Ceremonie 13-05-2018 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 13-05-2018

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 13-05-2018 DPKsfdL
Cynthia
3605
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 11:47Shadowclan Ceremonie Mei


Tallshadow had hem gevraagd om deze ceremonie te houden. Het zou de eerste ceremonie zijn na de terugkomst van de bergen en na het gevecht met Bloodclan. Het zou ook de eerste ceremonie zijn die hij zou leiden en hij was dan ook lichtelijk nerveus, ook al liet hij het niet echt merken. Er waren veel dingen gebeurd en een ceremonie liet zien dat het leven gewoon doorging, ondanks alles wat er gebeurd was. Hij rechtte zijn positie en opende zijn bek om de clan bijeen te roepen:

”Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Hij had deze oproep al zo vaak zelf gehoord en nu mocht hij het rondroepen. Ook al was het niet de eerste keer dat hij de clan bijeen riep, de vorige keer was het met de dood van Innerstar. Hij wilde daar echter niet nu aan denken, gezien dit een ceremonie was en daarbij zouden een aantal kitten apprentices worden en mentoren krijgen. Dat was belangrijk voor het voortbestaan van de clan en hij zou de kittens dan ook met trots apprentices maken.

”Clangenoten” Begon hij, hij moest tenslotte ergens beginnen. ”Ik heb jullie vandaag bijeen geroepen voor een ceremonie.” Vervolgde hij vervolgens. ”Er zijn namelijk een aantal kittens die de leeftijd hebben bereikt dat ze een apprentice mogen worden en ze hebben daarbij ook een mentor nodig.” Hij liet zijn blik over de groep katten gaan en zag een aantal kittens zitten die vandaag apprentices zouden worden. ”Hairykit, Flurrykit, Warkit, Echokit, Roughkit, Skullkit en Kindkit, kom naar voren.” Riep hij de kittens naar voren. Hij wachtte tot alle kittens naar voren waren gekomen, voordat hij verder ging. ”Deze kittens hebben de zes manen bereikt en zijn daarom klaar om apprentices te worden.” Begon hij, waarna hij zijn blik naar de eerste kitten liet gaan. ”Hairykit, van nu af aan zul jij bekend staan als Hairypaw en je mentor zal Rattlesnout zijn.” Hij wachtte tot apprentice en mentor elkaar begroet hadden voor hij verder ging. ”Flurrykit, van nu af aan zul jij bekend staan als Flurrypaw en je mentor zal Nightblood zijn. Warkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Warpaw en je mentor zal Flameleap zijn. Echokit, van nu af aan zul jij bekend staan als Echopaw en je mentor zal Puffincliff zijn. Roughkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Roughpaw en je mentor zal Demonslayer zijn. Kindkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Kindpaw en je mentor zal Northernfaith zijn.” Hij wachtte tot alle mentoren en apprentices elkaar begroet hadden voor hij zijn blik naar de laatste kitten liet gaan. ”Skullkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Skullpaw en je mentor zal Ashdance zijn.” Hij wachtte tot ook het laatste apprentice-mentor koppel elkaar had begroet voor hij de ceremonie sloot. ”Dan is hiermee de ceremonie gesloten.” Na dat gezegd te hebben sprong hij naar beneden en keek hij toe hoe de nieuwe apprentices zouden reageren.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 13-05-2018 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 12:30

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek." Roughkit wiebelde enthousiast haar oortjes bij deze bekende mededeling. Ze zou eindelijk Apprentice worden! Ze wilde hard trainen en de allerbeste Warrior worden van haar clan. Ze zat naast haar broertje Skullkit en zusje Lunarkit. Met grote ogen keek ze toe hoe de Deputy hen opriep naar voren te komen. "Roughkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Roughpaw en je mentor zal Demonslayer zijn." Ze glimlachte trots naar Demonslayer. Ze zou getraind worden door haar vader! En nu heette ze Roughpaw! Ook Skullkit kreeg zijn apprentice-naam en een mentor. Toen de ceremonie gesloten was rende ze naar haar grote harige vader en drukte haar neusje tegen de zijne aan.

Tag: Skullkit, Demonslayer


Ceremonie 13-05-2018 Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 12:44

Er werd een ceremonie aangekondigd en de grote tom wist wat er aan zat te komen. Hij had Acorndust gesproken en hij vertelde dat het weer tijd was voor een leerling nu zijn kittens apprentice werden. Hij had ingestemd, het werd inderdaad weer tijd om zijn kennis over te brengen naar de jongere katten en dus zat hij vooraan de lijn te wachten tot zijn naam gezegd werd. Roughkit, of nu Roughpaw, zijn dochtertje werd zijn nieuwe leerling. Iets waarmee hij blij was want hij kon haar nu alles leren wat de warriorschap inhield, haar de plekken laten zien die hij had verteld in zijn verhalen maar ook was hij bang dat hij haar te streng zal behandelen. Demon was een strenge hardwerkende warrior die zijn leerling trainde volgens de oude regels. Hard en zonder genade. De ceremonie werd afgesloten waardoor Demonslayer op zijn dochtertje afliep. Ze heette niks voor niks Rougpaw, dus het zal allemaal wel goed komen. Hij en zijn dochter waren zowat vier poten op één buik dus hun teamwork zal goed komen. Demonslayer   liet zijn kop zakken om Roughpaws neus aan te kunnen raken voor hij weer een stevige stap naar achteren deed. "Klaar voor je traingen, Roughpaw?" Mauwde hij met zijn gebruikelijke brommende stem die enkel voor zijn kits en partner wel eens zacht en lief kon klinken.


tag+ Roughpaw


Ceremonie 13-05-2018 Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thanatos
Deceased
Ceremonie 13-05-2018 Tumblr_static_auiznw72s4oocgwgwc80kwss4
dodo
350
Actief
it took me a while to realize I didn't want to die but wanted my life to start

CAT'S PROFILE
Age: ≵ ✝ immortal asshole ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thanatos
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 12:46

Hij rolde met zijn ogen. Zelfs naast Roughkit was hij kleiner, maar natuurlijk weerhield dat hem er niet van om niet trots op haar te zijn toen ze haar apprentice naam had gekregen. Roughpaw. Nerveus wachtte hij tot zijn naam genoemd zou worden en een kleine glimlach speelde op zijn lippen. Skullpaw. Toen de ceremonie afgelopen was liep hij naar Ashdance en keek nasr Roughpaw en hun vader over zijn schoulder. Natuurlijk was hij jaloers, zij zou nu meer tijd doorbrengen met hem en Skullpaw zuchtte zachtjes voordat hij naar Ashdance keek. Niet zeker wat hij nu moest doen.


skullpaw / thanatos
I'm a scholar and a gentleman
Ceremonie 13-05-2018 Skully10
And I usually don't fall when I try to stand
||theme||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Ceremonie 13-05-2018 Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3433
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 16:08

Amberhunt kwam bij de ceremonie aan, maar eigenlijk te laat. Hij was net teruggekomen van het jagen en had bijna de benoeming van zijn eigen kinderen gemist. Snel ging hij tussen de andere staan en keek vol trots naar hoe ze tot leerlingen benoemd werden. Roughpaw naar Demonslayer. En Skullpaw naar Ashdance. Uiteraard ontfermde Demon zich dus over hun dochter. en Skullpaw leek een beetje jaloers. Wat uiteraard niet heel vreemd was. Amberhunt passeerde Demon en Rough en fluisterde grinnikend "Niet voortrekken he?" Toen ging hij richting Skullpaw. "hey, gefeliciteerd" Zei hij trots. Als hij niet beter wist zou hij bijna kunnen denken dat Skullpaw zijn biologische zoon was; de bouw en het gedrag verschilde erg weinig. En naast Ashdance was de nieuwe leerling niet de enige die zich misschien klein voelde.

+Skullpaw


Ceremonie 13-05-2018 Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashdance
Member
Ceremonie 13-05-2018 2ytoie0
Esmee
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 years
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdance
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 16:28

Ashdance was rustig in het kamp aan het relaxen toen plots een bekende stem de stilte doorbrak. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek." Ah ja, het was weer tijd voor de ceremonie. Ashdance wandelde nieuwsgierig naar de deputy toe terwijl steeds meer katten zich bij hem voegde. Hij verwachte niet iets heel bijzonders te horen vandaag, meestal kreeg hij geen leerling en hij kende niemand persoonlijk die een nieuwe rang ofzoiets zou krijgen. Hij bestudeerde de deputy even en glimlachte kort. Zo, dus dit werd de nieuwe vlam van Northernfaith? Hij luisterde braaf naar alle namen die opgenoemd werden. Er waren best een hoop nieuwe apprentices, en ook Northernfaith kreeg een apprentice. ”Skullkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Skullpaw en je mentor zal Ashdance zijn.” zijn kop schoot nieuwsgierig omhoog. Was dat niet die kitten die hij laatst het kamp had laten zien? Hij was wat eigenaardig, maar Ashdance had er alle vetrouwen in dat het wel goed zou komen. Skullpaw liep wat onwennig naar hem toe, en leek niet zo goed te weten wat hij nu moest doen. "Gefeliciteerd, Skullpaw." zei hij vriendelijk en met een glimlach. Algauw kwam Amberhunt er ook bij. Was het nou zijn vader of niet? De tabby wist niet precies hoe het zat, en eigenlijk maakte het hem ook niet zoveel uit. De kater feliciteerde zijn zoon op een trotse toon, en Ashdance knikte hem vriendelijk toe. "Ik zal hem zo goed mogelijk trainen." zei hij, en dat meende hij. Je tijd als apprentice was misschien wel de belangrijkste in je leven.

+ Skullpaw, Amberhunt


Ceremonie 13-05-2018 Wa6cz8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Puffincliff
StarClan
Ceremonie 13-05-2018 MajesticFlusteredAmericangoldfinch-max-1mb
beertje
103
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Puffincliff
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 13 mei 2018 - 18:28

Het was zover. Haar kittens zouden apprentice worden. Ze was trots, maar toch voelde het ergens ook gek. Ze zouden niet meer met zijn allen een nest delen. Ja, het was druk geweest met dat kleine grut. Alleen ze had het nooit erg gevonden. Ze had er van genoten. Haar kittens die ze samen met Acefray mocht opvoeden, haar kleine baby’s. Nu kwamen ze weer een stukje verder bij het opgroeien en zou de opvoeding ook deels door een mentor op zich genomen worden. Ook dat was een gek idee, maar ze vertrouwde haar kittens wel aan de warriors van ShadowClan toe. Ze wist dat ze een goede training zouden krijgen en dat haar trotse gevoel daarmee alleen nog maar meer zou groeien, maar ergens was ze ook bedroefd. Dit betekende een einde van een speciale periode voor haar en voor de kittens, eentje die hiermee afgesloten zou worden. Ze waste haar kinderen schoon en legde hun haartjes recht. Terwijl ze met een glimlach op haar gezicht haar kittens bezig hield en hun moed inpraatte. Totdat het moment daar was. “Kom kom lieverds, het is tijd.” Met haar neus duwde ze haar kleintjes naar buiten.
Er was haar gevraagd of ze er ook alweer klaar voor was om mentor te worden en daar had ze ja op gezegd. Dan had ze ook weer wat om poten, dat was wel goed voor haar. Dan viel ze niet meteen in zo’n gat. Natuurlijk ze zou haar taken terug krijgen, maar als mentor kon ze toch nog een beetje voor een jonge kat zorgen. Dus ging ze terwijl ze nadat ze haar kittens naar de rest had gebracht, zitten. Haar staart netjes rond haar achterpoten. Ze luisterde goed naar wie de mentors van haar kleintjes werden en ook haar naam werd benoemd. Ze zou mentor van Echopaw worden. Dus stond ze op om naar de kater toe te lopen en haar neus tegen haar apprentice aan te duwen.

Tag: Haar kittens en Echopaw


p u f F I N
For one so small, you seem so strong. My arms will hold you, keep you safe and warm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
Ceremonie 13-05-2018 Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimevr 1 jun 2018 - 17:11

Het zestal kreeg een uitgebreidde wasbeurt van Puffincliff, gepaart met een peptalk. “Kom kom lieverds, het is tijd.” De vijf katertjes en de ene kattin gingen met hun moeder mee naar buiten. Het was tijd. De eerste ceremonie in hun nieuwe gebied. Of nouja, voor de meeste was dit hun oude gebied. Voor iedereen van haar leeftijd, een moon ouder en alles wat jonger was, was dit het nieuwe gebied. Een gebied dat voor velen als thuis voelde maar voor de jongste generatie onbekend was. Niet alleen was het de eerste ceremonie, het was ook haar ceremonie. Het was vooraf al lang duidelijk dat zij en haar nestgenoten, evenals alle andere kittens die even oud waren, in deze ceremonie tot apprentices benoemd zouden worden. Spannend toch, geweldig toch? Niet bepaald. Het deed haar eigenlijk vrij weinig, of ze nou kitten of apprentice was, wat maakte het uit? Ze zou meer vrijheden krijgen maar in ruil daar voor ook verplichtingen. Zo bijzonder was dat toch allemaal niet? Schijnbaar leek de rest dat wel te vinden. Het was een grote ceremonie, weer een logisch iets. Ze waren op reis geweest en tijdens de reis was het nou eenmaal lastig om katten van rang te laten veranderen. Na een hele tijd wachten was het eindelijk haar beurt. "Kindkit, van nu af aan zul jij bekend staan als Kindpaw en je mentor zal Northernfaith zijn.” De witte kattin gaf een beleefd knikje. Northernfaith dus, die had ze al wel een paar keer eerder gezien. Al vrij snel na haar benoeming kwam de ceremonie tot een eind. Dan was het nu de tijd om haar mentor op te zoeken. De twee verschillend gekleurde ogen speurde de opening af, op zoek naar de zwart witte kattin die nu haar mentor zou zijn. Zodra de kattin in beeld kwam stapte Kindpaw er rustig op af en begroette ze deze met een beleefd knikje.

Tag: Puffincliff + Siblings -> Northernfaith


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
Ceremonie 13-05-2018 Lambs_11Ceremonie 13-05-2018 Signat10Ceremonie 13-05-2018 Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 VNtTSZP
Sans
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimeza 2 jun 2018 - 14:31

Blij was ze niet- ze had zelf liever Skullkit- Nu Skullpaw als Apprentice gehad. Dan zou het veel makkelijker zijn om alleen tijd met hem door te brengen. En zo een invloed over hem te Creëren, echter was dat haar niet gegund. Maar het was niet allemaal slecht- Ashdance was immers een goede vriend van haar. En zou haar van niks kwaads voorzien. De prachtige zwart-witte kattin wachtte rustig op de witte kitten, Northern verwachtte immers dat de jongere poes naar haar kwam en niet andersom. Ze was ook erg tevreden toen de nieuwe apprentice precies dat deed. En begroette haar beleefd; Ze had duidelijk manieren. Misschien kon Northern wel iets met haar, maar dat moest ze nog wel zien. 'We beginnen morgen' sprak ze 'Ik maak je wel wakker' vervolgde ze toen.
Tag: Kindpaw/kit


Ceremonie 13-05-2018 ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
Ceremonie 13-05-2018 Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimeza 2 jun 2018 - 20:04

'We beginnen morgen', sprak de zwart witte kattin haar toe. Blijkbaar kon een begroeting er niet van af. Dat vond de witte apprentice een beetje vreemd, achja ze kon de normen en waarden van een ander toch niet bepalen. Kindpaw gaf een kort knikje. 'Ik maak je wel wakker', vervolgde Northernfaith. Alles was vrij logisch als je er naar keek. De trainingen zouden de volgende dag beginnen en ze zou gewekt worden. Nogmaals gaf Kindpaw een knikje. "Zou ik mogen vragen waarmee we morgen beginnen?" Misschien kon ze nog wat voorbereiding doen of iets dergelijks. Wat rondvragen aan oudere katten over jagen of vechten en aan de warriors over dit gebied. De hoogste waarschijnlijkheid lag op het gebied laten zien aangezien ze daarvan nog praktisch niets had gezien. Aan de andere kant waren er schijnbaar ook mentoren die begonnen met jagen omdat ze dat het belangrijkst vonden. En dan waren er ook nog een paar die recht gingen vechten om de apprentice de zware kant van het warrior zijn aan wilde leren. Eerst eens kijken wat voor type haar mentor was.

Tag: Northernfaith


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
Ceremonie 13-05-2018 Lambs_11Ceremonie 13-05-2018 Signat10Ceremonie 13-05-2018 Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 VNtTSZP
Sans
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimezo 3 jun 2018 - 20:09

"Zou ik mogen vragen waarmee we morgen beginnen?" Northern gleed met haar ogen weg- nadenkend over een antwoord. Het leek haar wel een goed idee om rustig te beginnen, maar wat gerechts technieken leren leek haar ook wel war. Vooral omdat ze dan de excuus had om de witte apprentice 'per ongeluk' pijn te doen. Ze greens bij de gedachtes- hmm ja dat zou wel leuk zijn. 'Vecht technieken' sprak ze terwijl ze haar grijns geleidelijk in een glimlach, om niet te veel op te vallen. Opeens kon de warrior niet wachten om met haar trainingen te beginnen. Ah de witte apprentice had een geweldige mentor gekregen. Maar daar zou ze nog wel achter komen.


Ceremonie 13-05-2018 ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
Ceremonie 13-05-2018 Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimema 4 jun 2018 - 14:23

De warrior richtte haar kop een andere riching op. Het leek er op dat ze dus nog niet echt daarover had nagedacht. Toch moest ze weten dat ze een apprentice toegewezen zou krijgen, dat zei weer wat. 'Vecht technieken', sprak de zwart witte kattin vervolgens, zonder een reden te geven voor haar keuze. Dat zei nog meer. Het begon er op te lijken dat deze warrior niet de beste match voor haar zou worden. Toch moest ze het er mee doen. Het was niet dat ze zomaar een andere mentor kon aanvragen. "Mag ik dan daarnaast ook nog vragen waarom vechttechnieken?" vroeg de witte kattin vervolgens aan haar mentor. Eens kijken wat voor antwoord ze zou krijgen, en of ze überhaupt een antwoord zou krijgen. Want dat was dan nog de vraag ook.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
Ceremonie 13-05-2018 Lambs_11Ceremonie 13-05-2018 Signat10Ceremonie 13-05-2018 Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 VNtTSZP
Sans
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 12:35

"Mag ik dan daarnaast ook nog vragen waarom vechttechnieken?" hmm wat was dit? Wilde ze niet leren vechten; om haar clan te kunnen beschermen? Wat was dit voor apprentice, ze stelde te veel vragen. 'Waarom niet?' Northern keek de witte kattin strak aan. Wachtend op haar reactie, en benieuwd wat het zal zijn. Misschien Lag haar loyaliteit niet bij shadowclan, hmpf maar daar zou ze nog wel achter komen.
Ook kort ;'')


Ceremonie 13-05-2018 ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
Ceremonie 13-05-2018 Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 19:42

Geduldig wachtte de witte apprentice af op het antwoord van haar mentor. In plaats van een antwoord kreeg ze echter een vraag terug. 'Waarom niet?' vroeg de warrior haar. Moet ze het antwoord op deze vraag niet gewoon zelf weten? Of was dit om haar te testen? "Omdat vechten over het algemeen als laatste pas wordt gedaan. Als je het gebied niet kent kun je niet goed jagen en als je niet kunt jagen gaat iedereen dood van de honger en heb je dus ook niets om voor te vechten." Dat vatte het zo ongeveer wel samen. Als iedereen dood was had je natuurlijk niemand meer om te beschermen. Waar zou kunnen vechten handig voor zijn als je toch al dood zou gaan van de honger?


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
Ceremonie 13-05-2018 Lambs_11Ceremonie 13-05-2018 Signat10Ceremonie 13-05-2018 Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 13-05-2018 EZqzjZM
Mama Beertje
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Echotimber
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 13-05-2018   Ceremonie 13-05-2018 Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 20:18

Het was eindelijk zover. Zijn vacht was blinkend wit en helemaal verzorgd door zijn mama. Toch leek hij weer slordig door de grijze plukken die hier en daar, vooral aan zijn flanken, uitstaken. Het kleine katertje ging bij de kittens staan. Hij stond bij het enorme nest dat nu ook apprentice ging worden. Echo keek omhoog naar de deputy. Kittens werden benoemd naar apprentices. Zijn hart hamerde in zijn borstkas. Hij hoorde zijn bloed ruisen in zijn oren. "Echopaw." Hij keek op. Verwilderd. Het geluid van zijn eigen hartslag was te luid geweest om iets te kunnen verstaan. Hij wandelde naar voren, benieuwd en angstig wie zijn mentor was. Een lieve dame stond daar al, ze raakte zelfverzekerd zijn roze neusje aan. Een kleine giechel-glimlach kwam over zijn gezicht. Hij trok zich zelf snel terug en toen de ceremonie eindigde bleef hij eventjes zitten onder de veilige buikvacht van Ivywing. Pas toen Puffincliff niet bezet leek te zijn durfde hij naar voren te komen. Schuifelend en verlegen stond hij voor haar. Wat moest hij doen?
( wyatt )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 13-05-2018
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: