Hi there, princess. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hi there, princess.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venompaw.
Member
Hi there, princess. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Hi there, princess.   Hi there, princess. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 13:23

Ah, eindelijk was het zover. Eindelijk was hij apprentice geworden. Eindelijk hadden die losers door dat hij veel te goed was om een kitten te zijn en dat hij zijn rank echt verdiende. Honestly, hij was er vrij zeker van dat hij binnen enkele moons al warrior zou worden. Dat hij zijn final assesment sneller mocht doen dan die andere losers en dat hij uiteindelijk al vrij snel zou bewijzen wie de echte sterke kat binnen de Clan was. Hij zou bewijzen dat ShadowClan geen pushovers waren en dat de andere Clans voor hun moesten zwichten, om nog maar niet te zwijgen over die vieze BloodClan waar iedereen zo treurig over leek te zijn. Hij had als kitten toegekeken hoe Tallstar zijn leven bijna verloor als het niet voor Butterstar was geweest om in te grijpen. Hij had een kleine glimlach om zijn lippen gehad toen heel de BloodClan in paniek leek te zijn omdat hun leader gedood werd en hij had enkel met zijn oortje bewogen toen Shark, de nieuwe leader van de BloodClan, hun een preek had gegeven. Ja, ja, blah, blah. Venompaw zou hem en zijn zielige Clan wel eens laten zien wat ShadowClan zou doen als ze dreigementen hun kant uit bleven gooien. En ze moesten het ook niet eens proberen om hun territory binnen te dringen; Venompaw zou ze kapot maken. Hij hoopte dat Tallstar en Acorndust hem een beetje een fatsoenlijke mentor zouden geven en dat hem echt iets geleerd zou worden. Dadelijk kreeg hij een mentor waarbij hij zichzelf voornamelijk zaken aan het aanleren was. Hm. Venompaw keek naar de kittens die nog lang niet oud genoeg waren om apprentice te worden en die vrolijk aan het spelen waren. Dwazen. Hoe konden ze nu blij zijn dat ze opgesloten zaten in een ruimte waar ze de komende maanden nog niet van verlost zouden zijn? Hij zou het nooit begrijpen. Venompaw keek op toen hij pootstappen hoorde en draaide zich om. Zijn oog viel op Luckypaw; een apprentice die samen met hem haar rank had gekregen en die ongeveer rond dezelfde tijd was geboren als hem, ook al waren ze niet van hetzelfde nest. Ze was een mooie verschijning en dat werd alleen maar duidelijker naarmate ze ouder werd. Venompaw wachtte tot ze naast hem stond en richtte zijn blik daarna op de zon die langzaam naar beneden begon te zakken en een oranjeachtig schijnsel liet voorvallen. “Hallo daar, prinses,” zei hij grijnzend tegen haar. “Je bent toch niet al moe, hè?”


+ Alleen voor Luckypaw*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luckypaw*
Member
Hi there, princess. DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Luckypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Hi there, princess.   Hi there, princess. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 13:30

Geeuwend rekte de slanke poes haar lichaam uit. Recent was ze apprentice geworden, en eigenlijk wist ze niet zo heel goed hoe ze zich daarbij moest voelen. Moest ze blij zijn? Maar ze had nu zo veel extra stress en druk die op haar rug rustten, zo veel dingen die ze moest doen en waar ze aan moest denken. Aan de andere kant was het natuurlijk een avontuur, iets nieuws om te leren kennen. Maar het was niet zo dat ze de nursery beu was. Haar hele leven was altijd vol opwinding geweest, wat met de hele reis van en naar de bergen. Ze verlangde naar een dagelijkse routine, en misschien kon die er nu eindelijk komen. De jonge calico zette een paar passen naar voren en keek naar de ondergaande zon. Weer een dag voorbij. Haar oortjes bewogen lichtjes geïrriteerd toen de kater die toevallig naast haar stond haar prinses noemde. Luckypaw draaide haar kopje opzij en zag dat het Venompaw was, een kater van haar generatie die wel een reputatie had van vervelend te zijn. Desondanks glimlachte ze naar hem; ze stond er niet om bekend dat ze zuur of geïrriteerd reageerde, ook al voelde ze zich soms wel zo. Vroeger, als kitten, was ze heel verlegen geweest - maar dat was verminderd met de leeftijd. Tegenover volwassen katten kon ze zich toch nog steeds niet zo uitspreken zoals ze tegen haar vrienden en leeftijdsgenoten kon, dat was wel nog steeds een feit.. "Mijn naam is Luckypaw.", mauwde ze met een lichte zwaai van haar staart, waarna ze haar helder blauwe ogen weer richtte op de ondergaande zon. "En ik begin toch al moe te worden ja. Het is weer bijna nacht. Jij?"


Hi there, princess. 7ozd2TC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Hi there, princess. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Hi there, princess.   Hi there, princess. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 14:37

Venompaw grijnsde toen hij de reactie kreeg die hij verwachtte. “Ik vind prinses beter klinken,” zei hij tegen haar. En hij maar denken dat she-cats het juist leuk vonden als ze op hun uiterlijk gecomplimenteerd werden, seriously. Hoewel het bij hem natuurlijk nooit goed te zeggen viel of hij een compliment meende of niet, dus ergens kon hij haar punt wel begrijpen. Maar hij maakte deze keer geen grapje. Oké, dat hij haar prinses noemde was niet helemaal oprecht gemeend, maar hij vond haar serieus echt geen lelijke kat. En dat was hem niet alleen opgevallen. Sinds ze benoemd was als apprentice zag hij sommige oudere apprentices wel eens haar kant opkijken en elkaar daarna even aanstoten. Stelletje kinders. Zoiets zei je toch gewoon recht in het gezicht van iemand? Dwazen. “Nah,” beantwoordde hij haar vraag nonchalant. “Ik ben nooit moe.” Dat was misschien een kleine leugen, maar dat hoefde zij niet te weten. Het was nu ook weer niet zo dat hij echt iets had meegemaakt waardoor hij uitgeput naar zijn nest ging. Hij hoopte dat er binnenkort nog wat spannende dingen stonden te wachten waar hij aan mee kon doen. En vooral: waar hij zichzelf kon bewijzen. Hij keek met een schuin oog naar Luckypaw. “Dit is in elk geval tien keer beter dan vastzitten in die nursery,” sprak hij. “Apprentices houden op een bepaald uur hun kop tenminste. Dat kon je van die kleine kittens die er opeens bijkwamen niet zeggen.” En dan een poot naar zijn kop geven als hij er iets van zei. Hij herinnerde zich nog goed hoe zijn moeder steeds met samengeknepen ogen naar hem keek en zijn vader een geamuseerde glimlach om zijn lippen had telkens als hij zijn mond opende om iets te zeggen. Ah, goede tijden, goede tijden. “Kom, prinses,” zei hij en hij tikte Luckypaw aan met zijn staart. “Laten we wat gaan eten voor je ter plekke in slaap valt dan.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luckypaw*
Member
Hi there, princess. DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Luckypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Hi there, princess.   Hi there, princess. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 15:05

Luckypaw rolde met haar ogen toen hij opmerkte dat hij nooit moe werd. Ha, ja, zoals die ene keer dat hij knock-out lag te slapen na een speelpartijtje zeker? Desondanks lag er een lichte glimlach om haar snuitje. Ze vond het amusant hoe hij dacht dat hij de beste was, wanneer het vaak wel duidelijk was dat dat niet het geval was. Niemand was de beste in alles. De beste in iets zijn was al zeldzaam - zeker op hun prille leeftijd. De calico knikte toen hij voorstelde om iets te gaan eten en draaide zich om. "Ga jij de prooi vangen dan?", antwoordde ze, dit keer negerend dat hij haar opnieuw 'prinses' noemde. Het irriteerde haar, al was het misschien ergens ook wel aandoenlijk. In ieder geval had het weinig zin om er steeds maar opmerkingen over te maken, want het zou toch niet helpen - zo slim was Luckypaw wel.


Hi there, princess. 7ozd2TC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Hi there, princess. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Hi there, princess.   Hi there, princess. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 15:30

Hij twijfelde kort toen ze haar vraag stelde. Eigenlijk was hij van plan geweest om gewoon iets van de prooistapel te pakken zoals alle andere apprentices momenteel aan het doen waren en zich gewoon ergens bij hun neer te ploffen, maar hij moest natuurlijk wel laten zien dat hij gewoon zijn eigen prooi kon vangen. Bovendien had hij sowieso geen zin om naar dat gezeur over hun mentors te luisteren – niet dat hij jaloers was of zo, hoor, totaal niet! – en de laatste keer dat ze echt alleen waren geweest, was toen ze samen met hun moeders er op uit mochten trekken buiten het camp. Hij wist nog goed hoe hij haar had proberen te overtuigen om weg te lopen en samen het pad te gaan verkennen en dat hij haar bijna zover had gekregen ware het niet dat zijn moeder alles had gehoord en hem met een draai om zijn oren terug naar het camp had gestuurd. Hoewel het schaamrood op zijn wangen had gestaan omdat hij voor Luckypaw – toen nog Luckykit – zou afgesnauwd was geweest, had hij het toch voor elkaar gekregen om zo nonchalant mogelijk zijn straf onder te gaan. Zijn vader had hem met een serieus gezicht een preek proberen te geven, maar had hem een speelse duw gegeven nadat zijn moeder uit het zicht verdwenen was en hem gezegd dat hij zijn capriolen moest houden tot hij oud genoeg zou zijn om ze uit te halen. “Ik ga er zelfs twee vangen,” schepte hij op. “Een voor jou en één voor mij. Je zal goed eten vanavond.” En met die woorden wenkte hij haar en draaide hij zich om waarna hij naar buiten ging. Hij zorgde er zorgvuldig voor dat ze niet gezien werden en toen ze eenmaal buiten stonden, inhaleerde hij de lucht en volgde toen zijn neus naar een bepaald punt in het woud. “Bah, die smerige BloodClangeur hangt hier nog steeds rond,” mopperde hij. Hij dacht niet dat hij die bloedgeur ooit zou vergeten to be honest. “Denk je echt dat die dwazen nog een poging zouden doen om de Clans te verdrijven van hun grondgebied nadat ze gezien hebben wat we met hun leader hebben gedaan?” Hij was benieuwd hoe Luckypaw hier over dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hi there, princess.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: