Young blood. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Young blood.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Young blood. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Young blood.   Young blood. Icon_minitimezo 20 mei 2018 - 15:50

De metaalachtige smaak van bloed ging door zijn mond heen toen hij zijn tanden ongenadig hard door het vlees liet gaan en de muis niet veel later slap in zijn kaken hing. De spieren bewogen onder zijn pels toen hij zich vanuit zijn lage houding weer terug naar boven rees en zijn alerte blik was naar voren gericht. Hij stond doodstil en het enige wat hij nu nog hoorde, was het regelmatige kloppen van zijn hart en de woudgeluiden die de stilte om hem heen verdrong. Hij liet de muis vallen en inhaleerde de lucht, maar rook niet echt iets wat alarmerend was. Het was duidelijk dat kittypets en rogues hun afstand zorgvuldig hielden en dat was iets wat hem deed glimlachen. Ze hadden de boodschap dus duidelijk begrepen, anders hadden ze nu wel een poging gedaan om dit camp in te nemen. Het was immers geen slechte locatie en voor een rogue bood het zeker mogelijkheden, al zeker als ze op wilden groeien met hun gezin. Shark zou hun echter genadeloos uitgeroeid hebben als ze zich er gevestigd zouden hebben. Ze hadden een hele territory voor hun alleen waar ze zich konden vestigen, al was het natuurlijk niet gezegd dat ze daar ook veilig waren. Shark gaf er eerlijk gezegd geen zier om of één van zijn katten naar daar ging om hun frustraties af te reageren op de katten die daar woonden; ze waren oud genoeg om te beslissen wat ze met hun leven deden. Alleen de young ones hield hij natuurlijk wel wat beter in de gaten, maar ook zij wisten hun grenzen wel goed op te zoeken. Het zou trouwens niet meer lang duren eer dat Yoka, zijn jongste dochter, young one zou worden. Hij zou haar binnenkort nog eens op moeten zoeken, maar eigenlijk had hij daar niet meer al te veel aan gedacht en ook geen tijd meer voor gehad nu hij leader was geworden. Dan had hij natuurlijk nog Eveningpaw, maar hij wist niet of hij daar nog contact mee wilde hebben. Hij kon haar natuurlijk niet verantwoordelijk houden voor wat er was gebeurd met Claw, maar ergens was zij wel onlosmakelijk verbonden met ThunderClan. Hij onderdrukte een zachte zucht, pakte zijn muis weer op en ging terug naar het camp. Toen hij het camp binnenging, zag hij Puk zitten. Hij kende haar nog niet zo goed; het enige wat hij van haar wist, was dat ze ooit rogue was geweest en geen volbloed Elite cat. Maar ja, dat was hij ook niet. Hij snoof en wandelde naar haar toe. “Puk,” sprak hij en hij gaf haar een knikje. Toen viel hem iets in. “Het wordt tijd dat ik binnenkort een mentor voor je uit zal zoeken zodat je zo snel mogelijk je final assesment kunt doen. Ik neem aan dat je een hoop skills al van je roguetijd geleerd hebt?" Zijn blik keek haar strak aan terwijl hij wachtte op antwoord.

+ Eerste post voor Puk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Puk
Member
Young blood. 4645611
Luca
52
Actief
"Pull the strings. Watch them dance."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Puk
BerichtOnderwerp: Re: Young blood.   Young blood. Icon_minitimewo 23 mei 2018 - 16:53

Ze zat in het midden van het kamp een beetje te spelen met een muis die ze had gevonden. Als eten werd rong geslingerd kon je er net zo goed iets mee doen. Speels hapte de kattin in de vacht en sloeg ze het beestje verder weg waarna ze er meteen weer op dook. Haar nagels sneden diep in het vlees van het dier en Puk gromde. Echt honger had ze niet, maar ze vond ook dat ze het nu wel moest opeten. Half aangevreten kon je geen prooi terug leggen. Terwijl ze kauwde op het muisje ging ze liggen om even een adempauze te nemen. Haar ogen gingen over het kamp heen, de laatste tijd was ze best wel gewend geraakt hier. Het had ook niet lang geduurd, ze voelde zich hier thuis en het belangrijkste, ze had het gevoel dat ze nodig was. Met een tevreden blik, gleden haar ogen naar de clan leider. Shark. Hij had een prooi in zijn mond en liep haar kant op. Ze had echter niet verwacht dat de leider van de Elite haar ook zou aanspreken. Snel wierp ze haar kopje omhoog om hem te begroeten. "Puk." Miauwde de kater terwijl hij haar een knikje gaf. De kleine poes glimlachte en ging staan. “Het wordt tijd dat ik binnenkort een mentor voor je uit zal zoeken zodat je zo snel mogelijk je final assesment kunt doen. Ik neem aan dat je een hoop skills al van je roguetijd geleerd hebt?" Haar ogen begonnen te glimmen. Een mentor! Dat was waar ze op gewacht had. Haar bruine staart zwiepte van opwinding heen en weer. "Jup! Ik weet genoeg om te overleven in mijn eentje in de wildernis." Ze lachte en keek Shark aan. Het moest vast moeilijk voor hem zijn, opeens leider. Daarom had ze veel respect voor hem, hij deed het toch maar gewoon en in haar ogen had hij alles onder controle. "Ik vind je een fijne leider." Miauwde ze plotseling. Puk klapte haar kaken dicht en bedacht toen dat dat nogal raar over kon komen. Tja, ze was nou eenmaal een flapuit. Daarbij had ze Shark langer gekend als leider dan Deputy. En tot nu toe verliep alles goed.


"Only the spider is safe in her web."
Young blood. 4645611
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Young blood. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Young blood.   Young blood. Icon_minitimema 11 jun 2018 - 18:40

Shark liet zijn blik geringschattend over haar glijden. Ze was kleiner dan de meesten in de Elite, maar ze kon haar grootte gebruiken als haar mentor haar daarvoor de juist tactieken aan zou leren. Hij zou zelf wel weten wat hij met haar grootte aan moest, maar hij had een kat voor haar in gedachten die het haar net zo goed kon leren. Ze was een niet erg voor de hand liggende keuze omdat ze nog niet vaak genoemd was als mentor, maar na hun laatste gesprek had hij er wel vertrouwen in dat ze het zou kunnen. Dan had hij voor een andere kitten in de Elite die binnenkort ook de leeftijd van young one zou bereiken ook een kat in gedachten die nog redelijk nieuw was wat het mentor zijn betrof. Het waren keuzes die hij moest maken om te zien wat bepaalde katten hadden te bieden voor de Elite zodat hij direct kon kijken wie wel of wie niet binnen de groep paste. Hij trok kort verrast met zijn oortje toen Puk plotseling aangaf dat ze hem een fijne leader vond. “Waar komt dat opeens vandaan?” bromde hij, maar hij deed zijn best om zijn mondhoeken naar beneden te houden. Het leek steeds zeldzamer te worden dat hij glimlachte of grijnsde na Claw’s dood, maar er waren bepaalde katten in de Elite die het soms wel eens voor elkaar kregen. Meestal was het enkel spottend dat hij het deed, maar het was beter dan niets. Zijn oprechte glimlach die hij gegeven zou hebben mits hij het had toegelaten, zou echter niet spottend zijn geweest. Hoewel hij het stoere imago van een echte BloodClanleader omhoog moest houden, kon hij niet ontkennen dat een compliment zo nu en dan wel eens goed kon doen. Des te meer als het van iemand kwam die hem enkel had gekend als leader. “Je gaat je wel, zeker na je final assesment, wat meer naar je leeftijd moeten gedragen. Rogues zullen denken dat je een enthousiaste apprentice van een andere Clan bent als ze je zo zien.” Hij zei het op een strenge toon, maar zijn blik was kalm op haar gericht en was niet half zo geïrriteerd als zijn stemgeluid over liet komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Young blood.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: