[Open] Tumbling Tumbleweeds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] Tumbling Tumbleweeds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rabbitpaw,
StarClan
[Open] Tumbling Tumbleweeds LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: [Open] Tumbling Tumbleweeds   [Open] Tumbling Tumbleweeds Icon_minitimema 7 mei 2018 - 22:29


Het had eigenlijk beloofd om een hele saaie dag te worden. Warriors waren druk bezig in het kamp, de queens lagen te slapen en de meeste kittens waren buiten aan het spelen. Hun spel was alleen zo druk geworden dat Rabbitkit er toch maar tussenuit was geknepen en terug naar de nursery was gegaan. Alleen toen liep ze tegen het probleem aan dat ze niks te doen had. Nou, dat probleem was bij deze opgelost. Totaal onder de indruk keek de kleine, ronde bruine kitten naar het mosballetje wat tussen haar poten lag. Ze wist niet of hij hier perongeluk lag, of hij van iemand anders was of dat ze gewoon ontzettend geluk had dat het mos toevallig deze ronde vorm had, maar ze kon hem best wel opeisen nu er niemand was. Zachtjes spinnend gaf ze er een tikje tegenaan. Het bolletje rolde een stukje verder. "Van mij!" Spon de kitten vervolgens, terwijl ze achter het bolletje aanhupste en er nog een tikje tegenaan gaf, harder dit keer. Het bolletje rolde opnieuw weg, maar dit keer was Rabbitkit er klaar voor, met onhandig lompe, maar vlugge, pootstapjes waggelde ze erachteraan, haar nog korte kittenstaartje de lucht in stekend van plezier. Hier kon ze zich nog wel eventjes mee vermaken!


[Open] Tumbling Tumbleweeds YvWxoH1Q_o
[Open] Tumbling Tumbleweeds 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
[Open] Tumbling Tumbleweeds DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Tumbling Tumbleweeds   [Open] Tumbling Tumbleweeds Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 13:48

Jayflame bewoog ongemakkelijk met zijn schouders terwijl hij, met de muis in zijn bek die hij net gevangen had, terug liep in de richting van het kamp. Een van de queens had hem gevraagd of hij voor hun wilde gaan jagen en had aangegeven dat één prooi voldoende zou zijn. Aangezien dat er op dit moment genoeg prooi was in hun territorium en niemand anders de job had kunnen doen, had Jayflame maar toegegeven. Maar hij was er niet blij mee. Hij was waarschijnlijk één van de weinigen, maar eigenlijk hield hij niet zo van kittens. Er was iets aan hun speelse houding en hun onschuld waar hij lastig mee om kon gaan. Hun vermogen om irritante vragen te stellen waar je per se op moest antwoordden, zorgde ervoor dat hij zich al snel aan hun ergerde. Gelukkig hadden de meeste queens dat snel in de gaten en hielden ze hun kittens dan ook van hem weg. Eerst had hij altijd gedacht dat het feit dat zijn vader een BloodClanner was ervoor zorgde dat de queens meer opletten in zijn buurt, maar toen besefte hij zich dat het gewoon aan zijn eigen houding lag. En misschien was dat ook wel beter zo. Zoals je misschien al wel kon verwachten, had Jayflame dan ook niet echt een kittenwens. Het liefste had hij helemaal geen nestje, zo konden er ook geen ongelukken gebeuren. Het zou maar eens gebeuren dat hij een tom kreeg die op de één of andere manier het karakter van zijn opa over zou nemen. Jayflame rilde al bij de gedachte. Maar dan was er nog een andere gedachte die zich aan hem opdrong, een gedachte die hem al helemaal ongemakkelijk maakte. Want als hij zo erover nadacht, zou hij het helemaal niet erg vinden om een nestje te hebben als Routpaw de moeder zou zijn. En die gedachte zorgde ervoor dat hij helemaal in de war was. Het druiste tegen alles in waar hij voor stond. Niet te vergeten dat het bovendien ook nog eens verboden was. Hij zuchtte. Waarom moest het leven zo moeilijk zijn? Jayflame kwam het kamp binnen en keek naar de nursery. “Gewoon erin en snel weer uit,” sprak hij zichzelf bemoedigend toe. Maar dat plan liep natuurlijk weer niet zoals gehoopt: een mosballetje botste tegen hem aan en voordat hij dit al kon negeren, zag hij een kitten die er op af stormde. Hij gaf het bolletje een tik in haar richting en hoopte dat ze zich te veel op haar spel concentreerde om hem op te merken. Hij had echt geen zin in wéér zo’n gesprek met domme vragen. Echt niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
[Open] Tumbling Tumbleweeds LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Tumbling Tumbleweeds   [Open] Tumbling Tumbleweeds Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 13:34


Ze had het mosballetje nog een keer een flinke mep gegeven waardoor het een stuk verder rolde. Rabbitkit waggelde erachteraan met vlugge, onhandige pootstapjes. Rennen ging nog niet super goed. De kitten spon zachtjes en gaf een klein kreetje van plezier. Ze had helemaal geen anderen nodig met hun wilde spelletjes! Ze kon zichzelf echt prima vermaken. De kitten zwiepte met haar nog korte, lompje staartje en bleef geschrokken stil staan toen het balletje terug kwam rollen. Dat hoorde een mosballetje niet te.. Oh. Rabbitkit bevroor en haar ogen werden wijd toen ze zag dat ze een warrior geraakt had. Het mosballetje kwam tot stilstand tegen haar voorpootjes. Langzaam knipperde ze met haar goudkleurige oogjes, eerst kijkend naar het mosballetje, daarna weer naar de warrior, vervolgens weer naar haar mosballetje. Haar pootjes trilden lichtjes. Was hij boos? Wat nu? Rabbitkit wist het niet en bleef stilstaan.

Rabbitkit.exe has stopped functioning[Open] Tumbling Tumbleweeds YvWxoH1Q_o
[Open] Tumbling Tumbleweeds 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
[Open] Tumbling Tumbleweeds DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Tumbling Tumbleweeds   [Open] Tumbling Tumbleweeds Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 22:22

Wacht. Hij kreeg geen domme vragen naar zich toegeworpen. Geen enthousiaste blikken. Geen irritante vraag of hij mee wilde spelen en geen blij gesnor omdat hij het balletje terug had geschopt. En zelfs geen bedankje omdat hij die moeite had willen nemen. Nee, in plaats daarvan keek de kitten hem aan alsof hij de leader van BloodClan zelf was. En die gedachte sneed als een mes door zijn hart. De kitten keek hem geschrokken, nee, zelfs báng aan. En even racete zijn hart in zijn keel. Op de één of andere manier kwam de onlogische gedachte op in zijn kop dat de kitten Shark had gezien en dat ze hem verwarde met Jayflame. Maar, dacht hij geïrriteerd, dat kon niet eens, want ze was nog niet eens oud genoeg geweest om te beseffen wat er gebeurde tijdens dat gevecht met BloodClan. Waarschijnlijk was ze niet eens geboren. Of toch wel? Twijfels namen hem over en in plaats van een geïrriteerde reactie of uitdrukking keek hij de kitten nu met een licht afwachtende blik aan. Toen hij veilig aan kon nemen dat zij niet de eerste was die iets zou zeggen, raapte hij al zijn moed bij elkaar om toch maar die ene vraag te stellen. “Wat?” bracht hij uiteindelijk uit. Aangezien deze vraag alsnog een stortvloed aan irritante vragen kon uitlokken, besloot hij om zichzelf maar te verduidelijken. “Waarom kijk je me zo aan? Is het iets wat ik deed? Is het iets wat ik zei? Is het iemand waar ik je aan doe denken?” Die eerste klonk logisch, die tweede totaal niet omdat hij niks had gezegd en die derde… hij hoopte maar dat die derde niet voor de hand liggend was. Hij zou niet weten hoe hij zou reageren als hij opeens naar zijn hoofd geslingerd zou krijgen dat hij wel erg leek op de nieuwe leader van de BloodClan, hoe onlogisch het ook was dat een kitten dat naar zijn hoofd zou slingeren. En dus kon hij misschien toch, héél veilig dan, concluderen dat die derde optie ook onlogisch was. Hopelijk.


Why you do this to him omg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Tumbling Tumbleweeds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: