbear, hij heeft duidelijk zijn grote bouw geërfd waardoor hij word gezien als een grote leeuw. De dikke vacht die zijn borstkas en nek bedekken helpt hier ook goed mee.
Gender: Male
Age: Unborn
Place of Birth: Thunderclan camp, ??
Season of Birth: Newleaf, ??
Rank: Kitten
Clan: Thunderclan
Bloodline: 75% TC  25% KP : 100% Tribe =  50% Tribe 37% TC 12.5 KP
Sexuality: Hetrosexuel

Work in progress!

RAWR!


[GZ] Fire babies ~ 18078d10


Laatst aangepast door Frostfield op za 24 maa 2018 - 18:05; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
[GZ] Fire babies ~ QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thora
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimeza 24 maa 2018 - 15:27

Hier komt een aanmelding voor een nieuwe Brightkit <3


[GZ] Fire babies ~ E8v3o2
[GZ] Fire babies ~ 2hs5g9i[GZ] Fire babies ~ 2gxnp75[GZ] Fire babies ~ 2hqc5lx[GZ] Fire babies ~ 10pvxmw[GZ] Fire babies ~ 10pvxmw[GZ] Fire babies ~ 34nodx3
[GZ] Fire babies ~ Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[GZ] Fire babies ~ BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimewo 28 maa 2018 - 13:33

Mijn aanmelding is volgens mij af, misschien dat ik hier en daar nog iets kleins verander (zoals spelfouten, die moet ik nog es checken)
Maar verder is Boulderkit helemaal af <3


[GZ] Fire babies ~ BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Member
[GZ] Fire babies ~ Fabfac
Anouk
1167
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

438 IC

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimewo 28 maa 2018 - 21:14

Storm selected
Name: Stormkit
Future name: Stormrunner
Name explanation: Storm was niet de meest rustige kitten. Al kort na de geboorte bleek de kitten een gigantische hoeveelheid energie te hebben. Later bleek de kattin deze
energie niet te verliezen, ze
werd een geweldige renner. Dat was dan ook de reden dat ze de naam Stormrunner toegewezen kreeg.
Thunder selected
Name: Thunderkit
Future name: Thundersong
Name explanation: Nu de Thunderclan eindelijk terug is in hun originele gebied is het
niet heel vreemd om de trots op je clan te laten zien. Thunder is dan ook naar de Thunderclan vernoemd. De kattin heeft een liefde voor praten en heeft een redelijk vloeiende stem, daar komt haar suffix song vandaan.


♦ General ♦

Name: Stormkit/Thunderkit
Future names: Stormpaw/Thunderpaw - Stormrunner/Thundersong
Gender: Female
Rank: Kitten
Future ranks: Apprentice - Warrior - Elder
Clan: Thunderclan
Bloodline: 50% tribe - 37.5% Thunderclan - 12.5% Kittypet
Parents: Firedance & Unknown Tribe cat

♦ Inside ♦

De persoonlijkheid wil ik graag zo veel mogelijk open houden als ik een kat maak of kitten aanmeldt. Dit vooral omdat je vooraf niet gaat weten hoe alles gaat lopen in de rpg en wat voor invloeden bepaalde gebeurtenissen op de persoonlijkheid gaan hebben. Daarom wil ik het bij een aantal kleine dingen houden en de rest verder in de rpg uitzoeken. Ze wordt in ieder geval een erg trotse kleine kitten, dit kan trots op haar afkomst zijn, prestaties of wat anders. Ze wordt een beetje net Simba uit de Lion King voor Mufasa's dood om het makkelijk te zeggen. Ook zal ze een vrij vlotte babbelaar worden, of alles wat ze vertelt wel klopt en of over haar woordkeus nadenkt of niet zal in de rpg bepaald worden. Ze zal een liefde ontwikkelen voor rennen en klimmen en hier ook vrij goed in zijn.

♦ Outside ♦

Fur length: Short
Fur pattern: Bengal
Fur color: Redish brown
Eye color: Amber
Nose color: Pink
Pawpads color: Black
Whisker color: White
Build: Just like her father she has a long body and a long tail, fit for climbing. She's somewhat on the broad and big side for a she-cat, which makes her look somewhat boyish at an early age.
Scars: None

♦ Motivation ♦

Hoe beschrijf je motivatie, hoe breng je het goed over? Een van de lastigste dingen om te doen als je het mij vraagt. Hoe breng je iets over dat je niet 'echt' kan laten zien? Ik weet het niet. Wat veel gedaan wordt, ook hier, is de clichés gebruiken. Dat is dan vaak hoe veel je van de ouders houd en hoeveel zin je hebt om het personage dat je aanmeld, maarja, dat zegt eigenlijk iedereen wel. Dus ja, wat is er dan nog over om te zeggen? Vrij veel eigenlijk maar hoeveel daarvan is nuttig? Naja, dit is het probleem dus met motivaties schrijven en daar ben ik nu eigenlijk al veel te lang over bezig. Wat ik hier wel nog kan vertellen is hoe ik nou eigenlijk bij deze aanmelding ben gekomen. Ideeën tja, ze komen en gaan. Ik heb regelmatig ideeën voor personages en die noteer ik dan ergens snel. Vaak sluiten ze al wel aan op personages die ik al heb maar ik wil mijn personages liever wat divers houden. Met de ideeën die niet op mijn personages aansluiten wilde ik dan ook wat doen. Helemaal omdat ik er op het moment maar drie heb. Zo ben ik uiteindelijk met twee persoonlijkheden geeïndigd die ik beide zou willen bespelen. Voor beide persoonlijkheden had ik ook een aantal namen. Dus ik ben weg gaan strepen, eerst de namen tot ik er voor beide nog twee had. Daarna moest ik een keuze maken. Welke kat lijkt me leuker om te bespelen en past het best in het nestje. Zo ben ik bij mijn huidige aanmelding gekomen. De twee namen waren me om het even, vandaar dat ik die keuze aan Waz wil laten. Het zijn wat klassiekere namen dan die ik normaal gebruik, dat vond ik leuk omdat dat ook weer wat afwisseling is. Ik kreeg het idee voor het sheetje maar tja, dat is niet helemaal gelukt omdat ik de twee vakken niet op hun plek kreeg. Maar het gaat om het idee, toch? Net als dat het m'n idee was om dit niet al te lang te maken maarja dat ging in het begin al mis. Wat activiteit betreft; ik ben misschien niet de actiefste. Ik post ongeveer 1 a 2x per maand op alle topics, soms nog wat tussendoor. Accounts actief houden vind ik niet zo heel moeilijk tenzij ze echt in een familie zitten en de hele familie inactief wordt, meestal ben ik ook de laatste die inactief wordt van de familie. Ik heb me hier toch weer aangemeld omdat ik er vrij zeker van ben dat deze familie actief zal blijven, als het de kittens niet zijn, dan is het de rest van de familie wel. Een actieve familie is immers leuk om mee te rpg'en. Maar beter rond ik het even af hier want straks neemt het wel heel veel ruimte in beslag. Succes aan de andere aanmeldingen maar vooral aan Waz met het kiezen!


Laatst aangepast door Rousepaw op ma 2 apr 2018 - 17:07; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[GZ] Fire babies ~ 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimedo 29 maa 2018 - 15:27

Polarkit

Every mountain is within reach if you just keep climbing

Polarkit wordt samen met twee andere kittens geboren in het eerste nestje van Firedance en een onbekende Tribe-kater. Haar vacht heeft het patroon van een bengaal, welke is overgeërfd van haar oma Brightspots. In tegenstelling tot de al overleden kattin is haar vacht bijzonder licht. De kleuren varieëren van zeer lichtgrijs dat bijna wit oogt tot een zachte donkergrijze kleur, die haar aftekening opmaken. Hierdoor oogt ze ook een beetje als haar vader. Al zal ze het witte ook kunnen hebben van de vader van Firedance, Polarbear. Haar naam kan gekozen worden door twee mogelijke redenen. De eerste hiervan is het feit dat haar lichte kleur vacht met vlekken Firedance wellicht aan haar beide ouders doet denken, waardoor ze in de breedste zin hiervan vernoemd wordt naar Polarbear. Een andere reden hiervoor kan natuurlijk de sneeuw op de bergtoppen zin, bergtoppen die dan weer verwijzen naar haar onbekende vader. Haar bouw is slank en vrouwelijk, ze zal niet de kleinste blijven, al zal ze niet zo groot uitvallen als Firedance, en enkele centimeters kleiner blijven. Ook blijft ze ergens wel een smal, soms iel ogend katje door haar toch wel dunne glanzende vacht. Haar ogen zullen groen zijn, waardoor de aandacht meteen naar haar mooie ovale kopje worden getrokken.

Polarkit's karakter kan beschreven worden als een parel in een schelp. Net als een parel dient ze beschermd te worden om uit te kunnen groeien tot een mooie, sterke kattin. Ze is dus een echte ijdeltuit omdat ze stiekem een tikkeltje onzeker is over haar kunnen. Het duurt dus een poosje voordat ze het zelfvertrouwen heeft om er echt op uit te gaan. Dit zorgt er dan ook voor dat ze niet snel echt dapper alles zal verkennen in plaats daarvan zal ze anderen wel observeren en langzaam in de Clan uitgroeien tot een kattin die de moeite waard is om te leren kennen. Ze kijkt erg op naar haar moeder Firedance en zal dan ook op haar rekenen met keuzes die ze in haar verdere leven moet maken. Hoewel ze niet de meest zelfzekere kat is heeft ze toch wel haar eigen mening die ze altijd zorgvuldig herkenbaar maakt, toch is ze wel bang om anderen te beledigen en zullen haar worden vaak zacht klinken. Of ze gehoord wordt is aan de ander de keuze. Dit karakter heeft dus veel mogelijkheid om te groeien.

Ten eerste heb ik van beide nestjes van Polarbear en Brightspots een heel stuk gevolgd. Ik vond de familie altijd een leuke familie om dingen mee te krijgen. Zeker toen Whifflepaw, Thora werd en er dus een behoorlijke familiebreuk ontstond. Er is veel gebeurd in het leven van Firedance en ik vindt haar er een realistich karakter op na houden. Daarbij weet ik dat ik met twee prettige spelers te maken heb die elk hun eigen manier van posten heeft maar ook erg sportief zijn wat ik natuurlijk prettig vindt.
♦️


[GZ] Fire babies ~ Oceano10
[GZ] Fire babies ~ LcrIgCQ[GZ] Fire babies ~ JwNO92g[GZ] Fire babies ~ EjrsROF[GZ] Fire babies ~ UK1ajoI[GZ] Fire babies ~ 3qCkg2fp_o[GZ] Fire babies ~ 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Polarbear
StarClan
[GZ] Fire babies ~ QXEYmWXyOcudy
Quinty
282
Actief
There are times when I look at people and see nothing worth liking

CAT'S PROFILE
Age: 82 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Polarbear
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimema 2 apr 2018 - 20:08F L I N T S T R I K E

Name: Flintkit
Full Name: Flintpaw - Flintstrike
Gender: Tomcat
Age: Unborn
Clan: Thunderclan
Rank: Kitten
Future Ranks: Apprentice / Warrior / Senior Warrior

Parents: Firedance x Unknown Tribe Cat
Siblings: Unknown
Aunts & Uncles: Mistgaze, Winterbird, Littlespark, Birchtwig, Phantomkit, Lionkit, Glazeheart, Whifflepaw (Thora), Ocelotleap & Swankit.
Nieces & Nephews: None
Grandparents: Brightspots† & Polarbear // Unknown
Bloodline: 37,5% Thunderclan / 12,5% Kittypet // 50% Tribe

Achievements: He hasn't gotten an achievement yetLIKES • DISLIKES

Likes:

 • (Kitten) Playing, Sleeping, Rain, Climbing, Exploring New Things, Secret Training
 • (Apprentice) Training, Climbing, Wondering Around, Exploring
 • (Warrior) Training, Climbing, Exploring, Making A Name, Protecting Others

Dislikes:

 • (Kitten) Thunderstorms, Heavy Rain, Angry Cats, Staying Inside
 • (Apprentice) Heavy Rain, Angry Cats, Doing Stuff Against His Will
 • (Warrior) Bullies, Being Forced To Do Something,  Useless Fighting, Bloodshed

Goals:

 • (Kitten) Becoming An Apprentice ASAP, Play With All The Other Kits, Being The Best For Mom
 • (Apprentice) Becoming The Best Warrior, Train Hard, Helping Out Mom
 • (Warrior) Making Sure Nobody Gets Bullied, Everyday Training, Helping Mom, Starting A Family

Fears:

 • (Kitten) Being Alone, Getting Struck By Lightning, Falling Down
 • (Apprentice) Failing His Training, Disappointing Mom,
 • (Warrior) Never Finding A Mate To Start A Family, Never Becoming What Mom Hopes, Losing Family


General: Flintkit will be a very easy going kitten. His fear for thunder and lightning will start at a very young age, when he's watching a thunderstorm and gets scared. He'll like to be outside and will try to escape the nursery numerous times. Whenever he can get outside he likes to play with other kits and as an apprentice he'd like to start training whenever it's possible. Being part Tribe Cat gives him a favour for climbing and most likely rock climbing, but swimming will be his downfall. As a late apprentice he'll notice bullies and Flintpaw will try to stop bullying for as far as his power goes. This will continue when he'll become a warrior, althought his focus will be more at finding a mate and starting a family.
Flint will be a loving and caring tom cat throughout his life. He likes to train and fight, but isn't a fan of bloodshed. When you get to know him, he'll show you the respect you deserve. He will always try to make life easier for his mother when she needs him, but will not become a mother child.

OUTSIDE •

Fur Color: White with Gray
Fur Pattern: Some Ragdoll Features
Fur Length: Half-Long, Longer in Winter, Shorter in Summer
Eyes: Almond Shaped Eyes
Eye Color: Blue At Birth, More Blue/Greenish When Growing Up
Nose & Pads: Dark Gray/Black
Build: Muscular, But Slim
Tail: Normal
Scars: None Yet
Abnormalities: Nothing

General: A rather small kitten for a tom, who will grow up to be more of a muscle man. He has similarities to his granddad's build, but with more of the finesse of a mountain cat. He has a normal length tail and his teeth nor his claws are particularly long. Althought he has some features of the ragdoll breed, it's not sure if it's just a coincidence or that it's actually in his blood.

MOTIVATION •

Name: Quinty
Age: 23 y/o
Experience: 11 years(?)
Known For?: Polarbear, Honeyscent, Lostvoice

Motivation: Well, my motivation is a bit .. wonky, so to say. I wanted to be more active on just one account, after Polarbear will move to the Elder Den after the BC vs. Clans fight. And I know that if I pick up one of my other account, I'd not want to disappoint anyone, so I'd take more and more accounts to look after. This is why I was debating with myself, either I'll make Ocelotkit/-leap active or I'll make a Fire Baby. So if I get chosen for a Fire Kit, I'll only play Flintkit, otherwise I'll go back to Ocelot and only play him C:

Also, Firedance is amazing, I never got to play a fire baby and I want something that has a least something of Polar in it :c[GZ] Fire babies ~ FedGvlU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
[GZ] Fire babies ~ Fireda11
WazBeer
12040
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimedi 3 apr 2018 - 20:18

Thanks voor alle aanmeldingen tot nu toe <3 Love em :3

De deadline is 16 april, dan ga ik kitties kiezen :3


[GZ] Fire babies ~ RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Moderator
[GZ] Fire babies ~ BBTakD
Bunny
1490
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimedi 3 apr 2018 - 20:18

oh spannend, ik kan niet wachten <3


[GZ] Fire babies ~ 5FUjk8
[GZ] Fire babies ~ 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GZ] Fire babies ~ DPKsfdL
Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Walnutdrop
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimewo 4 apr 2018 - 12:22

Misschien dat ik hier ook nog iets mee doe! c:


[GZ] Fire babies ~ 50rtcm
Walnut:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sid
Member
[GZ] Fire babies ~ DPKsfdL
Luca
263
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sid
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimewo 4 apr 2018 - 13:51


Name: Batkit
Future names: Batsong
Gender: male
Rank: Kitten
Future ranks: Apprentice - Warrior - Elder
Clan: Thunderclan
Bloodline: 50% tribe - 37.5% Thunderclan - 12.5% Kittypet
Parents: Firedance & Unknown Tribe cat
Name meaning: Hij heeft een ontzettend zwarte vacht vandaar de naam Bat.

Personality:
Batkit merkt al vrij snel dat hij alleen spelen leuker vind dan met andere. Niet omdat hij andere per se stom vind of omdat hij er niet bij hoort, Batkit kan best sociaal zijn en is niet verlegen. Hij voelt zich rustiger alleen en krijgt hier ook meer energie van. Omdat de kitten vaak alleen is en erg op zich zelf gesteld is word hij vrij egoïstisch, ook geeft hij niet snel om anderen. Hij zou bijvoorbeeld geen emoties voelen als er een kat is overleden die Bat helemaal niet kende. Hij heeft moeite met zich in andere verplaatsen en zet zichzelf vaak hoger dan de rest. Batkit is al snel een beetje de odd one. De kit kan zich uren verdiepen in zijn eigen wereldje en wil dan niks met de rest te maken hebben. Wat hij wel heel belangrijk vind is zijn moeder. Het is de belangrijkste kattin op aarde en hij trekt zich graag terug bij haar. In het kort: Hij is een introvert. Dit betekent niet dat hij anti-sociaal is of verlegen, hij is gewoon graag alleen maar kan best wel eens spontaan zijn of graag rondom andere zijn.

Traits: Selfish, indifferent, hard, down to earth, creative and adventurous.Outside
Batsong:


Fur length: Short
Fur color: Black
Eye color: Yellow
Nose color: Black
Pawpads color: Black
Whisker color: Black
Build: Hij is slank en staat hoog op zijn poten. Hij heeft een lange staart maar is wel gespierd. Van buiten lijkt hij minder sterk dan hij eigenlijk is.

Motivation
Ik ben eindelijk een keer écht terug en ik heb altijd drie accountjes gehad. Dat vind ik een perfect aantal, maar ik mis er dus nog een. Mijn allereeste account 5 jaar terug was ook een Thunderclanner. Ik heb nooit echt iets met hem gedaan, vandaar dat het me heel leuk leek om weer eens een nieuwe Thunderclanner te maken. Ook heb ik sinds ik op deze site zit nog nooit echt een clanborn gehad daarom dat ik het een geschikte tijd vond om me aan te melden. Het lijkt me heel leuk om een keer zelf alle familie drama mee te maken die je meestal ziet onstaan en omdat met een nestje van Fire te doen leek me perfect


I am trying to
[GZ] Fire babies ~ Amcm07
Be great at something.


Laatst aangepast door Sid op di 17 apr 2018 - 11:29; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
[GZ] Fire babies ~ Fireda11
WazBeer
12040
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimezo 15 apr 2018 - 23:39

Het is bijna 16 april. Anyone die nog een aanmelding wil plaatsen of wil aanpassen het kan nog even. Ik zal het hier melden als ik klaar ben om overal naar te gaan kijken!

DEADLINE!!


[GZ] Fire babies ~ RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
[GZ] Fire babies ~ Beertjeava
Beertje
1585
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimema 16 apr 2018 - 7:52

Aah ik ben super benieuwd!
Ik heb me niet aangemeld, maar ik heb alles op de voet mee gevolgd hihih, succes & ook succes met kiezen C:


[GZ] Fire babies ~ 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[GZ] Fire babies ~ BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimema 16 apr 2018 - 16:51

OMG ik ben hyped! : D
Veel succes met kiezen Waz, het wordt hoe dan ook een geweldig nestje <3


[GZ] Fire babies ~ BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[GZ] Fire babies ~ 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimema 16 apr 2018 - 19:25

Veel succes met kiezen Waz ben benieuwd..


[GZ] Fire babies ~ Oceano10
[GZ] Fire babies ~ LcrIgCQ[GZ] Fire babies ~ JwNO92g[GZ] Fire babies ~ EjrsROF[GZ] Fire babies ~ UK1ajoI[GZ] Fire babies ~ 3qCkg2fp_o[GZ] Fire babies ~ 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
[GZ] Fire babies ~ Fireda11
WazBeer
12040
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitimema 16 apr 2018 - 21:37

Iee thanks all <333
Ik stel m nog ietsje uit omdat Nath heel graag haar aanmelding nog wilde maken.


[GZ] Fire babies ~ RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Fire babies ~   [GZ] Fire babies ~ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GZ] Fire babies ~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: