∆ BloodClan ceremonie 05/2018 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ BloodClan ceremonie 05/2018

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimewo 16 mei 2018 - 18:02

∆ BloodClan ceremonie 05/2018 BloodClan_icon_by_starsightsw2007
BloodClan ceremonie

Shark onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zijn blik door het camp liet glijden. Hun oude camp. Fourtrees was weer terug ingenomen. En dat was niet het enige wat ze verloren hadden… Hij kneep zijn ogen hard dicht toen hij dacht aan zijn beste vriend die gestorven was om hun een kans te gunnen om te ontsnappen. Het was een nobele daad geweest, maar wel eentje die zijn leven had gekost. En hij wist dat hij een nieuwe commander moest uitkiezen, maar op dit moment vertrouwde hij niemand met deze taak. Er moesten eerst een paar zaken op orde gesteld worden. Het eerste was dat ze over het verlies heen moesten geraken, hoe moeilijk dat dan ook was. De beste remedie was om duidelijk te laten blijken dat het leven verder zou gaan en dat ze dat op een goede manier zouden doen. Hij had nagedacht over wie klaar was voor een young one en de young ones die getraind konden worden tot member. Ze zouden er dringend werk van moeten maken; de Clans terugpakken was een prioriteit die hij voor alles wilde schuiven. Als tweede kwam het woud weer terug van hun afpakken. Maar nu moesten ze verder met hun leven en hoewel het camp nog niet op orde was, had hij daar wel plannen voor. Maar eerst moesten ze verder met hun leven, moesten ze weer een doel voor ogen hebben. Heel de Elite was na de dood van Claw nogal verslagen achtergebleven en hij wilde dat er verandering zou komen. Ze zouden hem waarschijnlijk nooit vergeten, maar hij kon er wel voor zorgen dat ze weer groot en sterk konden worden. En in de tussentijd kon hij bedenken wie hij aan zijn zij wilde hebben. Hij wilde zien wie zich sterk zou houden in deze moeilijke tijd en wie hij met deze verantwoordelijkheid kon opzadelen zonder dat de kat in kwestie zou knappen onder de stress. Hij inhaleerde nog één laatste keer de vage geur van zijn beste vriend in om zichzelf moed te geven en stapte vervolgens uit de barn die hij vanaf nu zijn eigen barn kon noemen.

Zijn blik gleed naar de verschillende barns die om hem heen stonden en daarna naar het muurtje waarop Claw zijn katten altijd aansprak. In zijn blik was geen enkele emotie te zien en de stress die daarnet nog door zijn lijf gejaagd werd, leek verdwenen te zijn. Hij zette zich af en hield zichzelf op zijn plaats door zijn scherpe klauwen te gebruiken en wachtte tot hij een juiste houding had gevonden voor hij zijn bek zou openen. “Katten van de Elite, verzamel jullie!” bulderde zijn stem vervolgens over de open plek. Hij wachtte rustig af totdat het merendeel van de katten voor zijn neus stond en besloot toen te zeggen wat hij al een tijdje wilde zeggen. “Ik weet dat wat er nog maar pas geleden gebeurd is jullie waarschijnlijk uit jullie slaap moet hadden en onrustig maakt, maar ik denk dat het tijd is om verder te gaan.” Hij keek zijn katten één voor één strak aan. “Het is tijd dat we Claw’s laatste wens gaan vervullen en dat we de Elite terug groot gaan maken. Hier gaan zitten mokken als kleine kittens heeft geen zin en dat had hij ook zeker niet gewild. Hij wilde dat we weer terug groot zouden worden en dat we die Clans een lesje zouden leren.” Er ontstond een felle fonkeling in zijn ogen toen hij zijn blik nogmaals langs zijn katten liet glijden. “De Clans denken dat ze gewonnen hebben en dat ze ons teruggedreven hebben naar waar we vandaan komen, maar de waarheid ligt ver daar vanaf. Terwijl zij hun territories terug gaan innemen en hun kittens groot zullen brengen, zullen wij nieuw leven in de Elite brengen. We zullen onze young ones trainen tot ze gevoelloze killers zijn, onze kittens leren hoe ze moeten vechten en doden zonder angst en onze members hondentanden laten verdienen zodat alleen het geluid van hun halsband angst zal inboezemen bij elke kat met een beetje gezond verstand. Het is tijd dat we doorgaan met ons leven en het is tijd dat we harder dan nooit tevoren zullen trainen om die Clans voor eens en altijd van hun grondgebied te verdrijven. Ze zullen boeten dat ze onze territories en onze leader zomaar van ons afgepakt hebben en dat gaat vanaf vandaag starten.” Na één laatste blik vond hij dat het tijd werd voor de reden waarom hij op het muurtje was geklommen.

“Shifa, Razor, Mazikeen en Jim,” sprak hij luid terwijl hij de katten één voor één strak aankeek. “Het wordt tijd dat jullie de kittenbarn in zullen ruilen voor de young one’s tower. Jullie zijn allemaal oud genoeg om young one te worden en jullie training te starten.” Hij had hier zorgvuldig over nagedacht en hij was er vrij zeker van dat als Claw naast hem zou staan, dat hij deze keuzes goed zou keuren. “Chawl,” zei hij en hij keek de tom die zo ontzettend op zijn vader leek met een kille blik aan. “Jij zal Jim en Shifa trainen. Geef ze jouw kennis door en zorg dat ze members worden waar we trots op kunnen zijn.” Na een klein knikje richtte hij zijn blik op een andere kat. “Fortuna,” zei hij. “Jij zal Razor trainen. Ook van jou ben ik zeker dat je je kennis aan haar door zal geven en haar een member zal maken waar de Clans schrik van zullen hebben.” Hij richtte zijn blik vervolgens op Mazikeen en gaf een zwiepje met zijn staart. “Mazikeen, jij zal door mij getraind worden.” Ze was immers voor ze de Elite joinde een rogue en Shark wilde dat zachte eruit hebben. Hij wilde zowel aan de Clans als aan de rogues tonen hoe het was als een buitenstaander de Elite kwam joinen en door hun hard gemaakt werden. "En als laatste verwelkom ik Shallow als één van onze nieuwe members." Hij voelde een lichte gloei van trots nadat hij dat had gezegd en gaf haar een klein knikje. Daarna gaf hij nog een klein knikje naar de rest van de katten. “Dat was het voor deze ceremonie. Blijf hard trainen en zorg dat ik binnenkort wat hondentanden kan uitdelen. Ik reken op jullie.” Daarna sprong hij van zijn muurtje af en maakte aanstalten om terug naar zijn barn te lopen.


Nieuwe young ones:
 

Mentorverdeling:
 

Nieuwe members:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summer
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 DPKsfdL
Rebecca
661
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Summer
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimewo 16 mei 2018 - 18:34Tijdens de battle was zij met de rest van haar Clan ten strijden getrokken maar het had niet mogen baten. Haar mentor en leider Claw was overleden in een nobele daad de ShadowClan leider uit te schakelen. Het was niet geluk helaas want die vissenbek was ertussen gesproken en ze was er zeker van geweest dat die rosse poes dood was. Toch was ze weer opgestaan al was het met veel moeite. Summer legde haar oren plat in haar nek bij de gedachte alleen al en dan nog die ThunderClan poes. Die hele rooie poes. Een zachte grom schoot over de lippen van de poes bij de gedachte aan de ThunderClanner. Zíj had haar mentor vermoord en daar zou de poes voor bloeden, al was het het laatste wat ze deed.
Vanuit haar ooghoeken zag ze de grijze gestalte Shark op het muurtje springen om hen bijeen te roepen. Nieuwsgierig liep ze met een paar andere katten mee en ging ze tussen hen in zitten. Shark vertelde dat er een aantal katten mentor zouden worden en ook welke Kittens Young Ones werden. Ze wist nog goed dat Claw haar naar voren had geroepen en had gezegd dat hij haar zou trainen. Mazikeen had hetzelfde geluk dat ze door de leader getraind zou worden. Ze knikte naar de nieuwe Young Ones. "Succes met jullie training" miauwde ze waarna ze verder ging tot de orde van de dag.

I was made for sunny day's


∆ BloodClan ceremonie 05/2018 2gxnp75.∆ BloodClan ceremonie 05/2018 10pvxmw.∆ BloodClan ceremonie 05/2018 23h0tfk.∆ BloodClan ceremonie 05/2018 UaIptLZ.∆ BloodClan ceremonie 05/2018 COxUkZt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jim
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Tumblr_inline_p90xrujb1y1r6fopy_540
Nyn
129
Actief
And honey, you should see me in a CROWN

CAT'S PROFILE
Age: ♔ 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jim
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimewo 16 mei 2018 - 20:23


Jim hief zijn kop op toen hij Shark hoorde. Koeltjes keek hij Razor aan, om vervolgens naar de muur te lopen waar Shark op zat. Daar hoorde Claw te zitten, niet Shark. Maar Claw was zo dom geweest om een gevecht aan te gaan toen hij al verzwakt was. Zo'n fout mocht Jim niet maken. Hij zou van zijn vader's fouten leren, en daar het beste uit halen. Sinds zijn huilbui had hij geen woord meer gezegd. Nu was iedereen dat wel gewend van hem, gezien hij eigenlijk nog nooit gepraat had. Enkel toen zijn vader stierf, toen was hij zo van slag dat hij zijn vaders naam had geroepen. Een wanhopige kreet, een kreet om hulp eigenlijk. Sindsdien had Jim zich voorgenomen om zich in zichzelf terug te trekken, om eerst zijn normen en waarden op te stellen en zich daarna weer te openbaren.

Hij was een beetje vooraan de menigte gaan zitten zodat hij de kat op het muurtje goed kon zien. Hij negeerde Razor volkomen. Meestal had hij haar wel een knikje gegeven of in elk geval een blik gegund, maar nu had hij toch echt geen zin in zijn zus. Ze was lief, zeker, maar hij had gewoon geen zin in haar. Toen hij ingedeeld werd bij zijn grote broer, zocht hij naar de zwarte kater. Nadat Shark de ceremonie afgesloten had, liep de jonge kater zwijgend naar zijn mentor. "Chawl," miauwde hij enkel en kortaf. Hij had wel de respect om zijn bek open te trekken, maar meer woorden vond Jim onnodig.

∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Jimmmm10


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1918
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimedo 17 mei 2018 - 13:04

Zijn tweegekleurde ogen stonden alert terwijl hij van boven op een barn de activiteit in het kamp waarnam. Hij bewoog niet, alleen zijn blik verschoof soms wat. Voor de rest zat hij doodstil. Enkel de wind bewoog soms zijn gitzwarte haren iets wat omhoog. Als hij zo zat dan leek hij op zijn vader, maar als je zijn gezichtsuitdrukking vond dan zag je dat hij Claw niet was. Op zijn vader zijn gezicht waren de emoties altijd verborgen geweest. Bij Chawl schemerde die nog wel duidelijk door en kon je ook zien dat hij in de war was. Het gevecht had zijn leven op zijn kop gezet. Ja, toen ze hier weg waren gegaan had hij de tower gemist. Maar nu hij zo naar het ding keek wist hij eigenlijk niet zo goed waarom. Het feit dat hij zijn blik er weer op kon laten vallen, herinnerde hem er alleen maar aan dat ze niet meer in het woud waren en dat dat het leven van allebei zijn ouders had gekost. Hij miste ze. Het even naar ze toe kunnen lopen als hij even zijn verhaal kwijt moest. Natuurlijk hij kon naar zijn siblings of naar Shark, maar dat was niet hetzelfde. Het zou nooit meer hetzelfde worden en dat vrat hem van binnen op.
Hij bewoog weer toen Shark boven op het muurtje sprong. Hij moest even een paar keer met zijn ogen knipperen om het beeld van zijn vader op het muurtje te laten vervagen. Nee, het was Shark die er zat en daar zou hij aan moeten wennen. Hij stond op en sprong van de barn af om aan de wens van de leader te kunnen voldoen. Hij voegde zich bij de rest van de katten en luisterde naar de woorden van Shark. Hij had gelijk, dat wist hij ook wel. Ze moesten verder, dat zou Claw gewild hebben. Toch had hij helemaal nog geen zin om verder te gaan. Hij wilde dat de tijd stil bleef staan en de herinneringen aan zijn ouders vers. Stiekem was hij bang om ze te vergeten, om hun trots en geur te voelen vervagen.
Toen werden de Young one’s benoemd en werd zijn naam aan Shifa en Jim gekoppeld. Shark keek hem aan en hij keek terug. De leader gaf hem een knikje, maar hij deed verder niks. Hij keek enkel. Natuurlijk zou hij ze proberen een goede training te geven, net zoals hij dat met Letum deed. Hij liet hun er niet onder lijden, maar hij zat vreselijk met zichzelf in de knoop.
Hij keek om toen zijn jongere broertje zijn kant op kwam. Hij trok even met zijn oren toen Jim zijn naam noemde. Het was weer de eerste keer dat hij zijn broertje iets hoorde zeggen na het gevecht. “Dag Jim.” Groette hij terug. “Kom jij meteen met mij mee? Jij mag als eerste.” Toen gleed zijn blik naar Shifa. “Jou kom ik straks ophalen.” Vervolgde hij. Voordat hij opstond en met zijn staart aangaf dat Jim hem mocht volgen.  

[Wil jij je antwoord in een nieuw topic maken? Beginnen we daar zijn training in c: ]


∆ BloodClan ceremonie 05/2018 85A0ca8T_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 V4s23EcO_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 FTbtNyE2_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 FTbtNyE2_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 PF71KdU0_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 JeyKDma8_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 GPr1M0jZ_o∆ BloodClan ceremonie 05/2018 COxUkZt
Judge me
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 4a518198917af5f1e28fb59d6e6e945a
Puddin M
93
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimedo 17 mei 2018 - 14:08

Ze was er klaar voor. Als sinds de dag dat Shark haar meegebracht had naar de Elite had Shifa niet kunnen wachten om Young one te worden. Dit zal haar tijd zijn om te stralen. Om iedereen te bewijzen wat ze kon, om iedereen te laten zien wat Shark in haar zag. Haar tanden knarsde op een bot van een jong konijntje die ze naar binnen gewerkt had. Hoewel ze geen honger had dwong ze haar zelf om het naar binnen te werken. Ze moest groeien en sterk worden. Een schim viel in haar ooghoek. Nieuwschierig keek ze op en zag de grijze tabby vacht van haar peetvader op een muurtje spreken om vervolgens een ceremonie bijeen te roepen. Shifa stond op. De bot die ze tussen haar tanden had spugde ze op de grond naast haar voor ze de rest volgde. Ze ging zitten in kalmte. Haar bloedrode ogen ijzig glimmend toen Shark sprak. Dit kon maar één ding betekenen: ze werd young one. De nieuwe leader sprak over dat Claw wou dat ze weer sterk zouden worden. Shifa bewoog niet, enkel de uiteindes van haar snorharen trilde kort. Ze had het zien gebeuren, zonder een waarschuwing werd Claw's zijn keel doorgebeten door een clankat. Iemand die eerst zo machtig en sterk was was er niet meer. Ze had hem niet lang mee mogen maken maar de verhalen die ze gehoord had over de overleede ex clan leader had al een enorme respect gevormd van haar tegen over de zwarte tom. Shifa liet haar ogen langs de katten glijden die zijn familie was. Ze wou medelijden tonen maar wist niet hoe. Ze was zelf ook eenmaal opgegroeid zonder ouders. Ze had het geluk gehad dat Shark haar opgevangen had toen haar moeder haar afgestoten had. Ze zal spijt krijgen. Niet enkel haar moeder maar haar hele familie. Shifa keek geïnteresseerd op toen haar naam genoemd werd met twee andere. De blik die ze kreeg van haar peetvader maakte haar hart harder kloppen. Hij zou haar vast een goeie mentor geven, daar twijfelde ze niet in. De naam van de oudste zoon van Claw werd benoemd en de donkerrode bruine tabby kattin werd samen met iemand anders bij hem geplaats. Chawl was haar mentor en zal zal samen trainen met Jim. Haar blik gleed kort naar de twee verschillende gekleurde van Chawl om vervolgens naar de twee zwarte toms te lopen toen de ceremonie beëindigd werd. Ze gaf een klein knikje naar beide katten en ging toen rustig zitten. Chawl vertelde haar dat hij haar later kwam ophalen en seinde Jim om hem te volgen. Shifa keek hen voor eventjes aan maar draaide zich toen om op daarna naar Shark te lopen. Hij was al opweg naar de barn maar hopelijk kon ze hem nog eventjes spreken voor die het te druk had met zijn taken. "Shark?" Mauwde ze, zijn naam met een rustig klank uitsprekend. Shifa had wel gemerkt dat haar peetvader verdriet had over zijn verloren vriend en dus was de kans groot dat hij geen zin had om met haar te spreken maar ze kon het proberen. Ze zag hem tenslotte als haar pa en ze wou er zeker van zijn dat alles wel goed ging met hem ging.


Tag+ Chawl & Jim daarna Shark


∆ BloodClan ceremonie 05/2018 AyyDRpb  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimevr 18 mei 2018 - 11:15

Haar grijze blik staarde met een doodse stilte naar Shark die op het muurtje sprong. Het was een raar beeld om te zien. Het was de oproep plek geweest van Claw om ceremonies te geven maar nu de zwarte tom er niet meer was had zijn Deputy, Shark de plek ingenomen. Ze trok met haar oor en luisterde naar wat de grijze tom te vertellen had. Het was een mond vol maar wat hij zei doordrong haar hart. Hij had gelijk, ze moesten veder gaan en sterker worden dan ooit te voren om Claw zijn laatste wens te vervullen. Toen werd er drie kittens naar voren geroept. Jim, Shifa en Razor. Fortuna richtte zich op de drie jonge katten die nu nog zo onschuldig waren maar door de Elite tot totale moordmachines werden veranderd. Het bracht een kille grimas op haar snoet. Jim en Shifa werden geplaatst bij Chawl en Razor kreeg haar als mentor. Ze keek naar de kleine zwart witte she-cat. Ze had wel doorgehad wat voorn pittig doen ze was, iets wat een leuke combi zal worden. Fortuna was ook niet de makkelijkste maar als je eenmaal respect voor haar had en goed naar haar lessen luisterde beloofde ze dat ze dat ze één van de gevreesde katten zouden worden. Haar gespierde lichaam hees zich van de grond toen de ceremonie beëindigd werd. Ze zal eerst Razor opzoeken en daarna haar oude Young one feliciteren met haar memberschap. De zwarte she-cat liep op haar nieuwe leerling af en begroette haar met een knikje. "Hallo Razor" Mauwde ze, haar stem kalm. "Ben je klaar om te gaan trainen?" Ze schudde eventjes haar schouders losjes waardoor de tanden die aan haar nek hingen rinkelde.


Tag: Razor


∆ BloodClan ceremonie 05/2018 F7679810∆ BloodClan ceremonie 05/2018 6r6haf∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Rm66qa ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 K00uq∆ BloodClan ceremonie 05/2018 17coyh∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Rm66qa∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Vno93l∆ BloodClan ceremonie 05/2018 2i0b29y∆ BloodClan ceremonie 05/2018 2i0b29y∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Vmwrhy
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 18:36

De oproep van Shark deed haar sidderen. Even deden haar hersenen iets vreemds en leek het net alsof ze de kreet van haar vader hoorde in plaats van die van Shark, maar toen ze naar buiten kwam en de robuuste tabby tom zag zitten, wist ze dat ze er zelf iets van had gemaakt. Haar vader zou daar nooit meer zitten en dat was een realiteit die er steeds meer in begon te hakken. En hoewel ze liever niet wilde luisteren naar wat er gezegd werd, was Shark de nieuwe leader en moest ze één niet alleen naar hem luisteren, maar twee hield ze genoeg van hem om toch haar aandacht erbij te houden. Hij had haar immers opgevangen wanneer haar vader met iets anders bezig was geweest en hij was ook diegene die zich direct na de aankomst in het oude camp over hun had ontfermd. Ze was dankbaar voor het feit dat hij zich beschikbaar stelde om bij hem te komen als ze problemen had, maar ze dacht niet dat ze daarmee de knoop die ze met zichzelf had op kon lossen. En als ze naar Chawl keek, wist ze dat hij precies hetzelfde probleem had. Hij liet het te duidelijk doorschemeren, iets wat hun vader nooit gedaan zou hebben. Ze slikte de brok in haar keel weg toen Jim naar buiten ging en haar volledig negeerde. Ze wilde niet dat ze een slechte band kregen door wat er gebeurd was, niet op dit moment. En dus liep ze achter hem aan en drukte haar vacht in het voorbijgaan toch kort tegen de zijne aan voordat ze op de voorste rij ging zitten, kijkend naar hun nieuwe leader. Ze kon het niet helpen dat ze wilde dat haar vader daar nog altijd zat en dat Shark een eindje verderop zat om hun een strakke blik toe te werpen als hij vond dat ze iets niet goed gedaan hadden, maar de realiteit was nu anders en daar moest ze aan wennen. Ze werd als young one benoemd en hoewel ze niets liet doorschemeren in haar blik drukte ze haar poten hard tegen de grond en groef ze haar klauwen in de grond om haar frustraties toch op de één of andere manier kwijt te kunnen. Ze kreeg Fortuna als mentor en na afloop kwam Fortuna naar haar toe. Ze gaf een knikje. “Ik ben klaar om mijn vader te wreken,” sprak ze met kille stem. “En als je me daarbij wilt helpen, zal ik je training met geen enkele twijfel zorgvuldig opvolgen. Zo niet, verwacht niet te veel van me dan.” Ze gaf een knikje naar haar nieuwe mentor en draaide zich vervolgens om om een plaatsje uit te zoeken in de young ones tower en zich terug te trekken. Ze had sowieso geen zin meer in gezelschap vandaag. Fortuna zou haar waarschijnlijk wel ophalen vanaf het moment dat ze wilde trainen, maar vandaag wilde ze rust in haar kopje hebben.


Tag: Jim, Fortuna
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimema 21 mei 2018 - 9:37

De grote zwarte kattin keek haar nieuwe young one aan. Ze mauwde dat ze klaar was om haar vader te wreken en als Fortuna haar daarbij hielp zou ze haar traingen volgen zonder enige twijfel. Ze gaf een kleine knik. Razor met een kille kalmte aankijkend. "Daar gaan we voor zorgen" Mauwde ze, met haar staart wees ze naar de young one tower. Ze zal eerst een plekje moeten bemachtigen in de hoge barn voor ze echt konden gaan trainen. "Ik verwacht je morgen eind van de middag bij zonsondergang bij het kamp uitgang" Sprak ze voor Razor vertrok. Ze keek voor een kort ogenblik hoe de zwart witte kattin wegliep. Ze snapte dat ze kleinere kat nu niet met haar hoofd erbij zat om meteen te trainen, ze kon rouwen om haar overleede ouders maar daarna wou ze haar verdriet en woede gebruiken in de traingen, en dat moest zo snel mogelijk gebeuren. Als Razor haar vader wou wreken zou ze ze de allerbeste moeten worden en daar zou Fortuna voor zorgen.


Tag: Razor
Topicje uit


∆ BloodClan ceremonie 05/2018 F7679810∆ BloodClan ceremonie 05/2018 6r6haf∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Rm66qa ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 K00uq∆ BloodClan ceremonie 05/2018 17coyh∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Rm66qa∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Vno93l∆ BloodClan ceremonie 05/2018 2i0b29y∆ BloodClan ceremonie 05/2018 2i0b29y∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Vmwrhy
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 05/2018   ∆ BloodClan ceremonie 05/2018 Icon_minitimema 21 mei 2018 - 17:54

Het was zijn plan geweest om zo snel mogelijk weg te komen van de verdrietige blikken die iedereen zo goed en zo kwaad als het ging probeerde te verbergen, maar zelfs dat werd hem niet meer gegund. Zijn naam werd geroepen en hij draaide zich een kwartslag, verbaasd zijnde om te zien dat Chawl Shifa niet had meegenomen op de training. Toen hij zag dat Chawl met zijn jongere broer aan het praten was, begreep hij waarom. Chawl zou waarschijnlijk eerst met Jim willen trainen omdat hij met de tom op dit moment meer een band voelde dan met Shifa en zou haar waarschijnlijk later meenemen. Zo lang Chawl haar training niet verwaarloosde, vond hij het allemaal prima. Hij had zichzelf ook een young one gegeven, maar hij zou pas morgen vertrekken. Hij wilde eerst zijn hoofd leegmaken voordat hij zich te veel zou focussen op de training van Mazikeen. Zijn blik richtte zich strak op Shifa. Ze hadden niet veel meer met elkaar gesproken. Hij wist dat hij haar binnen had gehaald onder de smoes dat hij vanaf nu wel voor haar zou zorgen en een soort van tweede vader voor haar zou willen zijn zodat hij haar tegen haar moeder op kon zetten, maar om eerlijk te zijn leek dat doel nu niet eens meer zo belangrijk. Dat wilde echter niet zeggen dat hij zijn woord niet meer zou houden. Hij wilde Shifa nog steeds zien opgroeien en dan mocht ze zelf maar kiezen hoe ze hem zou zien. Misschien was het verkeerd om zo te denken, maar ze zou een mooie substituut vormen voor de kittens die wél echt van hem waren en niet van hem hielden. Misschien was het de verkeerde reden om zich naar haar te richten, maar op dit moment kon hij alles gebruiken om zich af te leiden van het vreselijke lege gevoel dat zich in zijn binnenste bevond. “Wat is er, Shifa?” vroeg hij aan haar. Hij had zich inmiddels alweer omgedraaid en wenkte haar met zijn staart. Als ze iets wilde bespreken, konden ze dat beter in zijn barn doen. Hij wilde niet per ongeluk te veel emotie tonen en dat midden in het camp laten zien aan alle anderen.


Tag: Shifa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ BloodClan ceremonie 05/2018
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: