Sharing Tongues! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sharing Tongues!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Sharing Tongues! Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3252
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimezo 6 mei 2018 - 21:44


Met een dikke muis en een eekhoorn in haar bek wandelde Swallow vrij onhandig de doorntunnel uit, het kamp in. Het was nog niet zo lang geleden dat de Clans terug waren en Swallowflight was moest de draad nog best wel oppakken. Al helemaal omdat ze ook in een compleet andere situatie thuis kwam. Ze had de liefde van haar leven gevonden, had kleine mormels in haar buik, en ze was natuurlijk ouder en een beetje wijzer geworden. Ze wist nu in ieder geval wat haar thuis was. Thunderclan. En ze zou dat voor geen goud omruilen voor een ander thuis.

Ze wandelde de open vlakte op, keek even om zich heen, en dropte haar vangst op de stapel. Vervolgens liep ze met een wat dunnere muis op een leeg plekje. Hoewel ze natuurlijk nu wel voor meerdere magen moest eten, maar ach. Ze had nu even geen honger. Ze zag al meerdere katten een gesprek met elkaar aanknopen, maar zelf maakte ze geen aanstalten om naar een willekeurige kat toe te gaan. Nee, ze was meer iemand die afwachtte totdat iemand met háár een gesprek aanknoopte.

- Sharing Tongues! Iedereen is welkom ^^

Tag Open (:
Sharing Tongues! Swallo12
Sharing Tongues! G3K5gZvO_oSharing Tongues! XehOIgmF_oSharing Tongues! POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! JPdTyxLg_o
Lianne
92
Actief
Every dream begins with a dreamer,
We have a hope we must defend.
No matter what, we'll come out swinging,
We haven't reached the end.

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Yarrowlight
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimezo 6 mei 2018 - 21:52

Het kamp was al aardig volgestroomd toen Yarrowlight eindelijk terug huiswaarts was gekeerd. Zonder prooi kwam hij de doorntunnel door gewandeld en een iet wat verslagen uitdrukking in zijn ogen. Hoewel hij eerder vandaag al wat gevangen had vond hij dat hij beter had kunnen doen. Maar het scheen hem maar niet te willen lukken vandaag. Daarom koos hij een klein muisje uit die hij vinden kon en besloot zichzelf daarmee tevreden te stellen. Andere clanleden konden beter wat grotere dingen eten. Met zijn muis in zijn bek keek hij om zich heen naar een plekje. Hij zocht zijn zusje maar die was nergens te bekennen. Hij kon haar rode piekvacht nergens tussen vandaan halen. Dus keerde hij zich maar in de richting van een zwarte poes die alleen zat. Hij herkende haar als Swallowflight, een poes die al meer manen dan hij een warrior naam droeg. Met zijn bek vol muis knikte hij naar zijde. "Mag ik er bij komen zitten?" Bracht hij moeizaam uit.

Tag: Swallowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icesong
Member
Sharing Tongues! T20oax3z3m4
Tim
263
Actief
'Where words fail, Music speaks'

- H.C. Andersen

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Icesong
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimezo 6 mei 2018 - 22:12


Icesong
Ochtendpatrouilles waren zwaar. Veel te zwaar wat Icesong betrof. Voor dag en dauw opstaan om vervolgens een rondje rond het territorium te lopen, vertellen dat er niks gebeurd was... En weer verder slapen. Gapend verliet Icesong dan ook de warriors den. Ze wierp even een korte blik naar de verzamelende clusters warriors die al vol in gesprek waren, maar ze besloot al vlug dat ze daar nog wat te moe voor was. Eerst wakker worden.. En dan zag ze het wel weer. Ze liep dan ook naar de prooistapel, keek er even peilend naar, waarna ze er een vink vanaf trok. Vlak bij de prooistapel ging ze liggen, nog eventjes niet het hart hebbende om bij een bestaand groepje katten te mengen. Misschien later als er niemand op haar af kwam.

TAG: Open
-
Rabbitkit
Een paar gouden ogen glinsterde in de opening van de nursery. Rabbitkit keek met een lichte nieuwsgierigheid het kamp in waar zich steeds meer katten verzamelden. Het liefste zou ze.. Er toch wel naar toe willen.. Diverse afwegingen werden gemaakt in het kleine bruine koppie. Ze zou dan katten kunnen ontmoeten! Maar dan zou ze er ook zelf naar toe moeten komen.. Ze kon mama meenemen! Maar dan moest ze pleegmama misschien wel wakker maken.. Rabbitkit haalde diep adem, in en uit, waarna ze toch haar pootjes op het gras voor de nursery neerzette, eerst de voorste, vervolgens de achtersten. Oké. Ze kon dit. Ze keek nog eventjes om, de donkere nursery in. Pleegmama zou haar vast niet missen.. Terwijl ze haar niet bestaande zelfverzekerdheid bij elkaar schraapte stapte ze naar de eerste de beste groep katten toe. Een zwarte poes en een rood met witte kater. Met elke stap wankelde haar zekerheid, totdat ze voor de katten stond. Oef.. die waren wel heel groot. En daarmee verdween het laatste beetje vertrouwen wat ze erin had. Met grote wijde ogen keek ze naar de twee katten, terwijl ze de woorden die ze zojuist zo slim al van tevoren had bedacht kwijt was. Oeps.

TAG: @Swallowflight & @Yarrowlight


Sharing Tongues! 7jxcjhr6np
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! Dodiey10
Eline
319
Actief
Butterflies cannot see their wings. But the rest of the world can.

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dawnwhisper
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 16:52

De jacht was goed verlopen. Met het lauwe zonlicht op haar rug stapte ze door de doorntunnel, denkend aan irrelevante dingen. Zo viel het haar op dat haar wintervacht langzaamaan wat minder dik begon te worden. Dat was bij het wakker worden zeker te merken aan het bad van grijze haren waar ze elke dag in lag. Het werd maar weer een tijd om goed weer te worden. Ze legde de twee muizen die ze had gevangen op de stapel prooi en pakte er een roodborstje vanaf. Grote trek was op het moment niet aanwezig. Zoekend keek ze om zich heen en een groepje katten wat verderop oogde open voor gezelschap. Met de maaltijd in haar mond trippelde ze op haar clangenoten af. Ze herkende de poes Swallowflight en de kater Yarrowlight, met wie ze als leerling een paar manen in dezelfde den had geslapen. De vogel viel met een plof voor haar poten op de grond. "Hey hoi. Kan ik er nog bij?" vroeg ze vriendelijk. Plots verscheen een bruin figuurtje voor de twee andere katten en het keek behoorlijk angstig. Geamuseerd wachtte ze op de reactie van de twee warriors terwijl ze een hap van haar eten nam.

Tag: @Swallowflight, @Yarrowlight & @Rabbitkit


Yellow:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3252
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 18:55Swallowflight
Swallowflight zat nog maar net toen er algauw twee Young Warriors bij haar gingen zitten. Goh, ze was in één klap populair geworden. Ze knikte vriendelijk naar Yarrowtail en Dawnwhisper. "Hallo Yarrowtail, Dawnwhisper," miauwde ze ter begroeting. Echter duurde dit gesprek dat waarschijnlijk in enkele seconden zou kunnen beginnen nog korter dan verwacht, want er kwam een klein mormel erbij. Swallow keek naar het bruine poesje, dat nogal angstig uit haar ogen keek. Ze snapte haar wel, vroeger vond ze het als kitten ook nogal eng om met een warrior een gesprek aan te knopen. Ze herkende de bruine bol als Rabbitkit. "En hallo Rabbitkit," miauwde ze. "Waar is Blacktear?" ging ze verder. Niet omdat ze de oudere poes nodig had, maar meer omdat ze niet zeker wist of Rabbitkit wel uit de nursery mocht.

[Tag] @Yarrowlight, @Dawnwhisper & @Rabbitkit

Snowypaw,
Snowypaw kwam net terug van een expeditie. Ze kende dit territorium nog niet, en besloot dat ze prima in haar eentje op avontuur kon gaan. En dat was prima gelukt. De witte poes was van het kamp naar Fourtrees gegaan en weer terug. En ze had zelfs nog een kleine muis weten te vangen! Alle recht om trots te zijn dus. Zo liep ze dus ook de ingang van het kamp in. Borst vooruit, staart hoog de lucht in. Ze liep echter niet naar de prooistapel om haar muis daar te dumpen, nee, ze wilde hem zelf opeten! Mocht vast wel toch? Met een vrolijke tred liep ze op een warrior af die vlak bij de prooistapel lag. Een losliggende eekhoorn die Snowy niet gezien had lag helaas op haar pad, en bam! Toen lag de poes op de grond. Het zag er waarschijnlijk erg grappig uit, en de jonge poes vond het ook erg grappig. Ze lachte breed toen ze weer opkeek naar Icesong, en grijnsde haar witte tanden bloot. "Ha Icesong!" miauwde ze vrolijk en een tikkeltje hard, alsof ze zonet niet een mooi duik gemaakt had.

[Tag] @Icesong

Maplekit,
Maplekit zag Rabbitkit de nursery uitgaan, en had bij het zien van zijn zusje al direct besloten om die te gaan stalken. Dus sloop Maple, iet wat onhandig, achter de bruine kitten aan, die recht naar drie stoere warriors liep. Helaas voor hem, keek Rabbit om, en moest hij zich snel verschuilen achter de grote hoop prooi. Direct was hij afgeleid. Oooh, wat veel eten! Hij had zelf nog nooit een muis geprobeerd. Zou hij het doen? Zou hij een muis uit deze stapel halen en dan naar de drie grote warriors en Rabbitkit gaan? Meh, hij had niet zoveel zin in zijn zusje. Zusjes waren irritant. Nee, hij wilde liever nog een broertje! Nu was hij de enige jongen, en dat was saai. Hij nam een besluit, trok een muis met veel moeite uit de stapel en viel om. Fijn dit. Hij krabbelde moeizaam op, en begon met een megaklus. Hij trok de muis -die ietsjes kleiner was dan hij- mee naar een plekje dat een beetje afgelegen leek. Vervolgens zette hij zijn tandjes erin, en probeerde er een hap uit te knauwen. Nou dat ging niet echt geweldig.

[Tag] Open c:Sharing Tongues! Swallo12
Sharing Tongues! G3K5gZvO_oSharing Tongues! XehOIgmF_oSharing Tongues! POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppypaw.
Member
Sharing Tongues! 173506226001202
Inge
43
Actief
"I CAN’T BELIEVE I DID THIS!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppypaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 19:21

Poppy zag haar zusje en broertje de nursery uitgaan en besloot direct ze te volgen. Ze wilde dit niet missen natuurlijk! Maplekit school voor Rabbitkit, die naar een aantal warriors liep. En tot haar verbazing pakte hij een muis van de prooistapel. Ze trippelde naar hem toe. "Mag da wel?" Fluisterde ze nieuwsgierig en tegelijkertijd bang dat iemand het zag. Straks was het stout en moesten ze weer terug de nursery in.. of erger. Straks werd een Warrior boos op hen.

Tag: Maplekit


Sharing Tongues! Abjkr110
True Deputy of Lightningclan
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blacktear
Member
Sharing Tongues! DPKsfdL
M ♔
158

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Blacktear
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 20:05

De witte warrior had een taak op haar genomen wat ze al wel eens eerder gedaan had en dat was een nestje kittens verzorgen alsof het haar eigen was. De laatste paar dagen dat ze in de bergen doorgebracht had was een clangenoot van haar bevallen van prachtige kittens maar zij en haar partner waren gestorven om hun litter te beschermen tegen roofvogels. Blacktear had hen gevonden en opperde haar vrijheid op om deze kleine pluizige balletjes te verzorgen. Ondanks dat ze vaak overkwam als een strenge koude kattin smelte ze altijd van kittens die rondhuppelde. Nu enkel had ze de vijf pluizenbollen bij een andere queen gelaten om vandaag toch haar warrior taken te doen. Ze was zoveel mogelijk in de nursury maar Blacktear was ook een kat die niet stil kon zitten en haar dagelijkse taken wou uitvoeren. Na een patrouille langs de grenzen had de witte kattin nog even snel een korte jachtpartij gehouden, nu de zon wat lager begon te zakken wist ze dat het tijd was om terug te keren. Met een konijn tussen haar kaken geklemd liep ze het kamp in, een sharing tongues was aan de gang en een goed idee poptje in haar hoofd. Ze kon de kittens wel meenemen om aan de rest voor te stellen van de clan maar toen ze steeds veder het kamp inliep zag ze al bekende kleine lichaampjes door de warriors heen lopen. Blacktear kneep haar ogen samen. Hoewel ze geamuseerd was door hun avontuurlijkheid wist dit niet de bedoeling. Vandaar dat ze met een zwiep met haar staart naar de eerste twee kittens liep: Maplekit en Poppy. "Hmm" Ze stond achter de twee donderstenen, de konijn die nog in haar bek hing neerploffend op de grond naast haar peetzoon en dochtertje. "Maple en Poppy" Mauwde ze streng. "Hoor jullie niet met je andere zusjes in de nursury te zijn?" Ze hief haar wenkbrauw vragend op en keek de twee met haar gifgroene ogen aan. Eerst zou ze hun op hun donder geven en dan de rest.


tag: Poppykit en Maplekit (Rabbitkit)


Sharing Tongues! Sfv1jk
♔ Crying out a black river
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! DPKsfdL
Hann
90
Actief
I'm sifting through the sand
Looking for pieces of broken hourglass
Trying to get it all back
Put it back together

CAT'S PROFILE
Age: 61 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lightningvoice
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 22:37


De grijze kater was al snel wakker geworden van zijn korte dutje. Hij had in de ochtend al twee muisjes weten te vangen. En dus had hij besloten om even snel wat energie bij elkaar te rapen. Gezien hij niet veel sliep in de nacht. Hij was altijd veel te lang wakker. De plek aan het bewakend. Hij vertrouwde die BloodClanners voor geen meter en hij zou voor nu zijn best doen om te zorgen dat de Clan veilig bleef. En dus moest iemand de plek natuurlijk in het oog houden. Hij was altijd buiten de warriors den aan het liggen, zo had hij een goed uitzicht op het kamp. Soms liep hij rond, soms ook weer niet.

Hij opende zijn blauwe ogen toen hij opeens twee jonge, pluizige kittens bij de prooiberg zag. Volgens mij waren ze net iets te jong om naar buiten te gaan. Hij zag de gevlekte kitten een muis pakken, dat bijna net zo groot was als hem. Met een zachte grinnik liep Lightningvoice naar de plek waar de kittens hun ‘vangst’ aan het brengen waren. “Wat een lekkere prooi.” Zei hij, de speelse blik zei al genoeg. “Zou ik ook een hap mogen?”
Hij keek op toen hij plotseling een stem achter zich hoorde. Blacktear vroeg de twee deugnieten of ze niet in de nursery moesten zijn. En de grijze kater kon een geamuseerde snor niet stoppen. “Dit zijn jouw dondertjes?” Vroeg hij zijn dochter terwijl hij lichtjes met zijn staart zwiepte. Hij had haar sinds tijden niet gesproken. “Ze lijken het wel naar hun zin te hebben.”

+Tag Poppykit, Maplekit & Blacktear


The more I stray the less I fear
And the more I reach the more I fade away
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! SePmCkF
,
38
Actief
I have won every battle,
yet somehow I'm losing the war

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons ▼
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Aspenstark
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 23:38

a s p e n s t a r k ▼

Hij was eindelijk thuis! Eindelijk kon hij jagen onder zijn vertrouwde bomen en niet het levenloze landschap van de bergen. Natuurlijk overdreef hij, vergetend dat de bergen verborgen schatten hadden. Toch had hij hier zijn kittentijd en apprentice leven gehad. Hij was pas warrior geworden op de Journey zelf en dus had hij dit gebied gemist. Natuurlijk moest er nog veel gebeuren, maar daarvoor stond hij klaar. Hij was dan ook druk in de weer met de herstellingen aan de verbrandde kant van het camp toen de katten bij elkaar begonnen te druppelen. Aspen draaide zijn bruin-grijze kop naar het kabaal dat zich vormde. Misschien moest hij maar iets gaan eten. Hij trippelde naar de prooistapel en wikte en woog daar de prooi af. De stapel was al goed gevuld, maar toch koos hij er een kleine, bruine merel uit. De brede kater wilde er juist vandoor gaan toen er voor zijn voeten een kleine witte poes strandde. Die begroette duidelijk een kattin die iets verderop lag. Hij stapte op haar af en legde zijn prooi op de grond. "Mooie val Snowypaw," grolde hij koeltjes. Echter keek hij geamuseerd toe. Hoe kon je zo klungelig zijn? "Vind je het erg als ik erbij kom zitten?" Dit was echter aan Icesong aan adres bedoeld.

TAG: Snowypaw, & Icesong


Sharing Tongues! UbVJidi        Sharing Tongues! TsIk6gv        Sharing Tongues! E7djT7u
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
Sharing Tongues! LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 7 mei 2018 - 23:59


Icesong
Rustig kauwde Icesong een stukje prooi weg, haar ogen nog lichtelijk slaperig. Was ze eigenlijk nog op een volgende patrol gezet? Of was ze erdoorheen geslapen? Misschien moest ze het nog een keer navragen bij Thornface ofzo. Heel veel langer hoefde ze er niet over na te denken, want haar gedachtenstroom werd onderbroken door een plof. Wat geschrokken spitste Icesong haar oren en keek ze naar een gevloerde apprentice naast haar, die al begon te lachen van haar ongeluk. "Oef, gaat het Snowypaw?" besloot ze te vragen met een kleine grijns, "nog heel?" Ze hield haar kopje lichtelijk scheef terwijl ze naar de jonge apprentice keek, klaar om haar overeind te helpen als dit nodig was. Icesong keek op van de ietwat koele toon van Aspenstark, waarna deze aan haar vroeg of hij erbij mocht zitten. Icesong keek bedenkelijk, waarna ze weer naar Snowypaw keek. Het feit dat de vraag alleen aan haar gesteld was leek haar niet helemaal. "Weet ik niet, vinden wij dat erg Snowypaw?" besloot ze de apprentice te betrekken met een kleine grijns.

TAG: @Aspenstark & @Snowypaw,
-
Rabbitkit
Met haar mondje lichtelijk open keek Rabbitkit naar de grote katten voor haar. Van een afstand leken ze lang niet zo groot! Haar vachtje ging lichtelijk overeind staan van de plankenkoorts. En tot overmaat van ramp kwam er nog een grote poes bij! Rabbitkit schuifelde iets aan de kant en keek naar haar pootjes. Het was vrij duidelijk dat de katten haar al gespot hadden dus afdruipen was geen optie. De kleine poes verstarde lichtjes met nog rondere ogen dan dat ze al had toen de grote zwarte poes haar aansprak. "H-hoi," haar toon was meer een afgestorven piep dan een zelfverzekerde miauw waarop ze gehoopt had. Waar wás Blacktear? Zoekend keek Rabbitkit om zich heen. "M-mama's daar!" Oh jee. Dat gaf haar toch genoeg moed om iets vooruit te stuiven en zich tussen Swallowflight's voorpoten te verstoppen. Ze had immers niet gevraagd of ze de nursery uitmocht en zo te zien kregen Maplekit en Poppykit al op hun donder.

TAG: @Swallowflight, @Dawnwhisper & @Yarrowlight (Indirect @Maplekit, @Poppykit & @Blacktear)


Sharing Tongues! YvWxoH1Q_o
Sharing Tongues! 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
492
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedi 8 mei 2018 - 9:34

Met een diepe tevreden zucht plofte Glazeheart neer op een zonnig plekje in het kamp. Het was heerlijk om weer terug te zijn. Hij was bang geweest dat hij het niet meer zou herkennen door de brand. Maar dat viel erg mee. Op de plek waar veel bomen verwoest waren, waren nu nieuwe bomen geplant. De gevlekte kater keek het kamp rond. De nieuwe generatie was geboren nu het Newleaf was, en dat vond hij wel gezellig. Hij hield van kittens. Hmmm, met wie zou hij een gesprek beginnen?

Tag: OPEN


all i know all i know
Sharing Tongues! P5pvg010
loving you is a losing game
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! JPdTyxLg_o
Lianne
92
Actief
Every dream begins with a dreamer,
We have a hope we must defend.
No matter what, we'll come out swinging,
We haven't reached the end.

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Yarrowlight
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedi 8 mei 2018 - 11:55

Een glimlach ontstond er op Yarrow zijn gelaat en hij sloeg zijn hoofd een tel neer ter bedanking. Daarna ging hij bij Swallowflight zitten en legde zijn muisje neer. Voor hij goed en wel comfortabel zat voegde een lichtgrijze tabby zich bij hen die hij herkende als Dawnwhisper. "Uiteraard, kom er bij" Zei hij vriendelijk. Hij schoof de muis met zijn poot naar zich toe en liet zijn ogen er op neer vallen. Een karig maaltje. Hij keek op toen Swallowflight Rabbitkit begroette die Yarrowlight nog niet gezien had. Hij keek opzij en zag inderdaad kleine Rabbitkit staan die er iet wat onder de indruk uit zag. "Hey Rabbitkit" Groette hij haar en ook naar haar boog hij zijn hoofd een tel. Vanuit zijn ooghoek zag hij ook Poppykit en Maplekit uit de nursery komen. Hij keek geamuseerd toe. Hij kon haast niet geloven dat hij ook ooit zo klein geweest was. Hij wendde zich tot de twee oudere katten die bij hem zaten. Hij nam een hap van zijn muis en merkte dat het hem niet echt smaakte. De nederlaag van zijn onsuccesvolle jacht van vandaag zat er nog goed in. "Binnenkort zal ThunderClan overspoeld worden door kleine kits" Merkte Yarrow op tegen Swallowflight en Dawnwhisper. "Straks hebben we niet genoeg mentoren" Grapte hij en hij scheurde nog een stuk van zijn muisje af. Ondertussen keek hij naar Rabbitkit die verscholen zat tussen Swallowflight haar poten. "Geen zorgen, als Blacktear komt zal ik je niet verraden" Fluisterde hij met een knipoog tegen haar.

Tag: @Swallowflight, @Dawnwhisper en @Rabbitkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! SePmCkF
,
38
Actief
I have won every battle,
yet somehow I'm losing the war

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons ▼
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Aspenstark
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 23:54

a s p e n s t a r k ▼
Ja nou. Met een scheve glimlach wachtte hij op een antwoord van de gestruikelde kitten... apprentice sorry. Zij en haar siblings leken ook nog zo klein. De kater schudde zijn hoofd. "Pech dames, deze gaat hier zijn vlooiengat neerplanten en niet weggaan." Hij was sassy grappig. En het was ook zo bedoeld. Aspenstark trok de bruine merel naar zich toe. "Nog een stukje als dessertje?", vroeg hij aan Icesong. Ze had al iets op, maar als hij toestemming gaf was het vast goed.

TAG: Snowypaw, & Icesong


Sharing Tongues! UbVJidi        Sharing Tongues! TsIk6gv        Sharing Tongues! E7djT7u
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionstorm
Member
Sharing Tongues! Tumblr_inline_n58nh1tM2O1syf0ck
Nath
25
Actief
"I'm waking up, I feel it in my bones. Enough to make my systems blow. Welcome to the new age."

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionstorm
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 18 jun 2018 - 19:41

Nog even en dan zou Lionpaw eindelijk zijn warrior naam ontvangen. Hij had gevochten als een leeuw tijdens het gevecht met Bloodclan en zijn final assessment afgelegd. In de bergen was hij te ziek geweest om te trainen, gelukkig was hij vlak voor de reis terug weer zo goed als fit geworden en was hij dus ook fit genoeg geweest om te vechten toen de clans terug gekeerd waren in het woud. Claw was vermoord door zijn zus Firedance en dat was een flinke overwinning. Lionpaw voelde zich trots naar zijn familie. Het enige min puntje was zijn zusje, Whifflepaw, al droeg ze die naam vast niet meer. De kater slaakte een zucht en gaf zijn dikke vacht nog een paar stevige likken. Met geheven kop stapte hij de apprentice den uit en liep vervolgens de open plaats op. Sharing Tongues was begonnen. Zijn diepblauwe ogen vonden zijn broer, Glazeheart, die ook leek te zoeken naar iemand om mee te zitten, dus stapte hij daar op af. Lionpaw gaf zijn broer een por. "Hé, broer," miauwde hij, en grijnsde even naar hem. Vervolgens ging hij zitten en slaakte hij een diepe zucht. "Nog even en je kan me weer wakker houden met je gesnurk," miauwde hij vervolgens en grinnikte even. Met andere woorden; nog even en ook ik ben een warrior.


Sharing Tongues! QQxkpB8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icesong
Member
Sharing Tongues! T20oax3z3m4
Tim
263
Actief
'Where words fail, Music speaks'

- H.C. Andersen

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Icesong
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimema 18 jun 2018 - 21:36


Icesong
Een licht verraste blik verscheen op Icesong's gezicht, al bleef wel een lichte grijns op haar lippen spelen. "Vlooien? Fijn dat je het zelf toegeeft," zei ze, waarna ze weer een hap nam van haar prooi. Deze rustig weg kauwend hief ze haar blik weer op naar Aspenstark. Patser. Ze schoof de resterende botjes van haar prooi weg. Er zat niet genoeg vlees meer op om moeite over te doen. "Nee bedankt," reageerde ze op Aspenstark, "op dit moment ben ik nog vooral fluf, maar als er meer bijkomt dan zie je het wel erg snel." En ze had haar deel al gegeten.

TAG: @Aspenstark, @Snowypaw
-
Minnowspots
Oh jee, ze was te laat voor de Sharing Tongues. Met haastige pootstappen en een eekhoorn tussen haar kaken geklemd, liep Minnowspots de doorntunnel door. Al snel was ze erdoorheen, voelend hoe de doorns zachtjes over haar pels heen gleden zonder haar zeer te doen. Dit was ze wel enigszins gewend ondertussen. Oeps, iedereen was ook al in gesprek. Ze schudde haar pels nog een keer uit om de pollen die zich eraan hadden gehecht door het haasten door het bos los te schudden. Hmm, wat nu? Iedereen leek al te eten. Nou ja.. Dan kon ze haar eigen eekhoorn wel eten. Ze plofte neer en nam er gelukzalig een hap van. Prima zo.

TAG: OPEN


Sharing Tongues! 7jxcjhr6np
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
492
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 13:32

Glazeheart schrok toen hij een por in zijn zij voelde. "Hé, broer." Klonk de stem van Lionpaw. Hij had het kunnen weten natuurlijk. "Ha, Lion." Begroette hij hem terug met een grijns. "Nog even en je kan me weer wakker houden met je gesnurk." De cyperse kater trok een overdreven beledigd gezicht. "Pardon!?" Miauwde hij waarna hij knipoogde en zijn tong plagend uitstak. "Je hebt me gemist, geef het maar toe."


Tag: @Lionpaw'


all i know all i know
Sharing Tongues! P5pvg010
loving you is a losing game
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionstorm
Member
Sharing Tongues! Tumblr_inline_n58nh1tM2O1syf0ck
Nath
25
Actief
"I'm waking up, I feel it in my bones. Enough to make my systems blow. Welcome to the new age."

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionstorm
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 18:03

Lionpaw was aan zitten en had vervolgens een diepe zucht geslaken, waarna hij had gezegd dat het niet lang meer zou duren, of Glazeheart zou hem wakker houden met gesnurk. Glazeheart trok een overdreven beledigd gezicht. "Oh, zeker, ik heb je heel erg gemist," reageerde hij op zijn broer en gaf hem een por. Lionpaw rekte zijn lichaam uit en zonk vervolgens door zijn poten heen om te gaan liggen. "Het wordt tijd dat ik mijn warrior naam krijg," sprak Lionpaw vervolgens. De kater was een trotse kater en het feit dat hij nog steeds een apprentice was werkte tegenstrijdig voor hem. De kater was een goede vechter, hield van vechten en hield van beter zijn dan anderen, maar hij had zo nodig ziek moeten worden in de bergen, waardoor zijn trainingen een enorme vertraging hadden opgelopen. Lionpaw vroeg zich af wat voor naam Silverstar voor hem in gedachten had.


Sharing Tongues! QQxkpB8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3252
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 20:38


SWALLOWFLIGHT
Swallow grijnsde even toen Yarrowlight opmerkte dat Thunderclan straks zou overspoelen van de kittens. "Hmm, misschien moeten we onze naam dan veranderen naar Kittenclan." grapte ze, en likte even over haar lippen. Toen de kitten tussen haar voorpoten stoof na gezegd te hebben dat haar mama daarzo verderop was, keek Swallow een beetje verbaasd naar de bruine kitten. Aha, dus deze was zonder toestemming de nursery uitgesneakt. Ze keek naar waar Blacktear was, en zag dat die al druk bezig was met twee andere bengels. Toen de jongere Warrior opmerkte dat Rabbitkit hier veilig was, wiebelde Swallowflight met haar oortjes en knipoogde naar het kleine beestje dat tussen haar poten zat verstopt. "Blacktear zou je hier niet kunnen vinden." voegde ze er nog aan toe.
Tag: @Yarrowlight, @Rabbitkit, @Dawnwhisper

SNOWYPAW
Snowypaw keek met een scheve grijns naar Aspenstark die een opmerking maakt op haar galante val. "Bedankt  meneer Aspenstark," miauwde ze brutaal terug. Vervolgens luisterde ze naar de twee Warriors terwijl ze luidruchtig op een stukje muis zat te kauwen. Neuh, Snowy had geen manieren. Waar waren manieren goed voor? "Ik ben nog bezig met mijn hoofdmenu, dus ik skip het dessert voor nu." miauwde ze met volle mond toen Aspenstark een dessertje aan Icesong bood. Ja hallo, zij was er ook nog, en ze hield er niet van om genegeerd te worden.
Tag: @Icesong, @Aspenstark

MAPLEKIT
Poppykit was hem gevolgd, en die vroeg bezorgd of dit wel mocht. Maple keek haar stoer aan, en knikte heftig. "Tuuurlijk! Waarom zou ut niet mogen dan?" miauwde hij vervolgens. Toen mama echter op hen afkwam, kromp hij een klein beetje in een. Mama was altijd een beetje streng, maar hij herstelde zich. Hij mocht niet zwak overkomen! Met geheven kopje keek hij naar zijn mama, terwijl deze hem streng toesprak. Gah! Als Rabbitkit naar buiten mocht, mocht hij ook! En ze waren al oud genoeg hoor! "Ja maar mwama..." begon hij, terwijl hij een goede reden bedacht waarom hij niet in de nursery hoefde te zijn. Hmmm, hij zou Rabbitkit kunnen verklikken, maar dat zou ook wel erg zielig zijn. "Ikke ben al best groot hoor! En ikke wilde zo graag een stukje prooi proberen!" besloot hij dan maar. Vervolgens keek hij weer naar de muis, en pakte het bij zijn staart, terwijl hij probeerde het voor Blacktear haar poten te slepen. "Kijk! Ik ben al heeel groot!" ging Maple trots verder.
Tag: @Poppykit, @Blacktear
Sharing Tongues! Swallo12
Sharing Tongues! G3K5gZvO_oSharing Tongues! XehOIgmF_oSharing Tongues! POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! DPKsfdL
Danny
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Runningwind
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 14:46

Runningwind kwam met vermoeide ogen het kamp binnen wandelen via de doorntunnel, in zijn mond zat een sappige woelmuis en 2 spreeuwen. Hij was vanaf zonhoog al op jacht, bij de jacht liep hij ook wat schaafwondjes op onder zijn voeten, gelukkig bloed het niet meer zo erg. Toen hij binnen was, zag hij dat iedereen aan het samen tongen was op de grote plek, zelf had hij niet zo zin om met iemand te tongen. Dus liep rechtstreeks naar de prooihoop en liet zijn vangst vallen. De woelmuis die hij gevangen had nam die mee naar een rustige plek om op te eten.


Sharing Tongues! Oie_fc10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing Tongues! MEWiZRl

491
Actief
But I wouldn't do it anyway
Or at least that's what I say

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Briarlight
BerichtOnderwerp: Re: Sharing Tongues!   Sharing Tongues! Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 17:01


Briarlight keek met een geamuseerde glimlach naar het tafereel dat zich afspeelde bij de nursery. Met Blacktear’s kittens en de zwangere moederkatten. Het duurde ook niet lang voordat ze de grijze vacht van haar vader opmerkte om op te komen voor zijn kleinkinderen. Haar vacht tintelde voor kort. Zou ze ook kittens willen? Iedereen zei dat het een hoop werk was, maar aan het einde van de dag was het wel waard. En ze zou ook ooit de stamboom door willen brengen. Alleen was dit niet precies het moment om na te denken, aangezien ze nog niet echt toe was aan kittens. De witte poes krulde haar staart over haar voorpoten terwijl ze zich zo klein mogelijk probeerde te maken. Ze was een eindje verderop rond aan het kijken voor een reden. Sociaal zijn was niet haar beste punt. Vandaar dat ze niet aan zulke dingen mee deed. Het liefst bleef ze naast de warrior den rondkijken wat afspeelde.

+tag open


You made yourself a bed at the bottom of the blackest hole
Sharing Tongues! MTmicKg
And convinced yourself that it’s not the reason you don't see the sun anymore.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sharing Tongues!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: