The moon has fallen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The moon has fallen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Letum
Member
The moon has fallen Giphy
M & H
169
Actief
Been there
Done that

CAT'S PROFILE
Age: ✶ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Letum
BerichtOnderwerp: The moon has fallen   The moon has fallen Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 10:28


Het was duidelijk dat- hoe langer hij Young One was, hoe beter zijn conditie werd. Hij was onderweg naar het kamp, met een muis tussen zijn kaken. Het was hem net gelukt om zijn eerste prooi te vangen in zijn eentje. En zijn eerste keuze was om het naar Brat te brengen. Of naar zijn vader. Maar toen hij de grijs-bruine vacht van Aurene opmerkte, maakte hij een lichte draai naar links en liep hij naar de kitten toe. Hij had niet opgemerkt dat ze zoveel leeftijdsverschil hadden. De laatste keer dat ze elkaar spraken was Letum even groot als haar. “Aur-!” riep hij haar naam. Voordat hij onderbroken werd door tegen een Bloodclanner aan te botsen. Die hem vervolgens erg vuil aankeek. Letum zette de muis op de grond en verontschuldigde zichzelf even snel voordat hij weer opkeek. “Aurene!” Riep hij nogmaals, dit keer wat zachter. Hij wou immers niemand irriteren.

+ AureneThe moon has fallen 2vv6nwz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurene
Member
The moon has fallen ZycNmF2
Esmee
76
Actief
Ladies don't start fights, but they can finish them.

CAT'S PROFILE
Age: 6 months
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurene
BerichtOnderwerp: Re: The moon has fallen   The moon has fallen Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 13:27

Verveeld staarde het grijze calico poesje voor zich uit. Het leven als kitten was zo ontzettend saai, vooral als je eigenlijk al bijna Young One mocht worden maar nu nog dezelfde rechten had als de kittens. Ja, en zoveel rechten hadden die niet. Het enige wat ze kon doen was spelen met de rest en daar was in principe ook helemaal niks leuks aan. Ze merkte wel dat ze toch wat sterker begon te worden en dat zou zeker nog meer veranderen wanneer haar training daadwerkelijk begon. Aan de ene kant had ze er zin in, maar aan de andere kant was ze ook bang. Het zat niet in haar aard om anderen pijn te doen of zelfs te vermoorden. Zeker de laatste opdracht die je als Young One te wachten stond was niet iets dat ze graag wilde doen. Maar goed, voor nu kon ze nog relaxen. De ceremonie was pas geweest. Ze keek op toen plotseling een bekende stem haar oren binnendrong en haar blik viel algauw op de bruin gestreepte kater. Ze begon te lachen toen hij plots tegen een andere kat aanbotste en zich moest verontschuldigen. Sukkel. "Aurene!" klonk het weer. Het viel haar op dat de kater best wel flink gegroeid was terwijl hij toch niet zoveel ouder was. "Jaja ik ben niet doof." merkte ze droogjes op en ging overeind zitten. Letum was een van de weinige die ze hier kende, met de rest had ze gewoon niet zoveel. "Wat heb jij nou meegenomen?" vroeg ze, doelend op de muis die hij bij zich had. Had hij die zelf gevangen? Ze glimlachte even in zichzelf toen ze bedacht dat zij dat ooit ook zou kunnen.


The moon has fallen V5adea
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The moon has fallen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: