Fantastic posing greed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fantastic posing greed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado
Member
Fantastic posing greed Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimevr 18 mei 2018 - 18:12


Voor hem was het al een zware dag geweest. Hij was rond de twoleg place aan het lopen sinds zonsopgang, om er voor te zorgen dat alle kittypets hunzelf weg van het territorium hielden. Nu was het al bijna donker aan het worden, en het was duidelijk dat hij al moe aan het worden was. Het zou waarschijnlijk een goed idee zijn om terug naar het kamp te gaan. Maar hij wou nog wat vangen, misschien wat in het territorium van de Clankatten. Ze zouden misschien pissig zijn zodra ze het opmerken, maar dat was het punt, toch? Wat vlammen opsteken bij de Clans, want hoe ver zouden ze gaan tot de rollen omgedraaid waren?
En bovendien was het ergeren van vijanden een leuke tactiek van hem. Wat was er leuk aan verwonden als ze zichzelf mentaal ergerden aan iets onnodigs? Tornado was meer het type dat nadacht, in plaats van gelijk toeslaan. En niet alleen omdat hij niet zo ongelofelijk breed en gespierd was zoals sommige katten, nee. Het was zeker iets nuttigs om diegene te zien lijden door zijn eigen personaliteit. Iemand was arrogant? Gewoon het ergste van diegene op een rijtje zetten. Het kon kinderachtig klinken, maar wanneer had dat nou niet gewerkt?

De bruine kater klom op een houten muur en keek rond, er was op dit tijdstip geen kittypet te bekennen, en ergens kon hij een blaffende hond in de verte horen. Tornado sloot even zijn ogen en probeerde zich zoveel mogelijk los te maken van de druk op zijn spieren. Hij was te lang gespannen geweest. Misschien een moment stilte was dan ook zo aardig gevraagd.

+ SharkFantastic posing greed 2hqc5lxFantastic posing greed 2gxnp75Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 23h0tfkFantastic posing greed 34nodx3Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Fantastic posing greed Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Fantastic posing greed Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimema 21 mei 2018 - 15:53

Shark had zijn zoektocht naar zijn familie al lang geleden opgegeven, maar dat wilde niet zeggen dat hij er soms niet meer aan dacht. De enige die wist dat hij een kittypet was voordat hij de Elite joinde, was Claw. Zijn vriend had het altijd verzwegen voor alle anderen en had hem er ook nooit op beoordeeld. Hij was ook niet van plan om het met meerdere katten te delen. Als ze zouden weten dat hij vroeger een kittypet was, werd hij waarschijnlijk minder serieus genomen dan als ze dachten dat hij oftewel een rogue was geweest oftewel een volbloed Elite cat. Toch kon hij het niet laten om soms langs de hekken te lopen om misschien een glimp op te vangen van zijn zus. Hij wist dat zijn broer naar het woud was gegaan en zich bij de Clans had gevoegd. Het was nog maar de vraag of hij nog leefde. Hij vermoedde dat zijn zus wel nog moest leven, maar hij had geen idee waar hij moest zoeken omdat de Twolegs waar hij bij had geleefd nu niet meer daar woonden. Als hij zijn zus zou vinden, zou hij haar vermoorden. Hetzelfde zou hij doen met zijn broer. Vooral zijn broer. De dwaas zou er spijt van krijgen dat hij Shark achter had gelaten op die bewuste dag en hem weer terug naar binnen had laten nemen door de Twolegs. Hij hoopte dat zijn broer het nieuws had meegekregen dat zijn ouders waren gedood door wat hij had gedaan en dat hij in elkaar gestort zou zijn, hoewel hij zich betwijfelde of zijn broer ooit spijt van iets zou hebben. Op dat vlak zou het een echte Elite cat geweest kunnen zijn, ware het niet dat hij een ontzettende lafaard was. Shark staakte zijn pogingen om langs de nesten te gaan en focuste zich in plaats daarvan op een bekend gezicht dat op een muurtje was gesprongen. Zijn gedachten gingen automatisch naar hoe hij daar met Claw had gezeten en hij schudde zijn kopje. Hij mocht niet te veel in het verleden blijven hangen, dat zou Claw niet gewild hebben. En dus negeerde hij de flashbacks en sprong naast Tornado op de houten muur. Hij gaf een begroetend knikje naar zijn member en keek vanuit zijn positie de nesten rond. “Hoe gaat je training met April?” vroeg hij aan Tornado.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Fantastic posing greed Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimema 21 mei 2018 - 17:16


Hij had Shark’s grijze vacht wel opgemerkt. De bruine kater keek toe hoe hij naast hem op de houten muur sprong en hem een begroetende knik gaf. Tornado knikte terug en bewoog zijn staart over zijn voorpoten terwijl hij weer rond keek, naar iets wat wel boeiend zou zijn. De stilte tussen de twee katers was allesbehalve ongemakkelijk. Tornado zelf was geen spraakzaam type, maar de stilte duurde niet voor lang. Toen Shark wat vroeg over de training met April. Hij spitste zijn oren en trok zijn kop om zijn nieuwe leader aan te kijken.
“Voor mijn gevoel is er vooruitgang.” Sprak hij, vastberaden. Hij moest wel zorgen dat ook April een goed beeld kreeg bij Shark. Dat hij hem met een Young One kon vertrouwen. Nadat hij zijn poot gekneusd had en de trainingen met Jackdaw naar een andere member moest geven had niemand echt gezien wat voor mentor Tornado was. En hijzelf moest ook uit zien te vogelen hoe hij was. Geduld had hij wel, en hij wist wat hij wou. Zolang iedereen dat zag, zou het verder geen probleem zijn. “Ik denk dat ik haar morgen wat moeilijkere vechttechnieken ga leren. Ze is een snelle leerling.” Nogmaals was het stil. “Ik zou het zeker niet moeilijk vinden om nog een Young One te hebben als er nog meer een mentor nodig hebben. Je kan op me rekenen.” Voegde hij toe. Hij kon het zeker aan en hij wou dat ook bewijzen. Het voelde ookal anders om hier weer terug te zijn. Zeker na de strijd. En nu was Shark, de nieuwe leader van de Elite, naast hem. Het was zo apart. Sinds jongs af aan kende hij Claw als zijn enige leader. Misschien gingen meer dingen langzaamaan loslaten? Hoelang zou dat dan duren?
“Bevalt het je wel?” Vroeg hij na wat stilte. “De nieuwe titel, je bent nu officieel Leader van de Bloodclan.” Hij vroeg zich ook al af wat voor systeem Shark zou gebruiken. Zou het anders dan Claw aanpakken? Hij zou wel is willen zien hoe de grijze kater het zal doen aan de top. “Iedereen verwacht ook dat je nu ook alles moet regelen. Het kamp, de mentoren en Young One’s, een nieuwe deputy.” Hij zou niet verbaast zijn als Shark dat een makkie zou vinden. De kater had heus wel ervaring met zulke dingen. Hij was immers ook al Deputy geweest, natuurlijk. Maar het was geen appeltje eitje om van die rang naar een hogere rang over te stappen. Meer katten zouden dan ook hoger verwachten. En een Deputy vinden was ook niet zomaar iemand aanwijzen. Maar Tornado vertrouwde op zijn keuze. Voor een goede clan hoorde ook een goede deputy.Fantastic posing greed 2hqc5lxFantastic posing greed 2gxnp75Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 23h0tfkFantastic posing greed 34nodx3Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Fantastic posing greed Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Fantastic posing greed Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimewo 30 mei 2018 - 19:51

Shark gaf een goedkeurend knikje toen Tornado aangaf dat er vooruitgang was. “Dat is mooi om te horen,” sprak hij. “Nog een paar moons en ze zal de juiste leeftijd bereiken om haar final assesment af te leggen.” Hoewel het geen met woorden vastgelegde vereiste was dat young ones vanaf het moment dat ze één jaar oud waren hun final assesment moesten doen, was dat voor veel katten wel een streefdoel en werd het een beetje als een soort van doel gezien om te behalen als ze goede punten wilden scoren bij hun leader. Hoewel Shark zelf ook altijd dat streefdoel had gehad en zijn young ones flink onder druk kon zetten als hij zag dat hij het wel eens niet zou halen, was het voor hem ook belangrijk dat ze er iets van leerden en dat ze hun lessen daadwerkelijk zouden gebruiken als ze ooit aangevallen werden. Daardoor zou hij het bij een andere member wel kunnen accepteren als de training iets later werd beëindigd, maar het was natuurlijk ook weer niet de bedoeling dat er een eeuwigheid over werd gedaan. Maar hij nam aan dat Tornado dat soort dingen wel wist en dat hij daar geen verdere uitleg over hoefde te geven. Hij gaf een knikje toen Tornado aangaf dat hij klaar was voor meerdere young ones tegelijkertijd te trainen en dat Shark op hem kon rekenen. “Ik denk dat Claw het zeker fijn zou hebben gevonden om te zien dat er een bepaalde loyaliteit heerst in de Elite, zelfs nu hij er niet meer is.” Hij deed zijn best om niet al te hoorbaar te slikken. “Ik zal je opmerking zeker meenemen in mijn beslissing wat de mentorindeling betreft, Tornado. Er zijn echter andere katten die meer te bewijzen hebben dan jij en die op de proef gesteld moeten worden. Laten we eerst maar eens zien hoe zo’n taak vol verantwoordelijkheid hun vergaat.” Hij snoof toen Tornado zijn vraag stelde. “Ik had het liever anders gehad,” gaf hij toe. “Ik dacht dat ik toen ik de Elite joinde in het begin iemand was die het liefste zo snel mogelijk de high ranks in zijn poten wilde hebben, maar…” Hij stopte even. Waarom was hij zelfs zijn gevoelens aan het uitleggen aan een member? En dan ook nog eens aan iemand die hij nog niet eens zo heel goed kende. “Sommige dingen lopen nu eenmaal anders dan je had voorzien,” zei hij op een simpele toon. “Claw was een waardige leader en zijn tijd om te sterven, was er zeker nog niet, maar ik zal hem opvolgen op de manier die hij wilde.” Hij ging niet in op de benoeming van een nieuwe deputy. Dat was nu eens informatie die hij níet wilde delen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Fantastic posing greed Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimezo 3 jun 2018 - 8:55


Hij was eerlijk gezegd opgelucht dat Shark hem nog niet had aangesproken op zijn trainingen met de Young One. Dat was eindelijk iets goeds. Een teken dat hij het wel goed deed als mentor, ongeacht de omstandigheden. De meeste BloodClanners waren nog steeds in shock na het gevecht. En dat kon Tornado ze niet mee kwalijk nemen. Bovendien leek Chawl goed te doen met de training van Letum. Het was een goed ding dat hij een goede mentor gekegen had om sterk te worden. “Dat is mooi om te horen. Nog een paar moons en ze zal de juiste leeftijd bereiken om haar final assesment af te leggen.” Sprak de grijze kater als volgt. Tornado knikte. Hij zou zorgen dat de grijze kattin klaar was om vlekkeloos de halsband van een kat of hond af te pakken. Hij had zijn achterpoot onder zijn staart geplaatst zodat Shark geen andere ideeën zou krijgen om hem te vragen over zijn gekneusde poot. Gelukkig was alles nu beter, maar dat was een periode dat hij liefst wou vergeten.
“Ik denk dat Claw het zeker fijn zou hebben gevonden om te zien dat er een bepaalde loyaliteit heerst in de Elite, zelfs nu hij er niet meer is.. Ik zal je opmerking zeker meenemen in mijn beslissing wat de mentorindeling betreft, Tornado. Er zijn echter andere katten die meer te bewijzen hebben dan jij en die op de proef gesteld moeten worden. Laten we eerst maar eens zien hoe zo’n taak vol verantwoordelijkheid hun vergaat.” Hij knikte bij dat en keek weer terug naar de grauwe lucht. Hij had het heus wel opgemerkt. De grijze kater was nog steeds geraakt door de dood van zijn beste vriend. Maar hij kon het hem niet kwalijk nemen. Hij kende het gevoel maar al te goed, toen hij hoorde hoe zijn vader de rivier in gesprongen had, dat hij zijn broer niet meer kon vinden, gelukkig had het hem maar een paar weken geduurd voordat hij het echt kon verwerken. Hij hoopte dat het hetzelfde zou gelden voor Shark. Het was een ongemakkelijk gevoel dat hem steeds van zijn taken af had geleid. Nu had hij niets te verliezen, behalve zijn zoon, maar hij zou alles doen om hem veilig te houden. Hij had het immers beloofd.
“Ik had het liever anders gehad,” gaf de nieuwe leader toe nadat Tornado hem had gevraagd over zijn nieuwe titel. Was het net iets te diep gegraafd? “Ik dacht dat ik toen ik de Elite joinde in het begin iemand was die het liefste zo snel mogelijk de high ranks in zijn poten wilde hebben, maar…” Tornado keek neer op de grond om ongemakkelijke oogcontact te vermijden. Maar zijn oren toonden aan dat hij wel aan het luisteren was. Hij wist niet precies hoe hij iemand moest troosten. En zeker niet iemand die hij nooit zo vaak gesproken had. “Sommige dingen lopen nu eenmaal anders dan je had voorzien,” voegde hij toe. Daar kon Tornado wel mee instemmen. Die zin alleen maar had hem terug laten denken aan wat er in zijn leven gebeurd was. Te veel om op te sommen. Dat was zeker.
“Claw was een waardige leader en zijn tijd om te sterven, was er zeker nog niet, maar ik zal hem opvolgen op de manier die hij wilde.” Dat was dus wat Tornado zich nog af vroeg. Zou Shark net zoals Claw over de Elite regeren? Meer territorium stelen? Hij hoopte dat ze wraak zouden nemen aan de Clan en degenen die de levens van hun members afgenomen hadden. Hoe konden ze ongestraft verder leven?
Het was voor even stil, en Tornado probeerde om de juiste woorden te vinden. Maar wat viel er te zeggen? Hij had nooit echt de dood van een beste vriend meegemaakt omdat hij iedereen altijd had weggeduwd. En nu stond hij er weer alleen voor.
”Toen ik net Member was,” begon hij. Hij had geen idee waarom hij dit weer begon. Wat was zijn poging hiermee? ”Kreeg ik te horen van Jinx dat mijn vader niet meer verder wou en dus... de rivier in gesprongen was.” Zei hij eventueel na een korte pauze. “Hij had niets tegen me gezegd, het enige wat hij deed was met alle poezen klooien en eventueel zijn kittens voor dood achterlaten.” Normaal zou hij zeggen dat het hem niets had gedaan. Maar hoe kon hij het vermijden dat de dood van Hurricane hem een verradelijk gevoel had gegeven. Had hij echt niets gehad om er voor te leven? Er voor te vechten? Na zoveel dingen dat Tornado voor de kater gedaan had, had de zwarte kater gedaan alsof hij hem niet kende. ”Ik bedoel, hij was mijn vader. En ergens zou ik wel iets van hem willen horen dat mij wat rechtop had kunnen zetten. Als Young One had ik hem ook altijd de dood gewenst. Alleen niet zo.”
En wat was zijn punt hiermee? Om Shark minder slecht te laten voelen of om ook in de sfeer te mengen? Hij had zonet iets gezegd dat geen Elitekat wist. Dat hij Hurricane wel miste. En nog tegen de Leader, ook. Hij wist nu dat Tornado een sentimenteel type was. Maar dan moest hij wel weten dat het iets was wat hij nooit echt liet zien.


Fantastic posing greed 2hqc5lxFantastic posing greed 2gxnp75Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 23h0tfkFantastic posing greed 34nodx3Fantastic posing greed 10pvxmwFantastic posing greed 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Fantastic posing greed Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Fantastic posing greed Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Fantastic posing greed   Fantastic posing greed Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 18:22

De manier hoe Tornado zijn woorden begon, toonde aan dat hij iets ging vertellen wat hem van binnen diep raakte. En dus deed Shark hetzelfde als Tornado net gedaan had: hij vermeed oogcontact en het enige wat aantoonde dat hij luisterde, waren zijn oortjes die in Tornado’s richting in de lucht geprikt stonden. Er was iets wat een goede tweede plaats verdiende in zijn lijst van dingen die hij awkward vond en naar iemands emotionele problemen luisteren, was daar één van. Je kon dan al wel raden wat zijn nummer één was. Hoewel hij daarnet niet echt emotioneel had geklonken, wisten velen dat Claw zijn beste vriend was en dat zijn dood hem dus diep moest raken. Tornado kon dan ook wel weten hoe gevoelig dit voor hem lag en hoewel Shark bewust zijn stem oppervlakkig had willen houden, was het redelijk voor de hand liggend geweest dat hij hier moeite mee had. Tornado begon zijn verhaal en toen hij bij het gedeelte was dat zijn vader veel rotzooide met she-cats en zijn kittens vervolgens voor dood achterliet, begon zijn vacht ongemakkelijk te prikken. Hij kon zich herinneren dat hij ook niet echt een vader voor zijn nestjes was geweest, hoewel hij daar verandering in probeerde te brengen. Zijn derde nestje was er zelfs gekomen dankzij een plan van Claw en hem om ThunderClan te bespioneren, maar alles was anders uitgedraaid toen hij Eveningpaw, toen nog Eveningkit, voor de eerste keer had gezien en toch vaderlijke gevoelens voor haar had gekregen. Van datzelfde nestje had hij met Shallow, waar hij later achter kwam dat zij ook zijn dochter was en zij de rogue was die Kali verloren was geraakt, ook een betere band gekregen, maar ook daar deed hij weer niet goed genoeg zijn best voor. En hij begon te oud te worden om nu aan een nieuw nestje te beginnen, hoewel Claw niet veel ouder was geweest als hem toen hij aan zijn laatste nestje begon. Hij humde toen Tornado klaar leek te zijn met zijn verhaal. “Ik heb ook nooit zo’n goede band gehad met mijn vader,” was zijn weinig troostende antwoord daarop. “En ik denk dat je sommige dingen gewoon achter je moet laten en van situaties moet leren zodat je het later anders kunt doen. In dit geval dat je je anders gedraagt naar je kittens toe.” Ja, want hij was écht diegene die daarover kon oordelen. Zucht. “Maar ik ben nooit zo’n geweldige vader geweest naar mijn kittens doe, dus wat weet ik daar nu van?” Het lachje dat om zijn lippen verscheen, was bitter te noemen en hij onderdrukte een zucht. “Als ik nog één nestje zou krijgen, gewoon nog één kans, dan zou ik alles anders doen. Maar ja, achteraf gezegd is natuurlijk alles makkelijker. Als ik wist wat er Claw te wachten stond, had ik ook wel anders gereageerd zodat het nooit had kunnen gebeuren. Zo zit het leven helaas nu eenmaal in elkaar en het enige wat we daarmee kunnen doen, is erop anticiperen zodat we het de volgende keer hopelijk beter kunnen doen en ons lesje geleerd hebben.”


OOC: Ik was dit topic totaal niet kwijtgeraakt in mijn overzicht of zo. Nee, hoor...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fantastic posing greed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: