[Maplekit] Sleepy time, nappy time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Maplekit] Sleepy time, nappy time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rabbitpaw,
StarClan
[Maplekit] Sleepy time, nappy time LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: [Maplekit] Sleepy time, nappy time   [Maplekit] Sleepy time, nappy time Icon_minitimema 7 mei 2018 - 16:56


Slaperig blonken haar ogen open en dicht terwijl ze naar de opening van de nursery staarde. Open.. Dicht.. Open.. Dicht.. Ook haar kaakjes spreidden zich open en haar tong krulde zich licht terwijl ze een diepe gaap naar buiten liet. Moe.. Misschien moest ze nog wat verder slapen. Haar oogjes zakten weer eventjes dicht. Misschien meer slaap.. Slaap was goed. Rabbitkit liet haar oogjes weer dichtzakken. Ze kregen al langzaam een wat meer goudenkleur in plaats van het standaard kitten blauw. Maar haar ogen schoten weer open toen de kitten naast haar begon te bewegen. “Mhm.. Maplekit?” Mompelde de kitten, waarna ze haar kop hief en weer diep gaapte. Was hij wakker?

Eerste post voor Maplekit


[Maplekit] Sleepy time, nappy time YvWxoH1Q_o
[Maplekit] Sleepy time, nappy time 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maplepaw.
Member
[Maplekit] Sleepy time, nappy time Tenor
Nynke
52
Actief
The Hellcat Spangled Shalalala

CAT'S PROFILE
Age: ꧁ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Maplepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Maplekit] Sleepy time, nappy time   [Maplekit] Sleepy time, nappy time Icon_minitimema 7 mei 2018 - 17:03


Maplekit verveelde zich. Een tijdje terug, wat voor Maple wel een jaar geleden leek, had mama Blacktear tegen hun gezegd dat ze een middagdutje moesten doen. Maar dat wilde hij niet, nee, hij wilde spelen! Hij wilde op avontuur! Niet slapen, slapen was toch nergens goed voor en het was saai. Oké, soms, als hij moe was, had hij best zin om te slapen. Maar niet nu, en ook niet toen Blacktear zei dat het tijd was voor een schoonheidsslaapje. Pffff. Dus Maple staarde al een hele tijd -wat dus een jaar lang duurde in zijn gedachten- voor zich uit, jaloers op de kittens die wél gewoon mochten spelen. Oké, zij waren ook iets ouder, en wat dan nog? Hij was ook oud genoeg om niet mee te hoeven doen met het saaiste spel ooit dat middagdutje heette. Hij ging even op z'n andere zij liggen, want de kant waar hij naar toe keek was saai. Opeens hoorde hij een van z'n zusjes wat mompelen. Hij spitste zijn oortjes, en herkende Rabbitkit. Hij hief zijn kopje naar haar toe, en knipperde even met zijn blauwe oogjes. "Jaaah?" antwoordde hij hoopvol. Misschien wilde Rabbitkit wel met hem spelen!


[Maplekit] Sleepy time, nappy time Maplep11

<3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
[Maplekit] Sleepy time, nappy time LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Maplekit] Sleepy time, nappy time   [Maplekit] Sleepy time, nappy time Icon_minitimema 7 mei 2018 - 22:24


De kitten naast haar bleef bewegen en haar dus ook uit haar slaap houden. Rabbitkit mompelde wat onverstaanbaars terwijl ze eerst haar pootjes over haar oren legde, maar haar slaperige vraag aan Maplekit had allang zijn aandacht op haar gefixeerd. Misschien was het ook wel een beetje haar schuld, een vraag stellen en vervolgens met rust gelaten willen worden.. Maar goed. Ze wist al goed genoeg dat niet meer reageren en negeren niet zo werken bij haar energieke broertje, dus ze hief haar kop wat slaperig, ogen nog steeds lodderig en half dichtgevallen. "Waarom slaap jij niet?" gaapte ze. Zo was het in ieder geval duidelijk toch? Ze wreef met haar voorpootjes over haar gezichtje heen en gaapte nog een keer diep. Mama Blacktear had gezegd dat ze moesten gaan slapen toch?


[Maplekit] Sleepy time, nappy time YvWxoH1Q_o
[Maplekit] Sleepy time, nappy time 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Maplekit] Sleepy time, nappy time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: